Bubuletul nedumerit:''de ce face mami gratar?!
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 20 September 2011 - 12:18 PM
Bubuletul nedumerit:''de ce face mami gratar?!
Postat 20 September 2011 - 01:13 PM
SAM_0928.JPG (74.36K)
Number of downloads: 0
Cred ca voi fi extrem de rea,si voi face langa,niste cartofi prajiti,presarati apoi cu branza de oi
Postat 20 September 2011 - 01:36 PM
ca mi-a adus sotul telemea din obeur si burduf de la o doamna dragalasa , draga mie...dar gogsari nu
Postat 20 September 2011 - 01:42 PM
stella, la 20 September 2011 - 01:36 PM, a spus:
ca mi-a adus sotul telemea din obeur si burduf de la o doamna dragalasa , draga mie...dar gogsari nu
Postat 20 September 2011 - 01:52 PM
Postat 20 September 2011 - 03:04 PM
stella, la 20 September 2011 - 05:51 AM, a spus:
o zi faina va doresc.azi in casa,spalat rufe, schimbat paturi etc etc...nu va inchipuiti ca shad doar
dar nu mai concertezi
am fost la un concert la teatrul grec din Taormina ... o incantare pt suflet, auz si minte
pup toata adunarea si o zi super!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 20 September 2011 - 03:07 PM
Angel, la 20 September 2011 - 06:34 AM, a spus:
schimb si camera fetelor ce pana mea...daca-i bal bal sa fie
maine vopsesc iar joi ma duc la cumparaturi. are nepotica prima comuniune si nu stiu ce sa-i iau. isi serbeaza si fratele ei ziua in aceeasi zi(sa nu faca 2 petreceri) deci ne trebuie cadou si pt el.
iar eu vreau sa ma duc la un maternity shop sa-mi iau sutien si mai am ceva in minte
la ce-ti tb sutien? deja s-au umplut rezervoarele?
deci ce cadouri iei? fa aici licitatie cu ce s-au bucurat piticii cel mai mult la acele varste ...asa ne mai vin idei ...
pt noi nascuti va dau o idee, care pe mine m.ar fi bucurat si tot nu am avut timp sa.mi iau: trusa de amprente manuta+picior. Sunt innebunita dupa piciorusele si manutele alea de bebe mic mic mic ....
Postat 20 September 2011 - 03:46 PM
Geany, am sa fac si eu o mancarica de ardei/gogosari copti, ca tot m-ai inebunit cu ei de o bucata de vreme. Si cum sunt f pofticioasa deja ma apuc sa fac...
Gata cu ziua mea si totusi sotul meu a zis ca toata saptamana e a mea dar nu vad asta, ca trebuie sa gatesc. Ieri m-am simtit ca o printesa, ha,ha!!...nu am facut nimic, sotul a avut grija de orice, cand vroiam sa fac ceva ,sarea repede si facea el si-mi zicea tot timpu - e ziua ta nu trebuie sa faci nimic!!
Ma duc la gateala...
Pupici!!
Postat 20 September 2011 - 03:52 PM
Oana, super sotul tau...nu face si el ceva masterclass , sa dea si la altii idei de astea minunate
Postat 20 September 2011 - 04:01 PM
Nu, nu am botezat gemeneii, ei vor fi botezati sambata asta -eu am fost nasa de cununie
A fost tare frumos si emotionant.
M-a impresionat profesionalismul celor de la American Airlines -am zburat de data asta cu o oprire in Dallas, dar pentru ca aveau plecarea intarziata m-au sunat sa ma anunte ca trebuie sa imi schimbe zborul.Am zburat pana in Los Angeles si am ajuns chiar mai devreme acasa. Numai nemtii de la Lufthansa ne-au dat odata un voucher de $10 de persoana ca sa cumparam mancare din aeroport pentru ca plecau cu 30 de minute mai tarziu spre Munchen....
Postat 20 September 2011 - 06:39 PM
Despre sot...l-am modelat dupa mine, nu a fost usor dar s-a meritat!! Si mai cred ca depinde si de personalitatea fiecaruia..
Pupici!!
Postat 20 September 2011 - 08:17 PM
Despre sot ,felicitari,te invidiez ,a meu e mai capos ashea da' se da el pe brazda
Postat 21 September 2011 - 01:20 AM
mi-ai dat idee buna cu setul ala, trebuie sa-i iau si eu sor'mii (btw au botezat-o pe Maria sambata. o sa pun si o poza
Postat 21 September 2011 - 03:00 AM
Dupa cum imi zicea Mirela mai devreme, am mai iesit si eu la suprafata ! Copilul a mai crescut, face 6 ani in curand, eu mi-am redus orele de servici ca sa fiu putin mai libera, asa ca am atacat forumul
Mi-era dor de voi!
So, ce serviti la han?
Postat 21 September 2011 - 06:39 AM
Eu ma duc la nani, altii se trezesc la ora asta
Ne auzim la cafeluta.
Postat 21 September 2011 - 09:56 AM
Bun venit ralesu!
hai ca servim in onoarea noilor sositi!
o zi excelenta la toate lumile!
uma sa-ti fie de bine naseala si sa-ti traiasca finii! eu nu am fost nasa nicioata si asa imi doresc sa fiu de botez... . Auzi, dar nu erai inca single in cautare de "aviator devreme acs'", sau retin gresit? merge sa cununi?
Oana, hotarat lucru: sotul tau trebe sa deschida topic! Al meu numai cand eram insarcinata a fost asa ... d-aia parca, parca as mai vrea un bebitz ..., dar inca nu sunt sigura ca pot duce ...
Fisiere atasate
-
friends-having-coffee2-saidaonline-300x199.jpg (22.66K)
Number of downloads: 0 -
1248869943_cypriotmeze-feature.jpg (307.68K)
Number of downloads: 0
Postat 21 September 2011 - 10:22 AM
eu sunt intr-o perioada de intensa munca gradinareasca ( si munca se zice ca innobileaza...asaca mi-s cel putin contesa, vizez deja ducesa
in rest ma agit cu matzul cel mic si shugubatz , si astept wendul , sa vina fata acasa
salutari la tot hanul , Uma sa-ti traiasca finii, Mirela shopping placut . Geanino, ce mai nazbataieste bubuletzul tau?
Postat 21 September 2011 - 11:04 AM
Bun venit Raluca!
Bubuletul Stelino,in fiecare zi scoate nishte perle de te doare parul ,stau si ma gandesc de unde le-o scoate?!
Pun sa fac iar bomboloni !
Postat 21 September 2011 - 11:30 AM
al meu ar face mai mult de 3...e liber daca vrea, dar nu cu mine. eu aici trag linie...
de fapt a zis si el ca e buna diferenta intre Ada si juniorul/a...mie mi se pare totusi ca nu o sa existe aceeasi legatura stransa cum e intre ele 2...daca ati sti cum se poarta una cu alta ati intelege ce zic. si dumicatul si-l impart si tin cate o bomboana in buzunar sa o dea celeilalte.
nr3 s-ar putea sa fie cam de capul lui
mi-aduc aminte acum: cand avea Ada vreo 7 luni l-am trimis sa ia pampers. nu conduceam atunci si el pleca cu un prieten sa joace golf. a venit cu pampers de baieti
acum are experienta

Ajutor