Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6461 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 November 2011 - 10:13 PM

Geany, sa stii ca in afara de piure :beer2: , mai ai noroc si cu parul ala pana la popou pe care poti sa-l descurci, nu ti se incurca, nu se rupe si nu cade!

referitor la intalniri, sa stii ca si eu, ca si Stefana, pun economii deoparte pentru o pizza Geany. :hug:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6462 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 01 November 2011 - 10:17 PM

Daniela, m-am inrosit toata.
Cand e aranjat parul nu arata asa rau, pb la mine e ca dupa 2 zile deja se ingrasa, se pleosteste intr- un cuv arata ca naiba.
cat de nuantat si ingrosat parul no chance fiinca asta fac eu si e la fel.doar vopseaua cu amoniac ar schimba ceva
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#6463 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 November 2011 - 10:20 PM

Maii Dani' eu nu am mai patit ,jur,sa-mi iasa piureul asa,din prima cand am scurs cartofii cuburi de apa si am inceput ai pisa cu piciorul'' ala de-i pt. piure (de pisat)nu mixer nu nik, ala del folosesc eu mereu... am vazut ca nu sunt ok.,lipiciosi si cleiosi,chiar nu am mai patit asa ceva :beer2: O fi alt soi de cartof?! sunt albi si par sanatosi asa dealtfel... :hug:

#6464 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 01 November 2011 - 10:35 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 November 2011 - 10:13 PM, a spus:

Geany, sa stii ca in afara de piure :hug: , mai ai noroc si cu parul ala pana la popou pe care poti sa-l descurci, nu ti se incurca, nu se rupe si nu cade!

referitor la intalniri, sa stii ca si eu, ca si Stefana, pun economii deoparte pentru o pizza Geany. :(

Hahaha! Daaa :beer2:

Despre parul eu am mai zis si nu vreau sa monopolizez discutia,putinul ce stiu eu sunt cateva tipsuri simple...Eu folosesc mereu acelasi sampon garnier pt. par vopsit ca-mi prieste si mie si familiei (mai putin bub ca el are jonson)cand spal parul o data la 3 zile ,ba chiat iarna si o data la 5 (ca nu mai e asa praf si soare etc)il spal in chiuveta separat(nu la dus nu in cada) cu apa calduta (nu fierbinte)samponez,ma clatesc,si la urma o apa doar calduta cu otet...ma infasor cu prosop,apoi scutur parul,capul ca sa-l usuc,apoi astept fara feon sa se zvante bine.Nu pieptan parul ud,de la cap la vf,si sa pierd juma din el prin pieptan ca parul lung ud se smulge f. repede ,in rest eu ma pieptan cu un pieptan cu dintii rari,nu perie,astfel: bretonul e usor,apoi restul fara sa ajung pana la vf. ci pana unde vrea el ca se vede unde se incalceste,il prind cu o omiduta mai groasa (nu una subtire ca aia incurca si incalceste mult par dupa ea)si apoi prind cu mana coada asa prinsa deja si o pieptan bine bine fara sa smulg astfel sau sa pierd nici un fir de par...
Na' eu asa fac acuma'...
Despre vopsea eu stiu ca daca te obisnuiesti cu un tip de vopsea,e bine sa mergi doar pe acea gama si poti proteja parul o data vopsindul apoi cand se duce vopseaua din aceasi gama nuantator culoare asemanatoare cu vopseaua(asta e mai putin invaziv pt. par).

Deci alternand o data vopsea o data nuantator.

Alte chestii ce mai stiu ca se pot face masti naturale ,berea se zice ca hraneste bine parul daca te dai cu ea pe par,infuzie de frunze de nuc etc...destea...

Cum am zis eu asa stiu si asa fac eu asta nu inseamna ca e neaparat corect sau ca asa se face... :-*

#6465 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 02 November 2011 - 01:17 AM

bai da scrieti nene....am vazut pe Bea ce mare e si mor de genele ei....
intru mai incolo sa mai citesc, sant pe fuga acuma.

#6466 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 02 November 2011 - 05:07 AM

buna!
Iaca ma bag si eu in seama....am vorbit ieri cu chiriasul meu(actor....prenume LIVIU) si zicea ca peste 2sapt pun astia la timbilizor reclama in care a jucat dinsu....reclama pt bere BUCEGI.....sa nu va rideti....Macar pt cum arata el sa ne luam o bere nu?Deci hai la BUCEGI :beer2: :-* :(
Detalii dau la cine vre:))

Altceva...vad ca vorbiti de par....eu am facut mai de mult o cura(ulei masline polen-praf,miere galbenus,si vit A si inca altceva.....ma documentasem eu din carti....rezultatul miraculos...beneficii an de zile....dar acum de cind cu inelul gastric ....trebuie sa reeditez.....mi e o lene....

A si sunt nervoasa pe grecotei....i as omori! :( Deci ei au facut istoria ,isi fac PRAF SI PULBERE prezentul si demoleaza viitorul EUROPEI.
Gata e ora 5 ma scol sa mi fac cafeaua.....prin ianuarie ajung la belgieni....dau o strigatura si pe la intilniri cu 2 locatii Romanica si Beljica (unde l cearta flamanzii pe S Spielberg....ca de ce sa zica lui Tantin asa si nu 'kuifje' :hug: ;) :(

#6467 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 November 2011 - 07:02 AM

Buna dimineata la han, si o zi faina. eu as usual, calare pe matura :beer2:
un ceai, o cafea, un masaj , o fructa ??? serviti

Fisiere atasate

#6468 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 02 November 2011 - 08:08 AM

Vezi postareastella, la 02 November 2011 - 07:02 AM, a spus:

Buna dimineata la han, si o zi faina. eu as usual, calare pe matura :(
un ceai, o cafea, un masaj , o fructa ??? serviti

'Neata!
Stella, sar'na pentru tratatie! Io ma infig la un masaj facut de personaju' din imagine! Prea-l face cu foc... :beer2: Si daca mai si toarce..... efectul e garantat! :hug:
Ceai am servit, iau un fruct si trec la munci! :-*
O zi frumoasa sa aveti!

#6469 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 02 November 2011 - 08:57 AM

Vezi postareaDaniella, la 01 November 2011 - 06:09 PM, a spus:

Merci tauroaico!!! si tie sa-ti traiasca. Esti ok cu adolescentul? :beer2:

Ee, asa si asa, adolescenta asta este tare grea! :hug:
GEORGIA

#6470 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 November 2011 - 09:01 AM

Stella, m-am servit si eu din bunatati, dar mi-ar place si un masaj! :beer2:
Fetelor, sa aveti o zi buna!

Si de la mine, ceva bun:

Fisier atasat  reteta-prajitura-de-paste-cu-cafea.jpg (29.77K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  pate.jpg (326.5K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#6471 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 02 November 2011 - 09:16 AM

Buna dimineata .
Eu as vrea un masaj pisicesc si o cafea si o felie de tarta de la Giorgana ca tare bine arata.
Apropos de pisici , ieri m-am intalnit cu prietena Kivei , a fost o dupa -amiaza placuta , o fata de nota 10 . Prima intrebare pe care Izabela i-a pus-o cand ne-am intalnit a fost "tu ai pisici?" :beer2:

#6472 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 November 2011 - 09:22 AM

Angel merci!

Valeu ce festinuri la 7 dimineata. Merci de bucegi carmaw, merci de tratatie Stella si Giorgiana. Asa mai da, parca s-a facut azi aprovizionarea la han, ca tot camarile goale erau.

Foxyy ai eliberat motanu'? Pap oleak de ananas, iau si eu turbanu galben si ma pun pe masa de masaj. Si-mi astept cuminte randul...

Giorgiana ce e in paharul acesta din fata mesei cum ma uit la monitor? e ceva cu alcooale sa ma relaxez asa de dimineata? sau iar avem o zi molcoma?

carmaw adu-ti aminte te rog si ultimul ingredient si da-mi detalii cum procedai, te rog. Fac orice sa repun parul in funtiune :beer2: Cate sedinte dureaza tratamentul?

#6473 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 November 2011 - 09:27 AM

Zozo sa nu uit: nu rezisti tu cu picii nici 1 ora cu toti, sau mai mult de 3 ore cu 1. Apoi nu-ti mai trebuie ...

Izuk, Bea a fost cu tati la un gratar la curtea unui prieten unde erau 7 pisici si un caine. Ce a facut ea 4 ore cat am fost eu invoita? A alergat dupa pisici. Acum e foarte atenta sa vada pisici si sa se bucure tare tare cu manutele cand se vede. Avem la scara unui bloc de langa noi niste pisici pripasite si in drum spre parc arata cu manuta: ââââââââ sa trecem pe acolo sa le vada si nu se mai da plecata. :hug: Iar pe Cora, cateaua noastra din curte, cand o vede e entuziasmata foc si topita de bucurie. Ma pune si cand suntem in casa sa o urc pe pervaz sa se uite la ea. :beer2:

O zi faina sa aveti!

#6474 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 02 November 2011 - 09:29 AM

hello everybody!
Stelluto, vad ca si tratament de par (pisicesc) ne propui. deci total on topic :beer2:
Aseara am fost la teatru, ce mi-a placut! Am vazut o piesa cu o anumita rezonanta ptr mine, Aproape perfecta. Trateaza felul in care societatea (nu) accepta minoritatile, cea a obezilor fiind in discutie. Mi-a placut si m-a intristat, totodata.
Altfel, o zi plina azi. Asa ca spor la treaba!

#6475 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 02 November 2011 - 09:35 AM

Vezi postareaDaniella, la 02 November 2011 - 09:22 AM, a spus:

Foxyy ai eliberat motanu'? Pap oleak de ananas, iau si eu turbanu galben si ma pun pe masa de masaj. Si-mi astept cuminte randul...

Uffffff, tre' sa ma dau deoparte taman cand incepeam sa ma simt asa bine.... Da' na, ce sa fac, mai trec si io la munci si mai punem motanu' la treaba si pe la alte cchinarute. :beer2:

#6476 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 02 November 2011 - 09:39 AM

'neata lume.
mai ce ati mai scris!!! era sa pierd din vedere pozele cu Bea. Dani, sa-ti traiasca, e o scumpa. doamne, ce repede creste!!! Imagine postata

#6477 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 02 November 2011 - 09:48 AM

Buna dimineata

Carmen, cand ai timp poate spui reteta de masca.Bine mie aici imi lipsesc din ingredietele din ea da ma descurc cumva.

O zi buna la tot hanul
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#6478 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 November 2011 - 10:25 AM

Vezi postareaIoana, la 02 November 2011 - 09:48 AM, a spus:

Buna dimineata

Carmen, cand ai timp poate spui reteta de masca.Bine mie aici imi lipsesc din ingredietele din ea da ma descurc cumva.

O zi buna la tot hanul

Ioana probez eu si daca e ok iti trimit eu ce-ti lipseste. Macar sa ne dea Carmen reteta.

Boni merci! si voua inzecite urari inapoi :tongue3:

Foxyy lasa ca mi-am pus doar turbanul galben si cotinui sa exploatez pe maseorul de la zozo, iti las tie pisicul. :angryfire:

#6479 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 November 2011 - 10:46 AM

Vezi postareaDaniella, la 02 November 2011 - 09:22 AM, a spus:

Giorgiana ce e in paharul acesta din fata mesei cum ma uit la monitor? e ceva cu alcooale sa ma relaxez asa de dimineata? sau iar avem o zi molcoma?

Da, normal, cu alcooale ca sa ne faca ziua mai vesela! :angryfire:
Ma bucur eu de animale cand le intalnesc, dar un copil!
Ca sa nu mai spun ca sunt prietena cu toti cateii si toate pisicutele vecinilor.
GEORGIA

#6480 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 02 November 2011 - 11:09 AM

Fete dragi...masca asta a fost chiar dinamita. :angryfire:
Eu faceam asa un amalgam de toate imi pare rau dar nu am cant fixe(a... si puneam vit E care era f buna iarasi pt radacina)Cel mai bine galbenus de gaina de tara sau bio nu incubator
Deci fete cucuiete nu am luat reteta de nici unde eu am inventat o ....m am mai uitat pe o carte(veche) de cosmetica°
Am practicat acest lucru 2 luni.... inainte de spalarea parului....ma dadeam si ma frectionam incetisor la radacina parului apoi stateam la soare 30 min sau daca nu era caldura naturala imi puneam un prosop din bbc un pic umed (ca un turban) si l incalzeam cu foenul
Apoi ma clateam bine si ma spalam normal punind si la final un balsam bun.
De atunci de ani de zile si pina anul asta cind m am operat ..;toata lumea era indragostita de parul meu....des,fara fire despicate,stralucitor
Dar niciodata nu m am uscat cu foen deosebit de fierbinte si mereu ama avut grija de cum imi periam parul si mai ales cu ce fel de perie
Sper si la voi sa dea rezultate....si eu treb sa ma reapuc de ea!
Acum va pup pe toate si 'vorbim' mai tirziu!
:tongue3:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic