Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7221 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 November 2011 - 10:23 PM

Gianinooooooo, esti de groaza...

#7222 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 November 2011 - 10:31 PM

Vezi postareastella, la 26 November 2011 - 10:23 PM, a spus:

Pff! Si inca nu ai vazut nimik :) Intreaba-i pe ai mei :) :)

#7223 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 26 November 2011 - 10:34 PM

mie una mi-ar fi placut sa port numele bunicii din partea tatalui pe care n-am cunoscut-o,da pe vremurile alea se cam obisnuia ca odraslele sa poarte numele nasilor.
Plus ca nasul meu mai suparacios, intr-un an s-a suparat pe mine ca i-am spus ca nu e nasul meu ci fii-sa.Si adevarul e ca ea m-a tinut in brate la biserica :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#7224 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 26 November 2011 - 10:36 PM

Vezi postareastella, la 26 November 2011 - 10:23 PM, a spus:

Baii m-am lamurit de unde mi sa trageee,tu imi mai spui Stelino :''Giiiaaanniinnoo!!''

Sau nu?! :)

Am vazt' ca am gresit da de 2 ori nene ?! :) Am vrut a corectez cu edit da' m-o bushnit rasu' si am zis sa va amuz si pe voi :)

#7225 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 27 November 2011 - 08:17 AM

Buna dimineata doamnelor
Pe mine m-au botezat Elena, dupa bunica paterna, dar de mica am fost strigata Lili, de unde si pana unde...Poate findca mama nu se avea bine cu soacra? =)) Dar nimic nu-i nou sub soare.

Acum simt ca mi se potriveste mai bine Elena, dar nu conving pe nimeni sa ma strige asa =))

Poftiti la micul dejun, si sa aveti o duminica linistita.

Fisiere atasate

Imagine postata

#7226 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 27 November 2011 - 08:19 AM

Fetelor buna dimineata,
Mi am terminat cafeluta si acum bintui netul caci as dorii sa cumpar pt Campina alt télé si un expresso (care sa aiba si caftiera)...dar nu vreau sa colind magazine.
Voi ce magazine virtuale imi recomandati?(in afara de e-mag)
Aveti idee ce aparat expresso sa i au caci sunt cam pierduta-n ceata:(
Multumesc mult de tot!

#7227 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 27 November 2011 - 08:52 AM

Salut!
Beyy, da ce matinale sunteti!
Acusi ma trezii si io!
Vreau cafeeeaaaa!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7228 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 27 November 2011 - 08:55 AM

Buna dimineata!
Apropos de nume, pe mine m-au botezat geanina-alina, da nimeni nu imi zice numele intreg, toata lumea imi zice alina, cel putin astia de aici imi stilcesc si pronunta greu geanina si pe una din mamaiile mele o chiama eugenia si ii zice jana =))

#7229 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 27 November 2011 - 11:45 AM

pe mine trebuia sa ma cheme Carmen sau Natalia dar tata s-a opus(de, in '76 era la moda Mirela si asa m-au botezat). doar un nume ca s-a gandit el sa ma ajute, daca sant batuta in cap la scoala si o sa fie greu sa invat sa-mi scriu numele macar sa nu am 2 sa ma impiedic :(

sor'mea trebuia sa fie Theodora (mi se pare superb numele) dar tata iar s-a ratoit, daca nu e baiat o sa fie Doina sa-i aline suferinta ca n-are putza =))
Mama saraca ce sa mai faca

mi se pare ca nu mi se potriveste numele deloc si nu mi-a placut niciodata, sant o fire muzicala insa si am ureche. si la dans m-am descurcat bine. nu am continuat cu muzica pt ca m-a atras sportul mai mult. acum nu mai fac nici una nici alta. mi-ar fi placut sa am un nume mai 'rece' daca intelegeti ce vreau sa spun, nu e firea mea pisicoasa si feminina.

fetelor insami se pare ca le-am ales numele bine si sant mandre. din cand in cand mai ma intreaba de ce nu am ales Sophie in loc de Ada si Rosie cea mica? m-au intrebat daca pot sa adauge si numele astea la numele lor si le-am zis ca pot, numai ca trebuie sa fie mari si independente ca eu nu le dau binecuvantarea cat depind de mine :D

iar Sara vrea sa numim bebe3 daca e fata Sula =)) nu ma intrebat de unde vine, a zis ca e o fetita la gradi pe care o cheama asa. =))

#7230 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 27 November 2011 - 03:20 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 November 2011 - 11:22 PM, a spus:

Oare eu cum o sa fiu cand o avea Bea vreo 25-30 ani?

io cred c-ai sa fii ca mama ta. =))
eu m-am schimbat f mult de-acu 20 de ani. si mi se pare si normal sa fie asa.

koral, la 26 November 2011 - 11:32 AM, a spus:

Asta este, de departe, cea mai faină nuntă despre care am citit vreodată! Eu aş fi înlocuit ştrandul( la vârsta de 23 de ani câţi aveam atunci) cu discoteca , dar asta pentru că noi ne-am luat în mai , când nu era chiar de ştrand la noi...
Mno, bine , poate-n altă viaţă, măcar acum ştiu cum să fac.

oo, da' de ce tocmai atunci? io propun sa fie la nunta de argint.

Vezi postareasorinadaniela, la 26 November 2011 - 11:32 AM, a spus:

Singura chestie care mi-a fost lasata in grija a fost rochia de mireasa, care nici aia nu a putut fi albastra, ca facea tata infarct. No, de suparare mi-am facut parul albastru.

Vezi postareakoral, la 26 November 2011 - 05:57 PM, a spus:

Bine, bine, dar de ce nu mi-ai dat , totuşi , un nume de sfântă , măcar să mă protejeze?
Răspuns:
Măi, fată, nu ţi s-ar fi potrivit!!! :D

Vezi postareastella, la 26 November 2011 - 08:28 PM, a spus:

a zis tactu ( care era majur ) ca sa-i pui numele Stella....;mamutza mea nu a cracnit, nu s-a gandit nici macar sa-mi puna un nume compus gen stella-cristina ,si iaca asa m-am ajuns cu acest nume ( care in copilarie tare ma enerva , ca-mi spuneau copiii la scoala ca am nume de sapun de rufe :(

=))

Vezi postareaGeany, la 26 November 2011 - 09:22 PM, a spus:

Da' ci ma faceam daca ma numea dupa bunica dinspre tata?! ca se numea Profira... unele rude zic ca-s ezact ea si-mi mai spun :''Profiritzo!''

ei si ce? pe mama o cheama Sultana - ca pe nasa-sa. si toata lumea ii zice Dana.
dar pe soacra-mea o chema Joita si era o invatatoare cam severa, iar copii ii strigau in spate MUUUU! ea ne-a povestit. iar Joita i se tragea ptr ca se nascuse intr-o zi de joi si cica asa era moda.

Hazel,si pe mine tot Elena, ca pe fata nasii. si-au avut pretentia sa-mi zica Liliana, da' nu s-a prins. mie toata lumea imi zice Pusa. cica eram dragalasa tare cand eram mica =)) si toata lumea ma alinta papusa, iar eu neputand sa zic tot numele l-am scurtat la Pusa. si-asa am ramas. in afara de-un unchi care mi-a zis Moatza de la motzul unei caciulite, care era mai mare ca mine. de-aia aici sunt Moatza.

iar din cauza numelui fratelui meu, parintii mei s-au suparat cu niste neamuri. era stabilit sa-l boteze ei, dar fara a discuta in prealabil despre nume. si cand s-a nascut frate-miu, iar parintii le-au spus neamurilor sortite de nasit,astia au zis: pai sa ne traiasca Grigore! care Grigore? finutzu! taica-miu: niciun Grigore, nu-l mai botezati voi. si fiindca era in preajma Floriilor, i-au zis Florin. pai da!

iar bunica omului, cand a auzit ce nume a primit nepotu-sau -Ovidiu- a zis: Ovidiu? ce nume! parca-i grau.

cam asta-i cu numele la noi. ar mai fi de-adaugat lipsa mea de inspiratie in alegerea numelui lu' fi-miu -tot Ovidiu :( , iar luni, cand ortodocsii au praznuit intrarea MaiciiDomnului in biserica, adica Vovidenia, cativa cunoscuti m-au felicitat ptr om si baiat :( , ca ei stiu ca de Ovidenie (asa a ajuns Vovidenia) se sarbatoreste Sf Ovidiu. Ce s-a mai mirat omu;!!!

#7231 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 27 November 2011 - 04:50 PM

Vezi postareamoatza, la 27 November 2011 - 03:20 PM, a spus:

ce nume! parca-i grau.

cam asta-i cu numele la noi. ar mai fi de-adaugat lipsa mea de inspiratie in alegerea numelui lu' fi-miu -tot Ovidiu :P , iar luni, cand ortodocsii au praznuit intrarea MaiciiDomnului in biserica, adica Vovidenia, cativa cunoscuti m-au felicitat ptr om si baiat :o , ca ei stiu ca de Ovidenie (asa a ajuns Vovidenia) se sarbatoreste Sf Ovidiu. Ce s-a mai mirat omu;!!!

bin' ca n-o zis cognac :)
Moatzo, nu te supara, glumeam, ia te pup :pupic:
imi place povestea cu Sf. Ovidiu, n-o stiam, cat despre nick-ul tau credeam ca te tragi din Tara Motilor :lol:
fiica dacilor

#7232 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 27 November 2011 - 05:07 PM

Buna ziua la han .
Ce ti-e si cu numele astea ...Eu sunt Elena-Dorina . Elena a vrut tata pentru ca asa o cheama si pe mama si pe sora lui . Dorina , tot tata , zicea el ca au dorit mult un copil si de-aia mi-a spus asa . Mama , mai in gluma , mai in serios , spune ca m-a numit Dorina pentru ca asa o chema pe fosta lui iubita :pupic: Toata lumea mi-a spus Dorina , doar cand am mers la scoala ,pentru ca Elena este primul prenume , invatatorul mi-a spus Elena . Si asa a ramas , acasa si prietenii Dorina , la scoala , colegii Elena . Si vai , ce uram chestia asta . Nu-mi placea deloc Elena , de multe ori spuneam ca nu e asta numele meu , e al mamei - copil idiot . Oricum , la scoala , am ramas Elena pana am mers la liceu , am schimbat colegii si profii si atunci m-am impus "eu sunt DORINA" . Nu stiu daca as vrea sa am alt nume , m-am obisnuit cu asta :lol: Si acum , daca mi s-ar spune Elena , nu as mai fi deranjata .
Fiicei mele ne-am hotarat greu ce nume sa-i dam . Aveam o lista luuuunga rau . Sotul a trebuit sa aleaga un nume din lista respectiva . Nu se hotara . La un moment dat ne-a intrebat bunica lui ce nume vom da copilului , iar el a raspuns intr-o doara asa , sa scape de intrebarea asta puse permanent de neamuri si prieteni ...Izabela . Si din lista lunga , astfel a fost ales Izabela . Si atat! Fara nume de sfant , spre stupoarea tuturor . Nu am vrut al doilea nume , tocmai pentru a nu trece si ea prin ce am trecut eu :) Si pentru ca era deja prea mult , numele de familie fiind unul lung , am zis ca e destul un prenume , sa nu scrie fata kilometrii cand se semneaza . daca , totusi , ar fi fost sa aleg un nume de sfant , alegeam Gabriela.

#7233 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 27 November 2011 - 05:09 PM

[quote name='bristena' date='27 November 2011 - 04:50 PM' timestamp='1322405459' post='112893']
[quote name='moatza' date='27 November 2011 - 03:20 PM' timestamp='1322400040' post='112879']
bin' ca n-o zis cognac :)

nu stia batrana de coniac. ei i-a sunat a ovaz :P

Moatzo, nu te supara, glumeam, ia te pup :lol:

nu ma supar nici cand tb, da' acuma...nici atat! :o

imi place povestea cu Sf. Ovidiu, n-o stiam, cat despre nick-ul tau credeam ca te tragi din Tara Motilor :P

iti dai seama ca n-are niciun temei! da' asa-i romanu', cauta un oareshce motiv de chef! :pupic:
[/quote]

#7234 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 27 November 2011 - 05:18 PM

Vezi postareaizuk, la 27 November 2011 - 05:07 PM, a spus:

Si acum , daca mi s-ar spune Elena , nu as mai fi deranjata .

+1

Elena :pupic: , eu pana nu am luat o cefalosporina nu mi-a trecut, am avut o inflamatie severa a cornetelor nazale. Sanatate si tie!

#7235 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2011 - 05:36 PM

Moatza , pe cefalosporina am mers si eu acum . Sunt mai bine , mult mai bine .

#7236 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 27 November 2011 - 05:51 PM

Ca sa va dixtrati, am sa va zic povestea numelui fetei mele :) ; deci Valentina este alegerea mea...am zis daca am o fata o s-o cheme asa. cum termenul era dupa 10 mai, mamutza mea ma intreaba la telefon..." si ce nume-i puneti? Elena ca pe mama mea? mai ales ca se apropie Sfintii Ctin si Elena" , eu raspuns sec, " in nici un caz , ca sunt deja prea multi in famelie( tata si fratele Constantin, nepotul idem, el saracu nu avea nici o sansa fiind nascut pe 21 mai :P , cumnatamea Elena...am zis basta nene, ajunge)
Mama foarte dezamagita ma intreaba "si deci ce nume ii puneti?" eu de colo "Valentina" raspunsul rapid si sec..."treaba voastra, dar nu e un nume frumos " :lol: , urmeaza soacramea...cu intrebarea de rigoare..."si cum o s-o cheme daca e fata??" eu "Vale..." ea , raspicat " e nume de curva :o . Urmeaza jumatatea la rand..." , stii , eu cred ca e prea lung Valentina, o sa i-l prescurteze, nimeni n-o s-o strige cu tot numele blablabla..." m-am nervozat rau si am zis...domle eu sunt gravida, eu am toate dezavantajele inerente sarcinii, eu hotarasc cum o chiama pe fata , punct, ai voie sa alegi al doilea nume...si iaca asa pe copila mea o chiama oficial Val...Silvia, doar oficial, ca nimeni n-o stie de Silvia :P"
iar capacul l-a pus copilitza pe la vreo 4-5 ani, cand imi zice intr-o zi : " mama daca uit cum ma chiama, pot sa zic eu ca numele meu e Celia??, si i-am zis ca doar daca da tractorul peste ea , uita cum o chiama, altfel no chance...asa ca Celia ramane doar numele prietenei ei de la scoala "
Asa ca cu numele astea dom'le; mereu e o mare tevatura si aventura :pupic: :P

#7237 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 27 November 2011 - 09:02 PM

La mine povestea oficiala suna asa. Bunicul meu din partea mamei a fost preot ortodox. Pe timpul ocuparii Ardealului, ungurii l-au prins si l-au intemnitat pentru aproape 2 ani. Apa, paie si bataie, non-stop. Cand a fost mama insarcinata, batranul a avut o singura rugaminte privind numele nepotilor. Sa fie ceva ce nu se poate maghiariza. Asa ca am ajuns sa fim doi nepoti, Rares si Oana.

#7238 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 28 November 2011 - 08:15 AM

Buna dimineata la toata lumea. E luni, inceput de saptamana, sper sa fie cat mai buna si mai placuta :71:
Pentru intelectuali, o biblioteca mai speciala.
cafea la toata lumea...si o briosa.

Fisiere atasate

#7239 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 28 November 2011 - 08:39 AM

Neata la tot hanul, cafea nu beau, dar la briosa nu zic nu, multumesc Stella.
Daca tot s-a povestit pe-aici despre prenume, pe mine ar fi trebuit sa ma cheme Ana-Maria (pe bunicile mele le chema Ana si Maria), dar pe cand m-am nascut s-au razgandit ai mei si mi-au zis Bianca (desi is bruneta la par si creola la ten) si paula (care nu mi-a placut niciodata..In ceea ce priveste fetele mele, la cea mare am vrut initial sa-i spunem doar Alexandra si atat, dar cum s-a nascut foarte greu si cu mari probleme si era chiar dupa Sf. Maria i-am pus si numele Maria.
Piticutei i-a ales Ale numele, Ioana (noi nici nu ne gandisem la numele asta) iar al doilea prenume l-am ales chiar inainte de a se naste - Teodora (si chiar a fost un dar minunat de la Dumnezeu).
Sa aveti o zi minunata si o saptamana la fel.

#7240 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 November 2011 - 09:33 AM

Buna dimineata .
Mamaa , ce ma mananca buricele degetelor sa comentez ceva legat de biblioteca aia , da mi-e ca :71: Deci , mai bine iau cafeaua si briosa .

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul