Maria, la chiuveta cu apa mai merge (rezolv doar de sub nas), ca la varsta asta stiti ca nu sufla nasul. In rest oricat de rapid ai fi, cand vede ceva apropiindu-se de nasul ei, capul pe spate si intr-o parte se fereste foarte bine. Nu pot sa ma reped prea tare, ca mi-e teama sa nu o lovesc. Asta e!
Geany asa imi place si mie gratar abundent cu de toate si de cate ori facem tot mai ramane o oala de fripturi, ca iei si d-aia si d-aia si d-ailalta sa ajunga la toata lumea, dar nu toti mananca din fiecare.
Mutti, am fost si eu la gratare cu prietenii la care ne strangeam la magazin, luam fiecare cam ce vroia si sfarsit imparteam factura. O alta varianta pe care am adoptat-o si eu de la prietena mea care nu gateste este ca la fiecare vizita (CAre la noi erau in vremurile alea foarte dese -de vro 4 ori pe saptamana jucam canasta) era ca fiecare sa aduca aprox ce vrea sa consume ca sucuri/bauturi si rontaieli, iar mancare comandam la chinezi sau pizza. Asa sa inviti lumea la un gratar si sa zici fiecare sa aduca ce ar vrea sa manance am mai pomenit tot la prietena de care spun, la stransul boltei si facut de must. Insa ea e si bugetara si nici nu gateste, dar e foarte simpatica, asa ca o iubesc. In concluzie mie nu mi se pare un capat de tara, insa depinde cum e spus si in ce relatii sunteti, noi ne vedeam de 4 ori pe saptamana si dormeam we pe la ea cu totii, asa ca una ca eram prieteni buni si a doua de unde fata sa dea atatea tratatii... . Cred ca vecina a spus in sensul ca fiecare sa aduca cam ce ar prefera sa manance, se pun toate la un loc si se face masa mare. La noi si la revelioane mai faceam asa: fiecare aducea un platou de aperitive si o prajitura si pentru friptura se puneau banii (in vremurile cand faceam revelioanele pe la casele unui prieten ...eh prin 97-2000. Acu'cine mai vrea sa-si fac deranj ...? incepem sa semanam si noi la a fi individualisti si mai putin sociabili precum strainezii ...normal pe alea rele le invatam imediat, ordinea, disciplina, munca, chiverniseala si cinstea ...alea nu se prind de noi ...
Oana nici eu nu dau siropuri, dar am in farmacia de urgenta de cand am fost cu asta mica la 8 luni plecati in Cirpu si ne.a dat dr. tot ce ne trebuie sa avem la noi in caz de ... Aici se recomanda imediat nurofen, panadol etc ...insa nici eu nu i.am dat ca stiu ca desi sunt pentru copii, ii afecteaza cu mult mai mult decat pe adulti.
Eu am vrut sa-i dau osciloccocinum (remedii homeopate), dar nici pe ala nu l-a luat. Insa ea e in stadiu asa de mucios de 2 nopti ca nu doarme ca nu poate respira si din cauza asta mai si plange ca se sperie prin somn... . Asa ca aseara dupa ce a adormit i-am facut aerosoli cu ser fiziologic, dupa care a putut dormi copilul.
Azi mi-am luat la mine un antipasto toscano (legume) si o cutie de ton sa mananc la pranz la serviciu. Cand am ajuns, cu o foame de lup, mi-am dat seama ca am luat tacamurile acasa sa le spal ca lumea si am uitat sa le aduc. Booon! Mi-am luat mancare de la cantina, noroc ca imi era o mare foame ca altfel ... deloc nu mi.a placut...si am mai si calcat pe bec de la dieta