Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#4981 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 September 2011 - 12:18 PM

Heheii! Vin si eu fuguta la semnat condica! Si eu Stelino,am facut curat,frigiderul frecat etc,am mai copt o tura babana de gogosari ca-s tare ieftini,si-s asa de dulci si de buni ca nu le pot rezista.
Bubuletul nedumerit:''de ce face mami gratar?! :floare: ''i-am copt pe tabla pe aragaz .

#4982 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 September 2011 - 01:13 PM

Cine mai pofteste?! :)

Fisier atasat  SAM_0928.JPG (74.36K)
Number of downloads: 0

Cred ca voi fi extrem de rea,si voi face langa,niste cartofi prajiti,presarati apoi cu branza de oi :floare: ne ca mai am un pic si dau in rime e de rau :)

#4983 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 September 2011 - 01:36 PM

ofofof Geanino, tare rea esti, ca eu gogosari nu gasesc aici...branza si cartofii prajiti , cat ii lumea :floare:
ca mi-a adus sotul telemea din obeur si burduf de la o doamna dragalasa , draga mie...dar gogsari nu :)

#4984 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 September 2011 - 01:42 PM

Vezi postareastella, la 20 September 2011 - 01:36 PM, a spus:

ofofof Geanino, tare rea esti, ca eu gogosari nu gasesc aici...branza si cartofii prajiti , cat ii lumea :floare:
ca mi-a adus sotul telemea din obeur si burduf de la o doamna dragalasa , draga mie...dar gogsari nu :)

:) :D nashpa! Macar niste ardei grasi sau capchiati',deaia rosii?! Si aia sunt dulci si buni .

#4985 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 20 September 2011 - 01:47 PM

Apoi capiati si ardei grasi gasesc ...dar gogosari veci .

#4986 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 September 2011 - 01:52 PM

Ce sa spun?! Sunt unul dintre lucrurile la care nu pot sa rezist,imi plac f. f. mult... :floare: :)

#4987 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 September 2011 - 03:04 PM

Vezi postareastella, la 20 September 2011 - 05:51 AM, a spus:

Mirela,spor la treaba , si ai grija sa nu te obosesti peste masura.eu mi-s "coshtorobita" dupa atata crengarit, a si plouat, mai am de taiat marunt unele si altele ( crengi ovcors :D ) dar sincer nu mai am nici energie si nici chef...tre sa-mi dau un sut in posterior maine sau poimaine daca se indreapta vremea.
o zi faina va doresc.azi in casa,spalat rufe, schimbat paturi etc etc...nu va inchipuiti ca shad doar :(

dar nu mai concertezi :) draga Stelluto? nu mai ai zi de munca in timpul saptamanii si tu?
am fost la un concert la teatrul grec din Taormina ... o incantare pt suflet, auz si minte :floare: ... bineitneles, m-am gandit la tine :) ! poate azi maine reusesc sa pun poza
pup toata adunarea si o zi super!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#4988 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 September 2011 - 03:07 PM

Vezi postareaAngel, la 20 September 2011 - 06:34 AM, a spus:

mersi stela. am inceput devreme azi si am vopsit o groaza, ma am putin si termin parterul (fara bucatarie ca e mai migaloasa nitel. o las pe maine). sotul imi face galerie de pe margine nesuferitul :)...o sa trebuiasca sa ma ajute ca nu ma pot cocota deasupra scarilor si el e lung.
schimb si camera fetelor ce pana mea...daca-i bal bal sa fie :D

maine vopsesc iar joi ma duc la cumparaturi. are nepotica prima comuniune si nu stiu ce sa-i iau. isi serbeaza si fratele ei ziua in aceeasi zi(sa nu faca 2 petreceri) deci ne trebuie cadou si pt el.
iar eu vreau sa ma duc la un maternity shop sa-mi iau sutien si mai am ceva in minte :(...restul nu-mi trebuie nimic.

la ce-ti tb sutien? deja s-au umplut rezervoarele? :floare:
deci ce cadouri iei? fa aici licitatie cu ce s-au bucurat piticii cel mai mult la acele varste ...asa ne mai vin idei ...

pt noi nascuti va dau o idee, care pe mine m.ar fi bucurat si tot nu am avut timp sa.mi iau: trusa de amprente manuta+picior. Sunt innebunita dupa piciorusele si manutele alea de bebe mic mic mic .... :)

#4989 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 20 September 2011 - 03:46 PM

Stela, vreau si eu o gradina ca a ta.
Geany, am sa fac si eu o mancarica de ardei/gogosari copti, ca tot m-ai inebunit cu ei de o bucata de vreme. Si cum sunt f pofticioasa deja ma apuc sa fac...
Gata cu ziua mea si totusi sotul meu a zis ca toata saptamana e a mea dar nu vad asta, ca trebuie sa gatesc. Ieri m-am simtit ca o printesa, ha,ha!!...nu am facut nimic, sotul a avut grija de orice, cand vroiam sa fac ceva ,sarea repede si facea el si-mi zicea tot timpu - e ziua ta nu trebuie sa faci nimic!!

Ma duc la gateala...

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#4990 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 20 September 2011 - 03:52 PM

Daniella, cum sa nu intre un concert si altul , o repetitie, un spectacol..o sedinta de crengarit :( , alta de menaj etc...
Oana, super sotul tau...nu face si el ceva masterclass , sa dea si la altii idei de astea minunate :( :( :angryfire: ?

#4991 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 20 September 2011 - 04:01 PM

Am venit de la un cer superb si 35 de grade (Arizona), la ploaie mare si cer intunecat ...
Nu, nu am botezat gemeneii, ei vor fi botezati sambata asta -eu am fost nasa de cununie :angryfire:
A fost tare frumos si emotionant.

M-a impresionat profesionalismul celor de la American Airlines -am zburat de data asta cu o oprire in Dallas, dar pentru ca aveau plecarea intarziata m-au sunat sa ma anunte ca trebuie sa imi schimbe zborul.Am zburat pana in Los Angeles si am ajuns chiar mai devreme acasa. Numai nemtii de la Lufthansa ne-au dat odata un voucher de $10 de persoana ca sa cumparam mancare din aeroport pentru ca plecau cu 30 de minute mai tarziu spre Munchen....
A cat is a friend fur-ever !

#4992 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 20 September 2011 - 06:39 PM

Stela, mie o data un mosneag mi-a zis : "Sa te uiti bine la mine ce-ti zic...un barbat e o fiara salbatica si daca nu-l domesticesti din timp, salbatic ramane. Uite!! Sotia mea nu mi-a zis nimic de fumat si inca fumez, daca imi zicea sa ma las, ma lasam, acum...."

Despre sot...l-am modelat dupa mine, nu a fost usor dar s-a meritat!! Si mai cred ca depinde si de personalitatea fiecaruia..

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#4993 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 September 2011 - 08:17 PM

Draga Oana nu stiu dar poate ai ratat mancarica lui Fox',mie mi-ai adus aminte de ea http://artaculinara....ei-grasi-copti/ :(

Despre sot ,felicitari,te invidiez ,a meu e mai capos ashea da' se da el pe brazda :angryfire:

#4994 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 21 September 2011 - 01:20 AM

daniela da, e primul loc unde cresc si ce am sant cam stramte deja :thumleft:

mi-ai dat idee buna cu setul ala, trebuie sa-i iau si eu sor'mii (btw au botezat-o pe Maria sambata. o sa pun si o poza ;) ). nu stiu ce cadou sa le iau la pitici...trebuie sa ma duc sa ma plimb nitel. socrii i-au luat ei o bratara de argint sa o aiba amintire. vedem noi

#4995 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 21 September 2011 - 03:00 AM

Salutare la toate fetele!

Dupa cum imi zicea Mirela mai devreme, am mai iesit si eu la suprafata ! Copilul a mai crescut, face 6 ani in curand, eu mi-am redus orele de servici ca sa fiu putin mai libera, asa ca am atacat forumul :thumleft: (ca sa nu va spun ca de cand n-am mai intrat uitasem si v-am cautat prin alte parti ...)!
Mi-era dor de voi!

So, ce serviti la han?

#4996 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 September 2011 - 06:39 AM

Geany, deja am facut mancarica de ardei . Am facut Pipearca lui Zoazorel. Prea buna!! Bine ca-mi amintisem de ea, ca ratam ocazia.
Eu ma duc la nani, altii se trezesc la ora asta :thumleft:

Ne auzim la cafeluta.
ReteteFamilie.com

#4997 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 September 2011 - 09:56 AM

Neata la han!
Bun venit ralesu!

hai ca servim in onoarea noilor sositi!

o zi excelenta la toate lumile!

uma sa-ti fie de bine naseala si sa-ti traiasca finii! eu nu am fost nasa nicioata si asa imi doresc sa fiu de botez... . Auzi, dar nu erai inca single in cautare de "aviator devreme acs'", sau retin gresit? merge sa cununi?

Oana, hotarat lucru: sotul tau trebe sa deschida topic! Al meu numai cand eram insarcinata a fost asa ... d-aia parca, parca as mai vrea un bebitz ..., dar inca nu sunt sigura ca pot duce ... :thumleft: Dar pana la 6 jum dimineata ai pipernicit la mancarica aia ;) ?

Fisiere atasate

#4998 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 21 September 2011 - 10:22 AM

Hello Raluca, bine ai (re)venit , tare ma bucur sa te vad. Pai la han servim de toate, ce facem noi sau de pe net ;)
eu sunt intr-o perioada de intensa munca gradinareasca ( si munca se zice ca innobileaza...asaca mi-s cel putin contesa, vizez deja ducesa :thumleft: )
in rest ma agit cu matzul cel mic si shugubatz , si astept wendul , sa vina fata acasa ;). ca intre timp si a mea a crescut si e deja la fac ;) de ...ieri.
salutari la tot hanul , Uma sa-ti traiasca finii, Mirela shopping placut . Geanino, ce mai nazbataieste bubuletzul tau?

#4999 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 September 2011 - 11:04 AM

Buna dimineata! De fapt ziua ! ;)
Bun venit Raluca!
Bubuletul Stelino,in fiecare zi scoate nishte perle de te doare parul ,stau si ma gandesc de unde le-o scoate?! :thumleft: Azi am avut sedinta cu parintii,si iar a miorlait cand a trebuit sa plec,a spus ca lui nu-i plac pilintzii! (sedinta cu parintii) ;) ci-i drept,nici mie ,ca ne cere bani ;) Asa ca ,na' cam asta e :(
Pun sa fac iar bomboloni ! ;)

#5000 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 21 September 2011 - 11:30 AM

daniela, tu vrei bebe doar ca te ajuta cand esti gravida?? ;)...nu mai planui atat, lasa lucrurile de la sine. am mai vazut eu macho care nu vroiau al doilea si cand s-a inamplat s-au topit instantaneu ;)

al meu ar face mai mult de 3...e liber daca vrea, dar nu cu mine. eu aici trag linie...
de fapt a zis si el ca e buna diferenta intre Ada si juniorul/a...mie mi se pare totusi ca nu o sa existe aceeasi legatura stransa cum e intre ele 2...daca ati sti cum se poarta una cu alta ati intelege ce zic. si dumicatul si-l impart si tin cate o bomboana in buzunar sa o dea celeilalte.

nr3 s-ar putea sa fie cam de capul lui ;)

mi-aduc aminte acum: cand avea Ada vreo 7 luni l-am trimis sa ia pampers. nu conduceam atunci si el pleca cu un prieten sa joace golf. a venit cu pampers de baieti :(...ca sa vedeti ce expert era. in 7 luni el nu stia ce fel de pampersi trebuie: ce, nu sant la fel???? asta mi-a zis el ;)

acum are experienta :thumleft: nu mi-e teama sa-i las singuri acasa. desi cam fac ce vor din el, amandoua.

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul