Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6141 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 24 October 2011 - 09:41 AM

buna dimineata tuturor. sa aveti o saptamana usoara si frumoasa :)

Vezi postareaAngel, la 23 October 2011 - 02:40 AM, a spus:

azi facem 7 ani de casatorie

multi ani fericiti inainte. frumosilor!!!

Vezi postareaMutti, la 23 October 2011 - 08:21 AM, a spus:

Ne-am intors acasa!

bine ati revenit :)

Vezi postareasissi, la 23 October 2011 - 01:07 PM, a spus:

Juniorul meu citeste :hungry:

doamne cat e de dulce!!! si ce repede a crescut! Imagine postata

#6142 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 October 2011 - 09:49 AM

Vezi postareaAngel, la 23 October 2011 - 02:40 AM, a spus:

neata gagix.
eu m-am trezit in tambalau, galagie si pupaturi de la toti 3 :)...la 7 dimineata ca nu mai puteau sa astepte
azi facem 7 ani de casatorie si au tinut mortis sa ma trezeasca cu noaptea-n cap.
fetele incantate tare ca mergem la restaurant (nu prea am chef sa fiu sincera) si ca ma imbrac in rochia de mireasa? :) i wish
ada nu s-a simtit bine ieri, o durea in gat si capul de nu se putea ridica de pe canapea, eu cu gatul (mi-e groaza ca imi trece numai cu antibiotic si acum nu mai imi da dr antibiotic, o sa trag pana trece de ma plictisesc :( ...)...vad ca nu sant umflate tare, pot sa inghit

cam atat. prietenii fac pariuri la greu ce e bebe, ma amuza la culme. f multi spun ca e fata. as vrea eu, ma descurc cu fetite, baietel o sa schimbe dinamica :hungry:

uite-ne acum 7 ani :)

Felicitari! Casa de piatra si sa aveti parte doar de clipe fericite impreuna! :)

#6143 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 October 2011 - 09:52 AM

Vezi postareasissi, la 23 October 2011 - 01:07 PM, a spus:

Juniorul meu citeste :)

E superb! :) Niste falcute numai bune de scarmanat! :hungry:

#6144 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 24 October 2011 - 09:56 AM

Buna !
Eu sunt intr-o pasa proasta zilele astea , nu prea am chef de nimic . Ieri am vegetat pur si simplu ,aproape toata ziua .Si as face si astazi la fel daca nu mi-ar parea rau de fata , sa stea inchisa in casa . Dar asta e singurul lucru pe care il voi mai face pentru o perioada buna , ma voi ocupa doar de fata si in rest , Dumnezeu cu mila .
Voua va doresc sa aveti o saptamana frumoasa

Imagine postata

#6145 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 October 2011 - 10:03 AM

Vezi postareaizuk, la 24 October 2011 - 09:56 AM, a spus:

Buna !
Eu sunt intr-o pasa proasta zilele astea , nu prea am chef de nimic . Ieri am vegetat pur si simplu ,aproape toata ziua .Si as face si astazi la fel daca nu mi-ar parea rau de fata , sa stea inchisa in casa . Dar asta e singurul lucru pe care il voi mai face pentru o perioada buna , ma voi ocupa doar de fata si in rest , Dumnezeu cu mila .
Voua va doresc sa aveti o saptamana frumoasa

Izuk, sunt alaturi de tine! :) Din pacate, se mai intampla si lucruri rele / nasoale.
Si noi (amandoi) suntem intr-o pasa nasoala. Nici nu stiu de ce m-am trezit dimineata...... :) din inertie, cred. :hungry: Ceea ce e tragic, sa fim seriosi!
Cred ca e ceva in aer, ca prea se aduna problemutele. Nu doar pe capul nostru, in general cunoscutii vad ca au probleme! :)

#6146 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 24 October 2011 - 10:08 AM

Vezi postareaFoxyy, la 24 October 2011 - 10:03 AM, a spus:

Cred ca e ceva in aer...

si eu zic tot asa... e ceva deprimant in aer... Imagine postata

#6147 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 October 2011 - 10:15 AM

Vezi postareaboni, la 24 October 2011 - 10:08 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 24 October 2011 - 10:03 AM, a spus:

Cred ca e ceva in aer...

si eu zic tot asa... e ceva deprimant in aer... Imagine postata

Atunci, ar cam fi cazul sa schimbam aerul!

Fisier atasat  air.jpg (33.84K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  Picture1.jpg (88.68K)

Fisier atasat  air-quality-clouds.jpg (15.14K)

Fisier atasat  j0395972_86320_7.jpg (56.07K)

#6148 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 October 2011 - 10:38 AM

Azi, ma simt cam asa:

Fisier atasat  tristetea.jpg (47.16K)

Fisier atasat  xcaaasfa.jpg (40.07K)

Fisier atasat  Picture1.jpg (22.5K)

Fisier atasat  tristete1.jpg (14.9K)

Fisier atasat  tristete2.jpg (10.35K)

Fisier atasat  tristete.jpg (134.34K)

Fisier atasat  tristete-lac1.jpg (33.24K)

Fisier atasat  catei88.jpg (14.45K)

#6149 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 24 October 2011 - 10:52 AM

Heiiii, ce-i aici? Han sau bar de negri?
Ce-i atata smiorcaiala?Imagine postata Sus fruntea, ca viata-i frumoasa, tinere suntem, frumoase suntem, deshtepte...avem tot timpul, ca doar suntem in crestere...
Ia, luati partea frumoasa a vietii si lasati smiorcaielile, ca va rad bubuletii!
Cate un Imagine postata v-ar ajuta?
Va dau cati vreti, ca am!Imagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postata
Jos din patucele, faceti-va frumoase si zambiti, ca avem treaba!
Imagine postataImagine postataImagine postataImagine postataImagine postata sa va molipsiti!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6150 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 October 2011 - 10:59 AM

Phii! Da' ci-aveti bre'?! Ati cazut in butoiul cu melancolie?! :)

Pa' se poate ashea ceva?! :) si n-am nici o gluma la mine acu' ...

Bubuletul a inceput sa spuna:''nashol'',si ''mishto''... :) l-am intrebat de unde stie,a zis ca de la ghinitza'' .. :) clar... :)

Mnee! Am ditai ceaunoiul pe foc,cu fasole cu costita afumata :( am pus di tati: crenguta de cimbru,2 bobite de coriandru,2 foi de dafin,bobite de piper si putin maghiran,boia iute si dulce ,moama cum miroase,tre sa cobor sa iau paine neagra,pepene murat iestem,ceapa rosie si verde iestem,si gogosari marinati dar si copti,iestem...deci acusi la masa...acusi peste vreo ora 2 ca-i fasole colorata deaia de-mi place mie :hungry:

#6151 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 October 2011 - 11:14 AM

Izuk, Foxyy, Boni bine ca ati zis voi ca mi-era tarsha sa ma plang, dar si io am o stare de ieri, de zici ca am dat in depresia post-partum :) daca tot nu am avut anul trecut, am acu :)
Izuk stiu ce zici, ca si eu simt la fel! phiii :hungry: As zace si as lancezi pana la primavara :)
Insa cum zice si zozo hai sa facem la un fel sa bagam ceva optimism!

Boni iti urez si aici: un an plin de bucurii si impliniri! :( :)

Angel, la cum te stiu cu bata de baseball sub perna si mie imi venea sa rad :( cand am scris ca pareai supusa! ...insa asta imi inspira poza aiai ... ! Ca poate intre timp ai pus mana pe bata sau de la inceput ai fost cu ea in mana ... asta numai tu stii ... Auzi? ziceai ca vrei sa-l fentezi pe d-l Angel, am citit ca sunt teste de sex bebeu care functioneaza ca si cele de sarcina. Nu ai vrea tu sa nu ne mai tii pe jar cu pariurile, sa stiu daca am vreun premiu de primit au ba :)

O saptamana excelenta, cheer up fox!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6152 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 October 2011 - 11:49 AM

Cateodata, nu poti controla anumite evenimente si astfel, nu ai nici un control asupra efectelor.... Totul se rasfrange asupra ta si n-ai ce face, nu poti nici sa reactionezi. Poti doar sa-ncerci sa rezisti valului si sa speri ca nu te va matura prea tare. :hungry: Si cand mai ai parte si de-o vreme de cacao..... sau de alte vesti, care mai de care mai "bune"...... parca ti se duce moralul undeva sub nivelul Marianelor! :)

#6153 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 October 2011 - 12:01 PM

Mi-am adus azi lumanari poarfumate, am pus de un ceai de plante aromat cu ghimbir si ananas, pun si muzica de relaxare ... si apoi CELE RELE SA SE SPELE, CELE BUNE SA SE ADUNE!

Fisiere atasate

#6154 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 October 2011 - 12:03 PM

Vezi postareaDaniella, la 24 October 2011 - 12:01 PM, a spus:

Mi-am adus azi lumanari poarfumate, am pus de un ceai de plante aromat cu ghimbir si ananas, pun si muzica de relaxare... si apoi CELE RELE SA SE SPELE, CELE BUNE SA SE ADUNE!

Muzica, unde-i muzica???? :hungry: (asta fiind din ciclul: halatul, cat e halatul???)
In rest, un masaj nu mi-ar strica, nici un apus de soare pe malul marii / oceanului, ori o sedinta de relaxare cu aromaterapie! :) Numa' ca nu vad nici o posibila realizare a uneia dintre toate astea, nu in viitorul apropiat.

#6155 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 24 October 2011 - 12:52 PM

Daniela, nu mai fac nici un test, jumate de sarcina s-a dus...nici nu stiu cand a trecut. mai e putin si gata.

eu nu sant trista, un pic ingrijorata pt un membru al familiei(operatie de 9h azi :rolleyes: ), insa nu am chef de mai nimic. nu am suficienta energie sincera sa fiu.
si eu ma gandesc la un masaj. am inteles la aici langa mine la spa fac masaj de gravida super relaxant.

foxy, mersi.

fetelor, ganditi-va ca sant chestii mult mai rele pe lumea asta si, cand auzi de necazurile altora ale tale par floare la ureche.

o saptamana buna tuturor. eu sant la dr maine, Ada are o eczema nasoala pe talpa piciorului si nu trece cu nimic. cred ca trebuie crema cu steroizi sau ceva puternic.

#6156 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 24 October 2011 - 01:00 PM

eu am iesit din groapa Marianelor!!!
m-a surprins o fosta colega de birou (e pensionara tanara) cu un gest nemaipomenit. mi-a facut azi o surpriza. restul celor din birou nu stiau de ce am adus prajituri si suc. nici macar nu au intrebat ce e cu ele acolo. si doar suntem doar 4 (azi doar 3) de toti. ea si-a amintit de ziua mea, a venit "in oras" si a trecut pe la birou si mi-a adus 2 gutui. Imagine postata in fiecare an, in toamna, imi aducea 2-3 gutui din gradina ei. anul asta era primul an fara ea la birou. dar tot am primit gutui.

asa ca acum sunt happy Imagine postata

#6157 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 October 2011 - 01:02 PM

Vezi postareaFoxyy, la 24 October 2011 - 12:03 PM, a spus:

Muzica, unde-i muzica???? :lol: (asta fiind din ciclul: halatul, cat e halatul???)
In rest, un masaj nu mi-ar strica, nici un apus de soare pe malul marii / oceanului, ori o sedinta de relaxare cu aromaterapie! :rolleyes: Numa' ca nu vad nici o posibila realizare a uneia dintre toate astea, nu in viitorul apropiat.

nu stiu sa pun muzica la han, ca am pe cd, 1 cd intreg numai de relaxare si cu 2 lumanarele aprinse zici ca sunt la biserica :rolleyes: tb sa ma duc sa iau uleiuri parfumate, sa ard lumanarici normale ... =))

Angel asa e! n-avem decat zgarmici in fund (eu cel putin) ... daca ne gandim bine si comparativ cu alte nenorociri, doamne fereste!

LA VITA E' BELLA! =))

#6158 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 24 October 2011 - 01:06 PM

Buna , fetelor!

Al meu si-a luat azi liber ca sa duca fata la cresa si sa ramana cu ea la nevoie....ca n-a mai fost la cresa de 3 saptamani. Degeaba a avut liber , ca fata cica a zbughit-o in grupa si nici n-a mai vrut sa auda de el :rolleyes:

Azi e ziua Lorenei , fetitze nasei. Sarbatoreste chiar azi , nu in week-end , asa ca dupa servici , adica dupa 3 , merg iute acasa , schimb fata , iau si hainutze de schimb si plecam iute. Nici nu stiu cum o sa fie , ca vrea sa sarbatoreasca acasa si pe frigoaica asta....cica pruncii stau in casa , dar io nu las fata singura acolo ca n-au toate scarile asigurate cu gratar , daca o zbugheste pe scari? Asa ca-i iau si o pufoaica pt afara...ghetutze...pantaloni d-aia grosi.... . De imbracat o imbrac in rochitza galbena tricotata de buni ei :rolleyes:. Si cu sepcutza asortata :lol:

Stitzi ca n-am terminat inca de despachetat?

#6159 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 24 October 2011 - 01:14 PM

Vezi postareaMutti, la 24 October 2011 - 01:06 PM, a spus:

... De imbracat o imbrac in rochitza galbena tricotata de buni ei :rolleyes:. Si cu sepcutza asortata :rolleyes:

neaparat sa faci si sa pui o poza cu ea, te roooog. asa de tare-mi plac genul asta de hainute Imagine postata

#6160 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 October 2011 - 01:46 PM

Boni,''La multi ani''! :rolleyes: :lol: multa sanatate si tot ce-ti doresti tu din suflet iti urez... :rolleyes:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul