adi_edi, la 28 January 2021 - 07:10 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 28 January 2021 - 04:29 PM, a spus:
boni, la 28 January 2021 - 03:38 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 28 January 2021 - 02:52 PM, a spus:
Yelleu, babiz, craziz, ladiez and co.

!
Uelcam bec, fata draga
Senchiu kindly, babe! Bine v-am si ne-am regasit!
Partyyyyyy

!!!
mino, la 29 January 2021 - 12:20 PM, a spus:
Hello, hello si welcome back swetty! Eu de mâncare am făcut în ultimele doua zile doar chestii simple gen friptura cu legume in stil chinezesc la prânz si salate grecești pe seara azi la prânz un orez cu legume ca așa imi fusese pofta mea iar sotului friptura cu ciuperci si sos de usturoi cu smantana dar....surpriza, s-a băgat în orezul meu, cica arata bine. Nu le mai fac poze ca v-am plictisi deja. Va doresc tuturor un weekend minunat!
Ce as bea o cafea din asta!
Wowerful, la 29 January 2021 - 02:06 PM, a spus:
adi_edi, la 28 January 2021 - 07:49 PM, a spus:
Wowerful, la 28 January 2021 - 01:44 PM, a spus:
Sanatate multa tuturor si ia ziceti- voi ce mai faceti de mancare ca io nu mai am inspiratie. Tot aceleasi chestii le pregatesc- vesnicul pui cu vesnicul broccoli/conopida/fasole verde si vesnica salata..
Eu zic sa te inscrii pe un forum culinar, tre' sa gasesti ceva retete acolo 
...
>>>>>>>>>>>>>>> Hahahahahaha, am pocnit de ras la asta. Tot dudea ai ramas

sa stii ca e o idee buna!
Welcome back Lapona! Vino sa te pup ca mi-ai lipsit!
Pffuaiii! Io am uitat cum erau frigurile din Romanica. Astazi dimineata e frig si vant si cand am plecat am deschis usa si am inchis-o inapoi. Nu am avut inima sa ies din prima. A trebuit sa imi fac curaj ca sa ies. Uff!
Si de mancare am facut niste costite cu cartofi, conopida si dovlecei. Dar astazi iar am treaba. Cred ca o sa fac orez cu piftele.Am si o punga de oase la congelator asa ca o sa pun sa le fac supa si o sa fac si ceva lung sa mancam macar de 2 ori.
E vineri! Happy Friday everybody!
Multumesc dragelor! Party it is, ce mama ma-si , ca doar e vineri. Sa curga beuturaaaaa!
Si si ceva de rontait, ca avem alcoale:
592e91875a7e2144fcc46d0d0bb7b83c.jpg (41.25K)
Number of downloads: 0
fff826575ec1b3f4a18478b7f8337251.jpg (33.28K)
56b1a7778ebe09f7fd52e6a1fd695f5f.jpg (65.86K)
Care veniti cu o bagheta crocanta, ca io am renuntat la paine

))
Dupa ce am mancat la Greuceanu in spital, ca stiam : cea mai buna mancare e la micul dejun, asa ca tre sa te tina pe toata ziua. Ca masa de seara o saream...care masa de seara erau resturile de la micul dejun si ceva carrtofi ori paste.
Ca doar din astea am avut . nah bufet, unii erau pe spate nene de asemenea bogatie si variatie

Bine, mi-am adus aminte repede ca gatitul a devenit asa un fel de super skill prin societatile astea de vest, desi vad ca Germania a inceput sa se prezinte foare bine la mancatul sanatos si sport.
No, la pranz aveam ori orez, ori paste ori cartofi in tot felul de sosuri infioratoare , fara gust, clar din punga, doldora de glutamate, xhantan si grasime din aia suprasaturata plus inca vreo doua sosuri separate - din aceeasi categorie , dintre care unul era servit a doua zi la pranz ca fiind supa crema

Ajunsesem in ultima saptamana nici sa nu mai trec pe la sala de mese la pranz ca mi se intorceau matele, va jur. Bai si daca va faceam poze, aratat totul ca de revista, top service, wow! Ca sa vezi ce simplu e sa prostesti lumea, mai ales daca lumea parte din categoria artisti culinari, adica, seriously!

In ultimele zile ma duceam la chioscul intern sa iau Brezeln, ca sa fac, totusi, plinul. Si eu ma pregatisem spiritual pentru mancare de spital din aia de stiam din spitalele anterioare cand oricum nu aveam voie decat apa chioara de slabisem 6 kile in doua saptamani, dar neh.
Ori cä cä, ori cä cä...va urez la toate sa nu aveti prilejul sa mancati mancare de spital , indiferent cat de buna o fi ea.
Amin!
Waaa, ce fain arata latte machiatto ala , Mino!