Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 431
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#8561 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 December 2011 - 01:05 PM

Cerra! =)) :notworthy:

M-ai intristat si pe mine! :D

#8562 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 December 2011 - 01:11 PM

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 12:47 PM, a spus:

Buna fetele,
Eu sunt tare suparataaaaaaaaa :D azi adika peste vreo jumatate de ora imi pleaca copila. Offf, offf.Despartirea este foarte grea. Sa ma pot stapanii, am deschis calculatorul sa nu dau apa la broaste si sa nu ma vada si ea. Numai am chef de nimik. :P =)) :P

Cerra, despartirea de copilas e tare grea. La prima despartire si eu eram pe cale sa ma smiorcai, dar m-a pus socrella (cu care ramanea Beuta) imediat la punct: hai nu plecati cu inima indoita si ochii in lacrimi ca ramane copilul plangacios si apoi am probleme cu ea. De teama am ascultat-o si sa de atunci nu avem probleme nici la despartire, nici la reintalnire. Eu ma uit la pozele ei pe tel seara de seara melancolica, iar pe ea nici la bashcheti nu o doare cand plecam! :notworthy: Cateodata mai intrebam si noi: ii e dor bebelusei de noi? Mamaie raspunde: nu are treaba se joaca, e vesela, fericita. Deci la fel iti spun si tie: e greu, dar va veti revedea, nu trebuie sa te desparti cu inima inlacrimata ci sa te bucuri ce clipe minunate ati petrecut impreuna! Te pup de alinare :P

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8563 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 01:14 PM

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 11:42 AM, a spus:

Neata'! :P Eu fac parte din grupul super pretentiosilor,mofturosilor :P si nu mananc la altii la masa (greu m-ar putea nimeri cu ceva),dar gust din respect pt. gazda ,ciugulesc ce pot .Daca asa sunt eu ce sa fac?! La fel ca si fetita Stelinei de mica puteam numara pe degetele de la o mana ce imi placea sa mananc,acum e oarecum mai bine ,salata beof am inceput sa mananc pe la 21,22 de ani,la fel,mustar,usturoi,muraturi cu beshtele' stiti povestea nu va mai blictizesc.

Tre' sa cobor sa duc gunoiul si sa fac ceva cumparaturi cu bub' (paine ,si alte nimicuri,baterii pt. masina de spalat mov :notworthy: deshtia...) si am o lene de ma duoare =))

O zi minunata tuturor! :P

Ia spune tu Ellanei cu ce te-ar putea nimeri sau face sa mananci cu pofta la ea acasa? :P Eu cam intuiesc raspunsul :D

#8564 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 December 2011 - 01:14 PM

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 01:03 PM, a spus:

Am vrut sa zic (rea) in sensul sa nu razi de mine ca sunt asa naiva ca un copilas si pling. Este singurul meu odor care si asta ma parasit. Este mai bine acolo stiu asta dar.............. nu ma pot impaca intodeauna cu gandul asta.Ce pot sa fac????????decit o rinita alergica ca de fiecare data. Dar, daca se `ntimpla asa inseamna ca tre sa stau acasa de revelion. Asa nu o sa p[lec nicaieri de acasa sa vb in punga si sa nu pot respira pe nas. Tre sa ma controlez dar mai greu de pus in practica.

Hai lasa nu mia fi suparata,asa trebuie sa te gandesti ca ea e bine acolo unde e :P .

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 01:04 PM, a spus:

Anutza' =)) cu tini' nu vb. :P Dupa ce m-ai lovit pisti ocheane cu pateurile tale din foietaj cu branza cu nuci :P nici nu mai stiu cu ce erau si nu ma duc sa ma mai uit ,m-au traznit si sorelele cu pachetul asta fain...vreauuu asa ceva cu foietaj!! :P O sa-i arunc lu' mama perla da' sigur spune ca nu ,ca nu bat ei cu brizbrizuri destea si daca fac ghici cine ar manca,ca ghitelu(sha')?! :P

Glumesc fata... :notworthy:

Mi-a placut mult ca l-au taiat si intercalat cu branza si prosciutto si forma aia de cadou pe patul verde,m-a inspirat mi-a placut mult :D

Geany daca ti-e pofta poti face mai simplu, tai patrate sau ce forma vrei tu foietajul, le desprinzi in doua si pe fiecare pui o crema facuta din ce vrei tu.

#8565 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 01:15 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 01:14 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 11:42 AM, a spus:

Neata'! :P Eu fac parte din grupul super pretentiosilor,mofturosilor :P si nu mananc la altii la masa (greu m-ar putea nimeri cu ceva),dar gust din respect pt. gazda ,ciugulesc ce pot .Daca asa sunt eu ce sa fac?! La fel ca si fetita Stelinei de mica puteam numara pe degetele de la o mana ce imi placea sa mananc,acum e oarecum mai bine ,salata beof am inceput sa mananc pe la 21,22 de ani,la fel,mustar,usturoi,muraturi cu beshtele' stiti povestea nu va mai blictizesc.

Tre' sa cobor sa duc gunoiul si sa fac ceva cumparaturi cu bub' (paine ,si alte nimicuri,baterii pt. masina de spalat mov :notworthy: deshtia...) si am o lene de ma duoare =))

O zi minunata tuturor! :D

Ia spune tu Ellanei cu ce te-ar putea nimeri sau face sa mananci cu pofta la ea acasa? :P Eu cam intuiesc raspunsul :P

Ceva cu foietaj :P !

#8566 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 28 December 2011 - 01:15 PM

Fisier atasat  397345_288661011186287_100001271715488_867484_1508193229_n.jpg (40.51K)
Number of downloads: 0

pina colada anyone? eu beau bere rece =)) acus. asta era la ora 2 acuma cred ca sant doar 36 de grade :notworthy:

#8567 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 01:17 PM

Vezi postareaAngel, la 28 December 2011 - 01:15 PM, a spus:

Atasament 397345_288661011186287_100001271715488_867484_1508193229_n.jpg

pina colada anyone? eu beau bere rece :D acus. asta era la ora 2 acuma cred ca sant doar 36 de grade :notworthy:

Angel, inseamna ca Mos Craciun a venit in slip la voi =)) !!

#8568 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 28 December 2011 - 01:17 PM

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 01:05 PM, a spus:

Cerra! :hug: :pupic:

M-ai intristat si pe mine! :(

Ce fac? asa`s eu o mamuca mai tonto. Imi aduc aminte de biata maica mea D-zeu so ohihneasca. Plecam si ii curgeau lacrimile`n poarta si plecam la 25 de km doar si eu o pupam ii aranjam vreo suvitza de par si ii ziceam : dc plingi mami? doar nu plec departe pot venii in fiecare zi daca vrei. Ea zicea: o sa vezi draga mami cind o sa creasca denisa mare si daca va pleca de linga tine, abia atunci o sa intelegi. Acum imi aduc aminte cu despartirile noastre dc zicea asa.

Ptr ca sigur se gandea si ea ca si mine: oare maninca? oare are tot timpul ce ii trebuie? oare nu o fi bolnava? oare? are si multi de oare. Sigur la asta se gandea si mama mea cind plecam. Si normal ca si eu primewsc aceleasi raspunsuri de la fata mea: mami, sti ca avem tot ce ne trebuie sti ca vb in fiecare zi, sti ca asa sti ,sti, si iara sti.Asta este. Copii nu i`am facut sa ii tinem sub fusta noastra , ci sa`si faca un rost bun in viata, chiar daca la departare.

Vedeti? eu stiu totul cum este normal doar ca practica ma doboara.

#8569 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 01:18 PM

Da unde a postat Elani?! :hug: Eu am vazut la ce gatim azi o rulada si ciupercute (alea-mi plac) :pupic:

#8570 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 01:19 PM

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 01:14 PM, a spus:

Geany daca ti-e pofta poti face mai simplu, tai patrate sau ce forma vrei tu foietajul, le desprinzi in doua si pe fiecare pui o crema facuta din ce vrei tu.

eu partea asta nu am inteles-o. Am recitit si azi topicul tau, sa mi se faca pofta sa iau pranzul :hug: si nu am inteles cand ai zis aici ca desprinzi patratelele in doua. De ce? De ce nu le lasi intregi? ca e prea bombata foaia si nu sta umplutura? :pupic:

#8571 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 28 December 2011 - 01:21 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 01:11 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 12:47 PM, a spus:

Buna fetele,
Eu sunt tare suparataaaaaaaaa :( azi adika peste vreo jumatate de ora imi pleaca copila. Offf, offf.Despartirea este foarte grea. Sa ma pot stapanii, am deschis calculatorul sa nu dau apa la broaste si sa nu ma vada si ea. Numai am chef de nimik. :( :( :((

Cerra, despartirea de copilas e tare grea. La prima despartire si eu eram pe cale sa ma smiorcai, dar m-a pus socrella (cu care ramanea Beuta) imediat la punct: hai nu plecati cu inima indoita si ochii in lacrimi ca ramane copilul plangacios si apoi am probleme cu ea. De teama am ascultat-o si sa de atunci nu avem probleme nici la despartire, nici la reintalnire. Eu ma uit la pozele ei pe tel seara de seara melancolica, iar pe ea nici la bashcheti nu o doare cand plecam! :pupic: Cateodata mai intrebam si noi: ii e dor bebelusei de noi? Mamaie raspunde: nu are treaba se joaca, e vesela, fericita. Deci la fel iti spun si tie: e greu, dar va veti revedea, nu trebuie sa te desparti cu inima inlacrimata ci sa te bucuri ce clipe minunate ati petrecut impreuna! Te pup de alinare :hug:

Multumesc! ai dreptate tre sa ma schimb.

#8572 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 01:22 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 01:19 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 01:14 PM, a spus:

eu partea asta nu am inteles-o. Am recitit si azi topicul tau, sa mi se faca pofta sa iau pranzul :hug: si nu am inteles cand ai zis aici ca desprinzi patratelele in doua. De ce? De ce nu le lasi intregi? ca e prea bombata foaia si nu sta umplutura? :pupic:

Da Daniella si in plus fiind unsa si cu ou, ar aluneca.
Se desprind usor, am bagat un cutit pe lateral, l-am scos pe partea cealalta si incet incet am desprins tot.

#8573 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 01:22 PM

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 01:17 PM, a spus:

Ce fac? asa`s eu o mamuca mai tonto. Imi aduc aminte de biata maica mea D-zeu so ohihneasca. Plecam si ii curgeau lacrimile`n poarta si plecam la 25 de km doar si eu o pupam ii aranjam vreo suvitza de par si ii ziceam : dc plingi mami? doar nu plec departe pot venii in fiecare zi daca vrei. Ea zicea: o sa vezi draga mami cind o sa creasca denisa mare si daca va pleca de linga tine, abia atunci o sa intelegi. Acum imi aduc aminte cu despartirile noastre dc zicea asa.

Ufff ce povesti melancolice, ma facusi sa lacrimez de lacrimile mamucii tale! Mai cerra, fata trebuie sa fie independenta, ca sa poata sa razbata in viata. Cat mai putin depinde de tine cu atat mai bine, cu cat se desprinde mai repede din cuib cu atat mai bine, adaptarea e mai usoara. Stii ce zic :pupic: ? Ia-ti un catel, un caniche sau un bichon... sa vezi apoi ca o sa ai preocupare sa nu mai plangi dupa ditamai fetita mare!

#8574 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 01:26 PM

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 01:22 PM, a spus:

Da Daniella si in plus fiind unsa si cu ou, ar aluneca.
Se desprind usor, am bagat un cutit pe lateral, l-am scos pe partea cealalta si incet incet am desprins tot.

Banuiam ca asta e, doar ca era atat de fatzos foietajul copt si uns cu ou :pupic: ,c a mi-ar fi parut rau sa-i desprind capacul ... :hug:

#8575 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 01:33 PM

Acum gateste Alessandra Spisni'! :pupic: Cre ca o dau dreaku' de salata :hug: :( :((

#8576 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 28 December 2011 - 01:42 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 01:22 PM, a spus:

Ufff ce povesti melancolice, ma facusi sa lacrimez de lacrimile mamucii tale! Mai cerra, fata trebuie sa fie independenta, ca sa poata sa razbata in viata. Cat mai putin depinde de tine cu atat mai bine, cu cat se desprinde mai repede din cuib cu atat mai bine, adaptarea e mai usoara. Stii ce zic :pupic: ? Ia-ti un catel, un caniche sau un bichon... sa vezi apoi ca o sa ai preocupare sa nu mai plangi dupa ditamai fetita mare!

Stiu! tocmai eu am incurajat`o sa faca pasul asta, stiind ca voi suferii la nesfarsit.De mica am invatat`o ca tre sa se descurce singura sa nu depinda de nimeni (nici macar de sotz) atunci cind il va avea.Sa fie independenta, sa nu fie supusa nimanui. Sa caute o cale de mijloc dar nu supusa. Asa sunt eu, asa am invatat`o si pe ea.Cand zic de sotz (sa nu depinda daca doreste ceva sa astepte sa`i dea el voie sau sa`i cumpere. Cred ca intelegi ce vreau sa zic. Sa se inteleaga si sa tina la personalitatea ei.Eu cu sotul meu am o casnicie foarte fericita. Doresc la toate femeile din lume aceiasi fericire si intelegere.Toate astea cu intelegere fara supunere, nici eu nici el nu suntem supusi unul celuilalt.
Cunosc si cazuri: nu pot sa`mi iau ca nu am bani numai daca il conving cumva pe sotul meu. As murii instant sa fiu in situatia asta, sa`mi numere chilotii si sutienele si bluzele si sa`mi zica astea de cind le ai? de astia nu stiu etc.

Sper sa nu ne certe nimeni ca deraiem de la subiecte poate aci.

Eu sunt prea closca. Asta`i adevarul.Noi doua ne`am inteles ca doua surori si inca ne mai intelegem doar ca mai mult de la departare acum.

Va pup si multumesc ptr sustinerea morala.

#8577 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 01:46 PM

Ia de-aici Geany

Fisier atasat  DSCN1815 (Medium).JPG (71.57K)
Number of downloads: 2

#8578 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 01:47 PM

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 01:42 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 01:22 PM, a spus:

Stiu! tocmai eu am incurajat`o sa faca pasul asta, stiind ca voi suferii la nesfarsit.De mica am invatat`o ca tre sa se descurce singura sa nu depinda de nimeni (nici macar de sotz) atunci cind il va avea.Sa fie independenta, sa nu fie supusa nimanui. Sa caute o cale de mijloc dar nu supusa. Asa sunt eu, asa am invatat`o si pe ea.Cand zic de sotz (sa nu depinda daca doreste ceva sa astepte sa`i dea el voie sau sa`i cumpere. Cred ca intelegi ce vreau sa zic. Sa se inteleaga si sa tina la personalitatea ei.Eu cu sotul meu am o casnicie foarte fericita. Doresc la toate femeile din lume aceiasi fericire si intelegere.Toate astea cu intelegere fara supunere, nici eu nici el nu suntem supusi unul celuilalt.
Cunosc si cazuri: nu pot sa`mi iau ca nu am bani numai daca il conving cumva pe sotul meu. As murii instant sa fiu in situatia asta, sa`mi numere chilotii si sutienele si bluzele si sa`mi zica astea de cind le ai? de astia nu stiu etc.

Sper sa nu ne certe nimeni ca deraiem de la subiecte poate aci.

Eu sunt prea closca. Asta`i adevarul.Noi doua ne`am inteles ca doua surori si inca ne mai intelegem doar ca mai mult de la departare acum.

Va pup si multumesc ptr sustinerea morala.

Aici nu ne cearta nimeni :( Acest topic a fost deschis de Sissi :hug: si dupa cum scrie in prima postare e cu di dati pt. toti,barfe can-can-uri (poali'n brau de la io' :( )etc-uri asa ca aici nu poate fi nimik off topic... :((

#8579 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 01:48 PM

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 01:46 PM, a spus:

Ia de-aici Geany

Atasament DSCN1815 (Medium).JPG

Nop' io vreau foietaj :pupic:

#8580 Useril este offline   any_annette