Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5441 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 October 2011 - 06:22 PM

Facusem si eu Dani' si pe sticla si pe sare,daca asa mi-o venit,ce sa fac?! :appl: :blink:

Sper sa va treaca ,cat mai repede raceala si tie si fetitei,vezi tot raul spre bine,uite asa trecand pese raceli si rau la burtica si etc,se caleste si-si face imunitate ,trebuie si astea din pacate :) :beer2:

Asta seara cred ca o sa fac neshte paste cu sos picant (arabiate) :)

#5442 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 October 2011 - 06:39 PM

am intrat repede sava salut. am un net de kko.
sanatate la tot hanul, geanino, nu te mai nerva ca asa e cu sistemul de invatamant si nu numai,
si nu doar la voi :).
de turte le stiam si eu , si mancam pe rupte cand eram mai matzatzaca...

#5443 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 05 October 2011 - 06:47 PM

Acum o saptamana am comandat o rochie pe internet si tocmai ce a venit postarita cu pachetul :)

Uite rochia (nu va inchipuiti ca-s eu aia, ca nu-s eu!! :blink: )

Fisier atasat  rochie.jpg (49.75K)
Number of downloads: 2

#5444 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 05 October 2011 - 07:03 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 October 2011 - 04:23 PM, a spus:

m-am tuns de 2 palme! vai pletele mele! nu se mai putea: toata casa era plina de parul meu! dusesem la exasperare pe toata lumea. Pana si pe hainutele copilului era cate un fir de par ...mai pe o manuta ... , cand o cremuiam ...
...si se vedea nene ... avea 1 m un fir. Acu' e pana mai sus bine de jum spatelui. Daca la urmatoarele 2 spalari iar se incurca sau mai cade, il tund de tot Sinéad O'Connor ma fac! iuhuuu :) , am si urechile clapauge, o sa fiu sora cu fiica-mea, amandoua cheliute .... :beer2: Buna tuica, bun vinul fiert cu mere si scortisoara :) ! Ati baut nu gluma, nu mai ramase decat pe fund de damigeana!

ziceam ca mi.a mai trecut? ei bine, de freo 3 ore am tusit uscat ca un magar, pana acu' nu tuseam :blink: Si aia mica a tusit azi noapte saracuta oleak ... se vede treaba ca avem acelasi virus si nu e guturai ... :)

Brava Oana :appl: ! Spor la abtinut! Da-le incolo ca ne aduc numai colaci burta si celulita pe picioare, nu-s nici sanatoase!!! Oana, dupa 3- 4 saptamani fara dulciuri am slabit 2-3 kg. Nu stiu cate mancai tu, dar eu mancam, tipul 5-10 kinder bars bueno pe zi... te sfatuiesc sa iei ciocolata neagra cu peste 705 cacao si migdale crude. Cand ai pofta mananci un patratel si 3 migdale. E nashpa cioco neagra, dar cu timpul te obisnuiesti, apoi e sanatoasa si nu ingrasa. Idem migdalele crude (Au fibre). Si mai pot sa-tid au trimitere la dulciuri care nu ingrasa (faa zahar si faina).

Multumesc de sfaturi. Sunt interesata. Ca deja e anu si tot 5kg in plus, rusine!! :) Pai mancam 3 mese pe zi de dulce...prajituri,ciocolata...etc Acum am eu in minte o reteta care vreau sa o incerc, o nascoceala de a mea..daca iese va zic de ea :)
Inca sunt ok fara zahar, mai vad...Ma gandesc la banana si la morcovi ca un indulcitor pt prajituri,voi experimenta...

Creste parul...si orcum e plictisitor cu parul lung, asa il vad eu, al meu e prea des si nu il pot tine prea scurt, ca daca era dupa mine il tundeam in diferite frezulici.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5445 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2011 - 07:10 PM

Vezi postareastella, la 05 October 2011 - 06:39 PM, a spus:

am intrat repede sava salut. am un net de kko.
sanatate la tot hanul, geanino, nu te mai nerva ca asa e cu sistemul de invatamant si nu numai,
si nu doar la voi :).
de turte le stiam si eu , si mancam pe rupte cand eram mai matzatzaca...

Tenks' Steluta,mi-ai lipsit fata ...Mi-a fost mila de o caruta de copii si una de mamici inghesuiti ca vitele intr-o incapere mai mica decat o camera de apartament ca nu era aer si nici loc sa arunci un ac,asteptand o evaloare pt. logopedie,singurul loc din tot judetul,o mama de la 30 de km. de oras ar fi avut rata'' sa se intoarca saraca dar statea la rand ,alta trebuia sa ajunga la serviciu schimbul 2 si in 40 de min de asteptare a fost evaluat 1 singur copil,altul intrand la rand si duoamnele'' au zis sa astepte ca au de discutat,in birou (pauza spritz adicalea),normal ca sotul pachet de nervi a facut panarama si ne-a luat pe sus valvartej,altfel cam acum probabil ajungeam acasa...

Oricum o sa ma delectez cu 2 paste cu sos pikant (preferatele mele) sa-mi treaca depresarea :blink: Mai e ceneva depresat?! Mai vrea ceneva paste?! :beer2:

#5446 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 05 October 2011 - 08:07 PM

Ralesu, f frumoasa rochita!! Poate iti faci poza cu ea imbracata si sa ne arati si noua.
Geany, pap si eu cu tine paste picante numai daca iti trece :) Am ras mult cand ti-am vazut reteta de pui spanzurat, ha,ha!

La mine nu este timp de vorba multa , va pup !!
ReteteFamilie.com

#5447 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2011 - 08:13 PM

Ok! Oana draga...Ia'..

Fisier atasat  SAM_1075.JPG (74.04K)
Number of downloads: 0

#5448 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 05 October 2011 - 08:33 PM

Vezi postareaGeany, la 05 October 2011 - 08:13 PM, a spus:

Ok! Oana draga...Ia'..

Atasament SAM_1075.JPG

Nu vii sa locuiesti langa mine? :)
Arata prea bine!!
ReteteFamilie.com

#5449 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2011 - 08:46 PM

Vezi postareaOana S, la 05 October 2011 - 08:33 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 05 October 2011 - 08:13 PM, a spus:

Ok! Oana draga...Ia'..

Atasament SAM_1075.JPG

Nu vii sa locuiesti langa mine? :appl:
Arata prea bine!!

IIiieeii! :) Ai' sa spui cum imi place mie :)
Imi place sa incalzesc intr-un ceaunel ulei de masline,sa pun in el 2 catei de usturoi si fulgi de ardei iute rosu,si sting rapid cu sos de rosii,piper,stropesc cu putin vin alb si balansez gustul cu putin zahar,la sf. 2 masline sa se umfle in pene acolo,si 1 frunzuca de busuioc ruopta' maruntal',fierb pastele conform instructiunilor de pe plic,opresc 1/3 din sos pt. pus deasupra,in restul scald pastele fierte,pun in farfurie,rad parmigiano si pun sosul ce am oprit deasupra si gata...
Asa imi plac si nu altfel...Eeeiii??! Sunt cu capu' sau nu?! :blink: :beer2:

#5450 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 October 2011 - 09:46 PM

Geany vreau si eu arrabiate si le vreau fierbinti, mai ai o farfurie si pt mine? Bubuletul ce facu? nu se supara ca plecarati? dar de unde ai tu busuioc proaspat. Aveam si eu un ghiveci si deodata tot ofilit. Intreb pe soacra-mea, cica i-a venit ceasul, ca toamna asa se trec ele ...ciudat ... cred ca a uitat sa-l ude ... sau asa o fi?

Stelluta te pup!

Oana uite link de prajitura, foaaaarte buna dc esti ciocolatoasa si care nu ingrasa:

http://artaculinara....hokoladenkuhen/

Am vazut ca esti fan aluaturi. Stii ca tb sa le lasi o vreme (tot ce are faina alba si/sau zahar), da? :)

si eu si picea avem capul plin de muci. Mi-e asa de mila de ea, ca nu poate respira, are hornul plin. I l-am tras cu aspiratorul dar imediat se umple la loc. :blink:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5451 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2011 - 09:51 PM

Pt.tine Dani' asi mai baga o tura oricand ca le fac rapidulescu' pe un ochi sosul,pe unul fierb pastele :) Bubuletul e super ok.,saracul a halit 2 portii de paste :beer2:

Busuioc are mama un ghiveci pe balcon si in fiecare sambata duminica imi fac provizie ,s-a cam imbatranit deacu ,tatii ii place cand il uda ca incepe sa miroase in balcon :blink:

#5452 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2011 - 09:54 PM

vezi ca editai mai sus :)

#5453 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 05 October 2011 - 10:01 PM

Vezi postareaOana S, la 05 October 2011 - 08:07 PM, a spus:

Ralesu, f frumoasa rochita!! Poate iti faci poza cu ea imbracata si sa ne arati si noua.

Daca aratam ca aia din poza, ti-as fi pus direct poza cu mine :thumleft:
Firma care mi-a trimis rochia e undeva prin zona ta (in Jacksonville, FL)

#5454 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2011 - 10:03 PM

Somn usor ,eu ma retrag! :thumleft:

#5455 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 06 October 2011 - 04:26 AM

Vezi postarearalesu, la 05 October 2011 - 10:01 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 05 October 2011 - 08:07 PM, a spus:

Daca aratam ca aia din poza, ti-as fi pus direct poza cu mine B)
Firma care mi-a trimis rochia e undeva prin zona ta (in Jacksonville, FL)

Mie nici nu-mi placea de tantea cu rochita, deci?!!...tot pe tine te astep ca model :thumleft:.Imi place croiala mult dar eu nu am cum sa o port, e prea groasa pt FL.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#5456 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 06 October 2011 - 04:29 AM

Vezi postareaGeany, la 05 October 2011 - 10:03 PM, a spus:

Somn usor ,eu ma retrag! :scratch:

Dupa ce ai mancat asa bunatate de paste te cred si eu ca-ti este somn B) Cam asa le fac si eu pastele in sos numai ca nu le fac picante ca daca fac ceva, fac la tot familionul, nu-mi permit sa fac ceva doar pt mine - mie lene :thumleft:
Bubulet ce mai face, cum e cu scoala?
ReteteFamilie.com

#5457 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 06 October 2011 - 04:41 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 October 2011 - 09:46 PM, a spus:

Geany vreau si eu arrabiate si le vreau fierbinti, mai ai o farfurie si pt mine? Bubuletul ce facu? nu se supara ca plecarati? dar de unde ai tu busuioc proaspat. Aveam si eu un ghiveci si deodata tot ofilit. Intreb pe soacra-mea, cica i-a venit ceasul, ca toamna asa se trec ele ...ciudat ... cred ca a uitat sa-l ude ... sau asa o fi?

Stelluta te pup!

Oana uite link de prajitura, foaaaarte buna dc esti ciocolatoasa si care nu ingrasa:

http://artaculinara....hokoladenkuhen/

Am vazut ca esti fan aluaturi. Stii ca tb sa le lasi o vreme (tot ce are faina alba si/sau zahar), da? :love7:

si eu si picea avem capul plin de muci. Mi-e asa de mila de ea, ca nu poate respira, are hornul plin. I l-am tras cu aspiratorul dar imediat se umple la loc. :scratch:

Multumesc de reteta. Nu prea sunt eu fan diete, incerc doar sa mai tai zaharul pt o perioada ca pt detoxificare, zaharul e super toxic. Deci nu ma lua in serios :thumleft: Am sa mai incerc sa folosesc faina integrala mai mult dar am sa folosesc si faina alba B) Ori la bal ori la spital!!
...si despre reteta cu cioco...nu prea am incredere in fructoza, daca o voi face am sa pun morcov ras fin ca si inlocuitor(sper sa iasa ceva)
Daca faci diete e super riscant, slabesti dar apoi daca revii la ce mancai inainte le pui inapoi super rapid. Sotul meu a avut 2 tentative de genu asta, a urmat dieta fara carbohidrati si a slabit 25 kg in 3 luni dar apoi a pus f usor 20 kg la loc.

Bafta la dieta!!
Pupici!!
ReteteFamilie.com

#5458 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 07:38 AM

Vezi postareaOana S, la 06 October 2011 - 04:41 AM, a spus:

Multumesc de reteta. Nu prea sunt eu fan diete, incerc doar sa mai tai zaharul pt o perioada ca pt detoxificare, zaharul e super toxic. Deci nu ma lua in serios :thumleft: Am sa mai incerc sa folosesc faina integrala mai mult dar am sa folosesc si faina alba B) Ori la bal ori la spital!!
...si despre reteta cu cioco...nu prea am incredere in fructoza, daca o voi face am sa pun morcov ras fin ca si inlocuitor(sper sa iasa ceva)
Daca faci diete e super riscant, slabesti dar apoi daca revii la ce mancai inainte le pui inapoi super rapid. Sotul meu a avut 2 tentative de genu asta, a urmat dieta fara carbohidrati si a slabit 25 kg in 3 luni dar apoi a pus f usor 20 kg la loc.

Bafta la dieta!! Pupici!!

Montignac nu e o dieta, e un mod de viata, adica o tin toata viata.

Cand iti vine pofta de dulce mananca 5 migdale crude sau nuci. Ele au o cantitate suf de Crom care sa-ti alunge pofta de dulce. La fel 5 smochine au elementele nutritive necesare organismului.

Inlocuieste consumul de zahar alb cu fructe si legume organice.

E ok, sa scoti zaharul, dar scoate-l de tot de tot si faina alba asisderea (sau alte cereale neintegrale) de tot din orice, macar pana ajungi la greutatea dorita. Apoi se poate ssa te obisnuiesti si sa-ti placa ideea de nutritie sanatoasa, avand in vedere ca atat zaharul cat si faina alba sunt otravurile albe pt organism. Nu e asa greu sa te obisnuiesti cu toate integrale. Cand crapi de zahar poti folosi dar cantitati f mici de miere sau zahar brun, ori sfecla/morcov cum ai spus.

#5459 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 06 October 2011 - 08:07 AM

Buna dimineata .
Aici ploua , nimic nou . Azi iar stam in casa , iar pitica agitata , Fata asta daca nu iasa la alergat macar o ora e teroare. Poate totusi dupa amiaza mergem la locul de joaca din mall , desi acolo sunt mai mult copii sub 2 ani in ultimul timp . Si cum ea a devenit cam prea tupeista si infigareata , mereu se lasa cu cate unul mic la pamant . Vad ca faza cu impinsul intentionat a trecut , sper ... :thumleft: , dar e la faza "eu prima" .
Un ceiut cald

Imagine postata

si o cafeluta

Imagine postata

#5460 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 October 2011 - 08:42 AM

Buna dimineata la doamne. Izuk, daca nu la gradinita, macar la o "garderie" sau cum se numeste, unde stau cateva ore,
e mai simplu ca sa socializeze, si sa-si faca prieteni, invatzand si limba.
O zi faina si insorita la tot hanul.

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic