Hai Salut!!
Dar ati vorbit olecuta!!
Eu imi cumpar in fiecare an la reduceri ornamente, dupa ce s-a dus anul vechi si toate ornamentele de Craciun sunt reduse 75% si chiar 90%, imi cumpar ce ma atrage si apoi le folosesc cand am nevoie. Anul trecut mi-am decorat bradutul cu bleo si alb, anul asta ma mai gandesc...
Eu acum ma gandesc ce sa pregatesc pt a 8-a aniversare a noastra, si este curand, in 2 saptamani.
Ce tort de ciocolata aveti preferat? As face un tort de cioco, apoi supa de pasare cu goji - am uitat sa spun ca in acesi zi vin si sorcrii mei din RO si trebuie sa le pregatesc si lor ceva bunut si mai simplut ca saracutii au sa fie obositi,de la 18 ore pierdute pe drum si de asteptat...
Daca aveti idei, varsati aici...ca sunt in pana...
Ioana, esti o frumoasa si o eleganta!! Atunci cand m-am referit la culoarea parului si ca imi place de tine, era vorba de ce vedeam eu in poza aia...
Imi place mult culoarea naturala a parului tau, aceasi nuanta o am si eu la par, dar e din vopsea
Daniella, te-ai lamurit cu mastile de par? Eu foloseam ulei de masline sau ulei de cocos ca si masca. Am mai auzit ca e foarte bun si avocado... Mie imi este prea lene sa-mi fac mastii, de multe ori imi este lene sa-mi fac unghile si altele..
Pupici!!