Daniella, la 05 January 2012 - 01:59 PM, a spus:
Geany, la 05 January 2012 - 01:36 PM, a spus:
Bub' nu e un copil sa ceara jucarii mereu,dar astea chiar si le-a dorit si ma bucur ca i-am facut asa o bucurie...
dar ce ieftine le-ai gasit 2 jocuri asa mari al 50 lei????!!!!

numai io nu gasesc asa ceva!

e clar ca habar nu am sa caut unde tb!
am fost la niste copii la aniversari si m-au pus sa iau niste titirezi 80 lei bucata (E cat un ou kinder)!!! blay blade ...din nu stiu ce desen
iar dumneata iei 2 jocuri mai mari ca bub cu 50 lei aman2!!! good! brava!
Draga mea eu sunt f. ecuonoama'(ca sa nu zac zgarca'

)oricati bani asi avea nu arunc cu ei pe fereastra,ma duc ma uit caut, tatonez terenu'...phii!! sunt cosmarul oricarui vanzator,fetele de la magazinele mele de la scara blocului ma cunosc,ca pe un cal breaz

,eu imi aleg legumele,ulei,bulion si etc vreau anumite marci(eu asi vrea din ciclul ieftin si bun...cam greu

,sotului ii rushane sa refuze ceva dar eu iau produsul in mana il studiez,mai cer alta marca compar,ma duare la tenesi ca mai e rand in spatele meu)de multe ori ma intorc cu ele inapoi ,atunci sunt f. binecrescuta si las tuoata lumea sa cumpere inaintea mea ca sa raman eu singura cu vanzatoare sa-i zic,care-i baiu',da nu ma las

Maica-mea adora sa mearga cu mine la cumparaturi imi zice:''fata daca tu stii sa faci bine ceva aia e sa cumperi,si-l trage de maneca pe taica-miu...vezi Florine,aia nu-i bun uite deasta si deaicea sa-mi iei si tu...

)No' la asta la cumparaturi eu ma pricep bine rau de ce sa nu zic