Daca nu se baga nimeni, cafea as vrea eu! Daca ma uit pe geam, soarele zice ca-i vara, daca ies afara, aflu ca-i iarna.Ia sa stau eu in birou!
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 28 November 2011 - 09:41 AM
Daca nu se baga nimeni, cafea as vrea eu! Daca ma uit pe geam, soarele zice ca-i vara, daca ies afara, aflu ca-i iarna.Ia sa stau eu in birou!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 28 November 2011 - 09:49 AM
Eu iau o cafea si ma apuc de citit. Adica ma duc la biblioteca sa-mi aleg
Postat 28 November 2011 - 10:15 AM
eu vreau o cafea si o briosa, ca n-am timp de citit
2ut, frumoase nume au printesele tale.Pe mama sotului o chema Alexandrina,asa ca fetei i-a pus numele Alexandra.
La noi soare, frumos, ieri am avut 16 grade, am stat pe terasa si am crosetat.Sper sa tina vremea cat mai mult asa, ca-mi place.
Acusic fug ca mai am o camera de zugravit:)
o saptamana excelenta la toata lumea.
Postat 28 November 2011 - 10:28 AM
Ioana, la 28 November 2011 - 10:15 AM, a spus:
eu vreau o cafea si o briosa, ca n-am timp de citit
2ut, frumoase nume au printesele tale.Pe mama sotului o chema Alexandrina,asa ca fetei i-a pus numele Alexandra.
La noi soare, frumos, ieri am avut 16 grade, am stat pe terasa si am crosetat.Sper sa tina vremea cat mai mult asa, ca-mi place.
Acusic fug ca mai am o camera de zugravit:)
o saptamana excelenta la toata lumea.
Multumesc, Ioana. Spor la treaba sa ai, esti tare vrednica.
Postat 28 November 2011 - 10:36 AM
O cafea!
cafeaua-de-dimineata_2446d033b9a3b3.jpg (32.08K)
Number of downloads: 0
Si ceva dulce, scovergi + biscuitii ciocolatosi ai lui any_annette!
IMG_1104.JPG (188.87K)
IMG_1114.JPG (238.05K)
Postat 28 November 2011 - 10:43 AM
Si sa ma bag si eu in discutiile voastre, pe mine ma cheama doar Giorgiana, dar pana sa ma aduca mama acasa (a fost in ziua de Sf.Gheorghe), ma chema Viorica si nu mi-ar fi placut sa raman cu numele asta.
Eu am avut parte sa fiu mireasa de doua ori, deci doua nunti, cu cununie la sfat si religioasa. A doua oara nu mai vroiam, dar actualul meu sont nu fusese casatorit si si-a dorit f.mult sa fie ginerica si sa aiba o mireasa imbracata in alb alaturi de el. Ata e!
Postat 28 November 2011 - 11:07 AM
nrares, la 27 November 2011 - 09:02 PM, a spus:
Povestea ta mi se pare cea mai frumoasa, mie!
Pe mine ma cheama Ioana, pentru ca in neamul nostru pe primul nascut al primului nascut il cheama Ioan, tata a fost al 13-lea in neam cu acelasi nume si l-a botezat pe fratele meu Andrei, bunicul s-a suparat asa de rau ca a umblat beat 3 zile de suparare. Dupa care i-a mai trecut ca baiatul i-a picat cu tronc. Peste 4 ani apar eu, tata vroia sa-mi zica Madalina, dar mama si-a adus aminte ce suparat a fost socru-sau si a zis NU, Ioana! Asa ca ma cheama Ioana. Cand a auzit bunicul a umblat iar beat trei zile ca facea cinste tuturor ca are o nepoata cu numele lui!!
Postat 28 November 2011 - 11:37 AM
carmaw, la 27 November 2011 - 08:19 AM, a spus:
Mi am terminat cafeluta si acum bintui netul caci as dorii sa cumpar pt Campina alt télé si un expresso (care sa aiba si caftiera)...dar nu vreau sa colind magazine.
Voi ce magazine virtuale imi recomandati?(in afara de e-mag)
Aveti idee ce aparat expresso sa i au caci sunt cam pierduta-n ceata:(
Multumesc mult de tot!
Cauta pe price.ro si vezi ce lista de magazine iti da la produsul respectiv. Si ce preturi.... ca-s diferente si de 1.000 de lei la acelasi produs!!!!!!
Spor la cumparaturi!
Postat 28 November 2011 - 11:42 AM
Stella, La multi ani!
Am reusit sa citesc ce-ati scris in 3 zile si m-a busit rasul de cateva ori. Si-s la birou....
Sor-mea s-a nascut in preajma Olimpiadei de la Montreal si cum Nadia era prea rusesc (si ai mei erau contra rusilor), i-au zis Teodora. Primul prenume e Irina, ca le-a placut lor... Sau ceva de genul asta.
Dupa 3 ani, cand m-am nascut io, suna ai mei la bunica, s-o intrebe pe sor-mea ce nume sa-mi puna Monica sau Mihaela. Sor-mea zice Monica, asa ca tata decide si Elena, sa am s-un nume din calindar......
Postat 28 November 2011 - 01:08 PM
azi la servici mi-am dat seama ca nu am nici celular nici portofel. Ori le-oi fi scos din greseala din geanta , ori le-oi fi pierdut sambata de zapacita pe la cumparaturi ca am fost cu terorista si m-a innebunit. I-am luat carutz d-ala mic-mic , nu mai iau in viatza mea , ca l-o impins o leac si dupa aia m-am chircit io sa-l imping. Si dupa toata lumea se intorcea sa le puns PA.........
In fine , sper sa fie acasa
Postat 28 November 2011 - 01:41 PM
Postat 28 November 2011 - 01:43 PM
Mutti, la 28 November 2011 - 01:08 PM, a spus:
azi la servici mi-am dat seama ca nu am nici celular nici portofel. Ori le-oi fi scos din greseala din geanta , ori le-oi fi pierdut sambata de zapacita pe la cumparaturi ca am fost cu terorista si m-a innebunit. I-am luat carutz d-ala mic-mic , nu mai iau in viatza mea , ca l-o impins o leac si dupa aia m-am chircit io sa-l imping. Si dupa toata lumea se intorcea sa le puns PA.........
In fine , sper sa fie acasa
Nasol! Intoarce si tu un pahar cu gura in jos, poate functioneaza.
Tinem pumnii! Cauta bine si cu atentie, am eu un feeling ca o sa le gasesti.
Postat 28 November 2011 - 02:20 PM
Anuska, si eu simt ca-s acasa si actele si telefonul!
Rares, bine-ai mai venit pe la noi! Mi-ai lipsit! Ce mai faci? Super povestea ta!
Aici e inca soare, dar voi iesi afara si...brrr! Tot iarna e!
O saptamana infloritoare va urez!
Postat 28 November 2011 - 02:25 PM
Postat 28 November 2011 - 02:43 PM
Foxyy, la 28 November 2011 - 11:37 AM, a spus:
carmaw, la 27 November 2011 - 08:19 AM, a spus:
Mi am terminat cafeluta si acum bintui netul caci as dorii sa cumpar pt Campina alt télé si un expresso (care sa aiba si caftiera)...dar nu vreau sa colind magazine.
Voi ce magazine virtuale imi recomandati?(in afara de e-mag)
Aveti idee ce aparat expresso sa i au caci sunt cam pierduta-n ceata:(
Multumesc mult de tot!
Cauta pe price.ro si vezi ce lista de magazine iti da la produsul respectiv. Si ce preturi.... ca-s diferente si de 1.000 de lei la acelasi produs!!!!!!
Spor la cumparaturi!
Multumesc frumos!
Uite pe fundalul muntilor inzapeziti..ia o portocala din pom!
Fisiere atasate
-
Imagine0970.jpg (357.07K)
Postat 28 November 2011 - 03:37 PM
O saptamana buna, fara stranuturi, sters de nas si fara pierderi (sper sa gasesti portofelul acasa Mutti)
Postat 28 November 2011 - 05:49 PM
2ut, nu-s harnica deloc
Am pus sa fac o foaie sa fac strudel strudel cu mere si trigoane cu nuci.
La noi a fost superb azi,cam 10 gr afara,iar in casa fara sa deschid centrala aveam 22 gr,sper sa fie si maine asa ca altfel ma impusc, ca am nevoie de soare cand zugravesc
Mi-e o foame de lup, merg sa vad ce incropesc de papa.
Postat 28 November 2011 - 07:28 PM
Mutti, la 28 November 2011 - 01:41 PM, a spus:
Eiii, Muttiiii

Ajutor