Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5461 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 06 October 2011 - 10:26 AM

Vezi postarearalesu, la 05 October 2011 - 06:47 PM, a spus:

Acum o saptamana am comandat o rochie pe internet si tocmai ce a venit postarita cu pachetul :)
Uite rochia (nu va inchipuiti ca-s eu aia, ca nu-s eu!! :D )
Atasament rochie.jpg

foarte frumoasa rochita, Ralesu! sa o porti cu placere. Am si eu cizme de alea, dar cum nu am slabit destul, o rochita atat de scurta ... nu m-ar prinde tocmai bine! + mi-e teama sa comand pe net, ma tem sa nu imi soseasca ceva de un material si finisaje nashpa ... bine, ca la noi e-comertul e doar la inceput
si eu astept sa pui poza in rochita cu tine ca modela :105:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5462 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 10:28 AM

Izuk, iau ceiutul si pun si oleak de lamaie in el, yummy

O zi buna la tot hanul. Astept sa vina geanineza, ca pe la ora asta ea e gata cu pranzul, sa vad azi ce servim ? :105:

#5463 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 October 2011 - 11:04 AM

Vezi postareaOana S, la 06 October 2011 - 04:29 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 05 October 2011 - 10:03 PM, a spus:

Somn usor ,eu ma retrag! :D

Dupa ce ai mancat asa bunatate de paste te cred si eu ca-ti este somn :) Cam asa le fac si eu pastele in sos numai ca nu le fac picante ca daca fac ceva, fac la tot familionul, nu-mi permit sa fac ceva doar pt mine - mie lene :)
Bubulet ce mai face, cum e cu scoala?

Draga Oana eu am infipt doar de 2 ori furculita in ele de pofta,in rest ai mei mananca asa picant,bubuletul a mancat 2 portii,i-au placut mult.
Bubuletul e la gradi in grupa mare ,am vazut ca deja le da pe caiet de mate sa faca linie,punct ,linie punct -.- -.- asa ca trebuie sa fac cu manuta lui ca el face aiurea strambaciuni :105:

Dani azi acelasi meniu la pranz ca si ieri,pastai cu pui si salata,deseara sa vad am niste carnaciori si afumatura si sotul a zis ca vrea tocanita de cartofi,dar nu stiu pe mine parca nu prea ma coafeaza.Asa ca azi nu-i prea mare shmecherie :)

Acum il astept pe tata a zis ca vine in vizeta ca-i e dor deja de bubulet,nu s-au mai vazut de duminica si ei sunt f. buni prieteni :D
Nush' ce am dar ma simt mereu somnolenta si cam moale asa,nu stiu o fi vremea de vina :D Ia mai bine sa-mi dau 2 palme sa-mi revin si sa ma pun pe treaba :)

#5464 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 11:06 AM

care treaba :) ? ia de te hodine, daca tot nu ai de bucatarit azi! noroc de stella ca dete goanjele ca altfel ma lasai nemancata de pranz :105:

#5465 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 11:29 AM

Vezi postareaDaniella, la 06 October 2011 - 11:06 AM, a spus:

care treaba :) ? ia de te hodine, daca tot nu ai de bucatarit azi! noroc de stella ca dete goanjele ca altfel ma lasai nemancata de pranz :105:

Eii treaba nu se gaseste?!Dat cu un aspirator,cu un moc'',sters un praf,ca ma tem ca boala de care sufar eu lene cronica se numeste :D

#5466 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 06 October 2011 - 11:56 AM

Buna dimineata hanelor :D
Eu beau un ceai, incerc sa ma incalzesc. Am dus-o pe Cati la gradi si a fost mult mai frig decat mi-am imaginat. Am vazut eu termometrul de pe balcon ca zicea ceva aproape de zero grade, dar nu l-am crezut. Poate da vreo raceala in mine sau mai rau raceste fata - sper sa nu! Deseara bag o mare limonada cu miere si fac peste cu mujdei, sa omor toti virusii care ar indrazni sa ne dea tarcoale :105: .

Geany, de la vreme ti se trage, dar vezi tu sa n-aiba ochi :)

#5467 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 12:02 PM

zeo gradeeee :D ! hai acasa Mario! colea erau dimineata vreo 20 si mi se parea frig :) , acum cred ca s-a mai incalzit ... pe noi ziua tot ne bantuie spre 30, dar seara si dimi e frig!

in schimb gazda la care am stat in Sicilia, imi scrie ca e inca vreme de soare, mare si baie, apa calda inca .... Acolo m.as muta cu ochii inchisi :) viseaza Danello, viseaza!

cu ochi zici? n.ar fi rau ca tot nu are hodina femeia asta! asa poate ma inspira si pe mine ca m-as descurca si cu doi, chair daca abia ma descurc cu una!

si sa va zic una tare: fiica-mea azi noapte si-a suflat nasul singurica! 1 time, da? sa nu exageram!

deci bineinteles ca s-a trezit de nas infundat si nu a mai vrut la ea in patut. Am luat-o la noi, o vreme a plans si a fost tare necajita, probabil speriata ca nu poate respira. I-am mai facut una alta cu mucisorii, dupa care am stins lumina, tv, pc si zic hai mami nani. intre timp mi-am tot suflat eu nasul in servetele de hartie, iar ei i-l stergeam cu un prosopel moale de fata, din acre am 10 numai ale ei. Ei ii fugise somnul de atata plans, de acum era vesela si cu chef de joaca. Si se tot se juca cu prosopelul, si-l punea pe fata si ne facea bau, in final la pus la nasuc si a suflat! Manca-o-ar mami pe ea de maimutica desteapta! Apoi mi-a facut semn sa-i dau servetele de hartie si ne-a sters bine de multe ori si pe mine si pe tati la nas. A dus un pic si la ea la nasuc, dar nu a mai suflat. In final s-o culcat happy. Azi isi amintea doar sa ne stearga pe noi cu servetele de hartie la nas, degeaba suflam noi, ca ea cu prosopelul ei sa-si sufle nasul nu a mai repetat. Anyway ne-a uimit, ca nepotul meu cel mic are aproape 4 ani si tot cu aspiratorul ii trag mucii ca nu vrea :105: sa sufle nasul.

#5468 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 12:21 PM

Vezi postareaMariaSan, la 06 October 2011 - 11:56 AM, a spus:

Geany, de la vreme ti se trage, dar vezi tu sa n-aiba ochi :105:

Thii pushchea pe limba ta !!! :D Nop,la mine gata s-o inchis magazinul cu copii e curatenie generala,inventar gattaa!!!... :) :)

Deja m-am mobilizat ,am dat cu aspiratorul si cu mocul'' in bucatarie ,deja ma simt mai vivace :D
Dar de vreo cateva zile ma simt asa obosita,somnolenta,mai lenesa ce sa mai' :) ,cred ca e vremea asta ciudata,ies dimineata cu bubuletul sa-l duc la gradi si e cancer,apoi la amiaza o caldura de te toropeste,atipica pt. vremea asta ...E ciudat :)

#5469 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 12:29 PM

Geany cum ai inchis magazinul? invata-ma si pe mine :D

eu nu mai am bebe... bebele meu de ditamai handralau' :) , asa ca mi s-a facut iara dor si pofta de un bebe. cineva sa-si faca mila de mine si sa ma ia la palme :105:

Daniela, felicitari pentru Bea, e mare draga de ea acum si nu o sa inceteze sa te uimeasca probabil pana va face 50 de ani, sau poate toata viata :) .
Pe mine ma termina Cati in fiecare zi... pur si simplu n-am timp sa povestesc si memorie sa imi amintesc toate cate le zice la trei anisori ai ei...

#5470 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 12:35 PM

Vezi postareaMariaSan, la 06 October 2011 - 12:29 PM, a spus:

Geany cum ai inchis magazinul? invata-ma si pe mine :D

eu nu mai am bebe... bebele meu de ditamai handralau' :) , asa ca mi s-a facut iara dor si pofta de un bebe. cineva sa-si faca mila de mine si sa la ia la palme :105:

Maria eu mi-am pus sterilet pe 9 ani la 40 de zile dupa nastere,imediat ,asa ca-l am de 5 ani ,cand se va inplini termenul il schimb si merg in continuare asa ,ca nu mai vreau bebei :)

#5471 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 01:15 PM

Vezi postareaMariaSan, la 06 October 2011 - 12:29 PM, a spus:

Daniela, felicitari pentru Bea, e mare draga de ea acum si nu o sa inceteze sa te uimeasca probabil pana va face 50 de ani, sau poate toata viata :) .
Pe mine ma termina Cati in fiecare zi... pur si simplu n-am timp sa povestesc si memorie sa imi amintesc toate cate le zice la trei anisori ai ei...

nu m-ar mira sa ne tot uimeasca, mai ales ca a ales si un ou kinder de pe tava ... : adica ne va uimi cu tot felul de suprize ... Asta asa ca amuzament, ovcorse

deci 2 ani sunt intre Cati si Chris, e bine ca ma tot gandeam la tine ... mai am timp sa realizez performanta ta ... Doar curajul imi lipseste si timpul... :105:

#5472 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 01:22 PM

La mine baiatul cel mare ,are sa implineasca 21 de ani :105: iar bubuletul va avea doar 5 ani si jumatate ,(tare mi-asi fi dorit o fetita :D dar mai bine asa,va dati seama ce era de capul ei saraca ,cate i-asi fi facut la cat is ' de nebuna :) toate moatzele de pe lume si cele mai traznite rochite :) )eniwei'e greu cand e diferenta mare ,ca ma dezvatasem ,acum chiar ca nu asi mai avea rabdare sa o iau de la capat,imi plac bebeii,mi-s dragi sa ma joc cu ei, da' dupaia' sa plece fiecare la mama lui :) :)

#5473 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 01:25 PM

Vezi postareaDaniella, la 06 October 2011 - 01:15 PM, a spus:

nu m-ar mira sa ne tot uimeasca, mai ales ca a ales si un ou kinder de pe tava ... : adica ne va uimi cu tot felul de suprize ... Asta asa ca amuzament, ovcorse

deci 2 ani sunt intre Cati si Chris, e bine ca ma tot gandeam la tine ... mai am timp sa realizez performanta ta ... Doar curajul imi lipseste si timpul... :105:

sa nu-ti zici ca-ti lipseste timpul sa faci... ce trebe sa faci ca sa faci un copil :D
pentru curaj iti recomand un pahar de vin :)

#5474 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 06 October 2011 - 01:30 PM

Neata' gagici!

Eu o pregatesc pe asta mare de gradi, sunt mai ok astazi parca nu asa obosita. Asta e a 3-a zi fara zahar, tot ma simt obosita dupa ora 3 si imi vine sa mananc intruna, dar sper sa treaca astea.

Geany,mai sunt zile cand suntem mai obosite,sau cand mancam mai mult si tot asa...Trece..
La mine vremea este foarte frumoasa, incepe sa fie ca si un inceput de vara, dimineata si seara e asa de bine!!

Stella,gata cu treburile?

Daniella, bine zici tu acolo cu dieta pe viata dar eu sunt un pofticios de aluaturi si de praji cu creme ...nu ma vad eu sa nu papa zahar si faina alba dar mai stii!!?

Astazi nu stiu ce sa gatesc, pt amiaza mai am supa imperiala, mai vad ce combin pt cina.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5475 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 06 October 2011 - 01:32 PM

Vezi postareaMariaSan, la 06 October 2011 - 01:25 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 06 October 2011 - 01:15 PM, a spus:

sa nu-ti zici ca-ti lipseste timpul sa faci... ce trebe sa faci ca sa faci un copil :D
pentru curaj iti recomand un pahar de vin :)

Eu astept sa aud de la voi ca vine al 2-lea. Aducem toate de la han vin, ceocolata si ce mai trebuie si voi vedeti acolo cu fabrica...
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5476 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 01:36 PM

Vezi postareaMariaSan, la 06 October 2011 - 01:25 PM, a spus:

sa nu-ti zici ca-ti lipseste timpul sa faci... ce trebe sa faci ca sa faci un copil :)
pentru curaj iti recomand un pahar de vin :D

nu timpul sa il fac imi lipseste :105: , ca de facut se face mintenas! timpul sa il cresc! cine mi-l creste apoi fara sa ma niervez? :)

un pahar de vin, aia da! :)

#5477 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 01:38 PM

Eu nu asi putea si nu asi vrea sa tin o dieta pe viata,imi pare rau ca o spun,dar cu masura (asta e cel mai important in opinia mea) trebuiesc savurate micile placeri ale vietii. Diete da ,sunt mama lor si tata lor ,le-am incercat pe toate :105: cea mai tare ''infometarea'',da rezultat pe moment apoi,usor,usor pun la loc :)
Eu va respect opinia si o sa va sustin de pe margine cu incurajari,ce pot sa zic?!:''jos palaria!'' Problema mea cea mai importanta e ca nu vreau,ca daca asi vrea nu m-ar opri nimeni,sa-mi fie rusine :D

#5478 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 01:41 PM

Acu'k te-ai lasat de zahar, ai mancat fructe? stii ca zaharul alb din dulciuri nu ofera celulelor energie, ci din contra la jum de ora de la consum esti si mai epuizat. Asa ca ideea asta e doar de la tartacuta. Ia dumneata si mananca 2 fructe dimineatga pe stomacul gol. Ziua combina carnita cu salate de legume (crude ar fi ideal, dar merg si la abur), pentru ca si legumele contin glucide. Fii pe pace, corpul tau nu are nevoie de zahar, asta a aparut tarziu, doar creierul cere ... ca sa nu repet ca de la cap ni se trage :)
Aluaturile vei invata f bine sa le faci si fara faina alba, cu faina integrala si alte fainuri (De migdale etc). va fi bine si pt copii, faina alba nu aduce nik nutritiv sau energetic in organism, doar balast si din pacate si altele ... .
In fine, zici ca sunt angajata la o firma de cereale integrale, sau zahar brun :105: Cu toate astea nu le fac reclama, insa antireclama la faina/zahar alb fac benevol

#5479 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 01:44 PM

pai Dani, il cresti tu singura un an apoi e mai usurel

#5480 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 01:45 PM

Vezi postareaOana S, la 06 October 2011 - 01:32 PM, a spus:

Eu astept sa aud de la voi ca vine al 2-lea. Aducem toate de la han vin, ceocolata si ce mai trebuie si voi vedeti acolo cu fabrica...

Eu vreau sa vad ce aduceti voi la copii cand plec eu al serviciu, dar nu bunataturi de le postati pe aici ci disponibilitate de timp. Deci se ofera careva sa petreca o zi /saptamana cu pruncii mei? nuuu, atunci ajunge 1 pt moment.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic