moatza, la 05 November 2019 - 07:29 PM, a spus:
Adriana, la 05 November 2019 - 06:05 PM, a spus:
Oare nu exista nici o chestie pe care tu o poti face care sa il deranjeze pe el?
la un moment dat am fost in situatia de a-mi trece prin minte tot felul de chestii odioase la adresa cuiva - nu era vecin!
chiar ma vedeam in stare de orice, asa de tare ma enerva.
n-as mai vrea sa trec prin starile alea, asa ceva poate scoate ce-i mai rau in tine.
Lori, te sustin in orice-ai intreprinde contra individului jegos.
Dumnezeule, daca ai sti ce imi poate trece prin cap.
Nu as vrea sa va descriu cu amanunte ce specimen este cretinoidul asta. Vorbim despre un parazit nenorocit care nu cred ca a muncit in viata lui 2 luni legate cap la cap. Cand o face, o face de nevoie, astfel incat sa i se acorde in continuare ajutorul social care este de aproape 800 de euro , da? Plus de asta primeste platita locuinta de la stat , iar copmania de imobiliare care detine imobilul prefera sa dea locuintele la din astia, stiti de ce? Din cauza ca nu intarzie niciodata cu chiria si nu sunt factor de risc ca ar putea ramane neplatita. Normal, doara statul se ocupa de asta...mai trebuie sa spun de unde vin banii aia?
De patru ani de cand m-am mutat aici, au inceput problemele...daca as fi stiut unde vin , va jur ca nu ma mutam aici. Asta dupa ce am stat 9 luni de zile la o babornita adulanta a filozofiei faimosului tembel cu musteata - if you get my meaning...- cu mucegai pe pereti la 3 saptamani dupa ce m-am mutat, cu pereti deschisi, da cu gauri imense in ei ca sa se caute chipurile tevi sparte...dupa ce m-am luptat cu ea ca ma acuza pe mine ca nua erisesc cum trebuie...ah nici nu are rost sa mai intru in detaliile de atunci...
Am venit aici, din primele saptamani a inceput: peretii cladirii asteia sunt oribil de subtiri si prost izolati fonic, asta are playstation, computer, draci laci - tot ce un primitor de ajutor social nu are voie sa detina- ziua la droguri si alcool cu ceilalti ratati in centru. noaptea cu vizite suspecte, cu jocuri date la maxim, cu vorbit - urlat, cu sex si scartait de pat de stia tot cartierul, cu plangeri la politie, protocolare si inregistrari de date/ore si depus la compania imobiliara, cu cu cu. De-gea-ba! Vecina de sub el, si ea terorizata saraca s-a trezit cu boxa sparta imediat dupa ce l-a avertizat ca va demara procedee sa il scoatem de aici. In boxa nu se intra decat cu cheia noastra, boxele sunt si ele prevazute cu lacate, normal. Acum cativa ani am fost in spital 2 saptamani, cand am venit imi disparuse bicicleta si mie si celeilalte vecine, acum sa ma trezesc cu cosuletul meu cu carlige de sus din uscator facut tandari tandarele si toate carligele imprastiate. Sus in uscator nu se intra decat cu aceeasi cheie si doar locatarii au acces. Doar el si vecina de sub el isi pun acolo rufele la uscat, eu am renuntat demult.
Nu imi vine sa cred bai...
Am coborat ieri cu cosuletul facut tandari in mana si am sunat, i-am zis sa iasa si l-am intrebat ce are de zis: nu eu, ca tu faci galagie si te dau in judecata si sa nu mai dai drumul la masina de spalat. Vai, rar, foarte rar imi pierd controlul, dar cred ca ieri daca mai zbieram 20 de secunde la el - sobolanu dracu a fugit in casa - imi cresteau serpi in par ca Meduzei. Deci daca aveam vreo ceva contondent in mana, nush daca ma stapaneam. Nu s-a asteptat viermele de nici un fel la asa ceva.
Am inteles ca are o repsonsabila sociala pentru el si am aflat ca doar cazurile speciale au asa ceva...

mortii si ranitii!