eu stiam, asa cum zice si moatza, ca parjoalele sunt moldovenesti si sunt mai mari si mai ovale
in timp ce chiftelele sunt micute si rotunde, care e rabdatoare si dibace le face foooarte mici, bilute
mama si la varsta-i foooarte respectabila gateste tot dupa cartea de bucate a Sandei Marin (are vreo cateva editii tocite bine! si acum se mai uita doar la cele ce le face mai rar, dar se uita) si daca retin eu bine pune si ceapa si usturoi, crude ambele, la chiftele si paine muiata. In timp ce compozitia de perisoare e aidoma celei de chiftele, dar fara paine ori verdeturi ci cu orez. Asa ca si eu ca si mama le-am facut pe madamele chiftele si cu ceapa si cu usturoi. In plus fata de mama in perisoare am pus si oleak de gris ca asa ma invatarati pe aici pe la artisti.
deci, repet m-ati innebunit cu parjoalele in asa hal incat am mancat doua portii de supa si apoi doua de zacusca si tot nu ma satur, imi lipsesc la gatlej (a se citi cap) chiftelele de nu ma satur nicicum! ce fac acum?
Geanny cand si cand merge, dar tu lasa-l ... nu-l certa! Doar ca picatura chinezeasca sa ii spui asa ca in treacat, dar mereu cand se deschide vorba cat de daunator sanatatii e fast-foodul, cum cei care mananca hamburgheri fac cosuri pe fata, le cade parul la 30 ani, gastrita si toate bolile secolului. Daca poti viziona in fiecare dimineata cu copiii: "ce se intampla doctore?" le va prinde bine, da sonorul tare