Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2186
  • 2187
  • 2188
  • 2189
  • 2190
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#43741 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 04 November 2019 - 10:46 AM

Oh, yeeeesssss! Tenchiu, tenchiu!
Sa aveti o zi pe cat posibil frumoasa, fetelor!
Mino, offfff, si pana iese. Eu ieri am scos castronul cu salata de varza proaspat facuta sa o pun pe masa si mi-a zburat din mana , peste tot a ajuns varza aia... O fi fost ceva in aer Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43742 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 04 November 2019 - 10:58 AM

Hello tuturor :P !

Lori :P verzele noastre au fost naravase, dar le venim noi de hac....sau ele noua ca ne pun la treaba :love7: . Am reusit sa sterg si sa las la uscat mocheta. Bine ca nu era moarea facuta altfel trebuia sa spal mocheta :rolleyes:

Any, multu de cafea! :P

#43743 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 04 November 2019 - 11:23 AM

Cu placere fetelor, la ora aia chiar serveam prima cafea.

#43744 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 November 2019 - 12:54 PM

Neata la amiaz! Are cineva sfaturi cum sa iti stapanesti instinctul de a strange pe o anume persoana de gat? Daca da, bring it on, please!
Fisier atasat  8b4f92ca2739d58385ccf7ff85bfe7d6.jpg (29.91K)
Number of downloads: 1Fisier atasat  5233ef23faa450787be97f924677ee4c.jpg (27.67K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  57550217704549a365ce45392b979310.jpg (22.31K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43745 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 November 2019 - 01:24 PM

Draga mea Laponel',problema ta ma depaseste si nu asi sti ce sfat sa-ti dau ,dar ''compatimesc'' alaturi de tine =(( ... :toothy9; :-*

La noi o zi atipic de calda,soare f. cald,fusei cu domnul Geany' la cumparaciuni',iar a achizitionat o groaza de chestii la reducere de la K' =)) ..o zi minunata tuturor! :rolleyes:

#43746 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 05 November 2019 - 02:52 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 05 November 2019 - 12:54 PM, a spus:

Neata la amiaz! Are cineva sfaturi cum sa iti stapanesti instinctul de a strange pe o anume persoana de gat? Daca da, bring it on, please!
Less coffee, more tea Imagine postata

Valeriana:
Imagine postata

Fructul pasiunii:
Imagine postata

Musetel:
Imagine postata

Lori draga, compatimesc cu tine. Imagine postata

Salutari tuturor!

#43747 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 05 November 2019 - 03:09 PM

Daca e foarte nasol, eu as zice sa incerci sa te muti.
Urasc sa ma mut! Nu imi place, dar daca e musai, o fac.

Dragilor, astazi mi-am exercitat dreptul la vot!! Nu pentru romani, ci pentru ai mei de aici, avem alegeri locale.In weekend incerc sa ajung la consulat sa votez si pentru cei de acasa.

#43748 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,585
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 05 November 2019 - 03:21 PM

Atasament 8b4f92ca2739d58385ccf7ff85bfe7d6.jpgAtasament 5233ef23faa450787be97f924677ee4c.jpg
Atasament 57550217704549a365ce45392b979310.jpg

Gandeste-te cat de nasoala e mancarea in puscarie, de cafea nu mai zic :rolleyes:
Acum gluma la o parte, dar daca situatia e asa de nasoala si dureaza de asa mult timp fara urme se imbunatatire, zic si eu ca Wow, poate e cazul sa te gandesti la o schimbare.
brain loading....please wait....

#43749 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 November 2019 - 05:53 PM

Stiu, fete, aveti dreptate! Insa e atat de complicat cu mutatul si m-am mutat in viata asta ca un nomad...nici nu are rost sa imi mai aduc aminte...
Nu imi vine sa cred ca un jeg nenorocit care sta pe spatele celorlalti este protejat si ocrotit de lege si toate organele ei, iar aia care muncesc de se spetesc si se tin de reguli sunt tratati cu coorool.

