nu sh'care e mai total: bub sau mamik?!!!

ia-o usurel ca vad ca sapt asta ai plecat cu peripetii de luni dimi ... A fost ceva ... ca nici Bea nu a dormit bine ...
Zoazo te pupez si saptamana faina si tie!
Mutti merci mult de urari, gandul conteaza nu neaparat tempistica!
Stella si Angel ce de muncaaa aveti ... Fiocco e din ce in ce mai mirat pare-se ... Stella merci de tratatiile din zilele acestea!
Uma sa-ti traiasca finutii (oare gemenii or fi)?
Izuk vacanta placuta cat mai e din ea.
Giorgiana sunt curioasa cum se vor intelege mitzi (e cotoios de fel?) si porumbelul? amandoi de acelasi sex? ...de parca ar conta ... Sa fie intr-un ceas bun!
Oana S bun venit si de la mine si la cat mai multe preparate, sau suete aici la han ...
eu intors obosita rau de la munte ... nah sa organizezi pt 40 persoane nu e de saga ... Fata nu a vrut cartile sau pixul. A ales:
1. cheile de la proprietatea lui nash'su
2. foarfeca
3. painea
de acum ne putem dixtra cu comentariile presupusului viitor al copilei
am facut si 5 bilete:
arhitect/designer
medic/stomatolog
Avocat/judcator
manager/boss
Dolce far'niente!
carte, pix nu a vrut, ce bilet credeti ca a luat in consecinta ?
oricum ne-am distrat
i-am taiat si din perisor, dar cum avea ea doar un ciuf in crestet, ca woody, si ala 3 fire si moale nu am reusit sa-i prindem motz, asa ca i l-am dat cu gel ca la moda aia cu creasta ca sa-i stea ...cre'k a iesit de groaza in poze ...
nu am avut timp sa ma uit pe nici o poza, nici din vacanta, nici din we, azi am inceput muncile, dar nu foarte cu spor ca-s stoarsa ... s-a trezit pe la 1 micuta si nu a mai fost chip sa vrea la ea in camera in patut, asa ca a dormit cu noi, daca nu s-a foit, s-a rasucit, numai cu picioarele ori la mine ori la tati in cap. Pe la 6 jum s-a trezit. Sunt zombie, ca nici pe la munte nu am dormit mult ... ultima la sosire/culcare, prima la trezire/plecare ... nah gazda ...

A iesit fain anyway!
sa aveti o saptamana excelenta si sa va reuseasca toate!