M-ai intristat si pe mine!
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 28 December 2011 - 01:11 PM
cerra, la 28 December 2011 - 12:47 PM, a spus:
Eu sunt tare suparataaaaaaaaa
Cerra, despartirea de copilas e tare grea. La prima despartire si eu eram pe cale sa ma smiorcai, dar m-a pus socrella (cu care ramanea Beuta) imediat la punct: hai nu plecati cu inima indoita si ochii in lacrimi ca ramane copilul plangacios si apoi am probleme cu ea. De teama am ascultat-o si sa de atunci nu avem probleme nici la despartire, nici la reintalnire. Eu ma uit la pozele ei pe tel seara de seara melancolica, iar pe ea nici la bashcheti nu o doare cand plecam!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 28 December 2011 - 01:14 PM
Geany, la 28 December 2011 - 11:42 AM, a spus:
Tre' sa cobor sa duc gunoiul si sa fac ceva cumparaturi cu bub' (paine ,si alte nimicuri,baterii pt. masina de spalat mov
O zi minunata tuturor!
Ia spune tu Ellanei cu ce te-ar putea nimeri sau face sa mananci cu pofta la ea acasa?
Postat 28 December 2011 - 01:14 PM
cerra, la 28 December 2011 - 01:03 PM, a spus:
Am vrut sa zic (rea) in sensul sa nu razi de mine ca sunt asa naiva ca un copilas si pling. Este singurul meu odor care si asta ma parasit. Este mai bine acolo stiu asta dar.............. nu ma pot impaca intodeauna cu gandul asta.Ce pot sa fac????????decit o rinita alergica ca de fiecare data. Dar, daca se `ntimpla asa inseamna ca tre sa stau acasa de revelion. Asa nu o sa p[lec nicaieri de acasa sa vb in punga si sa nu pot respira pe nas. Tre sa ma controlez dar mai greu de pus in practica.
Hai lasa nu mia fi suparata,asa trebuie sa te gandesti ca ea e bine acolo unde e
Geany, la 28 December 2011 - 01:04 PM, a spus:
Anutza'
Glumesc fata...
Mi-a placut mult ca l-au taiat si intercalat cu branza si prosciutto si forma aia de cadou pe patul verde,m-a inspirat mi-a placut mult
Geany daca ti-e pofta poti face mai simplu, tai patrate sau ce forma vrei tu foietajul, le desprinzi in doua si pe fiecare pui o crema facuta din ce vrei tu.
Postat 28 December 2011 - 01:15 PM
Daniella, la 28 December 2011 - 01:14 PM, a spus:
Geany, la 28 December 2011 - 11:42 AM, a spus:
Tre' sa cobor sa duc gunoiul si sa fac ceva cumparaturi cu bub' (paine ,si alte nimicuri,baterii pt. masina de spalat mov
O zi minunata tuturor!
Ia spune tu Ellanei cu ce te-ar putea nimeri sau face sa mananci cu pofta la ea acasa?
Ceva cu foietaj
Postat 28 December 2011 - 01:15 PM
397345_288661011186287_100001271715488_867484_1508193229_n.jpg (40.51K)
Number of downloads: 0
pina colada anyone? eu beau bere rece
Postat 28 December 2011 - 01:17 PM
Angel, la 28 December 2011 - 01:15 PM, a spus:
pina colada anyone? eu beau bere rece
Angel, inseamna ca Mos Craciun a venit in slip la voi
Postat 28 December 2011 - 01:17 PM
Geany, la 28 December 2011 - 01:05 PM, a spus:
M-ai intristat si pe mine!
Ce fac? asa`s eu o mamuca mai tonto. Imi aduc aminte de biata maica mea D-zeu so ohihneasca. Plecam si ii curgeau lacrimile`n poarta si plecam la 25 de km doar si eu o pupam ii aranjam vreo suvitza de par si ii ziceam : dc plingi mami? doar nu plec departe pot venii in fiecare zi daca vrei. Ea zicea: o sa vezi draga mami cind o sa creasca denisa mare si daca va pleca de linga tine, abia atunci o sa intelegi. Acum imi aduc aminte cu despartirile noastre dc zicea asa.
Ptr ca sigur se gandea si ea ca si mine: oare maninca? oare are tot timpul ce ii trebuie? oare nu o fi bolnava? oare? are si multi de oare. Sigur la asta se gandea si mama mea cind plecam. Si normal ca si eu primewsc aceleasi raspunsuri de la fata mea: mami, sti ca avem tot ce ne trebuie sti ca vb in fiecare zi, sti ca asa sti ,sti, si iara sti.Asta este. Copii nu i`am facut sa ii tinem sub fusta noastra , ci sa`si faca un rost bun in viata, chiar daca la departare.
Vedeti? eu stiu totul cum este normal doar ca practica ma doboara.
Postat 28 December 2011 - 01:18 PM
Postat 28 December 2011 - 01:19 PM
any_annette, la 28 December 2011 - 01:14 PM, a spus:
eu partea asta nu am inteles-o. Am recitit si azi topicul tau, sa mi se faca pofta sa iau pranzul
Postat 28 December 2011 - 01:21 PM
Daniella, la 28 December 2011 - 01:11 PM, a spus:
cerra, la 28 December 2011 - 12:47 PM, a spus:
Eu sunt tare suparataaaaaaaaa
Cerra, despartirea de copilas e tare grea. La prima despartire si eu eram pe cale sa ma smiorcai, dar m-a pus socrella (cu care ramanea Beuta) imediat la punct: hai nu plecati cu inima indoita si ochii in lacrimi ca ramane copilul plangacios si apoi am probleme cu ea. De teama am ascultat-o si sa de atunci nu avem probleme nici la despartire, nici la reintalnire. Eu ma uit la pozele ei pe tel seara de seara melancolica, iar pe ea nici la bashcheti nu o doare cand plecam!
Multumesc! ai dreptate tre sa ma schimb.
Postat 28 December 2011 - 01:22 PM
Daniella, la 28 December 2011 - 01:19 PM, a spus:
any_annette, la 28 December 2011 - 01:14 PM, a spus:
eu partea asta nu am inteles-o. Am recitit si azi topicul tau, sa mi se faca pofta sa iau pranzul
Da Daniella si in plus fiind unsa si cu ou, ar aluneca.
Se desprind usor, am bagat un cutit pe lateral, l-am scos pe partea cealalta si incet incet am desprins tot.
Postat 28 December 2011 - 01:22 PM
cerra, la 28 December 2011 - 01:17 PM, a spus:
Ufff ce povesti melancolice, ma facusi sa lacrimez de lacrimile mamucii tale! Mai cerra, fata trebuie sa fie independenta, ca sa poata sa razbata in viata. Cat mai putin depinde de tine cu atat mai bine, cu cat se desprinde mai repede din cuib cu atat mai bine, adaptarea e mai usoara. Stii ce zic
Postat 28 December 2011 - 01:26 PM
any_annette, la 28 December 2011 - 01:22 PM, a spus:
Se desprind usor, am bagat un cutit pe lateral, l-am scos pe partea cealalta si incet incet am desprins tot.
Banuiam ca asta e, doar ca era atat de fatzos foietajul copt si uns cu ou
Postat 28 December 2011 - 01:33 PM
Postat 28 December 2011 - 01:42 PM
Daniella, la 28 December 2011 - 01:22 PM, a spus:
Ufff ce povesti melancolice, ma facusi sa lacrimez de lacrimile mamucii tale! Mai cerra, fata trebuie sa fie independenta, ca sa poata sa razbata in viata. Cat mai putin depinde de tine cu atat mai bine, cu cat se desprinde mai repede din cuib cu atat mai bine, adaptarea e mai usoara. Stii ce zic
Stiu! tocmai eu am incurajat`o sa faca pasul asta, stiind ca voi suferii la nesfarsit.De mica am invatat`o ca tre sa se descurce singura sa nu depinda de nimeni (nici macar de sotz) atunci cind il va avea.Sa fie independenta, sa nu fie supusa nimanui. Sa caute o cale de mijloc dar nu supusa. Asa sunt eu, asa am invatat`o si pe ea.Cand zic de sotz (sa nu depinda daca doreste ceva sa astepte sa`i dea el voie sau sa`i cumpere. Cred ca intelegi ce vreau sa zic. Sa se inteleaga si sa tina la personalitatea ei.Eu cu sotul meu am o casnicie foarte fericita. Doresc la toate femeile din lume aceiasi fericire si intelegere.Toate astea cu intelegere fara supunere, nici eu nici el nu suntem supusi unul celuilalt.
Cunosc si cazuri: nu pot sa`mi iau ca nu am bani numai daca il conving cumva pe sotul meu. As murii instant sa fiu in situatia asta, sa`mi numere chilotii si sutienele si bluzele si sa`mi zica astea de cind le ai? de astia nu stiu etc.
Sper sa nu ne certe nimeni ca deraiem de la subiecte poate aci.
Eu sunt prea closca. Asta`i adevarul.Noi doua ne`am inteles ca doua surori si inca ne mai intelegem doar ca mai mult de la departare acum.
Va pup si multumesc ptr sustinerea morala.
Postat 28 December 2011 - 01:47 PM
cerra, la 28 December 2011 - 01:42 PM, a spus:
Daniella, la 28 December 2011 - 01:22 PM, a spus:
Stiu! tocmai eu am incurajat`o sa faca pasul asta, stiind ca voi suferii la nesfarsit.De mica am invatat`o ca tre sa se descurce singura sa nu depinda de nimeni (nici macar de sotz) atunci cind il va avea.Sa fie independenta, sa nu fie supusa nimanui. Sa caute o cale de mijloc dar nu supusa. Asa sunt eu, asa am invatat`o si pe ea.Cand zic de sotz (sa nu depinda daca doreste ceva sa astepte sa`i dea el voie sau sa`i cumpere. Cred ca intelegi ce vreau sa zic. Sa se inteleaga si sa tina la personalitatea ei.Eu cu sotul meu am o casnicie foarte fericita. Doresc la toate femeile din lume aceiasi fericire si intelegere.Toate astea cu intelegere fara supunere, nici eu nici el nu suntem supusi unul celuilalt.
Cunosc si cazuri: nu pot sa`mi iau ca nu am bani numai daca il conving cumva pe sotul meu. As murii instant sa fiu in situatia asta, sa`mi numere chilotii si sutienele si bluzele si sa`mi zica astea de cind le ai? de astia nu stiu etc.
Sper sa nu ne certe nimeni ca deraiem de la subiecte poate aci.
Eu sunt prea closca. Asta`i adevarul.Noi doua ne`am inteles ca doua surori si inca ne mai intelegem doar ca mai mult de la departare acum.
Va pup si multumesc ptr sustinerea morala.
Aici nu ne cearta nimeni
Postat 28 December 2011 - 01:48 PM
Postat 28 December 2011 - 01:50 PM

Ajutor