Si, da, Blackie, mancarea si cafeaua din parnaie - naspa Imagine postata Asadar, ma servesc cu ceai dela Boni Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43750 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,518
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 November 2019 - 06:05 PM

Pentru dormit ai incercat dopuri in urechi sau ti-e teama sa nu auzi apoi ceasul cind tre sa te trezesti?
Oare nu exista nici o chestie pe care tu o poti face care sa il deranjeze pe el? :rolleyes:
asta doar daca esti sigura ca nu ti se intoarce impotriva ca presupun ca de la unu ca asta te poti astepta la orice
proprietaru n-o fi avind si el chef sa scape de el?
din pacate ceea ce spui e trist, adevarat si teribil de incorect (mi-ar suna mai bine injust dar nu stiu daca e romaneste) :toothy9;

#43751 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 05 November 2019 - 07:29 PM

Vezi postareaAdriana, la 05 November 2019 - 06:05 PM, a spus:

Oare nu exista nici o chestie pe care tu o poti face care sa il deranjeze pe el? :rolleyes:

la un moment dat am fost in situatia de a-mi trece prin minte tot felul de chestii odioase la adresa cuiva - nu era vecin!
chiar ma vedeam in stare de orice, asa de tare ma enerva.
n-as mai vrea sa trec prin starile alea, asa ceva poate scoate ce-i mai rau in tine.

Lori, te sustin in orice-ai intreprinde contra individului jegos.

#43752 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,518
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 November 2019 - 07:42 PM

Vezi postareamoatza, la 05 November 2019 - 07:29 PM, a spus:

asa ceva poate scoate ce-i mai rau in tine.

pai de-aia am zis
pentru ca virgula cu bunele nu obtine nimic
una in cap nu-i poate da ca se duce ea dupa zabrele
asa ca tre sa lucreze subtil incet si eficient :rolleyes:

#43753 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 05 November 2019 - 07:48 PM

La inchisoare nu au Netflix si costumul larg cu dungi de sus pana jos nu arata deloc bine cu botinele tale finute! :rolleyes:
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#43754 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 November 2019 - 10:32 PM

Vezi postareamoatza, la 05 November 2019 - 07:29 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 05 November 2019 - 06:05 PM, a spus:

Oare nu exista nici o chestie pe care tu o poti face care sa il deranjeze pe el? :Demon:

la un moment dat am fost in situatia de a-mi trece prin minte tot felul de chestii odioase la adresa cuiva - nu era vecin!
chiar ma vedeam in stare de orice, asa de tare ma enerva.
n-as mai vrea sa trec prin starile alea, asa ceva poate scoate ce-i mai rau in tine.

Lori, te sustin in orice-ai intreprinde contra individului jegos.

Dumnezeule, daca ai sti ce imi poate trece prin cap.

Nu as vrea sa va descriu cu amanunte ce specimen este cretinoidul asta. Vorbim despre un parazit nenorocit care nu cred ca a muncit in viata lui 2 luni legate cap la cap. Cand o face, o face de nevoie, astfel incat sa i se acorde in continuare ajutorul social care este de aproape 800 de euro , da? Plus de asta primeste platita locuinta de la stat , iar copmania de imobiliare care detine imobilul prefera sa dea locuintele la din astia, stiti de ce? Din cauza ca nu intarzie niciodata cu chiria si nu sunt factor de risc ca ar putea ramane neplatita. Normal, doara statul se ocupa de asta...mai trebuie sa spun de unde vin banii aia?
De patru ani de cand m-am mutat aici, au inceput problemele...daca as fi stiut unde vin , va jur ca nu ma mutam aici. Asta dupa ce am stat 9 luni de zile la o babornita adulanta a filozofiei faimosului tembel cu musteata - if you get my meaning...- cu mucegai pe pereti la 3 saptamani dupa ce m-am mutat, cu pereti deschisi, da cu gauri imense in ei ca sa se caute chipurile tevi sparte...dupa ce m-am luptat cu ea ca ma acuza pe mine ca nua erisesc cum trebuie...ah nici nu are rost sa mai intru in detaliile de atunci...
Am venit aici, din primele saptamani a inceput: peretii cladirii asteia sunt oribil de subtiri si prost izolati fonic, asta are playstation, computer, draci laci - tot ce un primitor de ajutor social nu are voie sa detina- ziua la droguri si alcool cu ceilalti ratati in centru. noaptea cu vizite suspecte, cu jocuri date la maxim, cu vorbit - urlat, cu sex si scartait de pat de stia tot cartierul, cu plangeri la politie, protocolare si inregistrari de date/ore si depus la compania imobiliara, cu cu cu. De-gea-ba! Vecina de sub el, si ea terorizata saraca s-a trezit cu boxa sparta imediat dupa ce l-a avertizat ca va demara procedee sa il scoatem de aici. In boxa nu se intra decat cu cheia noastra, boxele sunt si ele prevazute cu lacate, normal. Acum cativa ani am fost in spital 2 saptamani, cand am venit imi disparuse bicicleta si mie si celeilalte vecine, acum sa ma trezesc cu cosuletul meu cu carlige de sus din uscator facut tandari tandarele si toate carligele imprastiate. Sus in uscator nu se intra decat cu aceeasi cheie si doar locatarii au acces. Doar el si vecina de sub el isi pun acolo rufele la uscat, eu am renuntat demult.

Nu imi vine sa cred bai...

Am coborat ieri cu cosuletul facut tandari in mana si am sunat, i-am zis sa iasa si l-am intrebat ce are de zis: nu eu, ca tu faci galagie si te dau in judecata si sa nu mai dai drumul la masina de spalat. Vai, rar, foarte rar imi pierd controlul, dar cred ca ieri daca mai zbieram 20 de secunde la el - sobolanu dracu a fugit in casa - imi cresteau serpi in par ca Meduzei. Deci daca aveam vreo ceva contondent in mana, nush daca ma stapaneam. Nu s-a asteptat viermele de nici un fel la asa ceva.

Am inteles ca are o repsonsabila sociala pentru el si am aflat ca doar cazurile speciale au asa ceva...Imagine postataImagine postataImagine postata mortii si ranitii!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43755 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 November 2019 - 11:37 AM

hello, hello!
nu stiu daca am vorbit despre asta, dar parca-mi amintesc ca intrebase cineva, odata: saptamana asta are in promotie la Kaufland aluat foietaj cu unt, la pachete de 230gr, 4.99lei/pachet (redus de la 6.49lei), brand Favorites
oricum, io pana acum n-am vazut, redus/neredus, promotia am gasit-o in pliantul lor cu reclame.

#43756 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,652
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 06 November 2019 - 12:16 PM

Vezi postareamoatza, la 06 November 2019 - 11:37 AM, a spus:

hello, hello!
nu stiu daca am vorbit despre asta, dar parca-mi amintesc ca intrebase cineva, odata: saptamana asta are in promotie la Kaufland aluat foietaj cu unt, la pachete de 230gr, 4.99lei/pachet (redus de la 6.49lei), brand Favorites
oricum, io pana acum n-am vazut, redus/neredus, promotia am gasit-o in pliantul lor cu reclame.

Io, io am intrebat!
Cu sau fara reducere, nu-mi pasa, doar sa-l gasesc.
Mercic ca mi-ai spus, ma duc sa-l caut.

#43757 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 November 2019 - 12:21 PM

ei, atunci sa-ti fie de folos si sa vedem rezultatul

si pe mine ma mananca sa cumpar

#43758 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,652
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 06 November 2019 - 12:26 PM

Vezi postareamoatza, la 06 November 2019 - 12:21 PM, a spus:

si pe mine ma mananca sa cumpar

Si de ce te abtii?
Ti-e teama ca iese bun si-l mananci? :Demon:

#43759 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 November 2019 - 01:13 PM

Eu azi am luat rulori grecesti umplute cu crema de vanilie congelate,eu doar le-am copt ,la reducere azi de la K' si-mi plac fursecurile astea cu portocale si cioco la 2 lei dar mai sunt si cu capsuni,caise,zmeura,si tort de inghetata duet tiramisu ,domnul Geany e mare fan :Demon:

Fisier atasat  SAM_8312.JPG (56.79K)

Fisier atasat  SAM_8311.JPG (48.72K)

In poza sunt doar cateva rulouri caldute, si fursecuri,in punga de rulouri sunt 12 bucati,fursecuri nu stiu nu le-am numarat =))

#43760 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 06 November 2019 - 02:53 PM

Vai Lori ce nasol, e foarte urat sa ai vecini din astia sa nu stii la ce sa te astepti din partea lor.
Sa ai grija. Atata sfat pot sa-ti dau. Dar daca e chiar musai si nu gaaesti alta solutie, ia in calcul mutarea.

Discutia cu vecinele nu a dus la nici un rezultat pt ca le e frica parerea mea. Unul din asta e capabil de orice.

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 06 November 2019 - 02:59 PM

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2186
  • 2187
  • 2188
  • 2189
  • 2190
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic