Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6581 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 07 November 2011 - 12:40 AM

Buna dimineata si din Sud :)

Ioana eu ma uitam aici la Dancing with the stars cand era.

Carmaw locatia ta imi aminteste de vremuri de demult tare frumoase - in 1994 ca proaspata absolventa :lol: am obtinut o bursa de studii la MAICH in Chania - a fost prima mea iesire din tara. Am iubit insula - am colindat-o in lung si-n lat si am amintiri tare frumoase legate de acolo. Mancarea a fost si ea exceptionala. in gradina MAICH se cresteau experimental tot felul de soiuri de citrice - cred ca le-am degustat pe toate =)) - de la atate citrice parul meu prinsese o tenta verzuie :lol:

#6582 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 07 November 2011 - 01:01 AM

neata gagix. e luni deja :)...abia astept vacanta la noi, pe 16 dec incepe. mai e nitel. deja am inceput sa ma organizez pt ziua feteler, tati le face invitatii pe calculator, sa vad ce tort vor (nu mai vor tort de cumparat, e mai bun al meu chipurile. de frumos nu-i frumos da iese gustos de obicei )

miercuri am musafir pana duminica, am desprafuit camera de oaspeti :lol:...e nasul nostru de cununie, el m-a dus la altar ca ai mei nu erau aici, e japonez tipul si vine sa ne viziteze. pe Sara nu a vazut-o niciodata in carne si oase :lol:

azi calc, nu mai aman. le-am mutat de colo colo ieri, am facut altele pana la urma. azi nu semai poate. tot o sa ploua, asa ca tot prin casa ne facem de lucru.

fac iar placinta cu dovlecel si morcov, dubla cantitate azi =))...
diseara nu stiu, mai vedem.

o saptamana buna va urez, fara dureri de cap

#6583 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 07 November 2011 - 04:15 AM

Buna dimineata
Si eu cu programul meu aiurea...iar m am sculat cu noaptea n cap.
Ieri furam la restaurant undeva sus(pacat ca mi am uitat telefonul acasa pt foto)vreme splendida peisaj de rigoare
Am comandat niste cirnaciori si omu un fel de.....in fine o oaie fiarta dar cu multe ierburi...toate resturilele am luat la paket pt pisic.Azi ca n fiece luni s a schimbat fata sitului si cam atit.
Omu vrea sa gateasca eu vreau sa mi fac de lucru cu niste chifle.....so nimic nou sub soare.
Cristina5cum mai e culoarea parului? :hello: ,Stelle,fetele,
va pup!

#6584 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 07 November 2011 - 08:06 AM

Neata buna, doamnele mele! S-aveti o saptamîna frumoasa :hello:

Gata vacanta, a început scoala! A fost scurta, dar binevenita! Acum o asteptam pe cea de iarna! :D
În rest, ma doare capul!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#6585 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652

Postat 07 November 2011 - 08:43 AM

Vezi postareazoazorel, la 06 November 2011 - 07:32 PM, a spus:

Haidi, bre, Geanny, a nu-i ase rau! Si io, la Braila, tot asa patesc!
Las' ca-l drege Bubu! Imagine postata Imagine postata

Lasa-ma bai Zoazo ca am crezut ca inebunesc ieri,si bubuletul tare suparat a mai fost ca nu s-a putut juca la calculator,acu' l-o mesterit sotul sa vedem cum merge :hello:

#6586 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 07 November 2011 - 08:45 AM

O zi buna si o saptamana minunata tuturor va urez!
Na' ca mergi' rapanu' ista di calculator ! :hello:

Bate vantul si-i intunericos' la noi,si eu trebuie sa ies la cumparaturi,ca sotul vrea musaca ,asa ca azi asta-i meniul :D

#6587 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 November 2011 - 09:09 AM

Buna dimineata, e urat si gri si la mine, un mic dejun mai consistent :hello:

Fisiere atasate

#6588 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 07 November 2011 - 09:31 AM

"Neata la tot hanul!

Ura, nu ma mai doare maseaua!!!!

Asa ca dau o cafeluta si un coniac:

Fisier atasat  coffee-cognac.jpg (69.24K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  cafeaua-de-dimineata_2446d033b9a3b3.jpg (32.08K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#6589 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 07 November 2011 - 09:36 AM

'Neata!
Servesc si eu o clatita si-un coniac (desi e cam devreme....... da' cum io nu beu cafea..... :D) de la fetele harnice :D.
Ma cam nevrozez ca nu reusesc sa gasesc nicaieri un pandantiv de aur cu scorpion...... :D Nici la amanet, nici la bijuterii..... au intrat in pamant toti scorpionii????? :D
N-am de lucru, am predat vineri tot ce-am avut si acu' astept sa ma anunte prietena ca e gata de iesit afara, la o scurta plimbare (de vreo juma' de ora) in jurul cladirii. Sport si sanatate, nu? :D
O saptamana frumoasa va doresc! :hello:

#6590 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 07 November 2011 - 01:34 PM

neata buna!

am crezut ca am luat aparatul la mine sa afisez niste poze sa va delectez cu vreun peisaj de la munte, dar ciuciu ...desi eram sigura ca la mine in geanta se afla, se vede treaba ca a facut pasi!

saptamana splendida la toata lumea, desi e si la mine intunericeala, asa ca iau si eu macar freo 2 clatite! :hello: si un cognac mic :D sa incepem saptamana cu veselie! merci de tratatie!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6591 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 07 November 2011 - 02:20 PM

Tocmai am terminat de mincat(eu ff putin din motive 'tehnice')
Omu a facut pui cu bere(adica a pus ceapa bucatele bacon bere neagra....a iesit super.)
Am avut o salata si un orez brown(nu mi place:(
Pe cind organizam un concurs culinar intre 'jumatatile' noastre??
:hello:))

#6592 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 07 November 2011 - 02:34 PM

Iau si eu o cafeluta si urez la tot hanul o saptamana frumoasa :hello:
Imagine postata

#6593 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 07 November 2011 - 02:38 PM

Ziua buna .
Foxxy uite aici http://www.bijuterii...zodie_scorpion/ dar nu stiu cata incredere prezinta . Nu stiu daca e ok ca am pus link , daca nu , stergeti voi , :hello:

Eu ma simt aiurea , am niste intepaturi in piept , abia pot respira . Sper sa-mi treaca , maine avem in plan o ieseala in Estonia , si daca ma simt tot asa numai de alergatura nu mi se arata .

#6594 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 07 November 2011 - 02:46 PM

Vezi postareaizuk, la 07 November 2011 - 02:38 PM, a spus:

Ziua buna .
Foxxy uite aici http://www.bijuterii...zodie_scorpion/ dar nu stiu cata incredere prezinta . Nu stiu daca e ok ca am pus link , daca nu , stergeti voi , :floare:

Eu ma simt aiurea , am niste intepaturi in piept , abia pot respira . Sper sa-mi treaca , maine avem in plan o ieseala in Estonia , si daca ma simt tot asa numai de alergatura nu mi se arata .

Sar'naaa! :notworthy: pe asta il ginisem si io saptamana trecuta, da' cum nu-mi venea sa comand de pe net, i-am lasat deoparte. Pana azi.... cand le-am zis ca am nevoie de-un pandantiv si ca-l vreau livrat in cateva ore. Foarte politicosi omuletii, mi l-au si adus, la scarbiciu. Impreuna cu purcoiu' de docomente doveditoare / de autenticitate. De incredere ori ba, m-am riscat. Sper sa fie totul in regula. Pare aur, are marcaj, hartiile-s stampilate / parafate... o sa fac un drum la o alta bijuterie, de orice eventualitate. Dar, pare in regula.
Acu' tre' sa gasesc momentu' cand il agat de lant.... ca as vrea sa fie ciurpraiz si sa vada in oglinda / la pipait ca e ceva schimbat la gat! :toothy9;

Ai grija cu intepaturile in piept.... Si pe mine m-a intepat azi de vreo 2 ori, cand am fost la masa. Nu stiu de ce. Din cand in cand mai am astfel de dureri, cred ca-s de la inima, dar nu-s sigura. La controale nu mi-au descoperit nimic in neregula. Si cum nu ma nimeresc la medic taman cand am dureri.... <_<
Multa sanatate si spor / chef de plimbat prin Estonia! :cheers:

#6595 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 07 November 2011 - 02:51 PM

Foxxy , nu stiu cui vrei sa-l agati , dar ideal ar fi cand doarme :notworthy:

#6596 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 07 November 2011 - 03:02 PM

Vezi postareaizuk, la 07 November 2011 - 02:51 PM, a spus:

Foxxy , nu stiu cui vrei sa-l agati , dar ideal ar fi cand doarme :toothy9;

Pai cam asa vreau sa fac. Ori, cand o avea nevoie de-un masaj :floare:.... desi e nitel cam problematic. Sau.... cand e nevoie de-un spalat pe spinare.... :notworthy: <_<

#6597 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 07 November 2011 - 04:17 PM

Salut felelor!!

Izuk, imi pare rau sa aud de amenda...Si eu mai am intepaturi in piept dar nu cred ca este inima, este alceva care nu-i convine ceva...te-am lamurit...
Geany, sper sa nu te i-a raceala mai tare, ca e de naspa, la mine a tinut cam multisor si asa am avut ocazia sa beau vin fiert cu piper si indulcit cu miere, yummy!! :toothy9;
Stella, mi-ai facut pofta de sarmale, nici mie nu-mi place mai deloc sa invart sarmalele, o astept pe socrela mea draga sa-mi faca :notworthy:
Georgiana, ma bucur f tare pt tine ca ti-a trecut maseaua <_<
Foxxy,poate faci o poza cu pendativul ca sa-l vedem si noi
Daniella, te asteptam cu pozele promise..

Eu mi-am facut de cap saptamana trecuta, am spart o 1500$, mi-am luat masa cu scaune pe terasa ca am avut altele si incepeau sa se rugineasca ,le-am luat si f ieftine, acum mi-am luat un material de plastic care imita lemnul, asa am si podeaua de pe terasa si-mi place materialul, zici ca este lemn dar nu-i si nu trebuie intretinut in nici un fel, nu mucegaieste, nu se umfla de la ploii ...etc - costa cam mult dar se merita Apoi mi-am luat mii de recipiente din plastic fara BPA, ca sa-mi organizez prin frigider.. faina ,nucuoasrele,semintele, ca stau in pungi si ocupa spatiu, stau gramada si cand le cauti trebuie sa racolesti..si am luat de vreo 100$ si din astea...si mii de chestiute pt bucatarie...daca le zic ,deja fac un roman aici de citit :floare:
Eu ma bucur cand imi mai cumpar cate ceva, ma simt f bine.
Dar acum o sa trebuiasca sa stau ore in sir sa le organizez...am treaba...

Am decis ce sa fac pt venirea socriilor, am sa fac pe langa supica si Rosii umplute cu orez -reteta a lui Maya.

Va pupic si ma revin sa va citesc, acum am de spalat recipientele de plastic...
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#6598 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 07 November 2011 - 04:52 PM

Izuk, pare rau de amenda! moamma ce scump!

si mie mi.au venit 2 din Italia, 1 de parcare 118.75 eur si una nu inteleg pt ce, dar cred ca tot o parcare ce nu am inteles-o a citi si care e peste 300 eur.
Aia de 300 e din 2008, aia de 118,75 e de anul trecut din vara si insista, mi-au trimis si scrisoarea nr. 2, maine o platesc. Pe prima nu inca, ca nu stiu ce e.

Dar aia sa fie buba, noi sa fim saantosi! Azi am aflat de o prietena care a suferit un anevrism cerebral samabata. Am fost la spital e la aparate, in coma indusa, cica are aproape tot creierul inundat de sange. Are 37 de ani! Terribil :notworthy:

Cat suntem sanatosi noi si ai nostri toate-s bune, micile necajeli sau pagube azi-maine trec, nu ne schimba viata.

multa sanatate tuturor si o dupa amiaza faina!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6599 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 07 November 2011 - 05:14 PM

Buna ziua pe-nserat.

Sanatate bolnaviorilor mai mici sau mi mari.

Daniella, tb sa vezi ce-i cu amenda, ca nu faci decat sa iti adaugi penalizari.Nu scrie pe hartie nimic?Sanatate multa prietenei, e groaznic cand se intampla astfel de chestii, sanatatea e cea mai importanta, restul sunt lucruri trecatoare.Noi in vara am pierdut un nepot de numai 18 ani, tot datorita unei pb cerebrale, e adevarat survenita in urma unui accident produs de un dobitoc.

Izuk, sa ziceti merci ca v-au usurat de numai 300€ si nu i-a ridicat permisul sau sa-i ia pc de pe el.Eu am patit-o acum vreo 2 ani cand am depasit viteza cu 30 km/h peste limita legala.M-am ales cu 3 pc luate de pe permis si vreo 150€ amenda.

Oana, sa folositi cu placere masuta cu scaunele.si eu vreau sa-mi iau ceva gen ratan, nu ne arati si noua ceva poze?

Fox, nu au intrat scorpionii in pamant, tb doar sa ii gasesti :-p.Bine ca ai rezolvat pana la urma.Mi-ai adus aminte sa-mi scot si eu sorpionul din cutie(ca scorpia salasluieste in mine :notworthy: ).
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#6600 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 November 2011 - 05:15 PM

Offffffffff Daniella. Multa sanatate la prietena, sa dea dD sa recupereze cat mai bine.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul