La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 26 November 2019 - 03:16 PM
Postat 26 November 2019 - 06:45 PM
Lapona Enigel, la 25 November 2019 - 01:57 PM, a spus:

buey, doar sa-ti zic de-acasa mea, ca-n rest nu mai pot nika de oboseala!
io am fost iar in renovari, ca s-a mutat un chirias si a venit altul...si-asa se face, dai un var, faci o curatenie generala, mai schimbi una-alta, sa fie omul multumit si sa nu-i para rau de banii pe care-i da!

chestia-i ca zicea ca de la 1dec elibereaza, asta nou voia sa se mute cat mai repede...si numai bine c-a plecat c-o saptamana mai devreme.
bine c-am gasit muncitori repede, de azi, pe maine, sa-mi faca ce vreau, apoi curatenia de dupa var...mancare la oameni, cumparaturi, drumuri de dus-adus...ee, en fin, gata, am dat cheia, am luat banii, Doamne-ajuta!
marele castigator - anafu', ca ia si el un ban cinstit pe munca si pe-alergatura mea!
de votat, am votat, la noi, si in familie, si in anturaj, n-a fost decat o optiune, chit ca nu cu toata inima, da' na! Viorica nu=mi trebe-n coasta, l-am pupat iar pe KWI - asta e!
Wow, prea mult va consumati voi, pe-acolo! aici era chestie sigura ca iese KWI, nu m-am stresat deloc! de altfel, chiar in judete unde PSD domnea de 30 de ani, s-au produs rasturnari de situatie. Semn ca generatia care-i vota majoritar e pe duca. Nu mi-as face sange rau de convingerile unor oameni in varsta, tb sa-i accepti ca 1. asta-i democratia 2.nu-i poti schimba 3.iti sunt si apropiati, familion carevasazica! Mai problematic mi se pare ca astia mici, segmentul 18-24 ani, au avut, ca de obicei, cea mai slaba prezenta la vot. Pana le da viata una peste ceafa!
deci, relax, chiar daca n-ar tb sa intreb: mai ai de gand sa revii? fii sanatoasa si relaxata acolo! fa-ti o viata frumoasa acolo unde-i casa ta acum.
bre Lori, anu' asta ai fost juma de timp in suferinta...ba cu sufeltu', ba cu trupul...nu-i bine, fata mea! radioasa mi-ai parut cand ai fost acasa, la aia mici.
ia scutura-te tu, bea o potiune magica, fa ceva, rasfata-te, relaxeaza-te, dar s-aud mai multe de bine de la tine. io nu poci decat sa ti pup

mino, la 26 November 2019 - 10:33 AM, a spus:
sa-ti traiasca, la multi ani! avem baieti mari!
Postat 26 November 2019 - 07:23 PM
moatza, la 26 November 2019 - 06:45 PM, a spus:
deci, relax, chiar daca n-ar tb sa intreb: mai ai de gand sa revii? fii sanatoasa si relaxata acolo! fa-ti o viata frumoasa acolo unde-i casa ta acum.
Sincera sa fiu, nu stiu ce o sa imi rezerve viitorul. E clar ca nu este nici un loc pe mapamond unde totul e roz.
Acum trebuie sa ma concentrez pe Craciun. Vrea copilul sa facem brad si nu stiu cum sa-l aman macar pana pe 10 decembrie

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 26 November 2019 - 07:24 PM
Postat 26 November 2019 - 07:42 PM
boni, la 26 November 2019 - 12:45 PM, a spus:

Sa-ti traiasca feciorul sanatos si voios, iar voi la fel! La multi ani!

Lori, iar ai adunat rele? Of! Fa-te bine iute!
Sanatate multa tuturor.
Mmm, nu, nu, doar le-am crescut bine pe alea pe care le aveam. Ma, dar bine, nu asa!
Promit sa ma fac, nu stiu cat de iute va fi...am tras frana de urgenta, sunt in standby complet...sanatate multa va doresc si eu la toti!

Postat 26 November 2019 - 07:48 PM
Lapona Enigel, la 25 November 2019 - 01:57 PM, a spus:

buey, doar sa-ti zic de-acasa mea, ca-n rest nu mai pot nika de oboseala!
io am fost iar in renovari, ca s-a mutat un chirias si a venit altul...si-asa se face, dai un var, faci o curatenie generala, mai schimbi una-alta, sa fie omul multumit si sa nu-i para rau de banii pe care-i da!

chestia-i ca zicea ca de la 1dec elibereaza, asta nou voia sa se mute cat mai repede...si numai bine c-a plecat c-o saptamana mai devreme.
bine c-am gasit muncitori repede, de azi, pe maine, sa-mi faca ce vreau, apoi curatenia de dupa var...mancare la oameni, cumparaturi, drumuri de dus-adus...ee, en fin, gata, am dat cheia, am luat banii, Doamne-ajuta!
marele castigator - anafu', ca ia si el un ban cinstit pe munca si pe-alergatura mea!
de votat, am votat, la noi, si in familie, si in anturaj, n-a fost decat o optiune, chit ca nu cu toata inima, da' na! Viorica nu=mi trebe-n coasta, l-am pupat iar pe KWI - asta e!
Wow, prea mult va consumati voi, pe-acolo! aici era chestie sigura ca iese KWI, nu m-am stresat deloc! de altfel, chiar in judete unde PSD domnea de 30 de ani, s-au produs rasturnari de situatie. Semn ca generatia care-i vota majoritar e pe duca. Nu mi-as face sange rau de convingerile unor oameni in varsta, tb sa-i accepti ca 1. asta-i democratia 2.nu-i poti schimba 3.iti sunt si apropiati, familion carevasazica! Mai problematic mi se pare ca astia mici, segmentul 18-24 ani, au avut, ca de obicei, cea mai slaba prezenta la vot. Pana le da viata una peste ceafa!
bre Lori, anu' asta ai fost juma de timp in suferinta...ba cu sufeltu', ba cu trupul...nu-i bine, fata mea! radioasa mi-ai parut cand ai fost acasa, la aia mici.
ia scutura-te tu, bea o potiune magica, fa ceva, rasfata-te, relaxeaza-te, dar s-aud mai multe de bine de la tine. io nu poci decat sa ti pup

mino, la 26 November 2019 - 10:33 AM, a spus:
sa-ti traiasca, la multi ani! avem baieti mari!
Asa e...nu mai are rost sa ma mint. Si da, aia doi sunt pentru mine bomba de energie si de bine si is in cap dupa ei. Si da, gata...a venit timpul sa schimb macazul

Postat 26 November 2019 - 07:55 PM

Aici obligatoriu asa se face. Evident ca nu toti respecta procedurile oficiale. Insa, oficial, proprietarul este obligat sa predea noului chirias apartamentul renovat. Se face contract, se specifica in mod explicit in contract ca cel care se muta are obligatia de a preda apartamentul fix asa cum l-a primit. Cand te muti dintr-un loc trebuie sa dai preaviz de 3 luni. Asadar, trebuie sa vezi cum faci ca sa dai preavizul si sa te muti in noua locuinta la aceeasi data...adica in aceeasi zi parasesti si preiei. Plus de asta tre sa faci programare cu firma de mutare etc. etc. Sigur ca poti sa variezi, dar asta inseamna ca platesti dublu, si colo si colo si nimeni nu vrea asta. Ach, die Deutschen

Postat 26 November 2019 - 08:59 PM
eu am o regula apropo de raceli, daca nu se amelioreaza drastic in 36-48 de ore merg sa cer anitbiotic ca sigur au proliferat bacteriile pe linga virus si ajung rapid la bronsita.
Postat 26 November 2019 - 09:37 PM

Postat 26 November 2019 - 11:12 PM

Number of downloads: 0
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 26 November 2019 - 11:16 PM
Postat 26 November 2019 - 11:19 PM
Au pauza de masa o ora, pleaca si vin mancati inapoi.
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 26 November 2019 - 11:19 PM
Postat 27 November 2019 - 03:37 AM

sa ai un an asa de bun incit sa uiti de toti cei care au fost asa si asa si sa te iubeasca cei dragi + coafeza, soacra si vecinii, chiar si cind dai muzica la maximum

Postat 27 November 2019 - 08:34 AM
Dexter, la 27 November 2019 - 03:37 AM, a spus:

sa ai un an asa de bun incit sa uiti de toti cei care au fost asa si asa si sa te iubeasca cei dragi + coafeza, soacra si vecinii, chiar si cind dai muzica la maximum

Pai nu ai stiut pentru ca nu e scorpioanca, e sagetatoare!
Neatza tuturor!
Postat 27 November 2019 - 09:22 AM
any_annette, la 26 November 2019 - 11:19 PM, a spus:
Au pauza de masa o ora, pleaca si vin mancati inapoi.
aoleu, pai pe-astia daca ii scapi pe usa, dusi sunt!
aici, daca ai noroc sa dai de meseriasi mai buni, nu mananci tu, si tot le dai lor.
enfin, sunt multumita ca i-am gasit.
problematic e cu gasitul femeilor ptr curatenie. eu aveam doua de la tara, le duceam/aduceam cu masina, dar macar erau disponibile cand doream. acum s-au angajat si nu mai gasesc. adica ce gasesc nu vin cand vreau eu, vor un fel de abonament, date sigure, pe zile/ore, periodicitate constanta cand sa vina, nu "la cerere". asta-i chiar o problema spinoasa, tre sa ma ocup de ea, sa gasesc pe cineva la care sa apelez la nevoie.
Dexter, la 27 November 2019 - 03:37 AM, a spus:
asta cu soacra ai nimerit-o la fix!

Postat 27 November 2019 - 10:08 AM

Postat 27 November 2019 - 10:23 AM

Si asta pentru cealalta stie ea cine

Postat 27 November 2019 - 10:29 AM

Merge cu parjiturica lui Any.

Postat 27 November 2019 - 01:35 PM
Postat 27 November 2019 - 03:17 PM