zeo gradeeee

! hai acasa Mario! colea erau dimineata vreo 20 si mi se parea frig

, acum cred ca s-a mai incalzit ... pe noi ziua tot ne bantuie spre 30, dar seara si dimi e frig!
in schimb gazda la care am stat in Sicilia, imi scrie ca e inca vreme de soare, mare si baie, apa calda inca .... Acolo m.as muta cu ochii inchisi

viseaza Danello, viseaza!
cu ochi zici? n.ar fi rau ca tot nu are hodina femeia asta! asa poate ma inspira si pe mine ca m-as descurca si cu doi, chair daca abia ma descurc cu una!
si sa va zic una tare: fiica-mea azi noapte si-a suflat nasul singurica! 1 time, da? sa nu exageram!
deci bineinteles ca s-a trezit de nas infundat si nu a mai vrut la ea in patut. Am luat-o la noi, o vreme a plans si a fost tare necajita, probabil speriata ca nu poate respira. I-am mai facut una alta cu mucisorii, dupa care am stins lumina, tv, pc si zic hai mami nani. intre timp mi-am tot suflat eu nasul in servetele de hartie, iar ei i-l stergeam cu un prosopel moale de fata, din acre am 10 numai ale ei. Ei ii fugise somnul de atata plans, de acum era vesela si cu chef de joaca. Si se tot se juca cu prosopelul, si-l punea pe fata si ne facea bau, in final la pus la nasuc si a suflat! Manca-o-ar mami pe ea de maimutica desteapta! Apoi mi-a facut semn sa-i dau servetele de hartie si ne-a sters bine de multe ori si pe mine si pe tati la nas. A dus un pic si la ea la nasuc, dar nu a mai suflat. In final s-o culcat happy. Azi isi amintea doar sa ne stearga pe noi cu servetele de hartie la nas, degeaba suflam noi, ca ea cu prosopelul ei sa-si sufle nasul nu a mai repetat. Anyway ne-a uimit, ca nepotul meu cel mic are aproape 4 ani si tot cu aspiratorul ii trag mucii ca nu vrea

sa sufle nasul.