Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7701 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 11 December 2011 - 02:34 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 December 2011 - 08:42 AM, a spus:

E sagetator, da. Ce poti sa-mi spui despre metodele de a-l conduce si a-i lasa impresia ca el e cel ce o face ? :) Puncte slabe? :)

Ca sagetator iti zic eu, nu e chestie care sa ma enerveze mai tare decat cineva care incearca sa ma manipuleze :) Zi pe bune ce vrei si ai mai multe sanse asa :rolleyes:
Ba mai e ceva ce ma enerveaza cumplit - minciuna :)

Sanatate multa puiutului racit... nu e nimic mai rau decat un pui de om bolnavior :(

Sper ca Iza pana la urma sa ii fi placut la "ciuciun" :)
A cat is a friend fur-ever !

#7702 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 December 2011 - 02:36 PM

Vezi postareaAngel, la 11 December 2011 - 02:30 PM, a spus:

apropo, vede cineva avatarul meu nou? ca eu nu-l vad :)

Tre' sa dai restart la calculator ca sa-l vezi, eu il vad,ador bulinele :rolleyes: desi nu ma avantajeaza,ca-s bubulina... :)

#7703 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 03:31 PM

No coment...

Fisier atasat  SAM_1858.JPG (43.62K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_1860.JPG (47.59K)

Fisier atasat  SAM_1863.JPG (33.57K)

Fisier atasat  SAM_1864.JPG (30.99K)

#7704 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 11 December 2011 - 03:50 PM

Oooo, parca-i un ingeras!Imagine postata
Sper sa-i treaca gatisorul.Si lui, si fratiorului lui mai mare!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7705 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 December 2011 - 05:48 PM

Vezi postareaAngel, la 11 December 2011 - 02:30 PM, a spus:

apropo, vede cineva avatarul meu nou? ca eu nu-l vad :)

da, si imi place si asta si ala dinainte :rolleyes:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7706 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 December 2011 - 05:51 PM

Merci de poze Angel, cred ca a fost un spectacol frumos!

#7707 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 05:53 PM

Vezi postareaUma, la 11 December 2011 - 02:34 PM, a spus:

E sagetator, da. Ce poti sa-mi spui despre metodele de a-l conduce si a-i lasa impresia ca el e cel ce o face ? :) Puncte slabe? :)
Ca sagetator iti zic eu, nu e chestie care sa ma enerveze mai tare decat cineva care incearca sa ma manipuleze :) Zi pe bune ce vrei si ai mai multe sanse asa :rolleyes:
Ba mai e ceva ce ma enerveaza cumplit - minciuna :)

aaaaa, nu se potrivesc de la femei la barbati. Eu sunt taur ca si frati-miu, dar asemenarile sunt minore...
Modul de comunicare direct si fara menajamente ... posibil sa fie o caracateristica a zodiei. :)

#7708 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 05:55 PM

Vezi postareaGeany, la 11 December 2011 - 03:31 PM, a spus:

No coment...

Tii ce frumusel somnoros. Si picea dupa 3h de joaca e rapusa de la 17 (dupa amiaza nu a dormit decat 1 h). Sa vedem la noapte cum o sa ne descurcam ... :) Am fost la un loc de joaca 3h si am venit of course franti si noi ... ca e inca la varsta la care ne tinem dupa ea, o ridicam, o punem pe jucarii, o protejam etc ... mai mult in brate ... Nu am vazut niciodata alt copil mai mic sau de varsta ei :rolleyes: Dar decat sa o tin in casa ... Acum as avea niste mascarpone sa fac tiramisu, dar sunt franta si nu am nici un chef ... m-as uita la un film ..., dar o aud pe a mica miorlaie, acusica se scoala ... :)

Geany si daca prajeai chiftele/parjoale/piftele sau cum vrei sa le mai spui mirosea casa pana maine ... Daca il pui la cuptor intreg sau taiat pe din doua (pe langa sira) cu un pic de maslonos, zeama de lamaie si ceva ierburi+ piper (1 fir de usturoi optional) sa vezi ca nu va mai mirosi a peste in casa. Prajeala miroase de orice ar fi. Acu tie a nu iti place iti persista in sinusuri, ca si mie mi se intampla, dar mai cu seama daca nu e proaspat de tot. Daca e foarte proaspat ar trebui sa nu prea miroasa a nik. Dar la noi e broblem sa gasesti un peste proaspat si bun. A fost proaspat sau congelat?

#7709 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 11 December 2011 - 06:28 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 December 2011 - 05:53 PM, a spus:

Modul de comunicare direct si fara menajamente ... posibil sa fie o caracateristica a zodiei. :notworthy:

Te referi la tauri sau sagetatori :scratch:?
A cat is a friend fur-ever !

#7710 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 11 December 2011 - 06:38 PM

Salutare . ne-am intors si noi de la mult asteptatul eveniment .Concluzii:destul de slab organizat , inghesuiala , caldura , galagie , dar...sincer , imi lipseau si astea . Poze nu prea am facut , nu am prea avut ce poza , iar la mancare mi-a fost jena , a fost bufet suedez si , ca la orice eveniment cu haleala , romanii se inghesuiau parca nu au mai mancat de saptamani intregi.
A inceput cu un mini-concert , cativa copilasi talentati , au cantat la vioara si pian .Dragut. A urmat o scurta piesa de teatru , nasterea Domnului Isus , interpretata de copii . Apoi a venit mosul , cu desaga plina , cadouri pentru fiecare copilas prezent , i-a strigat pe fiecare in parte pe nume . Iza a reactionat asa cum ma asteptam , plansete si racnete "eu nu vreau la mosu' ".
Dovada

Fisier atasat  craciun 2.jpg (126.69K)
abia daca a vrut sa-si ia cadoul

Fisier atasat  craciun.png (513.61K)
plangea si se atarna de hainele mele chiar si cand ne-am indepartat de mosu'

Apoi s-a servit masa . Bufet suedez cum spuneam , inghesuiala , desi era mancare pentru un batalion. Ce s-a servit : salata de boeuf , salata de vinete , ceva salata "vegetariana" , friptura cu mujdei , legume sote , sarmalute cu mamaliguta , fasole batuta cu ceapa prajita . Dulce : cozonac , ceva prajiturele cu nuca , placinta cu branza si stafide , muffins . De baut : sucuri , apa , cafea . Nimic alcoolic .
Nu mi-a placut ca sala era micuta , mese putine , inghesuiala mare la mese. Totusi , trebuia confirmata participarea pana la 30.11 , deci stiau cati vor veni .
Am intalnit o doamna draguta , pe care am cunoscut-o virtual cu ceva timp in urma pe un forum . Am stat cu ea la povesti , despre una , alta . In rest , cam reci romanii de aici :scratch:

Bun , sa termin ca va plictisesc .

Geany , dulce e bub cum a picat el :notworthy:

#7711 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 06:39 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 December 2011 - 05:55 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 11 December 2011 - 03:31 PM, a spus:

No coment...

Tii ce frumusel somnoros. Si picea dupa 3h de joaca e rapusa de la 17 (dupa amiaza nu a dormit decat 1 h). Sa vedem la noapte cum o sa ne descurcam ... :scratch: Am fost la un loc de joaca 3h si am venit of course franti si noi ... ca e inca la varsta la care ne tinem dupa ea, o ridicam, o punem pe jucarii, o protejam etc ... mai mult in brate ... Nu am vazut niciodata alt copil mai mic sau de varsta ei :notworthy: Dar decat sa o tin in casa ... Acum as avea niste mascarpone sa fac tiramisu, dar sunt franta si nu am nici un chef ... m-as uita la un film ..., dar o aud pe a mica miorlaie, acusica se scoala ... :wasted:

Geany si daca prajeai chiftele/parjoale/piftele sau cum vrei sa le mai spui mirosea casa pana maine ... Daca il pui la cuptor intreg sau taiat pe din doua (pe langa sira) cu un pic de maslonos, zeama de lamaie si ceva ierburi+ piper (1 fir de usturoi optional) sa vezi ca nu va mai mirosi a peste in casa. Prajeala miroase de orice ar fi. Acu tie a nu iti place iti persista in sinusuri, ca si mie mi se intampla, dar mai cu seama daca nu e proaspat de tot. Daca e foarte proaspat ar trebui sa nu prea miroasa a nik. Dar la noi e broblem sa gasesti un peste proaspat si bun. A fost proaspat sau congelat?

Pe mine nu ma deranjeaza mirosul si gustul de prajeala deloc ,si ador prajelile,parjoale sau ce o fi,pestele nu-l suport.Ma plangeam de izul de peste crud.Am facut la cuptor ,da' barbat-miu dupa ce l-o halit de numa' si l-a laudat a zis ca tot asta e mai bun si desta sa-i fac.
La fel nu suport izul de oaie (miel) si mai multe,il detectez imediat.Io' is mama lu' porcu' si a lui puiu' in rest nexam,mai bine stau flamanda sau rod un colt de paine goala .Fiecare cu piticu' lui na',faza e ca la mine e mai multi ,si tropaie :wasted:

=)) =))

#7712 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 07:19 PM

Angel, eu tot avatarul vechi ti-l vad.Ala cu umbra neagra si cu HO MOMs CLUB jos!

#7713 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 07:26 PM

Vezi postareazoazorel, la 11 December 2011 - 07:19 PM, a spus:

Angel, eu tot avatarul vechi ti-l vad.Ala cu umbra neagra si cu HO MOMs CLUB jos!

Eu vad o burtica cu rochita rosie cu buline :notworthy: Adorabila dealtfel :scratch:

#7714 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 07:29 PM

Izuk,poate a fost totusi binevenita si iesirea asta,cat despre copii al meu nu suporta sedintele cu pilintzii' si serbarile (nu-i plac strainii si lumea ce se holbeaza la el )cu mocio' in schimb nu are nici un fel de broblema deabea-l asteapta ca stie ca tre' sa-i dea cadou (masina di spalat mov,si dulciuri :notworthy: )

#7715 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 11 December 2011 - 07:35 PM

O Geany , cu siguranta a fost binevenita , imi lipsea .

#7716 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 07:56 PM

Vezi postareaizuk, la 11 December 2011 - 07:35 PM, a spus:

O Geany , cu siguranta a fost binevenita , imi lipsea .

Cred! si te inteleg perfect :wasted: :scratch: Iza e adorabila si mamica.

Cand ma gandesc ca ma asteapta si pe mine serbarea ma strange in spate ca lui bub' nu-i place ,deja m-a amenintat de pe acuma...Eu nu vleau pilintzii :wasted: ...I-am zis,ca nu se poate intai spune poezia si apoi ii da mosu cadoul,asa functzioneaza sistemul :notworthy: oricum nu il atrage deloc idea.

#7717 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 08:24 PM

Auzi Dani'?! Te mai fac sa razi... :scratch: Eu mi-am facut procesul ''cunostintei'' si am ajuns la concluzia ca sunt stramba rau maii,n-am vazut asa ceva.

Fiecare om are o chestie care nu mananca ,nu o suporta,nu-i place,de exemplu: unu nu suporta ceapa ,altul usturoiul (Antonella Clerici de la prova del cuoco' ...)altul mararul sau verdeata ,etc,e de inteles,dar eu nu mananc o gramada de chestii,multe,multe,multe...Si nu mananc de la altul decat de la mama sau rar de la matusa,in rest ma scuz ca nu mi-e foame,ca nu pot efectiv :notworthy:
Cateva din chestiile care nu mananc eu: organe (fac ficatei de pui cu ceapa si mananc doar ceapa pe piure),peste sau orice vine din mare (doar tono la conserva rio mare am si pretentie la marca,sau conserva de sardina sau in sos tomat ,paii cum daca nu mananc peste,astea mananc?! abar' n-am :wasted: nu ma intrebati ca nu stiu nici eu cum vine chestia),burta (desi fac ciorba nu pot nici s-o gust sotul e degustatorul oficios),pasari de curte (doar pui cumparat de la punga),oaie,miel berbecuti,orice vanat etc-uri (numai porc),brocoli,si multe multe multe...
Radeti de mine cat vreti ca,zau ca e de ras,da' ce sa fac daca asa sunt eu?! :wasted: De gatit le gatesc,ai mei mananca slava domnului ca nu-mi seamana...Celea de mai sus sunt doar cateva din chestiile pe care nu le mananc doar eu,ei le mananca de numa'

Poate ca imi plac chestiile cu gust mai putin decis,mai fade asa, mai dulci.
Imi plac: pui,porc,ciuperci,orez,cartofi,fasole,varza,mazare,salate,paste,pizza...de exemplu..

#7718 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 10:10 PM

Ei..Geany, din ce-ai scris tu ca-ti plac, eu scad fasolea boabe (verde mananc), mazarea!
Mai bine zic ce mananc ! E mai putin de zis! asa ca nu esti singura pe lume cu pitici! Alba-ca-zapada era mic copil cu 7 pitici! Io am muuult mai multi! Imagine postata

#7719 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2011 - 10:21 PM

Vezi postareaUma, la 11 December 2011 - 06:28 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 11 December 2011 - 05:53 PM, a spus:

Modul de comunicare direct si fara menajamente ... posibil sa fie o caracateristica a zodiei. :wasted:

Te referi la tauri sau sagetatori :wasted:?

Sagetatori :scratch: ... io nu, io-s prea introspectiva pentru o abordare dura-directa ... :notworthy:

#7720 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,513
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 December 2011 - 10:22 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 December 2011 - 08:42 AM, a spus:

The last day of Pompeii....filmat chiar pe stradutele din ruinele pe unde am fost acum 10 zile, ale orasului antic distrus de furia vulcanului Etna

Pompei a fost distrus de Vesuvio.
Etna e in Sicilia.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou