La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 25 August 2011 - 10:24 PM
Mutti, sa-i pui pe langa ce ti.au spus fetele si carte, stilou, calculator de ala socotitor (ar iesi contabila), iconita. Idea ar fi ca acelea pe care le alege ar fi domeniile ei de interes/preferintele spre meserie... deci te orientezi tu ce vei sa se faca si pui in consecinta. Daca ar fi dupa mine as vrea ca fiica-mea sa aleaga o meserie din domeniul artelor frumoase (pictura, scluptura, design) sau arhitect, avocat, stomatolog. Daca le adun pe toate tot pe langa desing/arhitectura ne invartim. Ei dar intre ce vreau eu si ce o sa doreasca ea e cale lunga. Si acum cu stiloul si cartea nu mai sunt 100% sigura ca pe vremuri, ca posibil ei sa scrie/citeasca numai pe tastatura/tableta/pc.... Anyway distractie maxima si o zi minunata de care sa iti amintesti mereu cu placere! Cu tortul sunt onvinsa ca o sa iasa super! Si nu te obosi prea tare, da? Bucurie si distractie in primul rand ... e ziua lui fiica-ta nu tb sa fii sleita de oboseala!...parerea mea ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 26 August 2011 - 02:56 AM
as vrea insa nasa sa fie romanca de data asta

nasa Adei nu a mai vazut-o de cand avea vreo 10 luni (nu a botezat cu barbatu'sau ci cu altcineva, asa i-am ales, nu trebuie sa fie sot si sotie). s-a despartit de el si nici cu noi n-a mai tinut legatura deloc ...proasta

la Sara o am pe sor'mea si inca o gagica nasa si un prieten bun al lui....
Postat 26 August 2011 - 07:29 AM

Mirela, nasa fiimei e frantuzoaica si catolica si am botezat-o ortodox

in plus stiu ca de multe ori se akeg 2 nase la fete si 2 nasi la baieti...
si daca nasa a "dezertat" , cred ca Ada are tot dreptul sa-si aleaga alta nasa.
o zi faina tuturor.fug la treburi.
Postat 26 August 2011 - 08:03 AM
mi s-a intors raceala si o are si el acum. nu are voce(thank you lord

o dau pe ceai cu miere si lamaie cat cuprinde. el nu vrea sa ia nimic desi tuseste rau si e infundat...treaba lui.
ma duc sa o iau pe ada de la scoala si ne oprim in parc. 25 de grade azi, nu-mi vine sa cred....maine le duc iar intr-un parc de le place lor mult, e imens, cu fel si fel de chestii pt copii. fac picnic cu ele ca mereu ma bat la cap (sandwich si fructe, apa, de-astea...)
Postat 26 August 2011 - 08:20 AM

M-a socat temperatura despre care vorbeste Mirela si am uitat sa dau binete. Buna dimineata tuturor. Eu azi cred ca voi duce pitica la un loc de joaca , unde sunt biciclete , de fapt triciclete , sa "pandaleze" . Si tot acolo e si un magazin in care am vazut eu o pereche de pantofi care mi-au gadilat palmele acum cateva zile . Cred ca se vor lipi de picioarele mele

Postat 26 August 2011 - 10:15 AM

da ziua e frumos, sant si 20...cald pt perioada asta, zicea si la meteo
Postat 26 August 2011 - 12:39 PM

Number of downloads: 0
Postat 26 August 2011 - 04:11 PM

Moatzo , ce vorbesti tu acolo????

Postat 27 August 2011 - 12:52 PM

Postat 27 August 2011 - 01:49 PM

am fost in parc cu fetele, 19 grade...s-au distrat, am facut picnic (eu am simtit ca e ceva naspa si nu am mancat decat niste grisine si capsuni si niste para)
m-a luat o durere de stomac de nu va inchipuiti...am simtit cum transpir si a trebuit sa ma intind pe patura imediat. asa patesc de obicei....de la 4 de cand am venit pana acum am zacut pe canapea. au facut cartofi prajiti(bleah), peste la cuptor...m-a ucis mirosul.
cam asta a fost sambata mea, acum ma duc sa ma bag in pat, imi termin ceaiul si gata. azi noapte n-am dormit din cauza ca nu am putut sa respir. sper la noapte sa ma odihneasc.
sper sa va distrati sau cel putin sa aveti liniste
Postat 27 August 2011 - 03:02 PM
Angel, la 27 August 2011 - 01:49 PM, a spus:
sper sa va distrati sau cel putin sa aveti liniste
Ingerico, incearca ceai de fenel - ajuta si la stomac si la respiratie! Are si gust placut...Sanatate multa!

Postat 27 August 2011 - 03:25 PM
Of Mirela , te compatimesc . Stiu ce insemna dureri de stomac , eram si eu cu el in pioneze intr-o vreme.
Noi azi am sarbatorit , ce-i drept in 3 , ca aici nu avem cu cine . Dar vom repeta peste o saptamana , in Romania . Am suflat in lumanari dimineata , am desfacut cadouri , apoi am plecat la plimbare in Helsinki. La intoarcere acasa , am poposit sa luam pranzul la o terasa , unde ne-a servit chiar patronul , un turc amabil , care i-a dat Izabelei bomboane pe bat si a cinstit-o din partea casei cu pranzul dorit . Asta asa , de parca ar fi stiut ca e ziua ei

Acum facem si noi cinste cu tort aici la han
Postat 27 August 2011 - 03:28 PM
Izabela La multi ani dragutza mea. bravo mami pentru tort.
Postat 27 August 2011 - 07:09 PM
Iaca, am aparut si eu pe-aici! Asa-i cand vin acasa: stau mai mult de vorba cu ai mei, mai una-alta, trece vremea!
Pup si eu printesele care si-au serbat zilele.Noroc, sanatate si bucurii in viata! Sa le fie bine!
Am gustat si tort.Foarte bun, Izuk!
Si le-am adus si-un cadou virtual:

Number of downloads: 0
Maine nu stiu daca voi intra, ca-s pe drum!
Va puuuup!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 28 August 2011 - 12:14 AM

Postat 28 August 2011 - 08:16 AM

eu vad ca sant mai bine azi (parca imi scriu jurnalul medical aici). am baut insa la apa de simt ca pleznesc. beau apa cu lamaie sa taie greata si am luat mylanta.
am facut o ciorbica de gaturi de curcan si am facut oprit ceva sa fac su cu galuste cand se termina asta. nu mai stiu ce sa le fac de mancare lor

voi ce ma faceti de mancare??