Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#9401 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 January 2012 - 02:17 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2012 - 01:59 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 01:36 PM, a spus:

Bub' nu e un copil sa ceara jucarii mereu,dar astea chiar si le-a dorit si ma bucur ca i-am facut asa o bucurie...

dar ce ieftine le-ai gasit 2 jocuri asa mari al 50 lei????!!!! :o numai io nu gasesc asa ceva! =(( e clar ca habar nu am sa caut unde tb!
am fost la niste copii la aniversari si m-au pus sa iau niste titirezi 80 lei bucata (E cat un ou kinder)!!! blay blade ...din nu stiu ce desen :o
iar dumneata iei 2 jocuri mai mari ca bub cu 50 lei aman2!!! good! brava!

Draga mea eu sunt f. ecuonoama'(ca sa nu zac zgarca' =)) )oricati bani asi avea nu arunc cu ei pe fereastra,ma duc ma uit caut, tatonez terenu'...phii!! sunt cosmarul oricarui vanzator,fetele de la magazinele mele de la scara blocului ma cunosc,ca pe un cal breaz :hug: ,eu imi aleg legumele,ulei,bulion si etc vreau anumite marci(eu asi vrea din ciclul ieftin si bun...cam greu =)) ,sotului ii rushane sa refuze ceva dar eu iau produsul in mana il studiez,mai cer alta marca compar,ma duare la tenesi ca mai e rand in spatele meu)de multe ori ma intorc cu ele inapoi ,atunci sunt f. binecrescuta si las tuoata lumea sa cumpere inaintea mea ca sa raman eu singura cu vanzatoare sa-i zic,care-i baiu',da nu ma las :D Maica-mea adora sa mearga cu mine la cumparaturi imi zice:''fata daca tu stii sa faci bine ceva aia e sa cumperi,si-l trage de maneca pe taica-miu...vezi Florine,aia nu-i bun uite deasta si deaicea sa-mi iei si tu... :D :D )No' la asta la cumparaturi eu ma pricep bine rau de ce sa nu zic =))

#9402 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 05 January 2012 - 02:19 PM

cu placere, sa va fie de bine fetelor

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2012 - 02:00 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 01:09 PM, a spus:

Uoaw Bristreana! Ce pranz minunat :hug:

iar dumneata ai de dat un miel acu' ... de paste, cand vrea fina!!! =))

ha, ha, nici n-am observat, Dani mersi, Geani fa-te'ncoa cu mielu' ca il impart cu Daniella, desi mie-mi place rau de tot mielul, da is fata sufletista si nu pot lasa persoane sa sufere =))
fiica dacilor

#9403 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2012 - 02:24 PM

Vezi postareabristena, la 05 January 2012 - 02:19 PM, a spus:

cu placere, sa va fie de bine fetelor

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2012 - 02:00 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 01:09 PM, a spus:

Uoaw Bristreana! Ce pranz minunat =))

iar dumneata ai de dat un miel acu' ... de paste, cand vrea fina!!! =))

ha, ha, nici n-am observat, Dani mersi, Geani fa-te'ncoa cu mielu' ca il impart cu Daniella, desi mie-mi place rau de tot mielul, da is fata sufletista si nu pot lasa persoane sa sufere :D

Dragele mele eu cu mielu' deloc,dar am promis ca voi incerca mielul lui Dex,si pt. mine promisiunea e sf. (+ ca eu chiar vreau sa-l incerc,dar cand voi pune mana pe ceva carne de miel,cel mai sigur de paste) :hug:

#9404 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 January 2012 - 02:26 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2012 - 01:20 PM, a spus:

Piata Sudului din Bucuresti zici tu?

:hug: , no cara, "il mercato" din oraselul vecin cand suntem la mare =))

#9405 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 January 2012 - 02:38 PM

Vezi postareastella, la 05 January 2012 - 02:26 PM, a spus:

=)) , no cara, "il mercato" din oraselul vecin cand suntem la mare =))

alta gasca in alta traista! de acolo as lua si eu! mai sunt si produse lucrate local nu doar de marile companii ... si tot felul de ieftinaturi simpatice de le porti de cateva ori. Am luat in 2007 un 3 pieces din mercato dintr.un orasel de langa Bergamo unde am mers vreo 4 ani in vacanta, vreo 35 de dularei a fost pe ce imi aduc aminte. Apai cred ca l-am purtat vreo 10 ani... era pesa :hug: ! in orisicare caz, eu care spal lucrurile dupa fiecare purtat (fie si doar de jum de ora, pantaloni, pulovere tot ... ) va dati seama ce viata lunga a avut? Materialul nu era fain, un poliester negru rezistent, dar avea o croiala de-mi arata neste craci de 3 m si o siluieta de vis =)) Desi nu am mai avut vreodata decat extrem de putine piese de poliester in garderoba, decat acel costum frumos ... :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9406 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 05 January 2012 - 02:39 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2012 - 01:23 PM, a spus:

moatza, ne tinem de treaba azi, da?

raportez pe azi un mar, 150gr zacusca cu o felie paine integrala+o gogonica murata. plus juma de cafea fara zahar. nu mi-e foame, da' as gusta ceva mai consistent, ma simt cam neputincioasa.

sa vad ce-oi face acasa, cand oi vedea concasoarele barbatilor mei. greu!

Gela, la multi ani si ptr aniversare! esti nascuta la zi mare, cred ca ai noroc, asa-i? de multe ori m-am intrebat ptr cine gatesti tu atatea? tu doar mirosi, asa-mi pare mie.

Izuk, bravo, copiii tb sa stie ca exista o limita, sunt de-acord.

Iar ptr Vale, felicitari! urasc snobismul!

la Bub nu se pune, fara numar, fara numar!

#9407 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2012 - 02:42 PM

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 02:17 PM, a spus:

Draga mea eu sunt f. ecuonoama'(ca sa nu zac zgarca' )oricati bani asi avea nu arunc cu ei pe fereastra,ma duc ma uit caut, tatonez terenu'...phii!! sunt cosmarul oricarui vanzator,fetele de la magazinele mele de la scara blocului ma cunosc,ca pe un cal breaz :hug: ,eu imi aleg legumele,ulei,bulion si etc vreau anumite marci(eu asi vrea din ciclul ieftin si bun...cam greu =)) ,sotului ii rushane sa refuze ceva dar eu iau produsul in mana il studiez,mai cer alta marca compar,ma duare la tenesi ca mai e rand in spatele meu)de multe ori ma intorc cu ele inapoi ,atunci sunt f. binecrescuta si las tuoata lumea sa cumpere inaintea mea ca sa raman eu singura cu vanzatoare sa-i zic,care-i baiu',da nu ma las Maica-mea adora sa mearga cu mine la cumparaturi imi zice:''fata daca tu stii sa faci bine ceva aia e sa cumperi,si-l trage de maneca pe taica-miu...vezi Florine,aia nu-i bun uite deasta si deaicea sa-mi iei si tu...)No' la asta la cumparaturi eu ma pricep bine rau de ce sa nu zic

si eu sunt econoama, ca sa nu zic zgarca =)) , d-aia nici nu las sa se duca berbantu la cumparaturi, desi cumpara marfa frumoasa ...dar de unde nimereste prima! Eu vreau sa iau calitatea 1 cu cel mai mic pret, in cazurile in care conteaza calitatea (si daca/la ce imi permit) si in rest raport calitate pret number 1. Dar pt asta tb cum spusasi: stai citesti, studiezi etichete, bati 5 hipermarketuri ... o groaza de consum de timp si nu am nici eu vreme mereu, desi pe mine ma relaxeaza. Pe tati il enervozeaza la mxim, cand ma vede cetind etichetele, cantarind, studiind, comparand ... apoi incet incet a priceput si iapa ca aia e mai bun decat ailalta, aia are amelioratori si alte tampenii etc... in fine ..
insa acele nazdravanii de titireze electronice nu erau nicaieri sub 80 lei. Pe data de 29 am mai primit o comanda si nu am mai gasit tot Bucurestiul, am cautat si Ploiesti si am fost si la improtator! nenorocire! bine ca nu o auzit si bubu de blay blade! si bine ca fiica-mii nu ii place sa se uite la tv! (copilul prietenei mele, cu 3 luni mai mare se uita la baby tv non stop)

#9408 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2012 - 02:48 PM

Vezi postareamoatza, la 05 January 2012 - 02:39 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2012 - 01:23 PM, a spus:

moatza, ne tinem de treaba azi, da?

raportez pe azi un mar, 150gr zacusca cu o felie paine integrala+o gogonica murata. plus juma de cafea fara zahar. nu mi-e foame, da' as gusta ceva mai consistent, ma simt cam neputincioasa.

bravo moatza, te-ai tinut de cuvant!!! ti-e frik de colegul bag sama! =))

da cantarisi zacusca? =)) =((
pune draga mana si mananca, io am bagat:
- 2 mango
- 2 expresso f scurte
- la ora 13:00 vreo 4-5 felii de burger si am topit :D borcanul mediu de zacusca de fasole (Sa fi avut vreo 600 ml?) de acum 1 ora, sunt full! mai beau vreo 2 ceaiuri si vedem la 8 cnd aj acs ... da ...greu cu berbantii, dar eu am avizat dimineata: azi nu iti fac nimic ca e post! Daca totusi insista ii bag la MO mamali cu ou si branza, pe metoda dex :hug: 8 minute in care imi pun carlig de nas si ochelari negri pt somn !

aveam si eu 2 gogonele, dar le.am uitat acs =))

#9409 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2012 - 02:52 PM

Bub butoneaza pe internet desene animate dar cand da pe desenu ',din una in alta iconitele alea pe langa,mai intra si in alte chestii jocuri,si acolo a gasit si cu joc cobalt(de fotbal) si de picuit beshti' (pescuit pesti),clar nu o sa-i fac voile toate minunile ce i-ar trece prin biluta dar astea chiar i le-am luat cu drag si e tare mandru' si bucuros si ma bucur si eu ca un copchil pe langa el ca i-am facut moftu'...joaca cu tac-su pe covor pe jos sub brad :hug: cred ca vor fi amintiri placute pt. el,peste timp..

Aici montau jocul de fotbal (scuzati deranjul de prinprejur si ei pijamalosi =)) )

Fisier atasat  SAM_2259.JPG (46.84K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_2260.JPG (50.3K)
Number of downloads: 0

#9410 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 05 January 2012 - 03:09 PM

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 02:52 PM, a spus:

Bub butoneaza pe internet desene animate dar cand da pe desenu ',din una in alta iconitele alea pe langa,mai intra si in alte chestii jocuri,si acolo a gasit si cu joc cobalt(de fotbal) si de picuit beshti' (pescuit pesti),clar nu o sa-i fac voile toate minunile ce i-ar trece prin biluta dar astea chiar i le-am luat cu drag si e tare mandru' si bucuros si ma bucur si eu ca un copchil pe langa el ca i-am facut moftu'...joaca cu tac-su pe covor pe jos sub brad :hug: cred ca vor fi amintiri placute pt. el,peste timp..

Aici montau jocul de fotbal (scuzati deranjul de prinprejur si ei pijamalosi =)) )

Atasament SAM_2259.JPG

Atasament SAM_2260.JPG

Dragutzi baietzi, seamana cu mami:))

#9411 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 05 January 2012 - 03:13 PM

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 02:24 PM, a spus:

[...]am promis ca voi incerca mielul lui Dex[...]

Domnu Geany e la curent? :hug:
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#9412 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 January 2012 - 03:20 PM

Fetelor , mai am un singur stelaj in camara de oranduit, borcanele :hug:
Am facut ordine , am spalat , am aranjat , am aruncat ce nu era bun...si am facut loc si la lazile cu bautura.
Apropos bautura: cata bere si cate feluri de bere au sotzii vostri acasa? Oare totzi exagereaza ca al meu?
Mai , parca ar veni sfarsitul lumii sau , mai rau , parca ar concura cu magazinele de bauturi! Iecsplicatzia ieste: Daca cineva ( vreun mutzafir , candva) nu bea d-astea , poate bea d-ailalta , apoi cate unul vrea fara alcool , apoi cate unul d-aia cu draci , d-aia cu laci... 5 lazi am carat!!!!!!!!!!!!!! Si mai este una pe terasa!!!!!!!!!!!!!!!

#9413 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 05 January 2012 - 03:23 PM

Vezi postareaMutti, la 05 January 2012 - 03:20 PM, a spus:

Fetelor , mai am un singur stelaj in camara de oranduit, borcanele =))
Am facut ordine , am spalat , am aranjat , am aruncat ce nu era bun...si am facut loc si la lazile cu bautura.
Apropos bautura: cata bere si cate feluri de bere au sotzii vostri acasa? Oare totzi exagereaza ca al meu?
Mai , parca ar veni sfarsitul lumii sau , mai rau , parca ar concura cu magazinele de bauturi! Iecsplicatzia ieste: Daca cineva ( vreun mutzafir , candva) nu bea d-astea , poate bea d-ailalta , apoi cate unul vrea fara alcool , apoi cate unul d-aia cu draci , d-aia cu laci... 5 lazi am carat!!!!!!!!!!!!!! Si mai este una pe terasa!!!!!!!!!!!!!!!

Te debarasez de ele cînd vrei! Gratis! :hug:
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#9414 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 05 January 2012 - 03:25 PM

Vezi postareaMutti, la 05 January 2012 - 03:20 PM, a spus:

Fetelor , mai am un singur stelaj in camara de oranduit, borcanele =))

Bere nu, dar vin, da! :hug:
Am rozè, rosu, alb, spumos, nespumos si amabile, ne-amabile.Deci il inteleg.

#9415 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2012 - 03:29 PM

Vezi postareaAlexandru, la 05 January 2012 - 03:13 PM, a spus:

Domnu Geany e la curent? =))

Domnu' Geany e fuoarte la curent si nerabdator! =(( A zis ca el nu mai crede ca ma poate face cineva sa mananc miel,si ca daca Dex reuseste are o diploma din partea lui (sotul dealungul a 18 ani a epuizat toate posibilitatile in a incerca sa ma pacaleasca in orice mod posibil sa-l mananc pe mielu' si nu a reusit)am promis ca o sa-i dau o sansa si o sa o fac ,sotului oricum ii va place =))

P.S: Baii Alex! :hug: Na ca ma prind mai greu :D

Maii da tu te-ai dat cu Dragosh rau eu te stiam baiet serios... :D

Moama ce plasa am luat =))

#9416 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 January 2012 - 03:31 PM

Lasa , Lili , ca si d-ala este , daca n-re 100 de sticle minim!!!! Ce vorbesc , astea-s numai in camara , + ce mai are in frigiderul de vin ( parca 21 incap) + nush cate zeci prin birou buncarite ca am facut scandal ca ma impiedecam de ele in camara!

Si nu mai vorbim de tzuica!!!!! 2 Rafturi in camara!!!!!

Mai , macar daca ar bea , dar tzuica daca gusta o data la luna , bere bea mai mult fara alcool , vin mai bem la masa , ce-i drept....

Ah...si mai are un raft in birou cu d-ale lui ...

Alexandru , degeaba ma debarasezi de ele ca daca se prinde fuge iute sa faca plinul iar si poate ia si mai multe ca sa nu ramana in pana!

#9417 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2012 - 03:34 PM

Vezi postareaGelutza, la 05 January 2012 - 03:09 PM, a spus:

Merci iubita dar ala micu e bub' cel mare e sotu', domnu' Geany =))

#9418 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2012 - 03:37 PM

Domnu Geany e la curent? :hug:

=)) =)) asa spirit de observatie nu am pomenit! punct ochit, punct lovit! mor de ras!
atentie la mingiile aruncate la fileu :D

#9419 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2012 - 03:39 PM

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 03:29 PM, a spus:

Domnu Geany e la curent? =))

Domnu' Geany e fuoarte la curent si nerabdator! =)) A zis ca el nu mai crede ca ma poate face cineva sa mananc miel,si ca daca Dex reuseste are o diploma din partea lui (sotul dealungul a 18 ani a epuizat toate posibilitatile in a incerca sa ma pacaleasca in orice mod posibil sa-l mananc pe mielu' si nu a reusit)am promis ca o sa-i dau o sansa si o sa o fac ,sotului oricum ii va place :hug:

tineti-ma ca tremura scaunu' de rasul meu! LEAPSA 2! :D

#9420 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 05 January 2012 - 03:40 PM

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 03:34 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 05 January 2012 - 03:09 PM, a spus:

Merci iubita dar ala micu e bub' cel mare e sotu', domnu' Geany =))

Hai ca-i tare de tot asta!
Nu mi s-a aprins deloc:idea: si m-am mai uitat o data la poza si tot mi se pare ca eun copil mai mare:) Sa-ti traiasca amandoi si sa-ti aduca numai bucurii!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul