Inseamna ca esti mai actualizat cu informatiile ca mine, Dex! La Radio Iasi au spus ca pana la ora 17.00 fusesera doar 17.500 ?!?!

Cred ca se refereau doar la cei din Italia.
Ma intreb de ce naiba nu mi-a fost validat votul. Este imposibil sa nu fi ajuns la timp...

In fine, avem in continuare acelasi presedinte cu deficit de comunicare.
Cum (bine le!) mai spune George, iar am reusit sa nu ne impuscam direct in cap...doar in picior, again!
George Moise22 November at 14:39 cu memorabila fraza:
Dragi barnași, cumpănași, diaconei, paleoluci, ninei, pesedei și care-oți mai fi, vor trece și alegerile astea. E drept, avem de ales iar între dezastru și amânarea lui, între o mămăiță ticăloasă și-un robot de călătorie, între psd și fratele lui galben. Între Dăncilă și Iohannis, suntem puși să alegem între un glonte-n inimă și unul în picior.Sunt un om simplu, chiar și după atâta timp, cum aud Despacito, mă gândesc invariabil la Andrei Pleșu. E foarte posibil să nu fiu foarte normal, sau să fi fost mult prea dimineață, dar azi m-am întrebat ca un eretic bogomil: și dacă, întru veșnicie, domnului Pleșu îi place Despacito? Dacă de fapt e înnebunit, e subjugat de piesa asta căreia pur și simplu nu-i poate rezista? Mi l-am închipuit, tot dimineața, în intimitatea camerei dumisale, dansând frenetic ca și cum nu l-ar vedea nimeni, zvârlind mâinile în aer, unduindu-și șăgalnic șoldurile, pulsând sacadat din tot trupul ca o inimă mare, eliberat de propriile exigențe, evadat din propria închisoare, prăbușindu-se apoi în fotoliu, gâfâind fericit, cu un zâmbet feciorelnic pe chip, înfiorat de îmbrățișarea acestei plăceri vinovate.
Și dacă, întru veșnicie, Viorica Dăncilă visează în secret la Klaus Iohannis? Dacă după ce își dă deux piece-ul jos, broșele, ceasurile și rămâne doar în fixativ, strânge la piept telefonul mobil pe care are poza actualului președinte? Dar cum ar fi ca oamenii ăștia să se iubească de fapt în secret? Cum ar fi ca Vio și Werni (așa își spun unul altuia), să se viziteze în secret, fugind de SPP ca doi adolescenți? De câte ori n-a atârnat oare Klaus Iohannis de o liană din cearșafuri înnodate, de la fereastra cabinetului primului ministru? De câte ori n-a chicotit oare Viorica Dăncilă din dulapul prezidențial, când prima doamnă a intrat pe neașteptate în biroul numărul unu, neînțelegând ce face atâta Klaus în birou, în loc să termine bagajele alea de făcut și să plece într-o altă vacanță? Dacă, într-una dintre întâlnirile lor pe furiș, ea i-ar spune lui, Mein Schatz, iar el, ei: Meine Liebe, aș face și dezbatere cu tine, doar să te simt aproape, dar îmi e teamă că n-am rezista și ne-am smulge hainele în fața presei, rostogolindu-ne în platou ca ăia doi pe pășune în Broadback Mountain?
Dacă, în celula lui, Dragnea înfige degeaba ace în pavianul de pluș, puterea iubirii a eliberat-o pe Viorica de sub vraja lui?
Dragi barnași, cumpănași, diaconei, paleoluci, ninei, pesedei și care-oți mai fi, vor trece și alegerile astea. E drept, avem de ales iar între dezastru și amânarea lui, între o mămăiță ticăloasă și-un robot de călătorie, între psd și fratele lui galben. Între Dăncilă și Iohannis, suntem puși să alegem între un glonte-n inimă și unul în picior.
Dar dacă în lumea mea nebună, domnul Pleșu se rupe pe Despacito, iar candidații din finală oftează cu gândul la celălalt, cum ar ca tu, mamă care votează cu psd că ”i-a mărit” salariul sau pensia, să nu îți detești fiica ”haștagistă la girafă”? Sau cum ar fi ca pe tine, ex-votant Barna, nu te scârbească bunicii care nu văd că premierul nu-i o victimă, ceasul ei nu-i sub 5000 de euro, iar căsuța în construcție e o vilă terminată de mult și, într-o altă ordine de idei, nici să nu mai comentezi aiurea pe pagină la Rise?
În lumea mea nebună, noi toți ne luăm de luni dimineață încolo și iubirea, și ura de pe ochi și înainte de a împărți în noi și ei sau noi și ”ăștia”, înainte de a-l cântări și judeca pe celălalt, ne analizăm cu sinceritate în primul rând pe noi și ne curățăm puțin de talibanism. Așa, încetișor. Despacito.
Una peste alta, deci Moata, care is preturile la real estate in Buzau?