La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 28 September 2011 - 08:40 PM
Eu mai stau pe acilea..
Postat 29 September 2011 - 01:22 AM
la noi la MD poti lua nuggets din piept de pui infasurat in lipie libaneza(tortila) cu salalta si mayo sau alt sos dupa preferinta. eu le iau fara sos ca nu le place. nu mi se pare mancare aiurea.
sant ocazii cand le iau nu in fiecare zi. chips ar vrea in fiecare zi insa

Ada e bolnava si imi plange ca nu o duc la scoala, la 6.30 azi era in uniforma. sa lesine de plans cand i-am zis ca nu merge (tuseste, stranuta, ii curge nasul, nici ieri n-a fost). maine au pijama party, cred ca ma uraste daca nu merge si pierde

are o tuse aiurea, din piept asa...nu am cum sa o duc. i-a dat si sor'sii. sant amandoua coapte. de luni are vacanta insa, nu-mi mai fac probleme. sambata are party la un coleg (6 ani) daca nu poate sa mearga plec de-acasa, ca normal ca o sa fie vina mea...cum e mereu...toate se sparg in capul meu
Postat 29 September 2011 - 01:39 AM
Cam asa-i cum zici tu, copii dau vina pe mama...
Eu fac acum o Supa de pasare cu fructe goji a lui KikenHana.....deja miroase frumos..
Mai povestim...sa-i vad pe toti spalati ,culcati si apoi eu pe himternet.
Pupici!
Postat 29 September 2011 - 04:41 AM
ralesu, la 29 September 2011 - 04:35 AM, a spus:
Fructele Goji au fost descoperite și folosite pentru menținerea sănății și încetinirea procesului de îmbătrânire în China, Tibet și India. Datorită efectelor antioxidanților pe care îi conțin fructele Goji, au circulat de-a lungul timpului mai multe legende despre acestea. Una dintre cele mai cunoscute este cea a călugărilor care la vârsta de 80 de ani trăiau sănătoși. Se spune că aceasta se datora fructelor Goji care cădeau în fântâna de unde își procurau apa de băut.
Daca mai ai rabdare putin iti pun si o pozica cu ele.
Postat 29 September 2011 - 04:50 AM
Oana S, la 29 September 2011 - 04:41 AM, a spus:
ralesu, la 29 September 2011 - 04:35 AM, a spus:
Fructele Goji au fost descoperite și folosite pentru menținerea sănății și încetinirea procesului de îmbătrânire în China, Tibet și India. Datorită efectelor antioxidanților pe care îi conțin fructele Goji, au circulat de-a lungul timpului mai multe legende despre acestea. Una dintre cele mai cunoscute este cea a călugărilor care la vârsta de 80 de ani trăiau sănătoși. Se spune că aceasta se datora fructelor Goji care cădeau în fântâna de unde își procurau apa de băut.
Daca mai ai rabdare putin iti pun si o pozica cu ele.
Aici sunt scoase din apa , sunt rehidratate.Ca le gasesc uscate de cumparat ca si stafidele.

Number of downloads: 0
Si aici supa care am facut-o. Foarte buna!! Un gust altfel si o nebunie!!

Postat 29 September 2011 - 04:51 AM
ce gust au?
Postat 29 September 2011 - 04:55 AM
ralesu, la 29 September 2011 - 04:51 AM, a spus:
ce gust au?
Se gasesc la multe magazine, aici la mine. Eu de exemplu le-am luat organice de la 'Whole Foods'
Sunt f bune, au un gust dulce acrisor, imi aduce aminte de merele taiate felii uscate, cum le facea buni al meu.
Postat 29 September 2011 - 05:01 AM
ralesu, la 29 September 2011 - 04:57 AM, a spus:
sunt f f bune si merg la deserte in inghetate, frisca si eu le mananc goale sau in laptele cu cereale.
E o sursa f buna de antioxidanti si nu numai, scrie multe pe net...
Am uitat sa specific linck-ul cu bunatatea de supa : http://artaculinara....cu-fructe-goji/
Pupici!!
Postat 29 September 2011 - 07:34 AM

Azi bubuletul a fost tare incantat sa ramana la gradi ca le daduse sa insire margele colorate sa faca nush' ce decoratiuni si nici nu s-a uitat dupa mine cand am plecat

Azi nu stiu ce sa le mai fac de mancare la huni sa vad ce or zice,salata de vinete va fi in clar,dar restul?! Abar' n-am

Voi ce meniu aveti?! Poate-mi vin idei

Postat 29 September 2011 - 08:07 AM

Geanino, eu mai am ciorba de "verisoare" , daca oi avea chef..altfel facuimai deunazi dovleceii invizibili ai lui Eataly, si au disparut rapid.
am facut si dovlecei cu rosii trasi o tzara in tigaie cu oleac de usturoi si apoi cu parmezan ras deasupra, gratinati la cuptor.
dar stiu eu ca faci tu ce faci si iar apari cu o poza care ne stimuleaza salivarea instant...jen cartofii imbatabili cu ceva alaturi si multe muraturi...am uitat sa-ti zic ,
de "raul" tau am deschis si deja lichidat un borcan de muraturi ce erau ptr iarna

o zi faina la doamne...breeeeeeeeee am lichidat crengaraiul...ultimii saci is in asteptare sa fie luati...de acum incepe alta dixtractie...scos buruieni,taiat iarba, strans frunze etc etc dar asta voi face dupa 15 oct ...am zis

fac poza dupa masa cand vin de la repetitii si alea alea...ca acum n-am timp decat de-o cafea...
Fisiere atasate
-
images (1).jpg (12.1K)
Number of downloads: 0 -
make-cafe-latte-.jpg (86.01K)
Number of downloads: 0 -
pt déj 7.jpg (9.05K)
Postat 29 September 2011 - 08:27 AM

Ne ca ma ia cu foame acu'

Bors nu mai fac,abea am avut dar cartofii ce-i drept nu mi-i refuza niciodata ,muraturi am si gogosari si ardei copti din nou,sa vedem ce-or sa spuna ei domnii'

Postat 29 September 2011 - 08:28 AM

Geany , eu nu te pot ajuta cu idei , azi mai trantesc pe grill 2 bucati de piept de pui , langa sosul de ieri si orezul tot de ieri . Nu am chef de gatit . Intr-o perioada , e adevarat , indepartata rau , gateam aproape zilnic .Acum nu , gatesc cam la doua zile . Cateodata mai fac ceva repede pentru pitica , daca nu vrea sa manance ce avem . Desi am zis ca i-o tai si ei , ca atatea mofturi face deja , ma duce la disperare . Daca as avea servici , cred ca si mai rar m-ar prinde de sort bucataria .
Azi am in plan o prajiturica , sotul e mort dupa mac , am adus din Romania , ca aici e scump ca naiba . O sa fac Tosca .
Postat 29 September 2011 - 09:34 AM
stella, la 29 September 2011 - 08:07 AM, a spus:

Stellino, le hidratezi inainte sau asa uscate? ia sa ma uit si eu pe la mine prin piata.
Bine c-ai terminat cu despadurirea, da' vad ca-ti vin altele. Eh, mai productiv decat la sala!
Izuk, nu faci tu mancare, da' tot in bucatarie sfarsesti, sa-ti iasa prajitura!
Geany, prea-i rasfeti pe barbatii astia ai tai, in fiecare zi altceva!
Eu mai am 2 zile de co si huzuresc. De fapt tb sa mai fac ceva la un proiect, dar aman putin, pana dupa amiaza. Nu vreau sa mai dorm dupa-masa ca noaptea stau huhurez pana la 2. Si ce fac cand oi incepe munca?
Pe barbati i-am trimis sa culeaga cei 2 butuci de vie de la soacra-mea din curte, fac si must, asa ca parca vad ca se umple frigiderul cu bidoane. Urasc chestia asta! Mie nici nu-mi place mustul.
Postat 29 September 2011 - 10:11 AM
izuk, la 29 September 2011 - 09:41 AM, a spus:

Dau si eu o mana de ajutor, daca e musai nevoie!

Moatzo, da' de ce sa tii damigenele in frigider? Pune mana si da un clocot la toata zemaraia si apoi pune-l (fierbinte) in sticle de plastic (scufundate in apa rece, sa nu se scofalceasca prea tare). Mama asa face. Am si acum must de acum un an. Tine bine-mersi. Nepot-miu bea intr-o veselie.

Postat 29 September 2011 - 10:38 AM
Cum mie nu-mi place, nu-s eu sefa la must. Iar la fiert se distrug fermenti/enzime/alea-alea de bine si nu cred c-ar vrea omu'. Nu ma bag, nu vreau sa am discutii din cauza asta.Faca-se voia lui!
Stiu ca soacra-mea il pastra asa, natur, pana incepea sa intepe la limba si dupa aia il taia cu niste conservant. Dar omu' era total impotriva ca-l chimiza.
Postat 29 September 2011 - 11:13 AM

Stelino' sarna' ma gandeam ca sa fac langa cartofi ,si am zis + cartofi deci musaca,chiar nu am mai facut de multisor asa ca asta-i meniul :musaca,cu muraturi,sau ardei gogosari copti salata care cum vrea.
S-a aprobat ,semnat,parafat