Daniella, la 30 August 2011 - 01:51 PM, a spus:
Abia astept eu sa te stabilesti la un domn, sa vezi tu ca va trebui sa te adaptezi ... desi nici eu nu as fi crezut asta la cat sunt de cocos... Din pacate noi idealizam imaginea barbatului pe care il dorim, iar acel ideal nu exista. Tarziu am inteles asta
anyway da domnul sa ai parte de barbatul visurilor tale si sa-mi spui ca ai avut tu dreptate !
Dragule, nici in adolescenta nu am idealizat un mascul si n-am avut un barbat al visurilor, cu atat mai putin acum (cand sunt foarte, foarte departe de adolescenta

)
Nici nu cred ca poti schimba un om, decat daca acel om vrea sa se schimbe -si atata timp cat exista "treaba de femeie" si "treaba de barbat" si o societate in care mamele gadila cam mult orgoliul cocosesc si nu-l invata pe fiu sa puna mana sa nu creasca un handicapat (adica sa stie sa-si calce o camasa, sa faca o mancare)nici domnii nu o sa se inghesuie

Am avut prietena maritata cu un dragut care zicea ca treaba lui de barbat era doar sa bata covoarele si sa mute mobila - si acum la fel zice, dar singur, si mamica vine sa-i faca de mancare ca l-a lasat sotia...
Nu e vorba, orice parteneriat (nu ii zic casnicie, pentru ca nu o hartie tine o casa) implica compromisuri -dar eu stiu ce pot face si ce nu - si un puturos la usa nu tin, pentru ca pe un puturos nu-l pot respecta, si fara respect nu exista dragoste (nu in ceeace ma priveste)
Dar fiecare e diferit, si crede-ma, daca nu as stii ce vreau de la viata la varsta mea, ar fi tare trist
PS Sunt sigura ca fiecare cuplu isi gaseste un echilibru - eu am zis in general, ca idee, ca fitzele gen mama imi calca chilotelul cu danteluta la mine nu merg

Si cred ca mereu am fost asa, mai apriga..cand eram mica, mica, ii spuneam lui taica-miu ca daca "chiar" trebuie sa ma marit, o sa ma marit cu unul pe care il cheama Broasca, ca sa-si schimbe el numele

!Asta era singurul vis