Dragelor, sunt disperată... am nevoie de ajutor!!!!
Săpt. viitoare este maaare inspecţie mare de la minister , eu sunt nouă în şcoală , am muncit enorm pentru inspecţia asta, dar , peste toate , sunt responsabilă cu protocolul.
Prietena mea cea mai bună , Trudi , a zis: " oau, te poţi desfăşura în voie". Eu sunt cam confuză , că nu ştiu dacă e chiar aşa cum zice ea...Pe scurt:
- nu trebuie să fac mâncare , doar să aranjez spaţiul
- mi-ar prinde bine ceva trucuri şi idei, sugestii, soluţii.
- am gândit masa cu temă de toamnă.
- la ce să mă mai gândesc ce e important- dacă aţi fi musafirii mei , ce v-aţi dori?
Ce am imaginat eu până acum:
- faţă de masă crem
-table-maturi din bumbac , orange stins cu frunze grena
- farfurii albe cu decor auriu pe margine( porţelan)
- tacâmuri de inox, pahare de apă şi de suc de cristal
- pahare de cafea şi farfurioare de iena maron
-platouri de porţelan maron cu crem pentru prăji şi saleuri
- platou cu fructe
- coş de nuiele cu aranjament de dovlecei decorativi coloraţi
- Dovleac cu aranjament de toamnă- crizanteme, frunze naturale, inimioare oarange - nu ştiu cum se numesc lampioanele respective , dar cred că ştiţi despre ce vorbesc, cătină pe crengi , ardei iuţi, crengi uscate de salcie decorativă,castane în gubă cu ţepi etc.
- Platou decorativ în mijlocul mesei cu gutui coapte, mere roşii, lumânări în formă de dovlecei
- decoraţiunile din sală sunt de plastic , dovlecei şi frunze pe pereţi , plus de pâslă şi de carton realizate de elevi, şi alte decoraţiuni de toamnă lucrate de elevi sub îndrumarea mea şi a doamnei logoped.
Vă rog să-mi mai sugeraţi la ce să mai insist- inspectorii fiind de socio-umane , deci extrem de
focusaţi pe detalii estetice.
Mulţumesc din suflet pentru orice idee.

)))