Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2281
  • 2282
  • 2283
  • 2284
  • 2285
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#45641 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,024
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 24 June 2020 - 07:15 PM

In dups amiaza asta ne-am plimbarit pe la mare. Tare placut

Fisier atasat  Resizer_15930185854400.jpg (1.03MB)
Number of downloads: 1

#45642 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 24 June 2020 - 07:40 PM

Constanța e un oraș plin de tei, dar pe strada mea a mai rămas unul singur, în fața casei mele, care nu ar fi rămas nici ăsta dacă întîrziam 5 minute să ies în fața casei cînd se puseseră loazele pe tăiat :) nu înțeleg dorința unora de a tăia copacii ca să li se vadă casele, dar asta s-a întîmplat în cazul vecinilor mei care au tăiat 4 tei în cîteva minute. Ajunseseră la cel din fața casei mele cînd am ieșit afară în cămașă de noapte, pentru că așa se face treaba, pe blat, sîmbătă dimineață, cînd toată lumea vrea doar să stea liniștită în casă. Probabil și-au dat seama că iese cu scandal dacă se apucă să îl taie după ce i-am întrebat ce fac acolo, așa că l-au lăsat. E cel mai bun parfumant de cameră, iar umbra pe care mi-o furnizează la fereastră e de neînlocuit cu alte mijloace :love7:

Fisier atasat  20200624_200248_copy_1209x907.jpg (581.96K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  20200624_200304_copy_1036x1381.jpg (619.75K)

#45643 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 25 June 2020 - 02:07 AM

Hello, noi nu avem prea multe de raportat. Aseară am fugărit niște iepuri:

Fisier atasat  A0B93A82-7A39-407F-BEBE-83ED48B60FC2.jpeg (80.61K)

#45644 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 25 June 2020 - 09:16 AM

Buna dimi
Cafeluta si dupa aia trec la zugravit :love7:

Fisiere atasate

#45645 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,555
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 25 June 2020 - 10:59 AM

Vezi postareaWowerful, la 25 June 2020 - 02:07 AM, a spus:

Hello, noi nu avem prea multe de raportat. Aseară am fugărit niște iepuri:

Atasament A0B93A82-7A39-407F-BEBE-83ED48B60FC2.jpeg

Vai ce frumos e. Este al vostru?
Nici eu nu am nimic de raportat, sint in Romania, in autoizolare pana sambata viitoare. So much fun.
brain loading....please wait....

#45646 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 25 June 2020 - 11:09 AM

Hello! Eu teoretic sunt in concediu de azi dar sunt la munca, totuși. Și aștept să se dea drumul la sistemele de lucru, care sunt oprite din cauza unor toți care au taiat copaci dar și cablurile de net din fabrica!

Clau, sporuri multe!

Blackie, ce pot sa iti spun? Doar condiții bune in autoizolare!

#45647 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 25 June 2020 - 02:40 PM

Hey girls!
De ieri dupa-amiaza detin...ähm, relatii sexuale cu o migrena. Adica ea cu mine, fara acordu' meu Imagine postata.
A venit canicula aici, ieri erau 36 grade, cand am intrat in masina ma zis ca fac combustie spontana Imagine postata Umezeala din aer ma termina...singura modalitate sa ma mai racoresc e sa ma duc la 80-90 grade la sauna. Dupa e mult mai ok plus Imagine postata la greu. Si, normal:
Fisier atasat  57a622cb430483054b66a95650c21fee.jpg (44.36K)
Si varianta dietetica:
Fisier atasat  Iced-Espresso-Tonic-by-eat-blog-love_8.jpg (595.06K)

Iubeam vara...dar aia adevarata cu temperaturi de pana la 28 grade si cateva zile toride de 30-32 pe vara...

Clau, ce fain de tine ca ajungi rapid la mare. Tare bine trebuie sa faca briza.
Vad acolo langa palierul pentru verdeturi si o ceva pentru flori? Tot tu l-ai facut? Si, cum ai vopsit palierul, tehnica aia vintage? Imi place muuult! Am un ghiveci care se asorteaza cu palierul tau.

Fisier atasat  81wMWutM3iL._AC_SX569_.jpg (46.1K)
Acu' tre' sa-mi fac palier Imagine postata

Am un mare problem: uraaaaaaaaasc plosnitele. Si aici, cand da caldura , e plin de ele. Eu am senzatia ca vin de la sobolanu ala de sub mine...cred ca le tine ca animale de casa. Aveti idee ce substante se pot folosi care sa le alunge? In afara de cele chimice. Plasa nu am la geam ca mai folosesc sa scutur carpa de praf, sa pun eventual apa la pasarele etc.

Le urasc, bleah, bleah. Astea si cockroahches...carcalacii Imagine postata Intepenesc mai mult de scarba decat de frica.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45648 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 25 June 2020 - 02:56 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 June 2020 - 02:40 PM, a spus:

Am un mare problem: uraaaaaaaaasc plosnitele. Si aici, cand da caldura , e plin de ele.

Ploșnițele sau căpușele. că daca ai ploșnițe e broblem mare de tot

#45649 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,646
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 25 June 2020 - 03:07 PM

Vezi postareaDexter, la 25 June 2020 - 02:56 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 June 2020 - 02:40 PM, a spus:

Am un mare problem: uraaaaaaaaasc plosnitele. Si aici, cand da caldura , e plin de ele.

Ploșnițele sau căpușele. că daca ai ploșnițe e broblem mare de tot

Poate plosnite de cereale?
Cele care put cand le strivesti?

#45650 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 June 2020 - 03:32 PM

Plosnite, fratilor! Scarboase, fac ca toti dracii cand zboara de imi sta inima in chept, put de iti pica nasu cand le strivesti...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45651 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 June 2020 - 05:32 PM

Adriana, iti scriu aici, ca sa nu mai stric topicul celalalt. Am gasit masina perfecta de paste...acu' tre' sa mai gasesc si un sponsor Imagine postata

Ma gandeam io in mintea mea ca o trebui sa fie scumpa, deh, ca arata foarte binefacuta...mama si cand i-am vazut pretul, m-am linistit cu pastele. Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45652 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 June 2020 - 05:45 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 June 2020 - 03:32 PM, a spus:

Plosnite, fratilor! Scarboase, fac ca toti dracii cand zboara de imi sta inima in chept, put de iti pica nasu cand le strivesti...

Deci, plosnite de cereale, zbârnâie cand zboară și fac poc când se așează.
Astea nu sunt ploșnițe adevărate, vorba lui Dex, aia ar fi fost broblem!

#45653 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 25 June 2020 - 07:18 PM

Laponica am bagat la altelier de recreatie proiectele corona si cum am vopsit .

Intr-adevar e super cu marea aproape, numai ca acu e perioada meduzelor asa ca nu prea intram in apa, dar pentru plimbareli,ajungem cam de 3 ori pe saptamana.

Wonderful ce iepurila scump❣❣❣

#45654 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 June 2020 - 09:29 PM

Vezi postareabellamama, la 25 June 2020 - 05:45 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 June 2020 - 03:32 PM, a spus:

Deci, plosnite de cereale, zbârnâie cand zboară și fac poc când se așează.
Astea nu sunt ploșnițe adevărate, vorba lui Dex, aia ar fi fost broblem!

Bella, noi la astea le zicem plosnite...
Fisier atasat  stinkwanzen-bekaempfen.jpg (423.2K)
Fisier atasat  w1000_h695_x484_y306_shutterstock_1199586454-ba83a20cdd0b3655.jpg (640.62K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  2a1f0d.jpg (26.18K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  150327-nabu-stinkwanze-helge-may.jpeg (71.18K)

Astea verzi, maro si gri nu sunt periculoase pentru oameni, dar tot mi se zbarleste sangele in vene cand le vad. Se hranesc cu fructe, in special sucul lor si frunze.
Eh...alea de pat cu ... sange de Homo Sapiens.

Tu probabil te gandesti la cele de pat...ca sunt si din alea, care arata ca o capusa mai mare...
Dexu, capusa e asta:
Fisier atasat  zecke-tk-42-38695773.jpg (162.13K)
Number of downloads: 0Periculoasa si dracia asta ca poate da boala Lues/Sifilis.

Bon, am gasit o reteta de casa pentru plosnite: 120 ml detergent de vase cu 250 ml otet se amesteca bine si se mai adauga 500 ml apa , se amesteca foarte bine si se sprayaza ramele ferestrelor. Cica e o bariera olfactiva foarte eficienta impotriva lor. Da Doamne!

Si asta este plosnita de pat...:
Fisier atasat  bild-89146-resimage_v-variantBig16x9_w-1088.jpg (95.69K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  bettwanze-bettwanzen-sind-vier-bis-neun-millimeter-lang-sechsbeinig-behaart-und-rotbraun-gefaerbt-.jpg (83.86K)

Care tot oameni halimangeste...

Fisier atasat  ruecken-mit-bissen-von-bettwanzen-die-bisse-der-bettwanzen-sind-nicht-bei-allen-menschen-sichtbar-doch-wenn-dann-treten-sie-meist-in-einer-reihe-der-wanzenstrasse-auf-.jpg (64.73K)

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 25 June 2020 - 09:39 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45655 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 26 June 2020 - 08:29 AM

Plimbarica 5 km la mare si shake in loc de cafeluta azi. Bine asa

Fisier atasat  IMG-20200626-WA0004.jpg (151.16K)

Fisier atasat  IMG-20200626-WA0005.jpg (175.64K)

Bucurie mare: au dat mustatile la ananas :love7:

Fisier atasat  IMG-20200626-WA0003.jpg (184.76K)

#45656 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 26 June 2020 - 10:10 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 June 2020 - 09:29 PM, a spus:

Astea verzi, maro si gri nu sunt periculoase pentru oameni, dar tot mi se zbarleste sangele in vene cand le vad.

Exact, astea sunt plosnite de cereale, nepericuloase dar dezagreabile la maximum.
Cum tu ai spus doar "plosnite" Dex si cu mine ne-am gandit la cele de pat... Brrrr!

#45657 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 June 2020 - 11:44 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 June 2020 - 05:32 PM, a spus:

Adriana, iti scriu aici, ca sa nu mai stric topicul celalalt. Am gasit masina perfecta de paste...acu' tre' sa mai gasesc si un sponsor
Ma gandeam io in mintea mea ca o trebui sa fie scumpa, deh, ca arata foarte binefacuta...mama si cand i-am vazut pretul, m-am linistit cu pastele. Imagine postata

Bre da tu ai nevoie de 6kg de paste pe zi/saptamina?
nu
deci, nu-ti trebuie :love7:

eu mi-am salvat-o pe asta, mi-as lua-o cind i-as gasi un loc in care s-o pun si cind as avea timp sa fac paste si sa le mincam imediat. pina atunci stau cuminte si cumpar :)
https://www.amazon.i...0NsaWNrPXRydWU=

#45658 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 26 June 2020 - 12:43 PM

Bine ca nu e fiica-mea treaza si sa-si bage nasul aici, ca de-l vedea pe Iepurila nu mai aveam pace pana nu-i faceam rost de unul...
Fain la tine, Clau! Ai de gand sa plantezi ananasul in lada aia "homemade"?
La noi a fost racoare zilele astea, asa ca mi-am facut aseara si pofta de clatite cu dulceata de visine. Azi m-am trezit cu noaptea-n cap si am bagat la cuptor o placinta cu branza si spanac. Va povestesc mai tarziu ce-am patit cu ea ca n-am timp acuma :love7: , ma duc sa ma uit la juma' de episod din serialul meu preferat coreean (Mino stie :love7: ), dupa aia ma duc la serviciu, si pe urma vine weekendu' :) !

#45659 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,555
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 26 June 2020 - 02:05 PM

Vezi postareaadi_edi, la 26 June 2020 - 12:43 PM, a spus:

Bine ca nu e fiica-mea treaza si sa-si bage nasul aici, ca de-l vedea pe Iepurila nu mai aveam pace pana nu-i faceam rost de unul...
La noi a fost racoare zilele astea, asa ca mi-am facut aseara si pofta de clatite cu dulceata de visine. Azi m-am trezit cu noaptea-n cap si am bagat la cuptor o placinta cu branza si spanac. Va povestesc mai tarziu ce-am patit cu ea ca n-am timp acuma :love7: , ma duc sa ma uit la juma' de episod din serialul meu preferat coreean (Mino stie :love7: ), dupa aia ma duc la serviciu, si pe urma vine weekendu' :) !

Apropo de iepuri, acum 2 ani in toamna se pripasise un iepuras in curtea fiului meu. El a crezut ca e iepure salbatic asa ca l-a lasat in pace, ii mai lasa bucatele de morcov si varza prin curte. Intr-o dimineata insa cand incepuse deja sa dea frigul binisor peste noapte, fi-miu lucra ceva la masina cand s-a trezit ca iepurele vine spre el si i-a sarit efectiv in brate. Atunci si-a dat seama ca e iepure de casa si cineva fie l-a pierdut, fie l-a abandonat, asa ca l-a luat in casa, a pus afise pe strada si anunturi pe paginile de animale pierdute pe net insa nimeni nu l-a revendicat. Si uite asa ate copilul 2 motani si o iepuroaica. Ea e printesa, e o alintata si cu o personalitate puternica , face ordine cy baietii care o adora si o pazesc

Fisiere atasate

brain loading....please wait....

#45660 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 June 2020 - 02:11 PM

Vezi postareaAdriana, la 26 June 2020 - 11:44 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 June 2020 - 05:32 PM, a spus:

Adriana, iti scriu aici, ca sa nu mai stric topicul celalalt. Am gasit masina perfecta de paste...acu' tre' sa mai gasesc si un sponsor

Bre da tu ai nevoie de 6kg de paste pe zi/saptamina?
nu
deci, nu-ti trebuie :)

eu mi-am salvat-o pe asta, mi-as lua-o cind i-as gasi un loc in care s-o pun si cind as avea timp sa fac paste si sa le mincam imediat. pina atunci stau cuminte si cumpar :love7:
https://www.amazon.i...0NsaWNrPXRydWU=

Mama, zici ca sunteti surori tu si constiinta mea Imagine postata Clar nu fac 6 kile de paste pe saptamana, eu mai mult consum paste toamna-iarna, desi saptamanile astea am avut mereu pofta de ele. Apropo, as vrea sa incerc cu unt si salvie care sunt foarte apreciate. Nu am facut niciodata. Dar, recunoaste ca e super faina masinaria. Costa atat pentru ca e facuta din metale de calitate si nu plastice, ca astea de uz caznic.

Si tu Philips? Ca si eu Imagine postata Ma uitam la asta:https://www.amazon.de/gp/product/B07FKJKCZM/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
Pana una alta, vreau sa ma perfectionez in fabricatul inghetatei Imagine postata

Clau,
Fisier atasat  post-591-0-78855600-1593152832.jpg (151.16K)
înteleg Imagine postata E misto la plaja, aia, da si coordonatele geografice, te rog, Imagine postata

Vezi postareablack_cat, la 26 June 2020 - 02:05 PM, a spus:

Vezi postareaadi_edi, la 26 June 2020 - 12:43 PM, a spus:

La noi a fost racoare zilele astea, asa ca mi-am facut aseara si pofta de clatite cu dulceata de visine. Azi m-am trezit cu noaptea-n cap si am bagat la cuptor o placinta cu branza si spanac. Va povestesc mai tarziu ce-am patit cu ea ca n-am timp acuma :) , ma duc sa ma uit la juma' de episod din serialul meu preferat coreean (Mino stie B) ), dupa aia ma duc la serviciu, si pe urma vine weekendu' :love7: !

Apropo de iepuri, acum 2 ani in toamna se pripasise un iepuras in curtea fiului meu. El a crezut ca e iepure salbatic asa ca l-a lasat in pace, ii mai lasa bucatele de morcov si varza prin curte. Intr-o dimineata insa cand incepuse deja sa dea frigul binisor peste noapte, fi-miu lucra ceva la masina cand s-a trezit ca iepurele vine spre el si i-a sarit efectiv in brate. Atunci si-a dat seama ca e iepure de casa si cineva fie l-a pierdut, fie l-a abandonat, asa ca l-a luat in casa, a pus afise pe strada si anunturi pe paginile de animale pierdute pe net insa nimeni nu l-a revendicat. Si uite asa ate copilul 2 motani si o iepuroaica. Ea e printesa, e o alintata si cu o personalitate puternica , face ordine cy baietii care o adora si o pazesc

Ce pufosenie simpatica, zici ca e de jucarie Imagine postata

Ia uite, Adri, aici. Ce impresie iti face?

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2281
  • 2282
  • 2283
  • 2284
  • 2285
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou