Daniella, la 05 October 2011 - 04:23 PM, a spus:
m-am tuns de 2 palme! vai pletele mele! nu se mai putea: toata casa era plina de parul meu! dusesem la exasperare pe toata lumea. Pana si pe hainutele copilului era cate un fir de par ...mai pe o manuta ... , cand o cremuiam ...
...si se vedea nene ... avea 1 m un fir. Acu' e pana mai sus bine de jum spatelui. Daca la urmatoarele 2 spalari iar se incurca sau mai cade, il tund de tot Sinéad O'Connor ma fac! iuhuuu

, am si urechile clapauge, o sa fiu sora cu fiica-mea, amandoua cheliute ....

Buna tuica, bun vinul fiert cu mere si scortisoara

! Ati baut nu gluma, nu mai ramase decat pe fund de damigeana!
ziceam ca mi.a mai trecut? ei bine, de freo 3 ore am tusit uscat ca un magar, pana acu' nu tuseam

Si aia mica a tusit azi noapte saracuta oleak ... se vede treaba ca avem acelasi virus si nu e guturai ...
Brava Oana

! Spor la abtinut! Da-le incolo ca ne aduc numai colaci burta si celulita pe picioare, nu-s nici sanatoase!!! Oana, dupa 3- 4 saptamani fara dulciuri am slabit 2-3 kg. Nu stiu cate mancai tu, dar eu mancam, tipul 5-10 kinder bars bueno pe zi... te sfatuiesc sa iei ciocolata neagra cu peste 705 cacao si migdale crude. Cand ai pofta mananci un patratel si 3 migdale. E nashpa cioco neagra, dar cu timpul te obisnuiesti, apoi e sanatoasa si nu ingrasa. Idem migdalele crude (Au fibre). Si mai pot sa-tid au trimitere la dulciuri care nu ingrasa (faa zahar si faina).
Multumesc de sfaturi. Sunt interesata. Ca deja e anu si tot 5kg in plus, rusine!!

Pai mancam 3 mese pe zi de dulce...prajituri,ciocolata...etc Acum am eu in minte o reteta care vreau sa o incerc, o nascoceala de a mea..daca iese va zic de ea

Inca sunt ok fara zahar, mai vad...Ma gandesc la banana si la morcovi ca un indulcitor pt prajituri,voi experimenta...
Creste parul...si orcum e plictisitor cu parul lung, asa il vad eu, al meu e prea des si nu il pot tine prea scurt, ca daca era dupa mine il tundeam in diferite frezulici.
Pupici!!