Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#4821 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 06 September 2011 - 10:10 PM

Sa stii ca inca nu i-am facut poze pe tricicleta. Nici nu vede , nici n-aude! Se tzine cu mainile de ghidon si n-auzi NIK! Daca i se face foame sau sete se uite inspre port-bagaj . Ca parca ar putea scoate ea ceva d-acolo cat e pe scaun .:pupic:

#4822 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 06 September 2011 - 10:11 PM

Merg la nani , sper sa pot sa adorm de tusea asta pacatoasa !

#4823 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 September 2011 - 10:18 PM

Vezi postareaMutti, la 06 September 2011 - 10:11 PM, a spus:

Merg la nani , sper sa pot sa adorm de tusea asta pacatoasa !

Somn usor! :pupic: Sa faci bine sa vii maine la raport ca te simti mai bine! :pupic:

#4824 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 September 2011 - 10:40 PM

Somn usor Annamaria. mey o sa fiu intr-un wend scurt la( sau lung) la bucale la sfarsit de oct. poate punem de-o intalneala pe 30 oct ( e o sambata) zoazo?? cine mai poate, eventual la pranz...mai vorbim. noapte buna la tot hanul

#4825 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 07 September 2011 - 09:16 AM

Ziua buna . Eu sunt mai zgarcita la vorba acum , stau mai putin cu nasul in laptop. Umblu ca banul rau , iar Iza e taare fericita ca si-a regasit prietenii . Daca ati vedea cum ii strange in brate , cum ii pupa :pupic:

#4826 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 07 September 2011 - 11:17 AM

Vezi postareastella, la 06 September 2011 - 10:40 PM, a spus:

Somn usor Annamaria. mey o sa fiu intr-un wend scurt la( sau lung) la bucale la sfarsit de oct. poate punem de-o intalneala pe 30 oct ( e o sambata) zoazo?? cine mai poate, eventual la pranz...mai vorbim. noapte buna la tot hanul

30 oct ( e o sambata) zoazo = zoazo vine sigur, doar ca 30 e duminica! Mai bine pe 29, ca atunci e sambata!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#4827 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 07 September 2011 - 01:51 PM

Vezi postareazoazorel, la 07 September 2011 - 11:17 AM, a spus:

Vezi postareastella, la 06 September 2011 - 10:40 PM, a spus:

30 oct ( e o sambata) zoazo = zoazo vine sigur, doar ca 30 e duminica! Mai bine pe 29, ca atunci e sambata!

asa e zoazo, ai dreptate sambata 29 , era oleaca tarzior :floare:
izuk kiss&hug

#4828 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 07 September 2011 - 09:40 PM

io mi-s pe la jumatatea lui oct in Bucale....cam 3 zile stam. Dar nush exact cand....

Azi noapte m-o luat o tuse!!!!!!!!!! Am plecat in camera de oaspetzi macar sa doarma al meu , daca eu tot nu puteam dormi. Acolo mi-am pus niste paturi LANGA mine si am adormit aproape-n koor , scuzoaiele mele :D . Cum ma culcam cum ma lua tusea....dar nu se mai oprea , mai ! Simtzeam ca ma innec!

Maine tre' sa merg la servici ,nu se mai poate sa stau acasa. Dr a vrut sa ma mai scrie dar mie cine-mi face treaba la scoala???? Si tot ma innec tusind.

#4829 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 September 2011 - 09:46 PM

Vaii ce rau imi pare Simo'...Dar stai asa nu ei nimik?!

#4830 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 07 September 2011 - 10:15 PM

pai iau , vitamina C si Zinc pt intarirea sistemul imunitar , pastile cu cimbru pt tuse si magneziu ca mi se zbate partea stanga si mi-e cam amortzita.

#4831 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 September 2011 - 10:51 PM

Eu stiu pe ale noastre babesti,cana cu ceiut cald cu lamaie in care ai pus 1 lingurita de unt sa se topeasca si miere de albine(unge pe gat),2-3 linguri de zeama de lamaie cu miere ,baie calda cat suporti,,basmaluta in care ai pus cartof ras stropit cu spirt medicinal,legata in jurul gatului,mai nou fervex,deshtia...Dar nu te lua dupa baba de io' :( ,sper sa te faci bine repede,multa sanatate iti urez :( :(
Fug la nani,somn usor :D

#4832 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 08 September 2011 - 07:05 AM

Sanatate Anamaria, si refacere rapida . eu folosesc pulmexul mult ( tartinat cosul pieptului si spatele, si sub degetele de la picioare )
Poate reusesti sa te vezi cu cate cineva la bucale, cu toate ca stiu ce greu e cand esti 3 zile, sa te imparti si ici si colo.
O zi faina la doamne.

#4833 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 08 September 2011 - 10:15 AM

Vezi postareaGeany, la 07 September 2011 - 10:51 PM, a spus:

Eu stiu pe ale noastre babesti,cana cu ceiut cald cu lamaie in care ai pus 1 lingurita de unt sa se topeasca si miere de albine(unge pe gat),2-3 linguri de zeama de lamaie cu miere ,baie calda cat suporti,,basmaluta in care ai pus cartof ras stropit cu spirt medicinal,legata in jurul gatului,mai nou fervex,deshtia...Dar nu te lua dupa baba de io' :) ,sper sa te faci bine repede,multa sanatate iti urez :) :)
Fug la nani,somn usor :)

asta cu unt si miere le stiu si eu , Geany ,. dar tre' sa-tz spun un secret : n-am voie dulce deloc. Peste vreo 2 luni tre' sa merg iar la dr sa ma cantareasca si alea alea. Si eu dupa ce am nascut m-am ingrasat 18 kile !!!!DUPA ce am nascut , da?????????? !!!!!! Ca mancam o tabla sau 2 de cioco pe zi , plus alte cele...parca aveam plan , draga. Mancam intruna ca viermii de matase :) !

Am dat jos numai 10 kile. Am inceput dupa concediu , la inceputul lui iulie. Si saptamana asta nu am dat NIMIC jos . Cred ca mi se trage de la pastilele alea de supt , ca-s cu zahar...naiba stie.

Chestia cu cartoful n-o stiam , tre' sa o incerc.

Acu' mi-s la lucru. Vorba vine.... O chiulit o clasa. Am vazut 3 bucatzi numai , cica li s-a spus ca nu-s la scoala ,ca sunt bolnava 2 saptamani. Apoi am coborat sa vad daca a aparut catalogul ( dimineatza nu era , cica il luase sefa clasei...dar l-a pus la loc) si cand m-am intors ( tot fara catalog) nu mai era niciunul!!!

Acu stau cu voi o leaca p-aci.

Stau si-mi plang de mila ca in 28 am inspectzie. Este THE inspectzie !!!!!!!!!!!

Am fost azi la director sa-l intreb cand vine in inspectzie si cand mi-a zis ca pe 28 sept am crezut ca pic!!!!!!!!!!! Ca cica tre' sa terminam toate formalitatzile pana in decembrie.

( aici e complichescu , io mi-s functzionar de stat , nu-s angajata cu contract ci cu certificat , un fel de te-am ridicat la rang de functzionar... deocamdata ii spune de proba , cam 3 ani. Dar la mine directorul a zis ca nu trebe mai multzi de 2 ca am mai lucrat...etc...in fine , el poate sa scurteze perioada daca vrea. Amu' vine omu' in inspectzie si poa' sa zica DA sau NU ,. depinde. Daca zice DA , apoi se face hartzogaria , Anamaria tre' sa mearga la dr , aia o cantaresc , daca-i prea grasa - are pericol mare de imbolnavire deci e prea costisitoare si poa' sa zica NU...daca e OK , zice DA si in decembrie primesc cerificatul pe viatza si asta este!!!!!!!!!!!)

#4834 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 08 September 2011 - 05:26 PM

La multi ani, din nou, Mariilor, marioarelor, Marianelor, tuturor celor care azi sunt sarbatoriti!
Imagine postata Mutti!

Fisier atasat  59166-0-bautura.jpg (55.54K)
Number of downloads: 0

#4835 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 08 September 2011 - 05:27 PM

Vezi postareastella, la 08 September 2011 - 07:05 AM, a spus:

Sanatate Anamaria, si refacere rapida . eu folosesc pulmexul mult ( tartinat cosul pieptului si spatele, si sub degetele de la picioare )
Poate reusesti sa te vezi cu cate cineva la bucale, cu toate ca stiu ce greu e cand esti 3 zile, sa te imparti si ici si colo.
O zi faina la doamne.

pulmexul =?????Imagine postata

#4836 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 08 September 2011 - 05:55 PM

Ziua buna doamnele mele.
Pulmex ( baby ) este un unguent , care se aplica pe piept , spate , care contine ulei de eucalipt (printre altele ) cu efect decongestionant , calmant al tusei .

Eu astept sorella in vizita , la o barfa mica , daca mai avem ce barfi , ca de cand am venit acasa , ne vedem in fiecare zi , si bine facem. Noi stam la mama , asa ca suntem in acelasi oras . Mai dam cate o fuga si pe la Timisoara , dar scurt si la obiect :)

#4837 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 September 2011 - 07:47 AM

Buna dimineata lume! :)

Izuk ma bucur pt. tine! Simo' sper ca te simti mai bine :)

La noi e inorat,bate vantul si e rece,un aer de toamna ,asa ca probabil v-om sta in casa la caldurica :)

#4838 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 09 September 2011 - 08:45 AM

Saltutari din fuga calului...am 2 repetitii , alea alea. disde dimineata am facut rapidulescu o praji de cioco, ca e ziua unui coleg.
LMA la Ane si Ioachimi. sa-mi traiasca socrella

#4839 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 September 2011 - 08:49 AM

Multa sanatate la socrela Stelino! :)

Soarele a inceput sa faca:''cucu-bau'' :) asa ca pana la urma cred ca iestim :)

#4840 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 09 September 2011 - 11:40 AM

bună ziua lume.
La mulţi ani tututor celor care au legaturi cu Ana (azi) şi Maria (ieri). Maia mea e Anamaria, să-mi trăiască :tongue3:

eu iar am fost lipsă că am umblat prin ţară în delegaţie. ieri seara am ajuns acasă şi m-am apucat de terminat castraveţii Imagine postata îi pun dupa reţeta din Jurcovan şi acolo zice sa îi lasi 48 de ore la fermentat. i-am pregatit inainte de plecare iar ieri le-am scurs zeama, i-am clătit cu apă curată, am fiert "moarea" 10 minute, am turnat-o înapoi in borcane şi gata. acum sunt in pivniţa :hug:

eu îmi fac conservele în tranşe mici. să nu lucrez mai mult de 2-3 ore odată, sau măcar sa mai pot face şi altceva în timpul ăsta. aşa că pun câte 4-5 borcane din fiecare, pe rând, din ce găsesc la piaţă convenabil în momentul respectiv.

Mutti sper ca eşti mai bine azi. :lol:

izuk, ce ma bucur pentru voi ^_^ sa va încărcaţi cu resurse pentru perioada cât sunteţi departe.

P.S. am "găsit" diacritice şi acum ma obişnuiesc să scriu aşa :D

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic