Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2196
  • 2197
  • 2198
  • 2199
  • 2200
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#43941 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 26 November 2019 - 03:16 PM

La multi ani baiatului mino! Multa sanatate si bucurii impreuna pentru multi ani de acum inainte.

#43942 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 26 November 2019 - 06:45 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 November 2019 - 01:57 PM, a spus:

Moataaaa, unde esti? Hai sa ne povestesti ceva de-acasa. Imagine postata

buey, doar sa-ti zic de-acasa mea, ca-n rest nu mai pot nika de oboseala!
io am fost iar in renovari, ca s-a mutat un chirias si a venit altul...si-asa se face, dai un var, faci o curatenie generala, mai schimbi una-alta, sa fie omul multumit si sa nu-i para rau de banii pe care-i da! :-*
chestia-i ca zicea ca de la 1dec elibereaza, asta nou voia sa se mute cat mai repede...si numai bine c-a plecat c-o saptamana mai devreme.
bine c-am gasit muncitori repede, de azi, pe maine, sa-mi faca ce vreau, apoi curatenia de dupa var...mancare la oameni, cumparaturi, drumuri de dus-adus...ee, en fin, gata, am dat cheia, am luat banii, Doamne-ajuta!
marele castigator - anafu', ca ia si el un ban cinstit pe munca si pe-alergatura mea! anafura lui!

de votat, am votat, la noi, si in familie, si in anturaj, n-a fost decat o optiune, chit ca nu cu toata inima, da' na! Viorica nu=mi trebe-n coasta, l-am pupat iar pe KWI - asta e!

Wow, prea mult va consumati voi, pe-acolo! aici era chestie sigura ca iese KWI, nu m-am stresat deloc! de altfel, chiar in judete unde PSD domnea de 30 de ani, s-au produs rasturnari de situatie. Semn ca generatia care-i vota majoritar e pe duca. Nu mi-as face sange rau de convingerile unor oameni in varsta, tb sa-i accepti ca 1. asta-i democratia 2.nu-i poti schimba 3.iti sunt si apropiati, familion carevasazica! Mai problematic mi se pare ca astia mici, segmentul 18-24 ani, au avut, ca de obicei, cea mai slaba prezenta la vot. Pana le da viata una peste ceafa!

deci, relax, chiar daca n-ar tb sa intreb: mai ai de gand sa revii? fii sanatoasa si relaxata acolo! fa-ti o viata frumoasa acolo unde-i casa ta acum.

bre Lori, anu' asta ai fost juma de timp in suferinta...ba cu sufeltu', ba cu trupul...nu-i bine, fata mea! radioasa mi-ai parut cand ai fost acasa, la aia mici.
ia scutura-te tu, bea o potiune magica, fa ceva, rasfata-te, relaxeaza-te, dar s-aud mai multe de bine de la tine. io nu poci decat sa ti pup :hug:

Vezi postareamino, la 26 November 2019 - 10:33 AM, a spus:

Hello! Azi e mare sărbătoare pentru mine! Asa ca va invit la masa! Copilul face 29 de ani! Asa ca partyy!

sa-ti traiasca, la multi ani! avem baieti mari!

#43943 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 26 November 2019 - 07:23 PM

Vezi postareamoatza, la 26 November 2019 - 06:45 PM, a spus:

Wow, prea mult va consumati voi, pe-acolo! aici era chestie sigura ca iese KWI, nu m-am stresat deloc! de altfel, chiar in judete unde PSD domnea de 30 de ani, s-au produs rasturnari de situatie. Semn ca generatia care-i vota majoritar e pe duca. Nu mi-as face sange rau de convingerile unor oameni in varsta, tb sa-i accepti ca 1. asta-i democratia 2.nu-i poti schimba 3.iti sunt si apropiati, familion carevasazica! Mai problematic mi se pare ca astia mici, segmentul 18-24 ani, au avut, ca de obicei, cea mai slaba prezenta la vot. Pana le da viata una peste ceafa!

deci, relax, chiar daca n-ar tb sa intreb: mai ai de gand sa revii? fii sanatoasa si relaxata acolo! fa-ti o viata frumoasa acolo unde-i casa ta acum.

Sincera sa fiu, nu stiu ce o sa imi rezerve viitorul. E clar ca nu este nici un loc pe mapamond unde totul e roz.

Acum trebuie sa ma concentrez pe Craciun. Vrea copilul sa facem brad si nu stiu cum sa-l aman macar pana pe 10 decembrie Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 26 November 2019 - 07:24 PM

#43944 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 26 November 2019 - 07:42 PM

Vezi postareaboni, la 26 November 2019 - 12:45 PM, a spus:

Mino, happy mama! Imagine postata
Sa-ti traiasca feciorul sanatos si voios, iar voi la fel! La multi ani!Imagine postata

Lori, iar ai adunat rele? Of! Fa-te bine iute!
Sanatate multa tuturor.

Mmm, nu, nu, doar le-am crescut bine pe alea pe care le aveam. Ma, dar bine, nu asa!
Promit sa ma fac, nu stiu cat de iute va fi...am tras frana de urgenta, sunt in standby complet...sanatate multa va doresc si eu la toti!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43945 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2019 - 07:48 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 November 2019 - 01:57 PM, a spus:

Moataaaa, unde esti? Hai sa ne povestesti ceva de-acasa. Imagine postata

buey, doar sa-ti zic de-acasa mea, ca-n rest nu mai pot nika de oboseala!
io am fost iar in renovari, ca s-a mutat un chirias si a venit altul...si-asa se face, dai un var, faci o curatenie generala, mai schimbi una-alta, sa fie omul multumit si sa nu-i para rau de banii pe care-i da! :-*
chestia-i ca zicea ca de la 1dec elibereaza, asta nou voia sa se mute cat mai repede...si numai bine c-a plecat c-o saptamana mai devreme.
bine c-am gasit muncitori repede, de azi, pe maine, sa-mi faca ce vreau, apoi curatenia de dupa var...mancare la oameni, cumparaturi, drumuri de dus-adus...ee, en fin, gata, am dat cheia, am luat banii, Doamne-ajuta!
marele castigator - anafu', ca ia si el un ban cinstit pe munca si pe-alergatura mea! anafura lui!

de votat, am votat, la noi, si in familie, si in anturaj, n-a fost decat o optiune, chit ca nu cu toata inima, da' na! Viorica nu=mi trebe-n coasta, l-am pupat iar pe KWI - asta e!

bre Lori, anu' asta ai fost juma de timp in suferinta...ba cu sufeltu', ba cu trupul...nu-i bine, fata mea! radioasa mi-ai parut cand ai fost acasa, la aia mici.
ia scutura-te tu, bea o potiune magica, fa ceva, rasfata-te, relaxeaza-te, dar s-aud mai multe de bine de la tine. io nu poci decat sa ti pup :hug:

Vezi postareamino, la 26 November 2019 - 10:33 AM, a spus:

Hello! Azi e mare sărbătoare pentru mine! Asa ca va invit la masa! Copilul face 29 de ani! Asa ca partyy!

sa-ti traiasca, la multi ani! avem baieti mari!

Asa e...nu mai are rost sa ma mint. Si da, aia doi sunt pentru mine bomba de energie si de bine si is in cap dupa ei. Si da, gata...a venit timpul sa schimb macazul ;) Deocamdata cu antibiotic. Asa se intampla la mine, cand incepe sa-mi fileze-o lampa si e serioasa treaba, pai ni se duce däh suflet tätä instalatia...Chemam electricianu' ca nu mai tine vrajeala. Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43946 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2019 - 07:55 PM

io am fost iar in renovari, ca s-a mutat un chirias si a venit altul...si-asa se face, dai un var, faci o curatenie generala, mai schimbi una-alta, sa fie omul multumit si sa nu-i para rau de banii pe care-i da! :hug:

Aici obligatoriu asa se face. Evident ca nu toti respecta procedurile oficiale. Insa, oficial, proprietarul este obligat sa predea noului chirias apartamentul renovat. Se face contract, se specifica in mod explicit in contract ca cel care se muta are obligatia de a preda apartamentul fix asa cum l-a primit. Cand te muti dintr-un loc trebuie sa dai preaviz de 3 luni. Asadar, trebuie sa vezi cum faci ca sa dai preavizul si sa te muti in noua locuinta la aceeasi data...adica in aceeasi zi parasesti si preiei. Plus de asta tre sa faci programare cu firma de mutare etc. etc. Sigur ca poti sa variezi, dar asta inseamna ca platesti dublu, si colo si colo si nimeni nu vrea asta. Ach, die Deutschen Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43947 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 26 November 2019 - 08:59 PM

Mino, sa fie fericita toate familia matale si impreuna si fiecare separat si toti artistii culinari deasemenea

eu am o regula apropo de raceli, daca nu se amelioreaza drastic in 36-48 de ore merg sa cer anitbiotic ca sigur au proliferat bacteriile pe linga virus si ajung rapid la bronsita.

#43948 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2019 - 09:37 PM

Foarte intelept din partea ta! Eu am stat mai mult de 48 ore...cred ca port dihania cu mine de vreo 3 saptamani ca atat de la pamant am fost si abia puneam un picior in fata celuilalt...am avut doua zile in care nu m-am putut da jos din pat de sfarseala. Nu tu tuse, nu tu dureri musculare, nu tu nas care sa curga , ni-mic! Dar si cand s-a labartat Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43949 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 26 November 2019 - 11:12 PM

Primul pandoro pe anul asta, cu ciocolata de Modica. Cumparat evident.

Fisier atasat  20191126_194510.jpg (116.95K)
Number of downloads: 0

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 26 November 2019 - 11:16 PM

#43950 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2019 - 11:19 PM

Moatza aici nu se exista sa dai de mancare la mesteri. O cafea, o apa proaspata pe timp dde vara si e ok.
Au pauza de masa o ora, pleaca si vin mancati inapoi.

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 26 November 2019 - 11:19 PM

#43951 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2019 - 03:37 AM

eu de ce nu am stiut ca Adriana e scorpioanca? 🦂 🦂 (emoji asta cica e un scorpion Imagine postata )
sa ai un an asa de bun incit sa uiti de toti cei care au fost asa si asa si sa te iubeasca cei dragi + coafeza, soacra si vecinii, chiar si cind dai muzica la maximum Imagine postataImagine postata Imagine postataImagine postata

#43952 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 27 November 2019 - 08:34 AM

Vezi postareaDexter, la 27 November 2019 - 03:37 AM, a spus:

eu de ce nu am stiut ca Adriana e scorpioanca? 🦂 🦂 (emoji asta cica e un scorpion Imagine postata )
sa ai un an asa de bun incit sa uiti de toti cei care au fost asa si asa si sa te iubeasca cei dragi + coafeza, soacra si vecinii, chiar si cind dai muzica la maximum Imagine postataImagine postata Imagine postataImagine postata

Pai nu ai stiut pentru ca nu e scorpioanca, e sagetatoare!

Neatza tuturor!

#43953 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 27 November 2019 - 09:22 AM

Vezi postareaany_annette, la 26 November 2019 - 11:19 PM, a spus:

Moatza aici nu se exista sa dai de mancare la mesteri. O cafea, o apa proaspata pe timp dde vara si e ok.

aoleu, pai pe-astia daca ii scapi pe usa, dusi sunt!
aici, daca ai noroc sa dai de meseriasi mai buni, nu mananci tu, si tot le dai lor.
enfin, sunt multumita ca i-am gasit.
problematic e cu gasitul femeilor ptr curatenie. eu aveam doua de la tara, le duceam/aduceam cu masina, dar macar erau disponibile cand doream. acum s-au angajat si nu mai gasesc. adica ce gasesc nu vin cand vreau eu, vor un fel de abonament, date sigure, pe zile/ore, periodicitate constanta cand sa vina, nu "la cerere". asta-i chiar o problema spinoasa, tre sa ma ocup de ea, sa gasesc pe cineva la care sa apelez la nevoie.

Vezi postareaDexter, la 27 November 2019 - 03:37 AM, a spus:

sa te iubeasca cei dragi + coafeza, soacra si vecinii,

asta cu soacra ai nimerit-o la fix! :wasted:

#43954 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2019 - 10:08 AM

La multi ani , Adriana! Sanatate si numai bine iti doresc!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43955 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2019 - 10:14 AM

Buna dimineata la toti!
Fisier atasat  a95af0fbd8104d8759ab00f1ce36ccca.jpg (58.73K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43956 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2019 - 10:23 AM

Asta-i pentru stie ea cine :wasted:Fisier atasat  210e1cdfd47b73cd7e11ee41dbf42fda.jpg (41.71K)

Si asta pentru cealalta stie ea cine :-*
Fisier atasat  4a5601cf754e0f9621b2f3598db6d703.jpg (51.46K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43957 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2019 - 10:29 AM

Avem si ceai :wasted:Fisier atasat  5d7c85b4d374bcd02231fa7fd71faeb6.jpg (86.36K)
Merge cu parjiturica lui Any.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43958 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2019 - 01:35 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 November 2019 - 10:29 AM, a spus:

Avem si ceai :-*Atasament 5d7c85b4d374bcd02231fa7fd71faeb6.jpg
Merge cu parjiturica lui Any.

Vai cat e de faina poza.

Vezi postareamoatza, la 27 November 2019 - 09:22 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 26 November 2019 - 11:19 PM, a spus:

aoleu, pai pe-astia daca ii scapi pe usa, dusi sunt!

:wasted:
Nu se obisnuieste aici, dar nu ar sta chiar daca le-ai zice sa ramana.

#43959 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 27 November 2019 - 03:17 PM

Stiu ca e veche poza dar tot imi place! M-am.gandit la Blackie cand am revazut-o!

Fisiere atasate

#43960 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2019 - 03:59 PM

Vezi postareamino, la 27 November 2019 - 08:34 AM, a spus:

Pai nu ai stiut pentru ca nu e scorpioanca, e sagetatoare!

oops, cred ca scorpionul tocmai ce s-a terminat Imagine postata

buna ziua, spuse la meteo ca duminica ne vom desfata cu polei si 10 cm de zapada peste. care bucurie ... nu v-o doresc

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2196
  • 2197
  • 2198
  • 2199
  • 2200
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul