Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#941 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 January 2011 - 11:34 PM

Vezi postareaIrenke, la 13 January 2011 - 11:28 PM, a spus:

Gianinooooo ce faci fata? Mio fo dor de tine. team tot cautat si uite ca am dat de tine. M-am tot uitat dupa tine dincolo, dar nimica. Hai da o bere si zimi cum esti!

Fata sunt super bine mi-o fost lene sa ma mai loghez dincolo...Astept primavara mai mult ca oricand...,maii!!! nici iarna nu-i nici nika ce timp e asta?,nu cred ca se incadreaza in nici un anotimp...Ce manerveaza...

Te pup fata draga :P ,las ca ne vedem noi... :floare:
Ia' mai da ceva noutati'? e de nashpa sau de bine la tine?... :pupic:

#942 Useril este offline   Irenke 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 22-December 10

Postat 13 January 2011 - 11:42 PM

Vezi postareaGeany, la 13 January 2011 - 11:34 PM, a spus:

Gianinooooo ce faci fata? Mio fo dor de tine. team tot cautat si uite ca am dat de tine. M-am tot uitat dupa tine dincolo, dar nimica. Hai da o bere si zimi cum esti!

Fata sunt super bine mi-o fost lene sa ma mai loghez dincolo...Astept primavara mai mult ca oricand...,maii!!! nici iarna nu-i nici nika ce timp e asta?,nu cred ca se incadreaza in nici un anotimp...Ce manerveaza...

Pai e de napspa ca am ramas pe dinafara,e de bine ca incearca sa ma puna in somaj pana gasesc altceva.
Mda................... deci iti dai seama.........
"Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra." -Eleonor Roosevelt

#943 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 January 2011 - 11:50 PM

Vezi postareaGeany, la 13 January 2011 - 11:27 PM, a spus:

Paii e cam ashea:Cat se coace ceva e cam bubuletul la rand cand scriu si mai intru peste umarul lui ,sa vad daca ati mai scis ceva nou sau ce...vad si fug iar la trebi'...iar mai vin..raspund daca e ceva..etc... hi hi hi!! ce ocupata sunt... :floare:

+ ca eu in bucatarie sau la treaba sunt super rapida ,dar in bucatarie fac iures',treaba cam ochii soacrei''...recunosc,recunosc... :pupic:

hai-hai! ca faci mancaruri care necesita timp, aluaturi, sarmai, racituri etc

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#944 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2011 - 12:02 AM

Vezi postareaIrenke, la 13 January 2011 - 11:42 PM, a spus:

Pai e de napspa ca am ramas pe dinafara,e de bine ca incearca sa ma puna in somaj pana gasesc altceva.

Iubitaa!!... :P Promisesem sa-ti povestesc la intalneala dar fiinca esti cu moralul jos o sa-ti spun acum.
Eu am lucrat la o parfumerie la privat,dar contractul a fost pe termen limitata,l-am reinoit dar mereu pe termen limitata,nu intru in detalii ca e multe'''...Am ramas insarcinata cu bubuletul fara sa stiu ,jur'' adica incercasem si-mi luasem gandul,ba chiar nu mai voiam ma razgandisem,sheful' m-a privit lung si mi-a zis,tu esti insarcinata(ma simteam mereu rau),sigur se vedea dar eu nu voiam sa accept sau ceva + ca aveam ''problemele lunare de rigoare'' asa ca eram sigura ca nu,cand sa-mi mai reinoiasca contractul pe 2 ianuarie(1 fuse liber)fara nici un preaviz nimik,m-a rugat sa-i inmanez cheile,ca nu-mi mai reinoeste nici un contract,...toate respectele...''noapte buna!''...,simtindu-ma asa de rau de revelion ,pe 1 am avut norocul ca farmacia mea sa fie deschisa(de tura) si am mai luat un test de sarcina al 100-lea care a iesit pozitiv...Cand mi-a zis sheful pe 2 mi-a fugit pamantul de sub picioare,nu fusese nici o chestie meditata nici nimica din partea mea,i-am zis despre ce e vb. 1 ca nu mi-a dat preaviz,2 ca sunt in situatia care sunt,...a zis ca nu-i problema lui...
Am scris toate astea in ideea ca sa te fac sa te simti mai bine, ca am trecut stiu ce e..Capul sus,o sa treci peste acest capitol urat...
Te rog sa ma tii la curent si cand vei obtine alt loc de munca mai bun (si va fi) o sa tzopaim amandoua pe aici... :P

#945 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2011 - 12:04 AM

Vezi postareaDaniella, la 13 January 2011 - 11:50 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 13 January 2011 - 11:27 PM, a spus:

Paii e cam ashea:Cat se coace ceva e cam bubuletul la rand cand scriu si mai intru peste umarul lui ,sa vad daca ati mai scis ceva nou sau ce...vad si fug iar la trebi'...iar mai vin..raspund daca e ceva..etc... hi hi hi!! ce ocupata sunt... :pupic:

+ ca eu in bucatarie sau la treaba sunt super rapida ,dar in bucatarie fac iures',treaba cam ochii soacrei''...recunosc,recunosc... :P

hai-hai! ca faci mancaruri care necesita timp, aluaturi, sarmai, racituri etc

Si cine ma opreste cand sunt ''timpi morti''(fierbere coacere etc.) sa intru sa va scriu vreo 2?!... :floare:

#946 Useril este offline   Irenke 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 14 January 2011 - 12:11 AM

Vezi postareaGeany, la 14 January 2011 - 12:02 AM, a spus:

Vezi postareaIrenke, la 13 January 2011 - 11:42 PM, a spus:

Iubitaa!!... :P Promisesem sa-ti povestesc la intalneala dar fiinca esti cu moralul jos o sa-ti spun acum.
Eu am lucrat la o parfumerie la privat,dar contractul a fost pe termen limitata,l-am reinoit dar mereu pe termen limitata,nu intru in detalii ca e multe'''...Am ramas insarcinata cu bubuletul fara sa stiu ,jur'' adica incercasem si-mi luasem gandul,ba chiar nu mai voiam ma razgandisem,sheful' m-a privit lung si mi-a zis,tu esti insarcinata(ma simteam mereu rau),sigur se vedea dar eu nu voiam sa accept sau ceva + ca aveam ''problemele lunare de rigoare'' asa ca eram sigura ca nu,cand sa-mi mai reinoiasca contractul pe 2 ianuarie(1 fuse liber)fara nici un preaviz nimik,m-a rugat sa-i inmanez cheile,ca nu-mi mai reinoeste nici un contract,...toate respectele...''noapte buna!''...,simtindu-ma asa de rau de revelion ,pe 1 am avut norocul ca farmacia mea sa fie deschisa(de tura) si am mai luat un test de sarcina al 100-lea care a iesit pozitiv...Cand mi-a zis sheful pe 2 mi-a fugit pamantul de sub picioare,nu fusese nici o chestie meditata nici nimica din partea mea,i-am zis despre ce e vb. 1 ca nu mi-a dat preaviz,2 ca sunt in situatia care sunt,...a zis ca nu-i problema lui...
Am scris toate astea in ideea ca sa te fac sa te simti mai bine, ca am trecut stiu ce e..Capul sus,o sa treci peste acest capitol urat...
Te rog sa ma tii la curent si cand vei obtine alt loc de munca mai bun (si va fi) o sa tzopaim amandoua pe aici... :P

Bine ca ai putut trece peste acea pasa grea, mai ales si cu bubulete. Bine ca suneti bine amandoi si sanatosi, Asta e cel mai important.
Asa sunt astia de la privat(nu toti doar unii), niuste dunoaie se oamnei insensibili. Asa am sa fac, te tin la curent cu ce mai stiu si fac. Si cand ne vedem bem o bere deadevaratelea. Huh ca de abia astept.
"Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra." -Eleonor Roosevelt

#947 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2011 - 12:28 AM

Draga mea nu mi-a fost usor de loc,de stres si suparare era sa pierd sarcina,am avut o hemoragie serioasa,asta era de fapt mesajul ce voiam sa ti-l transmit,tot raul spre bine...

Ce ma enerveaza pe mine cel mai mult si mai mult la mine e: ca in toate situatiile limita din viata mea(si nu au fost putine),la cat sunt de guraliva in rest....,eii atunci ma blochez,inghetz,efectiv..simt cum din crestetul capului,inghet si ma crispez si nu mai pot sa scot un sunet...si chiar daca am totala dreptate simt ca asi vrea sa se caste o groapa in fata mea unde sa intru,si mi-e jena mie de celalalt in loc sa ripostez...Duamne ce tuanta pot sa fiu...

#948 Useril este offline   Irenke 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 14 January 2011 - 12:33 AM

Vezi postareaGeany, la 14 January 2011 - 12:28 AM, a spus:

Draga mea nu mi-a fost usor de loc,de stres si suparare era sa pierd sarcina,am avut o hemoragie serioasa,asta era de fapt mesajul ce voiam sa ti-l transmit,tot raul spre bine...

Ce ma enerveaza pe mine cel mai mult si mai mult la mine e: ca in toate situatiile limita din viata mea(si nu au fost putine),la cat sunt de guraliva in rest....,eii atunci ma blochez,inghetz,efectiv..simt cum din crestetul capului,inghet si ma crispez si nu mai pot sa scot un sunet...si chiar daca am totala dreptate simt ca asi vrea sa se caste o groapa in fata mea unde sa intru,si mi-e jena mie de celalalt in loc sa ripostez...Duamne ce tuanta pot sa fiu...

Fata bine ca sunteti bine, la cate ati suferit, Asa zic si eu, bine afi, numa tre sa fiu optimista.
Io nu-s asa, io is mai pasnica, explic de doua ori, dar a treia oara rabufnesc si nu mai vb cu frumosul si de obicei rezolv situatiile cu bine.
Nu esti toanta, fiecare deiferit si reactioneaza altfel.

#949 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2011 - 12:41 AM

Asa Irenke ,sa fii optimista mereu ca si starea de spirit influenteaza mult..Tot raul spre bine,un shut in fund un pas inainte..La mine zau ca a functionat,D-zeu mi-a intors inzecit mereu,trebuie sa recunosc... :floare:

#950 Useril este offline   Irenke 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 14 January 2011 - 12:47 AM

Vezi postareaGeany, la 14 January 2011 - 12:41 AM, a spus:

Asa Irenke ,sa fii optimista mereu ca si starea de spirit influenteaza mult..Tot raul spre bine,un shut in fund un pas inainte..La mine zau ca a functionat,D-zeu mi-a intors inzecit mereu,trebuie sa recunosc... :floare:

Si eu tot asa zic, o sa ma ajute Doamne Doamne, daca am speranta si incredere in fortele mele. Ma bucur pentru tine, meriti pentru ca esti o persoana cu suflet frumos :pupic:
Eu te las acuma, ma duc sa dorm, Dimineata am de umblat cu aia mica

#951 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2011 - 12:57 AM

Vezi postareaGeany, la 14 January 2011 - 12:04 AM, a spus:

Si cine ma opreste cand sunt ''timpi morti''(fierbere coacere etc.) sa intru sa va scriu vreo 2?!... :scratch:

deci bubuletz de 4 ani nu este la fel de solicitant ca bubuleatza de 4 luni!? :scratch:

#952 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2011 - 01:09 AM

Maii depinde de caz...Al meu sta la calculator sa vada winie the pooh,donalt tom & jery etc,iar eu mai vin peste umarul lui si-i zic lasa si pe mami sa vada daca a scris:''tanti' Steluta,Laponica,Tanti ffoosii,Maya,Danela(aia esti tu) ,Simo'...Cam va stie ...si ma lasa, eu ii dau lui pauz'(cum zice el),dau in bara de jos,intru rapid si arunc o privire de ''vultur,pleshuv'' pe forum si daca am ceva de raspuns bine daca nu ies si dau iar la bubulet...Cam asa functionam noi in familia bundy... :scratch:

Ia' notite sa stii pe viitor cu printesa,apropo ,o pup... :scratch: :-*

#953 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2011 - 01:13 AM

pupam si noi bubuletul cel frumos si strengar!
cu forumul inteleg, cu bucatareala preparate ce se fac a la long ... nu mi-i clar :scratch:

#954 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2011 - 01:18 AM

Vezi postareaDaniella, la 14 January 2011 - 01:13 AM, a spus:

pupam si noi bubuletul cel frumos si strengar!
cu forumul inteleg, cu bucatareala preparate ce se fac a la long ... nu mi-i clar :scratch:

Paii alla long,ca doar n-o sa pazesc eu cuptorul sau ciorba(chestia pt. racitura etc) can fierbe(dupa spumuiala) sau ceva la cuptor..Am facut, am pus, sta acolo in treaba eii in oala,in tigaie,ma rog unde e ea,ca doar n-o sa ma choilbez la ea non stop 3 ore... :scratch:

#955 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2011 - 08:26 AM

Turlliilluu!!! Va salut rapid cat imi beau cafeaua,si o sterg cu trebi' prin oras.. :scratch:

Maiii incet fata'( ca era sa ma impiedic) :scratch:

#956 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 January 2011 - 11:33 AM

Neatza, si eu azi un du-te vino , asa ca poate mai pe-nserate sa dau prin han. :scratch:

#957 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2011 - 01:54 PM

Am fost cu sotul in oras cu trebi',printre altele sa caut becuri philips ciupercuta cu oglinda sa schimb la lustra din sufrageri ca le-a ars bubuletul stropind cu pistolul de apa pe ele fierbinti...Am gasit,cumparat,cand le punem se tot ard,sotul vrea sa schimbam lustra :scratch: ,care e f. frumoasa dar f. proasta,ca dulia de la bec unde se infileteaza el e de plastic si sa rascopt si se sfarma,el zice ca nu se mai ia dupa mine si cumpara una cu dulii de ceramica...Da-s urate!!!...eu vreau fremmooassaa,ma doare pe mine la tenesi de duliile lui... :-* :-*

Moama ce m-am nervat... :scratch:

#958 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 January 2011 - 01:57 PM

Geany, asa-s barbatii cu simt practic, si fomeile cu al esteticului.
am si eu un exemplar, dar e capos tare , asa ca am abandonat.
avem niste lustre de rahat dar cu duliile cum voia el...
noi sa fim sanatosi fata, ca duliile trec.

#959 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2011 - 02:00 PM

Vezi postareastella, la 14 January 2011 - 01:57 PM, a spus:

Geany, asa-s barbatii cu simt practic, si fomeile cu al esteticului.
am si eu un exemplar, dar e capos tare , asa ca am abandonat.
avem niste lustre de rahat dar cu duliile cum voia el...
noi sa fim sanatosi fata, ca duliile trec.

Nuu ma lass Steluto' tin cu dintzii!! Nu stau eu cu uratania in casa nici moarta...Mai bine stau pe intuneric....Pffooaii ce nervoasa sunt... :angryfire:

#960 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 14 January 2011 - 04:45 PM

Geany , mama, cu lumanari , ca-i mai romantic!!!! S-ar bucura si bubuletzu'..:angryfire:

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 useri citesc topicul