Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5001 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 21 September 2011 - 11:40 AM

Vezi postareastella, la 21 September 2011 - 10:22 AM, a spus:

Hello Raluca, bine ai (re)venit , tare ma bucur sa te vad. Pai la han servim de toate, ce facem noi sau de pe net ;)
eu sunt intr-o perioada de intensa munca gradinareasca ( si munca se zice ca innobileaza...asaca mi-s cel putin contesa, vizez deja ducesa ;) )
in rest ma agit cu matzul cel mic si shugubatz , si astept wendul , sa vina fata acasa ;). ca intre timp si a mea a crescut si e deja la fac :( de ...ieri.
salutari la tot hanul , Uma sa-ti traiasca finii, Mirela shopping placut . Geanino, ce mai nazbataieste bubuletzul tau?

Stella succes la fac! nu-mi fac griji ca a ta e cuminte si silitoare, dar o urare de bine e intotdeauna binevenita!

m-am uitat ieri pe poze si am gresit ordinea, nu era foarfeca era periuta de dinti pe locul 2, dupa chei proprietate si paine. Si periuta de dinti eu i.am pus-o cu gandul ca se face stomatolog (eu tot imi doresc sa fie ceva de la arte - arhtiect/designer, stomatolog, sau avocat/judecator ... dar numai periuta arata ca ar vrea ceva din ce zic eu ... acu poate doar o sa-si puna fatete ... ca tot mie mi se pare mai mult de distractie treaba cu alesul de pe tava ...) :thumleft: Tu ce zici, ca tu le stii interpreta pe toate ... ;)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5002 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 September 2011 - 01:16 PM

Vezi postareaAngel, la 21 September 2011 - 11:30 AM, a spus:

daniela, tu vrei bebe doar ca te ajuta cand esti gravida?? :D...nu mai planui atat, lasa lucrurile de la sine.

nuuu... nu! ma ajuta anyway! dar nu cum am gandit eu mereu ca totul vom face impreuna si daca ridic un pai! astea au ramas basme! cum spuneam el a impartit: curtea, cainele si masinile el, casa (including the kitchen) si bebelusa eu! insa ma ajuta mult cu bebelusa si o iubeste de e topit. Nu prea are el rabdare, dar nah babratii nu sunt asa de dispusi sa renunte la placerile lor pt copii si nici sa se faca mai vrednici. Asta era inca din basmele romanilor cu feti frumosi si printi ... si inca nu am trecut cu totul la level 2, cand sa pun basmele in cui ... mai ales ca mai acusi incep sa i le citesc bebelusei...hahah abia astept!

As face inca 1 bebe pentru ca intotdeauna mi-am dorit sa am doi copii, un baietel si o fetita. Ma gandesc eu ca e mai bine daca-s doi: mai putin rasfat, mai putin egoism, se cresc si ajuta unul pe celalalt. Dar nu sunt sigura ca fac fata cu serviciul extrem de solicitant in special ca stres, dar si ca timp (avem inainte de bebe 12 h /zi frecvent, acum le-am mai imputinat ... am inteles si eu in final ce e cel mai important in viata ... ) si cu doi copii mici... Oricum nu as mai avea camera pt bebe 2 si devine oarecum complicat ... , dar sa nu manii pe DD ca nu asta e o problema sa ai un copil: mananca si el ce mancam si noi, doarme si el unde dormim si noi etc. Important e ca pe tati l-am convins oarecum ...mereu ma intreaba in gluma: tu vrei sa-ti mai fac un copil?! poate vrei sa-ti fac un copil. Si am riscat pana acum de vreo 2 ori ... , dar inca no bean! :-* Mai vedem ce-o vrea Doamne Doamne... vine de la sine daca e sa vina ...
Ma gandesc si la mamaie, saraca ea zice ca ar fi foarte bine, ca unde creste unul creste si al doilea, dar nu o vad prea bine cum o sa se ocupe de 2 gagalici, ca e grasuta si se misca greu, si operata la coloana si nu se prea poate apleca, cu toate asta e rapida si operativa: fash-fash si gata! io meticuloasa si-mi place treaba bine facuta ... ce fain e sa observi si sa accepti contrastele acestea umane ... inveti sa fii tolerant si sa ai compasiune ... :floare: Not easy, but nice!

Intre mine si fratele meu sunt 6 ani dif . Cand eram mici ne bateam de numa'. O relatie f stransa nu a fost niciodata intre noi: el cu prietenii lui eu cu ai mei, nu aveam la 8 ani cum sa ma joc cu baieti de 14 ani etc... Doar ca faceam intrecere la citit carti, citeam uneori aceesi carte in pat si am dormit impreuna pana foarte tarziu ... Dar sa vorbim de toate alea, sau sa avem prieteni comuni, nu ...

Sunt pampersi speciali de fetite si baietei? am vazut unii roz de fetite, dar pt copii mai mari si am crezut anyway ca e doar o inventie de marketing. Nu stiam ca sunt speciali de baietei si fetite. Deci sotul tau nu e de condamnat :-* Nu cred ca sunt si la noi ... anyway ... Ce au diferit?

ah, by the way: azi dim am avut o mare bucurie: cand s-a trezit Bea si a inceput sa vorbeasca pe acolo prin patut ... am facut laptele ca de obicei si cand am mers la ea: tot patutul plin de kk si ea stropita pana-n cap, pe maini si pe la gura manjita bine ... great day! o sa aiba noroc! :-* Noi am inceput de la prima ora cu baita azi! A bagat mainile- n pampers, era prea plin si a dat afara ... nu stiu cum a reusit....dar era ditamai pampersoiu cu productie in masa ... -_- !

#5003 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 21 September 2011 - 01:51 PM

salutari la toata lumea Imagine postata
sunt intr-o perioada foarte aglomerata, of :floare:
abea am reusit sa mai citec din urma. de scris doar 2 randuri si fug iar.

Daniella, you made my day Imagine postataImagine postataImagine postata dar cred ca tie nu ti-a ars de ras de dimineata :-*

Angel, da' chiar, care e diferenta intre pampersi de fete si baieti?

Geaninooooo, m-ai omorat cu gogosile tale.
eu n-am timp de nimic si-s tare obosita si mor de pofta de dulce -_-

#5004 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 September 2011 - 02:01 PM

Dani! :floare: :D (no coment)

Dispri' gogosi sa vezi ci' mi-o iau cand o da Zoaza cu nasu' de ele :-*(mai bine ma ascund) ca e topita dupa gogoase :-*

Eu nu am gustat nici una jur pe rosu,sotul e de servici asa ca sa se lupte copii cu ele :-* (sincer asi face reteta cu umplutura de branza cu stafide ,dar la alea nu pot sa ma abtin asa ca mai bine nu) -_-

#5005 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 September 2011 - 02:15 PM

Vezi postareaboni, la 21 September 2011 - 01:51 PM, a spus:

Daniella, you made my day
dar cred ca tie nu ti-a ars de ras de dimineata :-*

nu m-am stresat prea tare, decat sa nu intindem totul si mai mult. in rest imi rasuna mereu in cap ce a scris MariaSan parca la pitici: a facut treaba buna, daca nu ar face asa nu ar fi copil! :floare:
Asa ca MAriaSan pt mine ai calitati empatice de a rezona cu problemele mele, chiar si dc nu te gandesti la ele! -_-

Nici eu nu am apucat sa citesc din urma decat la han si la pitici, ca nu-i timp ... plus ca 2 saptamani de lipsa de la arta ... acu-mi ia o luna actualizarea ...
noroc ca la serviciu inca e linistita treaba, nu se simte ca vine toamna, e inca o atmosfera ca de vacanta. E vreme absolut superba: nici cald, nici frig, adie usor vantul, seara se racoreste un picutz doar. Daca ar fi tot anul vremea as pt mine ar fi perfect! Starea vremii: perfectissima :-* !

#5006 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 21 September 2011 - 02:16 PM

Ziua buna la toata lumea . Merge netul meu in reluare , stau de-mi vine rau pana se incarca o pagina .
Daniella , faina surpriza , :-* , da' cred ca tare te-ai mai bucurat .
Eu azi am dus pitica la tuns , ca iar era cu bretonul in ochi si agrafe nix , nu vrea sa le tina . Maine am zi plina , dimineata fugim la Timisoara sa ridicam niste acte , sa-mi ridic si cardul nou ...ca am uitat sa-i anunt ca nu mai vreau card , pentru ca oricum in contul meu din Romania nu mai intra bani si m-am trezit ca mi-au reinnoit cardul. Asa ca-s fericita , de intrat bani in cont nu intra , dar am de platit taxa de administare card si cont , deh...desteapta fata sunt :floare: Apoi dupa-masa facut bagaje la greu , sper sa-mi dea pace Iza , daca nu , o trimit la plimbare cu buni.
Nu cred ca mai apuc sa intru pana plecam , asa ca , sa ne revedem cu bine , ca ne asteapta drum lung iarasi. De data asta chiar mai lung , dar sper mai bun . Am hotarat sa mergem prin Germania , ca e autostrada .Ne cazam in nord , la Sassnitz , peste noapte , apoi luam ferry pana in Suedia , iar sambata noaptea ne plimbam cu alt ferry intre Suedia si Finlanda . Am luat cabina , sper sa fie ok pentru pitica , macar ea sa se odihneasca , ca eu sigur o sa dorm ca pe ace. Deci , probabil ne auzim/vedem duminica pe la pranz . -_-

#5007 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 September 2011 - 02:21 PM

Iza drum bun, sa-i fie de bine tunsoarea Izabellei! Renunta la card acum cand mergi la banca!
e o vreme splendida aici, asa-i?

#5008 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 21 September 2011 - 02:24 PM

cei de baietei sant mai 'intariti" unde fac baieteii pipi, la fete sant mai'intariti, matlasati' la mijloc asa...nu stiu cum sa explic. e doar chestie de cum fac ei pipi, sa nu treaca prin pampers. eu huggies am folosit la fete, aici sant cei mai buni.

vad ca multe mamici se intorc la cei de panza, sa speli pana iti vine rau. eu nici nu ma gandesc. sa inmoi, sa razui caca, etc....ma bucur ca exista disposable :floare:

#5009 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 September 2011 - 02:28 PM

Vezi postareaAngel, la 21 September 2011 - 02:24 PM, a spus:

....ma bucur ca exista disposable :floare:

mee, too! asta ar lipsi sa spal si sa schimb lenjeria la patut de 2 ori pe zi (fie si cu masina), 7 schimburi si scutece!

nu tot ce tine de evolutia tehnicii e ok, dar cu pampersul zic ca e mana cereasca pe langa ce s-au chinuit parintii nostri!

#5010 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 September 2011 - 02:43 PM

si Dedicatie speciala pentru Stelluta mea (nah ca mi-am adjudecat-o ... acu vad io cu care ma bat pe ea ... :floare: ): Sinfonia dei mille, de Gustav Mahler - Concert pentru pace! Absolut splendid! Auditie de nota: PARADISIACA!

in foto 2, (ma) dirijeaza si tati de pe margine :-*, in 3 s-a cumintit, s-a intors cu spatele ...avea o rezonanta teatrul de-ti infiora intreg spiritul! toti aia nu aveau microfoane, nu existau boxe etc ... Aici era inca repetitia. Dirijorul ... non iestem rau :-* ! ...vorbesc de ala profesionist acu' ... -_- ca doar nu.mi laud singura marfa ... :-*

Fisiere atasate

#5011 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 September 2011 - 02:47 PM

mai nene, nu mai stiu sa micsorez foto, cum fac sa le micsorez pe toate odata (picasa sau irfanview, nu mai instalez altceva ca nici p-astea nu stiu a le folosi ca lumea!)
cine e pe fir si ma ajuta, rogu-va!

#5012 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 21 September 2011 - 03:11 PM

Vezi postareaDaniella, la 21 September 2011 - 02:47 PM, a spus:

mai nene, nu mai stiu sa micsorez foto, cum fac sa le micsorez pe toate odata (picasa sau irfanview, nu mai instalez altceva ca nici p-astea nu stiu a le folosi ca lumea!)
cine e pe fir si ma ajuta, rogu-va!

Fa le cu irfan view, in batch, faci mai multe deodata.

Aici iti explicasem eu pas cu pas:

http://artaculinara....__1
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#5013 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 September 2011 - 03:13 PM

Vezi postareaM_rules, la 21 September 2011 - 03:11 PM, a spus:

Fa le cu irfan view, in batch, faci mai multe deodata.
Aici iti explicasem eu pas cu pas:

http://artaculinara....__1

bine ca te revad!
multumesc fain M_rules! tot tu sari sa ma ajuti :floare: ! ma duc sa citesc sa vad daca ma descurc :-* .

#5014 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 September 2011 - 04:23 PM

Eu sunt la o cafeluta intarziata, de ora 10 dim.'
Daniella, eu am 2 fetite, una este de 3 ani si 2 luni si alta de 1 an si 6 luni si nu regret nici o clipa ca am 2 copii, nu zic ca e usor, nu prea mai este timp de multe, nu prea mai reusesc sa fac curat in toata casa, mai mult apuc sa fac in bucatarie si in living, unde stam noi toata ziua, ca asa sus unde am dormitoarele si baile cam prapad...
Suntem f f f topiti dupa cea mica, o inebunim cu pupicuri si imbratisari la orice ora, e atat de dulce si suava si tot profitam din plin de varsta ei ca apoi o sa ne fie dor de acel bebe mic...As mai face 10 copii nu unu,ca sunt asa de dragi ,sunt inebunita dupa astia mici pana in 2 ani ca accepta sa fie alintati si depind mai mult de tine ca apoi sunt mari, nu vor pupati prea mult, haha!! Se joaca frumos amandoua dar se si cearta si nu vor sa imparta...ha,ha!! sunt copii pana la urma!!
Eu sunt armata in casa, tati daca ar fii dupa fetitele mele, ar avea tot ce-si doresc ele... dulciuri,desene...etc. Il fraieresc de multe ori, el nu are nimic de zis..
Eu nu lucrez, ca asa am preferat noi ,ca sa fie cineva sa aibe grija de fetite, de educatia lor, sa aibe papica buna...etc...si cand sotul termina serviciul, atunci si eu il termin pe al meu...de la ora cand vine tati acasa, treburile sunt impartite, asa si in w-end, totul impreuna facem. Asa e la noi, asa am vrut eu, ca am vazut multe care nu mi-a convenit la parinti mei si eu nu am vrut sa fie si la noi, numai femeia sa faca de toate..

Atunci cand ma duceam la culcare, era ora 12 si ceva, noaptea... la mine, in Ro era deja dimineata, ora 7 si ceva...sunt cu 7 ore in minus fata de RO.

Hai pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5015 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 September 2011 - 04:29 PM

Geany, cand am zis si eu ca nu mai fac dulciuri o perioada ,vii tu cu gogoasele tale, ofofof..ce-mi faci tu mie!! stii ca eu sunt f pofticioasa si mai ales la gogoase :angryfire: Trebuie sa le incerc si pe ale tale, nu stiu de cum mi-a scapat si multumesc de reteta data de ardei grasi, f interesanta, am sa o fac si eu cu prima ocazie.

Izuk, drum bun, sa ai parte de vreme buna, sa nu fie trafic si sa te bucuri din plin!! Vreau si eu!! Imi plac calatoriile la nebunie.Astept poze la intoarcere.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5016 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 21 September 2011 - 04:32 PM

Vezi postareaDaniella, la 21 September 2011 - 09:56 AM, a spus:

uma sa-ti fie de bine naseala si sa-ti traiasca finii! eu nu am fost nasa nicioata si asa imi doresc sa fiu de botez... . Auzi, dar nu erai inca single in cautare de "aviator devreme acs'", sau retin gresit? merge sa cununi?

Multumesc Daniella si Stella :)
Da, e ciudat ca am nasit singura, insa prietenii mei au insistat ca doar eu sa-i cunun (ca sunt alaturi de ei din prima zi de cand s-au intalnit si sunt prietena cu amandoi) si preotul ortodox ucrainian a zis ca e posibil, doar sa fiu si eu ortodoxa - ca daca ei considera ca eu sunt cu adevarat un suport spiritual, asta conteaza. Si eu care oricum nu am regulile batute in cuie si daca preotul a zis ca e ok, atunci am acceptat "pozitia" ca pe o mare onoare.
Am botezat un pui de om care acum e ditamai baiatul si imi iau in serios pozitia de nasa :)

Cu fina de cununie i-am zis ca am o singura pretentie, dimineata cand ma trezesc sa vina sa pupe mana la nasa si sa-i faca micul dejun :angryfire: Norocul ei ca dau prin Arizona cel mult 10 zile pe an :)))

Sa stii ca si intre mine si frate sunt 5 ani diferenta si daca nu ne-am inteles f bine pe vremuri (ca deh' eu trebuia sa am grija de el si ma scotea din minti) acum suntem legati tare unul de celalalt! El are un pici de 7 ani si pot sa ma laud ca e un tata super - de la schimbat de pampersi, hranit pici,la scos la joaca si in general el conteaza cel mai mult in viata lui de tata :)

Stella ma uimesti cata energie aia si cata treaba!! Bine ca e si pufosul in zona sa te ajute!
A cat is a friend fur-ever !

#5017 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 21 September 2011 - 06:39 PM

Raluca, bine-ai venit!
Daniella, vad ca ti-a sarit M_rules in ajutor mai repede! Varsatorii rulz!Imagine postata

Una peste alta, azi e toamna, frig si mi-e lene!
Si vreu gogoooossiii!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#5018 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 21 September 2011 - 07:00 PM

Mersi Stella. Auzi, da' cine e pufosu?

Daniela, eu sunt singura la parinti si niciodata nu mi-a placut: cand eram mica n-aveam cu cine ma juca ca ai mei nu prea ma lasau in strada, de frica sa nu se intample ceva odorului, apoi cand eram adolescenta, iar nu mi-a placut, ca nu aveam si eu un frate sau o sora mai mare cu care sa ma lase la discoteca, iar acum iar duc lipsa unu frate/sora cu care sa mai impart din griji. Basca ca nici verisori nu am.
Eu imi pare rau ca nu am facut un copil imediat dupa Aura, dupa fetita. Ea face in curand 6 ani si acum ma urnesc mai greu. Ar fi trebuit sa fac unul imnediat. Are dreptate mama ta ca unde creste unul cresc si doi. Dupa ce iesi din pampersi si devi autonom (poti sa pleci unde vrei in concediu, ca copilul e mare), iti vine cam greu sa o iei de la cap cu biberoane si surprize prin pat... :angryfire:

Ma duc sa mananc ca mi-e foame!
Pupici

#5019 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 21 September 2011 - 07:16 PM

Vezi postarearalesu, la 21 September 2011 - 07:00 PM, a spus:

Mersi Stella. Auzi, da' cine e pufosu?

Da o fuga la topicul de pisiconti si o sa-l vezi :angryfire: E un pui adorabil si plin de energie :)
A cat is a friend fur-ever !

#5020 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 September 2011 - 09:14 PM

Uma este foarte fain ca preotul a permis. Aici nu permit, ca as fi nasit si eu multi prieteni daca se putea.

Si tati meu face cu mine tot pt bebe: schimbat pampers, spalat dupa fiecare cacutz, baitza, mers la parc de distractii pentru bebitzi. Doar cu mine, nu si singurel, decat daca e musai, dar nu prea e ... (sa fie singur acs cu ea). Dar si eu daca e acasa nu-l iert, il invit sa schimbam, spalam copilul impreuna. De mancare nu prea ii da el, decat tot asa in caz de forta majora. Ceea ce eu am sperat intotdeauna e sa gatim impreuna, sa facem curat impreuna, sa intindem rufele impreuna ...astea nu prea se intampla ... In schimb face altele; curat singur in curte, cumparaturi etc. Pe scurt nu s-au impartit sarcinile in modul la care ma gandeam eu, dar totusi s-au impartit.

Oana sa-tu traiasca fetitele. Eu inca am dubii, nu ca trebuie sa o iau de la capat cu pampersi biberoane, ca oricum nu am finalizat cu ele. Temerea mea e ca acum cu 1 imi ocupa tot ce am liber din zi, daca mai vine 1 cum ma impart. Pana speli, schimbi, imbraci, hranesti doi e mai mult. Cred ca numai sa-i imbraci sa iesi din casa trece ora... Nu mai zic cu somnul. Mie sa o adorm pe Bea ne ia 2h in fiecare seara (bine, ne si jucam in timpul asta). Cum fac cu 2? Sa pleci in concediu cu doi mici... cred ca e greu sa faci fata, practic tot concediul e dedicat copiilor, nu ai timp sa te ungi cu o crema de soare ... Nu stiu ...doar ma gandesc, ziceti voi care aveti cate doi ... poate reusesc cu voi sa inlatur temerile. Dar oricum eu nici cu 1 coplas nu stiam cum o sa ma descurc... pana sa nu fii pus sa o faci ... habar nu ai!

Ralu pe toti care nu au frati am auzit ca au suferit, dar nu am beneficiat de prieteni sau joaca in comun, pt ca era dif de 6 ani. E super bine daca intre copii e doar o dif de 1-2-3 ani...asa cred eu...din proprie exp...

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic