La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 28 August 2011 - 11:25 AM
Azi am bucatarit si eu si acum astept plimbaretii sa vina sa luam pranzul. Am facut supa de pui cu galuste , piure de cartofi , chiftelute , un sos de rosii pentru piure si mancarica scazuta de fasole verde , cu usturoi si rosii.
Postat 28 August 2011 - 01:09 PM
Postat 28 August 2011 - 09:08 PM
Postat 29 August 2011 - 08:04 AM
Multumesc Dani_ela si Moatza .
Eu sunt mucoasa. Dupa durerea de gat de acum cateva zile , s-a apucat si nasul sa-mi curga.

Postat 29 August 2011 - 09:03 AM
izuk, la 29 August 2011 - 08:04 AM, a spus:

izuk-ule, bine ca ai apucat sa faci tortul, si nu te-a apucat mai devreme. ce fain ti-a iesit (tortul)

zici ca ne-am vorbit

Postat 29 August 2011 - 09:16 AM
eu sant in greva. m-am suparat tare ca sant nesimtiti toti si nu mai fac nimic, nici mancare, nici vase (nici nu le pune in masina de vase puturosul ca fetele golesc masina cand e gata).
am zis. ori isi schimba atitudinea ori ii las asa toata saptamana. diseara sa se descurce ce mananca, nu am facut nimicuta. iepurii put dar nu se inghesuie nici unul, tot la mine asteapta. e, or sa vada cand vor aprecia. am inceput cu stangul saptamana

Postat 29 August 2011 - 09:27 AM

ai dreptate, lasa-i sa vada cum e cand nu vine"zana" sa stranga totul. o zi faina si o saptamana buna.
eu azi sunt ko, dupa turul de forta de sapt trecuta. ieri au venit vecinii de la 12h si au plecat dupa 20h

a fost si o zi splendida. dar dupa a trebuit sa strang si sa curat totul etc..la 22h eram deja in bratele lui morfeu, si le soileam la greu.
azi am pus ceasul sa sune si am adormit la loc, nu am chef de nik, si am un munte enorm de rufe de calcat ( ceea ce odiez in mod particular, aka sa calc

in rest oi face ce-oi putea

Postat 29 August 2011 - 10:44 AM
Ieri, dupa ce a pomenit Dani_ela, am bagat si eu de seama ca sufla vant de toamna ...

eu abia astept sa vina duminica sa plecam la mare ...

Intre timp, am o groaza de treburi la serviciu de finalizat, iar sambata e ziua Beatricei si am vrea sa o ducem la un loc de joaca ... sa se sature de joc toata ziulica ... . E asa de dornica. Sambata am fost la curte la o prietena si s-a jucat cu fiul mai mare ca noi cu 3 luni al prietenei...a fost in elementul ei, toata ziua ture-ture ... Era atrasa tot sa se duca la piscina ...
Exista oare in Bucuresti loc de joaca pentru copii asa de mici (12 luni)? Am fost ieri dimineata prin Herastrau sa inspectam. La Paradisul copiilor erau multe tobogane si dracii de alea umflate de sarit, dar erau pentru copii mai mari de 3 ani. Nu am putut sa o punem ca veneau copii mari si se aruncau ca din avion, asta mica nu stie sa se fereasca ... inca

si ca sa mai descretesc fruntile incretite de curentul care v-a tras: Angi, pe la cat pot pune fata sa goleasca masina de spalat vase/rufe

Stella, eu incerc sa imi usurez viata privind activitatile pe care le urasc: la rufe le pun balsam, centrifuga la minimum (vara), apoi le usuc pe umerase bine scuturate sa se intinda. Cand sunt bine uscate le netezesc si le impachetez perfect intinse. In cateva zile cand le scot de pe raft sunt ca si calcate se intind f bine. Calc doar camasi si vreo rochita/fusta care e mai pretentioasa. Si eu urasc calcatul ... desi inter-o vreme ma ocupam si cu asta, acum deloc ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 29 August 2011 - 11:45 AM

sa vezi ce taraie telefonul, ce ma tachineaza prietenii

acum vreo 2 zile, in ziar, scria ca au prins un cuplu de romani facand parte dintr-o retea internationala de traficanti de droguri :9...in aceeasi suburbie unde am stat noi inainte sa ne mutam. m-a sunat soacra'mea sa faca misto, ca m-am reprofilat?

dupa stirile live cred ca se gasesc si online, va pun link daca pot sa vedeti si voi despre ce e vorba. si-aici au ajuns tuciurii, nu le ajunge europa. cum drak or intra astia in tara nu stiu, vin inot cred sau in zbor?

Postat 29 August 2011 - 11:51 AM
Cand eu stateam la coada pentru o viza de italia in 96 ei se plimbau nestingheriti.
Prietena mea care mai merge in Finlanda, spunea ca acum 5 ani nu erau, anul urmator aparusera pe la semafoare cativa razleti, acum e puzderie ...
in asta e si o parte buna: scapam noi de ei, creste nivelul de trai si de analfabetism/delicventa/lipsa de ocupatie
e drept ca nu toti sunt de bagat in aceeasi oala, nu sunt xenofoba ca am avut o fata printre angajate, care a fost de toata isprava: macar toti romanii sa fi fost asa ...

Angel, si deci la ce varsta i-ai dat responsbilitatea sa se ocupe de masina de spalat vase? de ce nu le inveti de acum sa le si puna, daca tot le scot, sa faca treaba-treaba ... ca tati cu 3 fete in casa ...se pare ca nu mai are chef de treburi gospodaresti ...

Geany nu a mai semnat condica la han de nu mai tin minte, cred ca e la soare- la mare, draga de ea si de bubuletz!
Postat 29 August 2011 - 11:56 AM

ce-o fi asa greu in loc sa lasi in chiuveta sa deschizi usa si sa pui in masina? comoditate...
Postat 29 August 2011 - 12:41 PM

Postat 29 August 2011 - 01:16 PM
sant in NSW astia, alt stat. Alex Iohan il cheama pe rege auzi

nu ma deranjeaza tiganul in sine, ma deranjeaza tiganul hotz, care in loc sa munceasca si sa profite de lucrurile bune pe care ti le ofera societatea civilizata si de drepturi prefera sa fure si sa insele. asta ma deranjeaza. la fel spun si de alte natii, indiferent de culoare.
Postat 29 August 2011 - 02:57 PM
Angel, la 29 August 2011 - 11:56 AM, a spus:

ce-o fi asa greu in loc sa lasi in chiuveta sa deschizi usa si sa pui in masina? comoditate...
ah musiu nici nu le pune in chiuveta

Postat 29 August 2011 - 02:59 PM
Angel, la 29 August 2011 - 01:16 PM, a spus:
treaba e ca la ei e procentul mult prea mare din cei ce nu doresc sa munceasca, ci sa fure, sa insele...

Postat 29 August 2011 - 03:10 PM
deci nu e de generalizat...si romanii fac de-astea la greu. si aia aveau haine de firma si de toate si eu munceam de-mi sareau capacele sa-mi platesc chiria si scoala sor'mii, etc.
nu ma plang, doar ca e nedrept

Postat 29 August 2011 - 04:02 PM
ei, iti spun si eu ca tati: are grija Barbosul sa le randuie pe toate sa fie un echilibru in final! ...cine stie peste cati ani ce nenorocire ar ptuea sa se abata asupra vreunuia dintre ei ... energiile astea negative se aduna ...
eu zic ca e mai bine sa facem tot ce putem noi mai bine in viata, cat sa avem constiinta impacata si sa fim multumiti. Acum ca nu suntem perfecti e partea a doua, altfel eram in rama la icoana ...