Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5681 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 11 October 2011 - 02:33 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 October 2011 - 02:12 PM, a spus:

Boni tie tb sa-ti fac si o dedicatie cu mare drag ...pe unde or umbla piciorusele tale ...
mi-au placut mult instructiunile si parca auzeam povata ta ...

sar'na Imagine postata
ale mele picioruse stau, nu umbla pe nicaieri :D mai bine zis al meu dos sta pe scaun si incep sa fac 13-14 ca vreau sa mai si rasuflu putin. abea apuc sa va mai citesc cate putin, de scris nici vorba :(

sunt mandra ca stiu sa mananc ciocolata. si am invatat singura :D

#5682 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,498
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 October 2011 - 02:34 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 October 2011 - 01:50 PM, a spus:

nu se paote ca softul artei sa micsoreze automat pozele cele punem noi la dimensiunea max acceptata de site? Iertati ignoranta cu care intreb, dar asa poate as posta si eu mai des cu poze.

Daniella, toate facem operatia asta de a micsora pozele, mai ales din respect pentru cine citeste si nu are o conexiune fulger si trebuie sa stea 3 minute sa i se incarce pagina cu pozele tale enorme, asa cum o facem toate, o poti face si tu, e suficient sa o vrei :D fiecare dintre noi are si serviciu si casa si copil si sot si ciine s.a.m.d

#5683 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 11 October 2011 - 02:41 PM

Maya zicea ca foloseste PSE si micsoreaza poze in grup. Acu' io nu stiu daca ea o mai fi avand kit-ul, dar cred ca se poate gasi pe net.

#5684 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 October 2011 - 02:47 PM

Vezi postareaAdriana, la 11 October 2011 - 02:34 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 11 October 2011 - 01:50 PM, a spus:

nu se paote ca softul artei sa micsoreze automat pozele cele punem noi la dimensiunea max acceptata de site? Iertati ignoranta cu care intreb, dar asa poate as posta si eu mai des cu poze.

Daniella, toate facem operatia asta de a micsora pozele, mai ales din respect pentru cine citeste si nu are o conexiune fulger si trebuie sa stea 3 minute sa i se incarce pagina cu pozele tale enorme, asa cum o facem toate, o poti face si tu, e suficient sa o vrei :D fiecare dintre noi are si serviciu si casa si copil si sot si ciine s.a.m.d

Scuze Adriana. Eu nu de timp ci de nepricepere nu reusesc. pe astea le.am scos din post si am crezut ca le-am micsorat, cand m-am uitat dupa ce le-am repostat erau la fel. E doar vina mea, reusesc bodigaind la intamplare, dupa care uit si nu mai reuesc, ma duc sa le scot si o iau iar sa incerc sa le miscorez.
Am incercat cu irfan si nu le mai regasesc micsorate, nu-sh ce naiba
cu picasa reuseam, dar la ghici si acum nu am mai reusit se pare
alte programe de grafica nu am, ca nu pot instala
inca o data scuze, ca am crezut ca daca au doar 400 k sunt ok, dar vad ca nu

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5685 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2011 - 02:55 PM

am reusit, tot la bajbaiala ... ufff ce rusine! acum nu stiu de ce apare pe ele Sicilia 4-14 septembrie ca e numele unui alt album pe care incerc sa ail micsorez, dar macar nu mai primesc castane, fug si la ce am gatit azi, apoi mai tb sa micsorez si ciocolata 99 :D Iertare! nu mai fac. Dar aveau doar 200 k, sau nu de k e treaba?

#5686 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 11 October 2011 - 02:59 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 October 2011 - 02:55 PM, a spus:

am reusit, tot la bajbaiala ... ufff ce rusine! acum nu stiu de ce apare pe ele Sicilia 4-14 septembrie ca e numele unui alt album pe care incerc sa ail micsorez, dar macar nu mai primesc castane, fug si la ce am gatit azi, apoi mai tb sa micsorez si ciocolata 99 :D Iertare! nu mai fac. Dar aveau doar 200 k, sau nu de k e treaba?

N-are musai neaparat legatura cu marimea de pe hard. Conteaza dimensiunea pozei, in pixeli. Fa-o de 800x600 sau, mai bine, de 640x480. Ies sub 100 kb, la marimea asta!

#5687 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 11 October 2011 - 03:05 PM

Poti incarca in photobucket.com , acolo ai edit la poza , alegi resize , dai marimea care vrei , aply , replace the original , copiezi IMG code si dai "paste " aici . Uite o poza micsorata de mine acolo .

Imagine postata

#5688 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 11 October 2011 - 03:55 PM

A 8-a zi fara zahar si astazi am mancat miere, ca pana astazi nu am mancat nimic dulce.
Digestia merge f bine de cand nu mananc zahar, nu mai retin toxine si ma simt bine, inca nu am pofte de praji..
Am sa incerc sa scad si faina alba, mai vad..

Naspa cu durerile de dinti/masele si eu cat am indurat ....ofof si din prostia mea ca nu ma duceam la dentist tot dadeam cu calmante si tot imi treceau si apoi dupa putin timp se infectau si nu mai mergea nici cel mai tare calmant si apoi antibiotice si dureri si mai mari. SFATUL MEU- CAND VA DOR MASELELE, LA DENTIST!! nu faceti cum fac eu, pana imi crapa capul...

La mine vremea este f f f frumoasa!! Nu mai este asa umed si inabusitor de cald, e o vreme numai buna de plimbat de stat la plaja...etc pana in luna mai asa va fii vremea la mine. EEEEeeeeee!!

Daniella, eu cu picasa micsorez si nu am probleme...
Arata f bine dulciurile dar nu-mi fac cu ochiul, mai stau cumintica... :D

Ralu, ai o frumusete de fetita!! Nu stiu care esti din poze...

Mai stau sa va citesc...
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5689 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2011 - 04:36 PM

Oana, finalmente am gasit pe cineva care imi poate spune cum fac cu Picasa! fii buna si spune-mi cum micsorez, eu butonez, gasesc la ghici dupa mai multe incercari si invarteli, dupa care nu mai stiu parcursul corect pe care l-am urmat. Te rog :sad3:

#5690 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 11 October 2011 - 05:03 PM

Vezi postareaOana S, la 11 October 2011 - 03:55 PM, a spus:

pana in luna mai asa va fii vremea la mine

oana, în ce parte a floridei locuieşti?

#5691 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 11 October 2011 - 05:12 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 October 2011 - 04:36 PM, a spus:

Oana, finalmente am gasit pe cineva care imi poate spune cum fac cu Picasa! fii buna si spune-mi cum micsorez, eu butonez, gasesc la ghici dupa mai multe incercari si invarteli, dupa care nu mai stiu parcursul corect pe care l-am urmat. Te rog :sad3:

Eu am picasa 3....
Dau clic pe poza dorita apoi jos este optiunea de EXPORT si dau clic,apoi imi apare o fereastra cu multe optiuni...si bifez RESIZE TO: si pun 480 pixels si daca vrei sa-ti apara si numele pe poza , bifezi ADD A WATERMARK si scrii ce nume vrei sa-ti apara tie si apoi la sfrasit dai OK si gata.
Iti raman salvate si la urmatoare poza nu mai trebuie sa bifezi nimic doar sa dai EXPORT si apoi OK.
Cand vrei sa postezi poza te duci unde sunt pozele tale apoi la Picasa Export- acolo vor fii pozele exportate de tine si cred ca stii urmatorii pasi..
Sper ca ai inteles, daca nu scrie un email.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#5692 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 11 October 2011 - 05:15 PM

Vezi postareaDexter, la 11 October 2011 - 05:03 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 11 October 2011 - 03:55 PM, a spus:

pana in luna mai asa va fii vremea la mine

oana, în ce parte a floridei locuieşti?

Langa Fort lauderdale. Sau la 45 min. mers cu masina de Miami.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#5693 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2011 - 05:53 PM

Oana merci mult, cum am ocazia sa micsorez iar te anunt de nu reusesc. Sper sa nu fie cazul, acu ca am negru pe alb :sad3:

Jeanneta noastra, dupa ce am tipat-o nu-si mai arata nasul pe aici! sunt sigura ca iar coace ceva pt siluetele noastre. Macar sa ii dam iar fiecare comand la ce vrem, sa nu piarda vremea orisicum si sa ne trezim ca am fi vrut altceva. Eu pe azi ma multumesc cu freo 10 parjoale de hribi cu carne ;) , ca nici dupa 10 bucati nu'sht dc reusesc a ma opri ;) ! Numai hribi parjoliti vaz pe fata ecranului!

Am asa o pofta ca ma duc sa ma rog de socrella sa-mi aduca chiftele sapt asta! ;)

#5694 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 October 2011 - 06:02 PM

Daniella, am facut eu parjoale azi ;)...bune mai internationalizate ca am pus si pecorino ras in ele, si pesmet in loc de paine inmuiata.
buuune, a halit sosul ca la iarmaroc...se bateau turcii la gura lui. am mancat si eu cu mare pofta...si acum de cate ori trec prin bucatarie, mai sterpelesc cate una :sad3:

#5695 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 October 2011 - 06:05 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 October 2011 - 05:53 PM, a spus:

Oana merci mult, cum am ocazia sa micsorez iar te anunt de nu reusesc. Sper sa nu fie cazul, acu ca am negru pe alb ;)

Jeanneta noastra, dupa ce am tipat-o nu-si mai arata nasul pe aici! sunt sigura ca iar coace ceva pt siluetele noastre. Macar sa ii dam iar fiecare comand la ce vrem, sa nu piarda vremea orisicum si sa ne trezim ca am fi vrut altceva. Eu pe azi ma multumesc cu freo 10 parjoale de hribi cu carne ;) , ca nici dupa 10 bucati nu'sht dc reusesc a ma opri :sad3: ! Numai hribi parjoliti vaz pe fata ecranului!

Am asa o pofta ca ma duc sa ma rog de socrella sa-mi aduca chiftele sapt asta! ;)

He he ! Nu doar ca nu prea am loc la calculator,intru doar cu vieteza fulgerului sa vad ce ati mai facut voi.Si ai mei se balacesc cu parjoale,sa vad daca o mai vrea baiatul cel mare vreo 2 paste in rest nu mai gatesc nimik azi ;)

#5696 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2011 - 06:06 PM

Vezi postareastella, la 11 October 2011 - 06:02 PM, a spus:

Daniella, am facut eu parjoale azi ;)...bune mai internationalizate ca am pus si pecorino ras in ele, si pesmet in loc de paine inmuiata.
buuune, a halit sosul ca la iarmaroc...se bateau turcii la gura lui. am mancat si eu cu mare pofta...si acum de cate ori trec prin bucatarie, mai sterpelesc cate una :sad3:

e moda terminatoarelor prin pofte aici ;) vreau sa sterpelesc si eu vreo cateva, pune la bataie! vreau si eu cu pecorino si pesmet si prajeala cum o facusi? ai pus si tu hribi? v-ati vorbit sa ma exterminati care va sa zica ! ;)

#5697 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2011 - 06:07 PM

Vezi postareaGeany, la 11 October 2011 - 06:05 PM, a spus:

He he ! Nu doar ca nu prea am loc la calculator,intru doar cu vieteza fulgerului sa vad ce ati mai facut voi.Si ai mei se balacesc cu parjoale,sa vad daca o mai vrea baiatul cel mare vreo 2 paste in rest nu mai gatesc nimik azi ;)

pana la urma ce diferenta e intre parjoale si chiftele, ca sa nu mor toanta?! doar de marime? :sad3:
sa se balaceasca, dar tremete si la Bucuresti cateva cu rata ;)

#5698 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2011 - 06:20 PM

Chestie de zona cred,la noi asa le spunem si la piftie racituri si tot asa... :sad3:

#5699 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 11 October 2011 - 06:30 PM

Vezi postareastella, la 11 October 2011 - 06:02 PM, a spus:

am mancat si eu cu mare pofta...si acum de cate ori trec prin bucatarie, mai sterpelesc cate una :sad3:

io nu cred!

Vezi postareaDaniella, la 11 October 2011 - 06:07 PM, a spus:

pana la urma ce diferenta e intre parjoale si chiftele, ca sa nu mor toanta?! doar de marime? ;)

nu, draga, si de forma! ;) chifteaua-i rotunda, parjoala -ovala.

cica-n chiftele se pune usturoi, iar in parjoale ceapa prajita. eu n-am tinut cont niciodata, da' ceapa prajita ;) n-am pus never in niciunele.

asta-mi aminteste de-o intamplare tragi-comica. dupa ce-a murit soacra-mea, s-au dus al meu si cu sora-sa sa ia certificatul de deces de la medicul de familie (sau un certificat constatator, ceva) si cat scria dr hartia, ei isi faceau planuri ce mai tb sa cumpere ptr pomana. cand au ajuns la cas, cumnata-mea, care-i o mare priceputa, il intreaba pe frate-su (recte omu') care-i deosebirea intre cas si telemea (directiva era sa cumpere cas). la care omu' meu, alt priceput, senin: pai casu-i rotund si telemeaua patrata. si amandoi au izbucnit in ras in privirile dezaprobatoare ale drlui.

#5700 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2011 - 07:19 PM

Asa e bunica le facea chiar mai ovale decat io',eu cu lopetile mele ,hi hi hi! ca am maini de bubulina'',mici si plinute mai rotunjoare ashea,imi ies mai pe drum mai pe langa drum,una mai ovala una mai patrata ;) oricum noi le numim parjoale,cat despre reteta fiecare familie cred ca are reteta ei(unii nu suporta usturoiul,altii ceapa etc),ienywei',maine or sa se transforme in piftelute cu sos (ca parjoale cu sos zgarie la ureche :sad3: ) cu piure de cartofi si muraturi,asa ca asta-i meniul pe maine ;)

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul