Angelicule,tre' sa-l intreb pe sot de ce eu vad si tu nu,ca el sa pricepe la destea,io' abar n-am(poate trebuie sa ai activat ceva, vreun program ,chiar nu stiu)
Bub pana acu a scancit,bineinteles ca i-am dat medicamente si tot...ooff,mi-a sarit si somn si am chef de barfa la 2 de nuoapte',sa-mi fie ''jena''
Tot am chef de cioace

despre preferentele mele culinare,eu mananc doar de la mama si rar de la matusa,pt. un simplu motiv,pe mine nu ma intereseaza persoana care prepara,modul in care prepara ,cu ce prepara, ca daca are e-uri coloranti si conservanti si vax albina ,pe mine ma intereseaza ce am eu in farfurie,produsul finit daca imi place sau nu,ghinionul meu, ca in afara de mama si uneori matusa,nu am putut manca ce mi s-a servit (pt. ca eu am multi,multi,multi pitici) si doar ele stiu ce asi putea manca eu,sigur ca am servit la restaurant,uneori mi-a placut alte ori nu dar macar acolo stii ce comanzi (vreau pizza cu ciuperci ,e pizza cu ciuperci,uneori e buna alte ori asa si asa,dar pe la cunostinte am avut parte de o talpa incomestibila,sory! si asta e doar un exemplu)