Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#921 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 January 2011 - 08:54 AM

Stella, pai atunci, cum sugereaza de fapt si Maya, stai foarte bine asa naturala, mai ales ca nu ai fire albe. Eventual poti folosi un sampon nuantator si gata.

Vreau intai o cafea buna si apoi un ceai! Multumesc de tratatie!

Izuk ...el nici cafea nu bea, sau vin sec exclus ... ca cica este amar/acru... numai ce a gustat tableta .... ca disperat si-a indesat repede niste biscuiti sarati ce ii avea aici la indemana in gura: asta e ciocolata??? nu puteau sa-ti trimita si aia o ciocolata ca lumea!!! :notworthy: si nu mai rade! ...pai daca nici tu care razi tot nu ai putut sa o mananci! :appl:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#922 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 January 2011 - 09:26 AM

Io' nu mai zic nimik,ca-s depresata'da?! M-asi infinge in ciocolata si amara si ne amara,si in cornurile Stelinei(ca vad ca ea e mamica noastra ce ne hraneste aici),da mi-a spus Steluta ca mai bine rontzai un morcov...
Morcov :notworthy: ...Hmmm =)) !!!..Auzi la ea teorie... :appl: ;)

#923 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,773
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 13 January 2011 - 09:38 AM

Vezi postareaDaniella, la 13 January 2011 - 12:12 AM, a spus:

Boni, mi-a parut tare rau ca ai poftit la ciocolata mea si nu te-am putut servi si in realitate, sau chiar sa ti-o fac cadou. Gandidu-ma ca astepti un raspuns am incercat-o acum. Inainte de a ramane insarcinata incepusem cu cateva luni inainte sa mananc ciocolata neagra, dar cu sarcina nu am mai mancat (cica e un instinct natural sa nu mananci lucruri amare - pt ca si otrava cica ar fi amara) si nici acum, ca inca mai alaptez nu reusesc sa mai mananc ciocolata cu 70%, sau sa beau cafea neindulcita cum faceam inainte. Oricum am gustat ciocolata 100% cacao, fara zahar sau indulcitori. Nu stiu ce sa spun, ca am gustul cam deformat acum, insa imi pare amaraciunea pamantului. E neagra. cred ca daca ai manca cacao cu lingura nu ar fi asa amara. Nu stiu cu ce sa o compar. Nu pot sa spun ca imi place, e deosebita, dar prea amara pt gustul meu de acum.

Daniella multumesc. eu am servit din cioco, ca doar ai adus-o la han. imediat m-am infipt in ea. Imagine postata

tinand cont ca nu poti manca cioco 70% sau bea cafea neagra nu ma pot increde in gusturile tale Imagine postata auzi! amaraciunea pamantului! Imagine postata precis imi place

#924 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 13 January 2011 - 11:17 AM

Frate, da' stiu ca suntetzi matinale!!!

Mai am 10 zile si incep la servici , AOLEUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Apropos de soacre: a mea a fost bucatareasa odata , face mancare bunicica , nu zic nu....dar nu stie niste chestii elementare: se mira al meu de ce perisoarele mele sunt asa bune si moi , pai , mi-am dat seama cand am mancat ciorba ei de perisoare : fara orez. Apoi galustele din supa...bolovani , mai !!!!

Multa vreme pt al meu prajitura a insemnat chec. Ea nu le-a facut niciodata prajituri cu creme , sau alte cele.....

Acum un an nepotu_miu a vrut nush ce tort , s-a apucat cumnata-mea sa-l faca ea. Si ea poate! Ok. A ajutat-o soacra-mea :pupic: . N-au fost in stare sa faca un blat , zau. S-a lasat nush cum , ok , s-au dus sa cumpere. Stitzi ce au cumparat????? Nici n-au stiut ca exista blaturi de tort , au luat 3 blaturi de tarta !!!! La inceput m-am mirat de ce are cretzuri pe margina , apoi m-am prins , nu-mi venea sa cred !!!!

Da face sarmale bune :) , chiar foarte bune !

#925 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2011 - 12:29 PM

Boni, e amara ca fierea, nu cred ca e pt a fi mancata asa... E neindulcita deloc, pricepi? si eu beau expresso fara zahar!
Insa recunosc: sunt intr-o per in care nu te poti increde in gusturile mele. :pupic:

#926 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2011 - 12:35 PM

oho ce mai offuri incepe sa verse lumea la han

Si a mea face chiftele, snitele, perisoare, sarmale de pasare sau vitel foarte bune ...; galuste si supe/ciorbe ..., dar delikatul le strica ... si prea multe, de ex. ne-a trimis odata 3 placinte cu branza (identice), in cond in care barbatul meu mananca 2-3 patratele si la revedere ... a doua oara nu mai gusta si nu aveam musafiri. Oi fi io gurmanda, dar nici chiar asa :pupic:

#927 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2011 - 01:15 PM

Doamna profesoara! Noroc ca ai program redus! Eu la ora la care tu culci fata nici nu vin de la serviciu!

Incep sa dau si eu zvon de bona. :pupic:

#928 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 January 2011 - 01:49 PM

Vezi postareaDaniella, la 13 January 2011 - 01:15 PM, a spus:

Doamna profesoara! Noroc ca ai program redus! Eu la ora la care tu culci fata nici nu vin de la serviciu!

Incep sa dau si eu zvon de bona. :pupic:

Nu asa , nu jtii nimic!!! zi si tu ca si cumnata-mea: As vrea si eu servici ca al tau , sa lucrez juma de norma si sa fiu platita o norma intreaga !( Ma suna ca se plictisea , cat a fost gravida s-a scris vesnic bolnava...eu aveam zi libera-dar pt asta munceam in astealalte zile de-mi sareau capacele- si aveam dimineatza program de smotru si de la amiaza incolo corectam. Mama ce ma invidia pt ziua aia libera!!!!)

#929 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2011 - 02:44 PM

Uffff, pai tu zisasi mai deunazi ca pe la 13 esti acasa ! Si eu nu te invidiez! Eu te felicit, mai ales daca iti place ceea ce faci!

#930 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 January 2011 - 03:41 PM

Daniella , nu vb de tine , ci de cumnata-mea.

da, sunt acasa la 13.00. O data la 2 saptamani am pana la 3 , in rest 2 zile pana la 13 si 2 pana la 11.15, daca nu se schimba.

#931 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2011 - 04:09 PM

deci ai in medie 4 h /zi! foarte fain ... ca o sa fii prezenta pt bebi

pai cumnata de ce nu si-a ales si ea aceeasi meserie, daca-i place raportul salariu/program? Asa e cu ofticosii! Nu au ce face si se uita numai in gradina altuia cu jind. Le plac avantajele, dar fara sa ia in calcul munca din spate si diferentele de tot felul!

#932 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 January 2011 - 05:44 PM

am 24de ore pe saptamana , sau 25 , a cate 45 de min.

( la profesori si ora e mai scurta :tongue3: )

#933 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2011 - 07:06 PM

Heloouu!! ce faceti?!!''' :tongue3:

#934 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 January 2011 - 07:11 PM

Facui o siesta, m-am respectat, de luni incep jobul, asa ca profit sa bananai olaca pe aici

#935 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2011 - 07:15 PM

Vezi postareastella, la 13 January 2011 - 07:11 PM, a spus:

Facui o siesta, m-am respectat, de luni incep jobul, asa ca profit sa bananai olaca pe aici

Si eu am facut siesta,cu bubuletul :tongue3:

#936 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2011 - 10:25 PM

Asa !! Pe principiul dai si fugi,pun si eu repede si o sterg la timp sa nu ma bateti...

Fisier atasat  SAM_0723.JPG (45.41K)
Number of downloads: 1

Ce se vede in propozitie?!..O pizza incaltzata(calzzone adicalea pliata)...Iar pizzaa!!! :floare: bueyy ne-ai zbart!!! o sa ziceti...
Ezista' o esplicatie... :pupic: :P

#937 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2011 - 11:18 PM

Vezi postareaMutti, la 13 January 2011 - 05:44 PM, a spus:

am 24de ore pe saptamana , sau 25 , a cate 45 de min.

( la profesori si ora e mai scurta :pupic: )

foarte misto! daca stiam ca sunt tari care platesc bine profesorasii nostri, ma faceam si io o prefesoara! dar poate nu e timpul pierdut!

mai e in vreo tara profesorul o categorie profesionala de tot respectul, sau doar in DE? presupun ca numai in Romanica este o categorie profesionala cu cel mai mic salariu :floare:

#938 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2011 - 11:21 PM

Vezi postareaGeany, la 13 January 2011 - 10:25 PM, a spus:

Asa !! Pe principiul dai si fugi,pun si eu repede si o sterg la timp sa nu ma bateti...

Atasament SAM_0723.JPG

Ce se vede in propozitie?!..O pizza incaltzata(calzzone adicalea pliata)...Iar pizzaa!!! :floare: bueyy ne-ai zbart!!! o sa ziceti...
Ezista' o esplicatie... :P :P

Geaninooo, de cand am intensificat activitatea pe forum, am luat in greutate in loc sa slabesc ca alaptez! sa vezi ce te fugaresc io sa ai de ce fugi cand imi mai vii p-aici cu ispitele astea ...la care merge si o blonda ... . Ajunsesem sa-mi depinda frumusetea zilei de ce postezi tu la ce am gatit azi, acu depind sa deschizi usile la han sa vad care cine ce mai aduce :pupic: !

Cand le faci tu pe toate: atatea mancaruri, bubulet, famelie si forum?

#939 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2011 - 11:27 PM

Vezi postareaDaniella, la 13 January 2011 - 11:21 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 13 January 2011 - 10:25 PM, a spus:

Atasament SAM_0723.JPG

Ezista' o esplicatie... :P :P

Geaninooo, de cand am intensificat activitatea pe forum, am luat in greutate in loc sa slabesc ca alaptez! sa vezi ce te fugaresc io sa ai de ce fugi cand imi mai vii p-aici cu ispitele astea ...la care merge si o blonda ... . Ajunsesem sa-mi depinda frumusetea zilei de ce postezi tu la ce am gatit azi, acu depind sa deschizi usile la han sa vad care cine ce mai aduce :pupic: !

Cand le faci tu pe toate: atatea mancaruri, bubulet, famelie si forum?

Paii e cam ashea:Cat se coace ceva e cam bubuletul la rand cand scriu si mai intru peste umarul lui ,sa vad daca ati mai scis ceva nou sau ce...vad si fug iar la trebi'...iar mai vin..raspund daca e ceva..etc... hi hi hi!! ce ocupata sunt... :P

+ ca eu in bucatarie sau la treaba sunt super rapida ,dar in bucatarie fac iures',treaba cam ochii soacrei''...recunosc,recunosc... :P

#940 Useril este offline   Irenke 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 22-December 10

Postat 13 January 2011 - 11:28 PM

Gianinooooo ce faci fata? Mio fo dor de tine. team tot cautat si uite ca am dat de tine. M-am tot uitat dupa tine dincolo, dar nimica. Hai da o bere si zimi cum esti!
"Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra." -Eleonor Roosevelt

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul