La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 26 November 2011 - 10:34 PM
Plus ca nasul meu mai suparacios, intr-un an s-a suparat pe mine ca i-am spus ca nu e nasul meu ci fii-sa.Si adevarul e ca ea m-a tinut in brate la biserica

Postat 27 November 2011 - 08:17 AM
Pe mine m-au botezat Elena, dupa bunica paterna, dar de mica am fost strigata Lili, de unde si pana unde...Poate findca mama nu se avea bine cu soacra?

Acum simt ca mi se potriveste mai bine Elena, dar nu conving pe nimeni sa ma strige asa

Poftiti la micul dejun, si sa aveti o duminica linistita.
Fisiere atasate
-
patiserie.jpg (41.74K)
Number of downloads: 0 -
mic dejun1.jpg (271.3K)
mic dejun.jpg (9.13K)
ceai.jpg (6.23K)
cafea.jpg (7.61K)
Number of downloads: 0
Postat 27 November 2011 - 08:19 AM
Mi am terminat cafeluta si acum bintui netul caci as dorii sa cumpar pt Campina alt télé si un expresso (care sa aiba si caftiera)...dar nu vreau sa colind magazine.
Voi ce magazine virtuale imi recomandati?(in afara de e-mag)
Aveti idee ce aparat expresso sa i au caci sunt cam pierduta-n ceata:(
Multumesc mult de tot!
Postat 27 November 2011 - 08:52 AM
Beyy, da ce matinale sunteti!
Acusi ma trezii si io!
Vreau cafeeeaaaa!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 27 November 2011 - 08:55 AM
Apropos de nume, pe mine m-au botezat geanina-alina, da nimeni nu imi zice numele intreg, toata lumea imi zice alina, cel putin astia de aici imi stilcesc si pronunta greu geanina si pe una din mamaiile mele o chiama eugenia si ii zice jana

Postat 27 November 2011 - 11:45 AM

sor'mea trebuia sa fie Theodora (mi se pare superb numele) dar tata iar s-a ratoit, daca nu e baiat o sa fie Doina sa-i aline suferinta ca n-are putza

Mama saraca ce sa mai faca
mi se pare ca nu mi se potriveste numele deloc si nu mi-a placut niciodata, sant o fire muzicala insa si am ureche. si la dans m-am descurcat bine. nu am continuat cu muzica pt ca m-a atras sportul mai mult. acum nu mai fac nici una nici alta. mi-ar fi placut sa am un nume mai 'rece' daca intelegeti ce vreau sa spun, nu e firea mea pisicoasa si feminina.
fetelor insami se pare ca le-am ales numele bine si sant mandre. din cand in cand mai ma intreaba de ce nu am ales Sophie in loc de Ada si Rosie cea mica? m-au intrebat daca pot sa adauge si numele astea la numele lor si le-am zis ca pot, numai ca trebuie sa fie mari si independente ca eu nu le dau binecuvantarea cat depind de mine

iar Sara vrea sa numim bebe3 daca e fata Sula

Postat 27 November 2011 - 03:20 PM
Daniella, la 25 November 2011 - 11:22 PM, a spus:
io cred c-ai sa fii ca mama ta.

eu m-am schimbat f mult de-acu 20 de ani. si mi se pare si normal sa fie asa.
koral, la 26 November 2011 - 11:32 AM, a spus:
Mno, bine , poate-n altă viaţă, măcar acum ştiu cum să fac.
oo, da' de ce tocmai atunci? io propun sa fie la nunta de argint.
sorinadaniela, la 26 November 2011 - 11:32 AM, a spus:
koral, la 26 November 2011 - 05:57 PM, a spus:
Răspuns:
Măi, fată, nu ţi s-ar fi potrivit!!!

stella, la 26 November 2011 - 08:28 PM, a spus:

Geany, la 26 November 2011 - 09:22 PM, a spus:
ei si ce? pe mama o cheama Sultana - ca pe nasa-sa. si toata lumea ii zice Dana.
dar pe soacra-mea o chema Joita si era o invatatoare cam severa, iar copii ii strigau in spate MUUUU! ea ne-a povestit. iar Joita i se tragea ptr ca se nascuse intr-o zi de joi si cica asa era moda.
Hazel,si pe mine tot Elena, ca pe fata nasii. si-au avut pretentia sa-mi zica Liliana, da' nu s-a prins. mie toata lumea imi zice Pusa. cica eram dragalasa tare cand eram mica

iar din cauza numelui fratelui meu, parintii mei s-au suparat cu niste neamuri. era stabilit sa-l boteze ei, dar fara a discuta in prealabil despre nume. si cand s-a nascut frate-miu, iar parintii le-au spus neamurilor sortite de nasit,astia au zis: pai sa ne traiasca Grigore! care Grigore? finutzu! taica-miu: niciun Grigore, nu-l mai botezati voi. si fiindca era in preajma Floriilor, i-au zis Florin. pai da!
iar bunica omului, cand a auzit ce nume a primit nepotu-sau -Ovidiu- a zis: Ovidiu? ce nume! parca-i grau.
cam asta-i cu numele la noi. ar mai fi de-adaugat lipsa mea de inspiratie in alegerea numelui lu' fi-miu -tot Ovidiu

Postat 27 November 2011 - 04:50 PM
moatza, la 27 November 2011 - 03:20 PM, a spus:
ce nume! parca-i grau.
cam asta-i cu numele la noi. ar mai fi de-adaugat lipsa mea de inspiratie in alegerea numelui lu' fi-miu -tot Ovidiu

bin' ca n-o zis cognac

Moatzo, nu te supara, glumeam, ia te pup

imi place povestea cu Sf. Ovidiu, n-o stiam, cat despre nick-ul tau credeam ca te tragi din Tara Motilor

Postat 27 November 2011 - 05:07 PM
Ce ti-e si cu numele astea ...Eu sunt Elena-Dorina . Elena a vrut tata pentru ca asa o cheama si pe mama si pe sora lui . Dorina , tot tata , zicea el ca au dorit mult un copil si de-aia mi-a spus asa . Mama , mai in gluma , mai in serios , spune ca m-a numit Dorina pentru ca asa o chema pe fosta lui iubita

Fiicei mele ne-am hotarat greu ce nume sa-i dam . Aveam o lista luuuunga rau . Sotul a trebuit sa aleaga un nume din lista respectiva . Nu se hotara . La un moment dat ne-a intrebat bunica lui ce nume vom da copilului , iar el a raspuns intr-o doara asa , sa scape de intrebarea asta puse permanent de neamuri si prieteni ...Izabela . Si din lista lunga , astfel a fost ales Izabela . Si atat! Fara nume de sfant , spre stupoarea tuturor . Nu am vrut al doilea nume , tocmai pentru a nu trece si ea prin ce am trecut eu

Postat 27 November 2011 - 05:09 PM
[quote name='moatza' date='27 November 2011 - 03:20 PM' timestamp='1322400040' post='112879']
bin' ca n-o zis cognac

nu stia batrana de coniac. ei i-a sunat a ovaz

Moatzo, nu te supara, glumeam, ia te pup

nu ma supar nici cand tb, da' acuma...nici atat!

imi place povestea cu Sf. Ovidiu, n-o stiam, cat despre nick-ul tau credeam ca te tragi din Tara Motilor

iti dai seama ca n-are niciun temei! da' asa-i romanu', cauta un oareshce motiv de chef!

[/quote]
Postat 27 November 2011 - 05:36 PM
Postat 27 November 2011 - 05:51 PM

Mama foarte dezamagita ma intreaba "si deci ce nume ii puneti?" eu de colo "Valentina" raspunsul rapid si sec..."treaba voastra, dar nu e un nume frumos "

iar capacul l-a pus copilitza pe la vreo 4-5 ani, cand imi zice intr-o zi : " mama daca uit cum ma chiama, pot sa zic eu ca numele meu e Celia??, si i-am zis ca doar daca da tractorul peste ea , uita cum o chiama, altfel no chance...asa ca Celia ramane doar numele prietenei ei de la scoala "
Asa ca cu numele astea dom'le; mereu e o mare tevatura si aventura

Postat 27 November 2011 - 09:02 PM
Postat 28 November 2011 - 08:15 AM

Pentru intelectuali, o biblioteca mai speciala.
cafea la toata lumea...si o briosa.
Fisiere atasate
-
304042_290888634274945_196143903749419_941714_536308845_n.jpg (16.22K)
cafea16.jpg (7.73K)
mic dejun 6.jpg (8.9K)
Number of downloads: 0
Postat 28 November 2011 - 08:39 AM
Daca tot s-a povestit pe-aici despre prenume, pe mine ar fi trebuit sa ma cheme Ana-Maria (pe bunicile mele le chema Ana si Maria), dar pe cand m-am nascut s-au razgandit ai mei si mi-au zis Bianca (desi is bruneta la par si creola la ten) si paula (care nu mi-a placut niciodata..In ceea ce priveste fetele mele, la cea mare am vrut initial sa-i spunem doar Alexandra si atat, dar cum s-a nascut foarte greu si cu mari probleme si era chiar dupa Sf. Maria i-am pus si numele Maria.
Piticutei i-a ales Ale numele, Ioana (noi nici nu ne gandisem la numele asta) iar al doilea prenume l-am ales chiar inainte de a se naste - Teodora (si chiar a fost un dar minunat de la Dumnezeu).
Sa aveti o zi minunata si o saptamana la fel.
Postat 28 November 2011 - 09:33 AM
Mamaa , ce ma mananca buricele degetelor sa comentez ceva legat de biblioteca aia , da mi-e ca