moatza, la 10 December 2011 - 10:11 PM, a spus:
izuk, la 09 December 2011 - 10:07 AM, a spus:
Duminica Asociatia romanilor din Finlanda organizeaza Craciunul romanesc si vom merge si noi .
ce bine, Dorina! sa stii ca ma bucur ptr tine!
Foxxy, cum fu gratarul in decor hibernal? We asta tb sa plecam si noi, da' ne-am razgandit, zice omu' ca vrea mai multa zapada si voucherul e valabil pana-n martie.
Daniella, sa-ti traiasca omu'! Deci e sagetator? Ca al meu. Noi il sarbatorim maine, ca-i luni ziua lui. Avem musafiri de la Focsani si-o multime de potoale pregatite.
Buey, Zozorico, ma bantuie biscuitii astia, cre' ca-i execut de-o incercare. Dar fara chimen.
E sagetator, da. Ce poti sa-mi spui despre metodele de a-l conduce si a-i lasa impresia ca el e cel ce o face ?

Puncte slabe?
Izuk distractie placuta astazi si abia astept sa vii sa ne povestesti. Daca ai ocazia, sub paravanul ca faci foto cu fetita sa fotografiezi si mancarea si decorurile, adunarea etc ...
Zozo, Moatzo, parca as face si eu biscuitii cu cedar postati de Oana, dar mi-e frica sa nu-i mananc tot eu. Zozo? te-ai oprit? am vrut sa-ti spun aseara: franita-franita, franita, dar nu am apucat.
Aseara noi am fost pe la 19 in centru sa vedem cum a fost decorat orasul de Craciun si sa aratam lui Bea luminitele de sarbatoare din Cismigiu (aici face cartierul general Oprescu, pt ca e vis a vis de Primaria Capitalei). Luminitele din oras, doar din Piata Victoriei, pe Magheru si pana la mag Unirii, in rest cam nik. De la Romana la Unirea mi s-au parut exagerate. Prea mult, prea incarcat. Unde si vin din Italia, unde fiecare mic orasel era decorat cu bun gust ... nu stiu ...
In Cismigiu era patinoarul in aer liber (nu l-au mai facut la Unirea). Parea sa fie free entrance, k nu am vzt sa controleze de bilete. Erau cascarabete cu vata de zahar, porumb fiert, clatite uriase, gogosi, turte dulci, vin fiert si cateva alte dracovenii (tipul caciul, sosete, paturi de lana mitzoasa) - nu ne-am uitat prea bine pe aici, ca era tare aglomerat si picea nu era pe roti ... In rest mai erau un urs polar, un Iglu si un eschimos din brad alb si multe luminite, precum si o sanie cu 6 reni din lumminite si un brad mareeeee decorat cu multe luminite si fndite rosii destul de dragut.
Apoi am venit, pe la 21 jum si am adormit bebelusa, dupa care ne-am uitat la filmul The last day of Pompeii....filmat chiar pe stradutele din ruinele pe unde am fost acum 10 zile, ale orasului antic distrus de furia vulcanului Vezuviu (nu cu lava, ci cu gaze si cenusa piroclastice, orasul a ramas acoperit cu cenusa vulcanica - toti locuitorii orasului de atunci au murit carbonizati instant de caldura norului piroclastic, peste 5.000 oameni. O parte a scheletelor carbonizate, sunt conservate pe siteul din Pompeii, in ultimele ipostaze in care moartea i-a surprins). Era fain daca il vedeam inainte, dar fain si asa.
Va doresc o duminica minunata!