Auzi Dani'?! Te mai fac sa razi...

Eu mi-am facut procesul ''cunostintei'' si am ajuns la concluzia ca sunt stramba rau maii,n-am vazut asa ceva.
Fiecare om are o chestie care nu mananca ,nu o suporta,nu-i place,de exemplu: unu nu suporta ceapa ,altul usturoiul (Antonella Clerici de la prova del cuoco' ...)altul mararul sau verdeata ,etc,e de inteles,dar eu nu mananc o gramada de chestii,multe,multe,multe...Si nu mananc de la altul decat de la mama sau rar de la matusa,in rest ma scuz ca nu mi-e foame,ca nu pot efectiv
Cateva din chestiile care nu mananc eu: organe (fac ficatei de pui cu ceapa si mananc doar ceapa pe piure),peste sau orice vine din mare (doar tono la conserva rio mare am si pretentie la marca,sau conserva de sardina sau in sos tomat ,paii cum daca nu mananc peste,astea mananc?! abar' n-am

nu ma intrebati ca nu stiu nici eu cum vine chestia),burta (desi fac ciorba nu pot nici s-o gust sotul e degustatorul oficios),pasari de curte (doar pui cumparat de la punga),oaie,miel berbecuti,orice vanat etc-uri (numai porc),brocoli,si multe multe multe...
Radeti de mine cat vreti ca,zau ca e de ras,da' ce sa fac daca asa sunt eu?!

De gatit le gatesc,ai mei mananca slava domnului ca nu-mi seamana...Celea de mai sus sunt doar cateva din chestiile pe care nu le mananc doar eu,ei le mananca de numa'
Poate ca imi plac chestiile cu gust mai putin decis,mai fade asa, mai dulci.
Imi plac: pui,porc,ciuperci,orez,cartofi,fasole,varza,mazare,salate,paste,pizza...de exemplu..