Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7681 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 11 December 2011 - 01:39 AM

Vezi postareaany_annette, la 11 December 2011 - 12:45 AM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 10 December 2011 - 10:36 AM, a spus:

ne ducem la Top Gear (britanicii sant aici ).

Wowwww eu ii ador, imi place de ei de numa'. Chiar aseara ne-am uitat la emisiune, am ras de m-am spart, cat pot fi de simpatici.

super marfa a fost show-ul. zgomotos de si bub sarea si topaia :lol:...Richard n-a fost insa, doar J Clarkson si James. tot misto. si audienta multa, s-au crucit si ei , cea mai mare audienta in australia :)

am si niste poze, cum le socotesc nitel le pun aici(vreo 2-3 pun nu va speriati )

#7682 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 December 2011 - 01:51 AM

Vezi postareaAngel, la 11 December 2011 - 01:39 AM, a spus:

super marfa a fost show-ul. zgomotos de si bub sarea si topaia :D...Richard n-a fost insa, doar J Clarkson si James. tot misto. si audienta multa, s-au crucit si ei , cea mai mare audienta in australia :D

am si niste poze, cum le socotesc nitel le pun aici(vreo 2-3 pun nu va speriati )

Sigur am fi mers si noi :lol: !
A fost show televizat? Poate te vad la Top gear :) !
Astept pozele!

#7683 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 December 2011 - 08:42 AM

Vezi postareamoatza, la 10 December 2011 - 10:11 PM, a spus:

Vezi postareaizuk, la 09 December 2011 - 10:07 AM, a spus:

Duminica Asociatia romanilor din Finlanda organizeaza Craciunul romanesc si vom merge si noi .

ce bine, Dorina! sa stii ca ma bucur ptr tine!

Foxxy, cum fu gratarul in decor hibernal? We asta tb sa plecam si noi, da' ne-am razgandit, zice omu' ca vrea mai multa zapada si voucherul e valabil pana-n martie.

Daniella, sa-ti traiasca omu'! Deci e sagetator? Ca al meu. Noi il sarbatorim maine, ca-i luni ziua lui. Avem musafiri de la Focsani si-o multime de potoale pregatite.

Buey, Zozorico, ma bantuie biscuitii astia, cre' ca-i execut de-o incercare. Dar fara chimen.

E sagetator, da. Ce poti sa-mi spui despre metodele de a-l conduce si a-i lasa impresia ca el e cel ce o face ? :) Puncte slabe? :lol:

Izuk distractie placuta astazi si abia astept sa vii sa ne povestesti. Daca ai ocazia, sub paravanul ca faci foto cu fetita sa fotografiezi si mancarea si decorurile, adunarea etc ... :D

Zozo, Moatzo, parca as face si eu biscuitii cu cedar postati de Oana, dar mi-e frica sa nu-i mananc tot eu. Zozo? te-ai oprit? am vrut sa-ti spun aseara: franita-franita, franita, dar nu am apucat.
Aseara noi am fost pe la 19 in centru sa vedem cum a fost decorat orasul de Craciun si sa aratam lui Bea luminitele de sarbatoare din Cismigiu (aici face cartierul general Oprescu, pt ca e vis a vis de Primaria Capitalei). Luminitele din oras, doar din Piata Victoriei, pe Magheru si pana la mag Unirii, in rest cam nik. De la Romana la Unirea mi s-au parut exagerate. Prea mult, prea incarcat. Unde si vin din Italia, unde fiecare mic orasel era decorat cu bun gust ... nu stiu ...
In Cismigiu era patinoarul in aer liber (nu l-au mai facut la Unirea). Parea sa fie free entrance, k nu am vzt sa controleze de bilete. Erau cascarabete cu vata de zahar, porumb fiert, clatite uriase, gogosi, turte dulci, vin fiert si cateva alte dracovenii (tipul caciul, sosete, paturi de lana mitzoasa) - nu ne-am uitat prea bine pe aici, ca era tare aglomerat si picea nu era pe roti ... In rest mai erau un urs polar, un Iglu si un eschimos din brad alb si multe luminite, precum si o sanie cu 6 reni din lumminite si un brad mareeeee decorat cu multe luminite si fndite rosii destul de dragut.

Apoi am venit, pe la 21 jum si am adormit bebelusa, dupa care ne-am uitat la filmul The last day of Pompeii....filmat chiar pe stradutele din ruinele pe unde am fost acum 10 zile, ale orasului antic distrus de furia vulcanului Vezuviu (nu cu lava, ci cu gaze si cenusa piroclastice, orasul a ramas acoperit cu cenusa vulcanica - toti locuitorii orasului de atunci au murit carbonizati instant de caldura norului piroclastic, peste 5.000 oameni. O parte a scheletelor carbonizate, sunt conservate pe siteul din Pompeii, in ultimele ipostaze in care moartea i-a surprins). Era fain daca il vedeam inainte, dar fain si asa.

Va doresc o duminica minunata!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7684 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 11 December 2011 - 10:34 AM

Neatza la lume. azi o zi mai usurica :lol: ( vorba vine) ca imi instaleaza sotul un dulap cu multe rafturi....si tre sa pun la loc tot ce-am scos din debara .
duminica placuta si hodina, va doresc

#7685 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 11 December 2011 - 10:49 AM

Salut!
Azi, va ofer ce-am facut aseara, singura fiind:
Biscuitii cu chimen ai Oanei:
Fisier atasat  biscuiti1.jpg (53.16K)
Number of downloads: 0

Rulada de omleta a lui Taylor
Fisier atasat  rulada omleta2.jpg (46K)

Biscuitii cu lamaie ai lui Any_anette:

Fisier atasat  lamaiosi.jpg (41.42K)
si-o cafea virtuala:

Fisier atasat  cafeaua-de-dimineata_2446d033b9a3b3.jpg (32.08K)
La cat de harnica am fost aseara, azi nu mai fac NIMIC!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7686 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 10:52 AM

Izuk, cum a fost petrecerea?
Voi ce mai faceti azi?

#7687 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 11 December 2011 - 11:41 AM

Buna dimineata
Ma servesc si eu din bunatatile aduse de zoaza si astept poze de la izuk .
La multi ani sot de moatza ! :rolleyes:

O duiminica faina la toata lumea!
Imagine postata

#7688 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 11:54 AM

Moatzo, trai-ti-ar jumatatea!Imagine postata Imagine postata

#7689 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 December 2011 - 12:12 PM

Neata'! Eu pachet de nervi,imi merge ca la inecati :rolleyes: iar brobleme' cu centrala(are un robinet defect ,pierde apa) :) intrucat am pus-o facand un imprumut in banca am platit-o dublu,la cate probleme mi-a facut si ''mesteri ''am chemat se facuse triplu' si vad ca mergem inainte :) ,a venit un nene s-a uitat la ea a zis ca nu sa baga sa chemam la firma maine ...
Am facut noapte alba ca bub are rosu in gat si a facut febra...etc,la fel si cel mare,asa ca paracetamoale,ceai cald,supa de pui destia,le-am mai facut friganele si fara nici o tragere de inima tre' sa-i prajesc sotului pestele ce i l-am promis,daca nu era cumparat si deja decongelat nici prin cap nu-mi trecea ...bbllee!!! :) asa ca mac' sa curat beshtili...bbllee!! :)

:)

#7690 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 11 December 2011 - 12:18 PM

Geanino, sanatate la Bub &cel mare , si tie rabdare fara tutun.
Pofta mare sotului la beshte...eu azi *gatesc* raclette :rolleyes: ...tre doar sa fierb barabulele.
Moatzo, sa-ti traiasca sotzul.

#7691 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 12:29 PM

Zozo multumim de bunataturi si sa-ti fie de bine mancarea cu CEAPA de ieri :rolleyes: Ce de ai mai bucatarit! Cand vine Stefan sa auzim verdictele ... :)

Stella spor la montat s aranjat pe raft bunataturile, la final sa faci poza sa vada ochiul meu ce rezerve pt iarna avem. BTW sa stii ca gogo de la mine sunt cu conopida, de la Foxyy simpli :) (stiu ca te intrebai la un mom dat)

Moatza sa-ti traiasca sotul! azi e ziua sa?

Geany multa sanatate copiilor si da-i lui Bub tinctura de propolis, il lasa gatul numaidecat! Arunca si la mine o bucatik de beste! :)

Izuk azi e la party ... olè! Asteptam impresiile!

Angel, te asteptam cu pozele alea...

Noi am plecat cu picea la un loc de joaca (nu mai e chip sa o tii in casa ca face distrugeri: toate sertarele la rand scoate tot, tot ce nu are voie trage si verifica, rastoarna etc ... jucariile ei nu o pasioneaza deloc), am facut un ocol si am dus-o si jum de ora in parc la Titan la leagane, apoi pe drum a adormit, asa ca am facut cale intoarsa ... sa vedem daca acu' isi face somnul de 2-3 ore, sau doar ne-a pacalit iar sa ne punem pe drumuri in sus si-n jos :) ?

#7692 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 11 December 2011 - 12:40 PM

Ziua buna .
Noi ne regatim de plecare , la intalnirea cu Mos Craciun . Iza imi cam da emotii , a inceput sa maraie ca ea nu vrea la "ciuciun " ...nu stiu de ce se teme de personaj. Sper sa nu se apuce sa urle pe acolo . Pana aseara era ok , mergem , ne jucam , vorbim cu moshu' , primim cadou de la el . Azi ... nu vrea .

#7693 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 12:57 PM

Vezi postareaizuk, la 11 December 2011 - 12:40 PM, a spus:

Ziua buna .
Noi ne regatim de plecare , la intalnirea cu Mos Craciun . Iza imi cam da emotii , a inceput sa maraie ca ea nu vrea la "ciuciun " ...nu stiu de ce se teme de personaj. Sper sa nu se apuce sa urle pe acolo . Pana aseara era ok , mergem , ne jucam , vorbim cu moshu' , primim cadou de la el . Azi ... nu vrea .

Distractie frumoasa si o Iza cuminte! A invatat poezie?

#7694 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 12:59 PM

Vezi postareanrares, la 10 December 2011 - 10:18 PM, a spus:

Eu nu as recomanda trecerea la DSLR daca nu ai ganduri serioase. Adica de foto profesionist. Pur si simplu Fuji acopera plaja foarte bine cu un singur obiectiv, ceea ce la DSLR te-ar costa o gramada de bani.

PS. Odata ce ai sa vezi poze produse de Fuji ai sa te indragostesti de culorile care le scoate. Sunt mult mai apropiate de realitate decat orice alt aparat foto, fie el Canon sau Nikon de mii de euro.

rares, merci mult de raspuns si sfat! Cumpanesc. Singurul lucru care ma retine e ca vad la reviwes ca nu filmeaza bine deloc. Si nici la Canon nu stiu sa ii fac sunetul la filmare ? :rolleyes: ori nu are, ori habar nu am pe unde e vreo setare ... :)

#7695 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 01:10 PM

Daniella, fasole, daca nu vrea, nu-i dau, dar supa...El nu stie ca are ceapa, poate mananca! Am facut-o limpede, fara nimic, doar paste!

#7696 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 11 December 2011 - 01:26 PM

vin pozele imediat, sa-mi pregatesc fetele de culcare, am fost plecate toata ziua la un chef si cand mergem la prietenii astia ne-ar tine acolo, mi-e drag sa merg la ei dar greu plecam :rolleyes:

#7697 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 01:34 PM

Vezi postareazoazorel, la 11 December 2011 - 01:10 PM, a spus:

Daniella, fasole, daca nu vrea, nu-i dau, dar supa...El nu stie ca are ceapa, poate mananca! Am facut-o limpede, fara nimic, doar paste!

:) brava!

io-s curioasa ce zice de biscuiti, de omleta .. ?

maaaai, iar nu-mi gasesc telefonul. Am fost aseara cu el in parc la buzunar (nu am mai luat geanta) si azi nu mai dau de el. Si e pe silent (adormise picea in masina) ...sun degeaba ... :rolleyes:

Edit: mi l-a gasit tati iuhuu (il pusesem in buzunarul husei de la aparatul foto) ... e clar trebe sa trec pe la gafe ...

#7698 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 December 2011 - 02:21 PM

Merci frumos! De urari de sanatate :) Bub are o fatzuca :( ...Ma duc sa-l culc.

O fi el, beshtele sanos are el pa' alfa si omega mamii lui :) da pute nene,de-ti intoarce nasu' :rolleyes: ..aaa...a peste !Eu resimt mirosul cela pe chiuveta si pe tacamuri si in bucatarie zile intregi desi tot frec toate cele.Am consumat deja o cutie de axion si o tona de apa calda :)

Am cod alb acum,ca macroul pute si mai si,si e mai gras asa,(da ala o sa-l fac ca a lui Adriana) sotul il vrea trecut prin malai si prajit in ulei ,cu mujdei si mamaliga,ca dupa ce a halit heringu' ca si conserva in sos tomat a inceput sa behaie ca peshtili adivarat ii ala dat prin malai si prajat bre ... :)

Oricum o sa rad de el si o sa fac si ca matusa Marlena ,hering ca si conserva in ulei, uite asa de-a :) ...

#7699 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 11 December 2011 - 02:29 PM

Fisier atasat  385377_277972582255130_100001271715488_837444_1866048530_n.jpg (85.08K)

Fisier atasat  382926_277968238922231_100001271715488_837440_672416313_n.jpg (72.11K)

Fisier atasat  389485_277970005588721_100001271715488_837441_1294078496_n.jpg (74.17K)

Fisier atasat  392576_277972898921765_100001271715488_837446_812941847_n.jpg (85.07K)

ma duc si eu la culcare cu fetele desi nici gainile nu sant adormite. sant terminata. la 6.30 m-au trezit fetele si ma culcasem la 2. am zis ca mor. plecata de la 11 de acasa am venit la 6.30

lesin de somn.
va pup din mers. distractie placuta izuk.

#7700 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 11 December 2011 - 02:30 PM

apropo, vede cineva avatarul meu nou? ca eu nu-l vad :rolleyes:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima