Angel, la 21 September 2011 - 11:30 AM, a spus:
daniela, tu vrei bebe doar ca te ajuta cand esti gravida??

...nu mai planui atat, lasa lucrurile de la sine.
nuuu... nu! ma ajuta anyway! dar nu cum am gandit eu mereu ca totul vom face impreuna si daca ridic un pai! astea au ramas basme! cum spuneam el a impartit: curtea, cainele si masinile el, casa (including the kitchen) si bebelusa eu! insa ma ajuta mult cu bebelusa si o iubeste de e topit. Nu prea are el rabdare, dar nah babratii nu sunt asa de dispusi sa renunte la placerile lor pt copii si nici sa se faca mai vrednici. Asta era inca din basmele romanilor cu feti frumosi si printi ... si inca nu am trecut cu totul la level 2, cand sa pun basmele in cui ... mai ales ca mai acusi incep sa i le citesc bebelusei...hahah abia astept!
As face inca 1 bebe pentru ca intotdeauna mi-am dorit sa am doi copii, un baietel si o fetita. Ma gandesc eu ca e mai bine daca-s doi: mai putin rasfat, mai putin egoism, se cresc si ajuta unul pe celalalt. Dar nu sunt sigura ca fac fata cu serviciul extrem de solicitant in special ca stres, dar si ca timp (avem inainte de bebe 12 h /zi frecvent, acum le-am mai imputinat ... am inteles si eu in final ce e cel mai important in viata ... ) si cu doi copii mici... Oricum nu as mai avea camera pt bebe 2 si devine oarecum complicat ... , dar sa nu manii pe DD ca nu asta e o problema sa ai un copil: mananca si el ce mancam si noi, doarme si el unde dormim si noi etc. Important e ca pe tati l-am convins oarecum ...mereu ma intreaba in gluma: tu vrei sa-ti mai fac un copil?! poate vrei sa-ti fac un copil. Si am riscat pana acum de vreo 2 ori ... , dar inca no bean!

Mai vedem ce-o vrea Doamne Doamne... vine de la sine daca e sa vina ...
Ma gandesc si la mamaie, saraca ea zice ca ar fi foarte bine, ca unde creste unul creste si al doilea, dar nu o vad prea bine cum o sa se ocupe de 2 gagalici, ca e grasuta si se misca greu, si operata la coloana si nu se prea poate apleca, cu toate asta e rapida si operativa: fash-fash si gata! io meticuloasa si-mi place treaba bine facuta ... ce fain e sa observi si sa accepti contrastele acestea umane ... inveti sa fii tolerant si sa ai compasiune ...

Not easy, but nice!
Intre mine si fratele meu sunt 6 ani dif . Cand eram mici ne bateam de numa'. O relatie f stransa nu a fost niciodata intre noi: el cu prietenii lui eu cu ai mei, nu aveam la 8 ani cum sa ma joc cu baieti de 14 ani etc... Doar ca faceam intrecere la citit carti, citeam uneori aceesi carte in pat si am dormit impreuna pana foarte tarziu ... Dar sa vorbim de toate alea, sau sa avem prieteni comuni, nu ...
Sunt pampersi speciali de fetite si baietei? am vazut unii roz de fetite, dar pt copii mai mari si am crezut anyway ca e doar o inventie de marketing. Nu stiam ca sunt speciali de baietei si fetite. Deci sotul tau nu e de condamnat

Nu cred ca sunt si la noi ... anyway ... Ce au diferit?
ah, by the way: azi dim am avut o mare bucurie: cand s-a trezit Bea si a inceput sa vorbeasca pe acolo prin patut ... am facut laptele ca de obicei si cand am mers la ea: tot patutul plin de kk si ea stropita pana-n cap, pe maini si pe la gura manjita bine ...
great day! o sa aiba noroc!

Noi am inceput de la prima ora cu baita azi! A bagat mainile- n pampers, era prea plin si a dat afara ... nu stiu cum a reusit....dar era ditamai pampersoiu cu productie in masa ...

!