Irenke, la 13 January 2011 - 11:42 PM, a spus:
Geany, la 13 January 2011 - 11:34 PM, a spus:
Irenke, la 13 January 2011 - 11:28 PM, a spus:
Gianinooooo ce faci fata? Mio fo dor de tine. team tot cautat si uite ca am dat de tine. M-am tot uitat dupa tine dincolo, dar nimica. Hai da o bere si zimi cum esti!
Fata sunt super bine mi-o fost lene sa ma mai loghez dincolo...Astept primavara mai mult ca oricand...,maii!!! nici iarna nu-i nici nika ce timp e asta?,nu cred ca se incadreaza in nici un anotimp...Ce manerveaza...
Te pup fata draga

,las ca ne vedem noi...
Ia' mai da ceva noutati'? e de nashpa sau de bine la tine?...
Pai e de napspa ca am ramas pe dinafara,e de bine ca incearca sa ma puna in somaj pana gasesc altceva.
Mda................... deci iti dai seama.........
Iubitaa!!...

Promisesem sa-ti povestesc la intalneala dar fiinca esti cu moralul jos o sa-ti spun acum.
Eu am lucrat la o parfumerie la privat,dar contractul a fost pe termen limitata,l-am reinoit dar mereu pe termen limitata,nu intru in detalii ca e multe'''...Am ramas insarcinata cu bubuletul fara sa stiu ,jur'' adica incercasem si-mi luasem gandul,ba chiar nu mai voiam ma razgandisem,sheful' m-a privit lung si mi-a zis,tu esti insarcinata(ma simteam mereu rau),sigur se vedea dar eu nu voiam sa accept sau ceva + ca aveam ''problemele lunare de rigoare'' asa ca eram sigura ca nu,cand sa-mi mai reinoiasca contractul pe 2 ianuarie(1 fuse liber)fara nici un preaviz nimik,m-a rugat sa-i inmanez cheile,ca nu-mi mai reinoeste nici un contract,...toate respectele...''noapte buna!''...,simtindu-ma asa de rau de revelion ,pe 1 am avut norocul ca farmacia mea sa fie deschisa(de tura) si am mai luat un test de sarcina al 100-lea care a iesit pozitiv...Cand mi-a zis sheful pe 2 mi-a fugit pamantul de sub picioare,nu fusese nici o chestie meditata nici nimica din partea mea,i-am zis despre ce e vb. 1 ca nu mi-a dat preaviz,2 ca sunt in situatia care sunt,...a zis ca nu-i problema lui...
Am scris toate astea in ideea ca sa te fac sa te simti mai bine, ca am trecut stiu ce e..Capul sus,o sa treci peste acest capitol urat...
Te rog sa ma tii la curent si cand vei obtine alt loc de munca mai bun (si va fi) o sa tzopaim amandoua pe aici...