Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6701 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 10 November 2011 - 10:33 AM

'mneatza!

Si eu iau de la voi o cafea. dimineatza nu ne-am trezit la timp.....nici noi nici pitica :). Si apoi a urmat haosul!

Am dus la cresa azi de dimineatza lanterna ei , azi cantam Laterne , Laterne......si facem vreun km pe jos....

aseara am facut lanterna , am uitat sa fac poze dar fac deseara SIGUR. Doar e primul ei Laternenfest. ( pt cei care nu stiu , maine e Sf Martin aici si pruncii marsaluiesc noaptea/seara cu felinare aprinse si canta.....)

#6702 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 10 November 2011 - 11:24 AM

Carmen, cred ca-i tare bine la tine, dar...gheata? Acum?
Daca zici ca ai tzatzyki, viiiin!Imagine postata

Mutti, cred ca-i tare frumos Festivalul Lanternelor si picii sunt, oricum, tare dragalasi! Ca niste piticuti cu felinare-n manute! Dar nu-i cam frig sa mearga un km pe jos?

Sanatate multa-multa tuturor!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6703 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 10 November 2011 - 11:33 AM

Buna dimineata la tot hanul!
Multumim din suflet pentru gandurile voastre bune!
Alex se simte mai bine, intr-adevar ieri dupa ce am venit de la spital, Bagdasar-Arseni ii spune la spital, a mancat ceva si nu a vrut altceva dacat sa doarma. Si sper sa fie totul in ordine cu el.
Supararea este alta, au avut ieri dirigentie si se pare ca colegii lui au ajuns la concluzia ca Alex face acum pe victima, ei au fost mustrati degeaba, pentru ca el de fapt ar fi vrut sa nu mearga la scoala cateva zile si si-a gasit o scuza. De unde si pana unde toate astea, nu inteleg! Asta mi-a spus diriginta aseara.
Eu una urmez indicatia medicilor (trei medici mi-au spus acelasi lucru), 72 de ore copilul trebuie supravegheat la domiciliu, in cazul traumatismului cranio-cerebral minor. In afara de somnolenta, niste ameteli usoare si mici dureri de cap nu a prezentat si sper sa fie doar atat.
Dar sa ajunga sa spuna niste copiii ca sa se disculpe ca al meu face pe victima ca sa lipseasca de la scoala, deja este prea mult.
Asa ca, sigur am nevoie si astazi de o tarie!
GEORGIA

#6704 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 10 November 2011 - 11:45 AM

Georgi, eu cred ca e vina dirigintei care nu stie sa gestioneze situatia....
Off offf...
Imagine postata

#6705 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 10 November 2011 - 11:55 AM

Scuze , dar cred ca diriginta e o tampita , daca ea crede scuzele penibile ale unor copii si nu crede intr-un parinte disperat si in medicii care au examinat copilul . Sau are impresia ca un copil de varsta lui poate fi atat de naiv incat sa-si faca asa un rau pentru a lipsi 3 zile de la scoala?!! Vai de capul ei :)

#6706 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 10 November 2011 - 11:57 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 10 November 2011 - 11:33 AM, a spus:

Dar sa ajunga sa spuna niste copiii ca sa se disculpe ca al meu face pe victima ca sa lipseasca de la scoala, deja este prea mult.

Giorgiana, din ce-ai povestit acum, dar si mai demult, legat de faptul ca Alex nu prea mai vrea sa mearga la scoala, e posibil ca el sa fi vorbit cu colegii despre asta, iar ieri, "binevoitorii" au scos asta la interval, ca sa iasa ei basma curata. Dar diriginta ar trebui sa fie nebuna sa nu-i pedepseasca pe colegii "binevoitori". :) Asta nu poate fi socotita o scuza, indiferent de situatie!

#6707 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 10 November 2011 - 12:00 PM

la orice m-as fi gandit dar nu ca face pe victima :)
oribil.
Hazel, cam ai dreptate. Diriga ar trebui sa ia atitudine in cazul asta.

Cristina, buna idee. uitasem de Bunnings :)

#6708 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 November 2011 - 12:06 PM

Va dati seama ce intrigata sunt, iar sotul meu si mai si.

Si a mai avut o lovitura anul trecut, si-a spart arcada si a fost cusut, din vina profesorului de sport care a lasat sa intre pe teren niste caini ce au inceput sa ii alerge pe copii si sa-i latre. Copiii nestiind ce intentii au caini au inceput sa se fereasca din calea lor si al meu a avut ghinionul sa dea cu capul, tot cu capul, in poarta de fotbal. Pe profesorul acela nu l-a interesat ce a patit Alex, ca ii curge sange, ca si-a spart arcada la ochiul operat, ca il doare, nu a dat nici o importanta. Am aflat de la asistenta scolii si m-am dus repede cu el la spital. Si atunci a lipsit cateva zile si nimeni nu a fost vinovat pentru asta. Iar pe profesor nu l-a interesat soarta lui si nu a considerat ca ar fi el de vina. Cand toate astea s-au intamplat la ora lui si copiii acestia erau in grija lui.
Sunt foarte multe de spus, daca stau sa ma gandesc.
Eu nu vreau decat sa imi fie copilul sanatos, atat. Dar sunt atatea in jurul meu care ma intriga.
GEORGIA

#6709 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 November 2011 - 04:12 PM

Ia sa incalzim putin atmosfera la han! Fox!!! :love7:
Salata de sfecla rosie coapta in cuptor cu hrean ulei, otet si sare...

Fisier atasat  SAM_1369.JPG (81.48K)
Number of downloads: 0

Cartofi copti cu unt si smanatana,si oua fierte moi.

Fisier atasat  SAM_1382.JPG (57.28K)

De baut aduceti voi,o tuica fiarta,un vin fiert ceva, sau ce credeti voi ca merge :P

#6710 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 10 November 2011 - 04:18 PM

Iau un cartof si salata de sfecla, iami iami, am adus vin fiert!

Fisiere atasate

Imagine postata

#6711 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2011 - 04:30 PM

Daa!! Eu ador mancarurile astea :P ,mai rustice,ashea! :love7:

#6712 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 November 2011 - 04:34 PM

Vezi postareaGeany, la 10 November 2011 - 04:12 PM, a spus:

De baut aduceti voi,o tuica fiarta,un vin fiert ceva, sau ce credeti voi ca merge :P

Da, bun ce ai adus tu aici, tare bun!
GEORGIA

#6713 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2011 - 04:43 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 10 November 2011 - 04:34 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 10 November 2011 - 04:12 PM, a spus:

Da, bun ce ai adus tu aici, tare bun!

Da pai asta am crosetat eu azi!

Giorgi' dau si eu un pup pt. treaba cu baietu' sa treaca cat mai repede :P Copii in ziua de azi sunt de graoaza,si sunt de o violenta B) ...parca am fost si noi copchii dar era mai mult respect si mai multa disciplina,generatia asta ma sperie rau,am si eu baiatul cel mare,si el e un mutalau nu ar omora nici o musca (bina ca asta si din lene mare + ca mi-ar spune mucalit ca nu merita efortul B) ) dar in clasa a 9-a si pe ei ii teroriza unul in clasa,le cerea bani ,ii batea si destea,ala s-a lasat mai apoi de scoala,dar in chestiunea cu pricina a trebuit chiar sa intervina politia :P

#6714 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 November 2011 - 04:45 PM

O zi buna tuturor si de la mine!

Va multumesc mult de ganduri bune :love7:

Gio si eu cred ca diriginta aia ori e proasta, ori se face. Daca vroia sa stea acasa cu scutire, statea oleak in tricou p-afara, sau incerca cu niste praf de creta, ori pur si simplu spunea ca il doare burta rau si e cufurezat (parca dr putea verifica), dar nu-si tragea una-n propriul cap, mai sa si-l crape! Mi se pare stupid, dupa asa o actiune cu repercursiuni serioase si probabilitate sa fi fost si mai rau, o diriginta sa caste gura la copiii razboinici. Si zici ca nici nu e prima data.

Geanny spor la crosetat!

Carmen spor la copt!

Iau si eu o gura de vin fiert si fug napoi la trebi"!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6715 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 10 November 2011 - 06:36 PM

Vezi postareaHazel, la 10 November 2011 - 11:45 AM, a spus:

Georgi, eu cred ca e vina dirigintei care nu stie sa gestioneze situatia....
Off offf...

Sînt de aceeasi parere! Stiu ca e greu sa calmezi spiritele unor pubertari agresivi, dar cu ceva munca se poate ameliora situatia.
Parinti dezinteresati = copii needucati + dascal incompetent... combinatia perfecta!

Gio, Alex e a 8-a, sau e la liceu deja?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#6716 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 10 November 2011 - 06:44 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 10 November 2011 - 11:33 AM, a spus:

Multumim din suflet pentru gandurile voastre bune!
Alex se simte mai bine, intr-adevar ieri dupa ce am venit de la spital, Bagdasar-Arseni ii spune la spital, a mancat ceva si nu a vrut altceva dacat sa doarma. Si sper sa fie totul in ordine cu el.
Supararea este alta, au avut ieri dirigentie si se pare ca colegii lui au ajuns la concluzia ca Alex face acum pe victima, ei au fost mustrati degeaba, pentru ca el de fapt ar fi vrut sa nu mearga la scoala cateva zile si si-a gasit o scuza. De unde si pana unde toate astea, nu inteleg! Asta mi-a spus diriginta aseara.
Eu una urmez indicatia medicilor (trei medici mi-au spus acelasi lucru), 72 de ore copilul trebuie supravegheat la domiciliu, in cazul traumatismului cranio-cerebral minor. In afara de somnolenta, niste ameteli usoare si mici dureri de cap nu a prezentat si sper sa fie doar atat.
Asa ca, sigur am nevoie si astazi de o tarie!

Gio, ai bilet de la medic ca tre sa stea acasa 3 zile? I-l bagi frumos in nas madamei diriginta si-i spui foarte clar ca asta e recomandarea doctorului. Si-i mai spui ca daca o asemenea situatie se mai repeta, vei fi nevoita sa iei TU masuri. Nu trebuie sa-ti fie frica de diriginta, mai ales daca habar n-are sa-si tina elevii in frau! Importanta este sanatatea si securitatea copilului tau, nu trebuie sa ajungi sa-ti fie frica sa lasi copilul la scoala de frica sa nu fie agresat!

multa sanatate lui Alex!

#6717 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 10 November 2011 - 07:20 PM

Giorgiana, poţi face sesizare la direcţiune în care soliciţi să ţi se răspundă ÎN SCRIS ce măsuri au fost luate şi cum se intenţionează , pe mai departe , prevenirea situaţiilor similare. Cere nr. de înregistrare la cerere şi cere să iei legătura cu şefa comisiei antiviolenţă pe şcoală , cere să se înregistreze în fişa de violenţă şcolară situaţia şi modul în care s-a gestionat. La cererea părintelui şcoala e obligată să înregistreze în acest dosar cazurile din şcoală, se cer statistici de la inspectorat , iar psihologul şcolar este obligat să cheme toţi elevii implicaţi la consiliere, fie separat , fie împreună.
Da , e urâtă treaba cu violenţa şcolară în ziua de azi , dar , din păcate , e o realitate.
Dacă nu se rezolvă nimic , poate nu ar strica să te gândeşti şi la un transfer, dar atunci tot îţi trebuie documentele astea , ca să motivezi solicitarea de transfer.
Ţin pumnii să se însănătoşească mai repede copilul , că asta e prioritatea.
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#6718 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 10 November 2011 - 07:53 PM

Daniela, e o dulce Bea,are cu cine semana :P

Koral, cum a fost cu inspectia?

Georgiana, te doare capul cand vezi astfel de chestii in scoala.Sanatatea multa lui Alex.

Eu ma uitat si de cazul cu preotul de la Brasov ca era sa moara copilul dupa botez din cauza cum l-a bagat in apa.Sincer n-am sa inteleg niciodata chestia cu scufundatul in apa.

Eu va servesc cu o felie de tort

Fisier atasat  Torta_Rosa_con_Capodimonte.JPG (36.2K)

si un pahar de sampanie

Fisier atasat  moet.jpg (9.68K)

nepoata mea cea mai mica astazi face 3 ani.Am incercat sa vorbesc azi cu ea da era tare maraita, mi-a spus sor-mea ca a caftit copii la gradinita, le lua mancarea din farfurie :love7: , e zgatie mica si rasfatata.
Mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo cu ei, noroc ca ai mei sunt deja la ea.anul asta i-a serbat picei ziua doar la gradinita, dar nimeni din familie n-ar chef de petreceri , abia s-au scurs 3 luni de la pierderea suferita.:P
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#6719 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 10 November 2011 - 09:05 PM

La mine este cald si frumos, merge de plaja...hai ca nu mai zic multe..
Geany dar ai crosetat ceva bun, e pe gustul meu ce ai facut tu acolo. Mi-ai facut pofta de salata de sfecla rosie si hrean, trebuie s afac si eu intr-o zi.

Eu am facut pulpe de pui cu morcov, mancarica noastra preferata si niste cornuri semi- integrale cu smantana acra. Pe maine ma gandeam sa fac empanadas si o budinca cu orez si broccoli..

Va pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#6720 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 November 2011 - 08:26 AM

Am vorbit din nou cu diriga, despre incident a aflat si directorul care le-a dat mustrare colegilor, nu le-a scazut nota la purtare, doar la urmatoarea abatere, i-a trimis si la psihologul scolii, o sa avem si o sedinta cu parintii impreuna cu copiii.
Ne-a sunat si parintii baiatului, care i-a impins pe cei trei in usa, sa ne intrebe cum se simte Alex si daca ne poate ajuta cu ceva. Noi i-am spus sa vorbeasca f.clar cu copilul lor, sa nu mai faca astfel de glume pe viitor.
Alex are scutire medicala de la medicul de familie pentru o saptamana, nu pentru 3 zile, dar de luni se duce la scoala, pierde prea multe ore si se simte bine.

Ioana, sa-ti traiasca nepotica!

Si o tratatie de dimineata!

Fisier atasat  pate.jpg (326.5K)
Fisier atasat  reteta-prajitura-de-paste-cu-cafea.jpg (29.77K)
GEORGIA

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou