Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7401 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 02 December 2011 - 09:51 PM

Vezi postareaizuk, la 02 December 2011 - 03:33 PM, a spus:

Brava Geany , gospodina .
Trec sa va salut , acum ca m-am racorit putin la "ma enervez" .
Vin cu paharul , poate vrea cineva sa-mi tina companie

Imagine postata

Io, io! Tin companie, ca ma doare burta, si cognacutul asta ar prinde bine!
Auzi, tu nu te mai nervoza! Meri de-ti cumpara ceva într-o plasuta, pentru tine si fata, si cînd vrea hapa-hapa, zici ca i-a trimis "Georgica" niste sarmale pe mess! Sau îl trimiti pe blog sa-si aleaga ceva, si-i scoti o poza cu farfuria la imprimanta... sau i-o trimiti pe mail :director:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#7402 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 02 December 2011 - 10:16 PM

Esti tare MAYA cu sarmalele pe mess!!
E f buna!
Sa i uram deci pofta buna nedezlipitului de ecran :director:))))))))))

#7403 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652

Postat 02 December 2011 - 10:34 PM

'' Nu stiu altii cum sunt...'' =)) da' al meu specimen,daca l-am taiat de la papa e rupere ''de nori'' :director: cu toate astea or' fi incatraniti' si nu functioneaza faza,poate mai tare ii incapataneaza ma gandesc =))
stau falmanzi ca prostii si sufera si el si consoarta mai rau...
Al meu nu ma suporta suparata,boticul ,raspuns taios scurt si la obect,si facut pe victima ...hi hi hi!,lasa tot de la el =)) si bineinteles ca eu cunoscandu-i meteahna speculez la maxim :floare: da' na' nu sunt facuti toti la fel din pacate (ca si coptii ,vb. lui zoaza )trebuie actionat la punctul slab =))

#7404 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 02 December 2011 - 10:37 PM

Vezi postareaGeany, la 02 December 2011 - 08:51 PM, a spus:

(mancal-ar mama pe el e asa de cuminte si frumusahal da-i timid rau,deja ma gandesc cu cine sa-l cuplez :director: )

petitoareo!

chestia asta mi-a adus aminte de altceva.

La munca mea de la Focsani, aveam printre salariati o familie -Maria si Vasile, mai brunetei ashea. Aveau o fata, munceau cinstit, da' Vasile cam nebunatic, si cu bauturica si cu gagicile. Si-ntr-o zi, ne vine la birou hotarare judecatoreasca cu poprire de pensie alimentara ptr Vasile. Cu toate ca nu erau divortati, Maria il daduse in judecata si obtinuse pensie ptr fata, ca Vasile nu prea mai aducea bani in casa. Il instiintam noi pe Vasile, incepem popririle si dupa vreo 2 luni, vine Vasile catranit rau, ca el divorteaza. Noi, ca muierile: stai, ma Vasile, ca nu-i chiar asa, mai bine impaca-te cu nevasta, ca ramane copilul fara tata si-apoi voi lucrati impreuna, si-o sa va vedeti toata ziua si mai rau iti faci, mai gandeste-te... Cert e ca Vasile n-a bagat divort, au mai lungit-o ei asa, mai cu chiu, mai cu vai, ba mai face Maria si doi gemeni, baieti. Dupa vreo doi ani, nu s-a mai putut continua convietuirea si-au ajuns la divort. Dupa divort, la vreo 2 luni, vine iar poprire ptr pensie alimentara la Vasile. Il chemam pe Vasile, cam cu tarsa, si-i zicem pozna. Asta sa sara la noi, ca nu m-ati lasat sa divortez cand aveam unu', acuma trebe sa platesc pensie la 3! De, ma Vasile, noi ti-am zis sa te-mpaci cu Maria, nu sa-i mai faci inca doi copii.
De-atunci m-am ferit sa mai dau sfaturi la casa omului.

#7405 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2011 - 10:45 PM

Mare dreptate ai Moazo'! Da' cum eu is' romanticoasa rau :floare: si stiu ca e amarat ca e singurel de sarbatori ,29 de ani are,e asa de frumusel si cuminte si servici bun (stii fac si eu ca babili' =)) )Iiieeii si-o gasi el jumatatea si fara ajutorul meu,da' salata beof si racituri tot ii fac...pai baiatul meu cel mare face 21 de ani si parca mi-i mila si deala si mie si sotului da' daca el e asa timid ca o fata mare si numa cu nasu-n calculator... :director: daca-i spun la 12 noaptea vii sa ma iei cu masina din punctu' de..atuncea vine saracu'.. =))

#7406 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 02 December 2011 - 11:34 PM

Izuk, sper sa-ti rezolvi problemele cu sotul, imi pare rau sa aud ca nu-ti este bine si o zic asta din suflet. Eu tot ca alte fete iti propun sa faci, sa-i prinzi punctul slab si sa profiti din plin...Eu una sunt f razbunatoare, daca-mi faci ceva , iti platesc si tie la fel si te fac si sa-ti para rau..In locul tau as sta si eu la net in timpul liber, l-as lasa cu fata sa se ocupe el, sa vada si el cum e...- ceva de genu...

Daca tot mi-am laudat soacra, am sa mai continui... :director:

o pozica cu fetele mele care o iubesc mult pe bunica, si nu mai zic de ea ce mandra e cu ele si bucuroasa cand e dragalita de nepoate.
Sa va mai bucur cu 3 suflete calde si fericite.

Fisier atasat  IMG_9027.JPG (59.13K)
Number of downloads: 1

Un w-end placut fetelor si sa aveti parte de bucurii si mai ales de sanatate, ca e cea mai importanta in viata!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#7407 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 December 2011 - 11:53 PM

Geanino, merci de vin..eu scosei fata in targ la o carciuma cu cei mai buni sushi :director:.
Oana, superba poza cu buni&nepotelele.

#7408 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 03 December 2011 - 01:18 AM

Buna seara, chiar noaptea as putea sa spun... profit ca-i hanul mai gol, ca-s mai timida si va scriu si eu doua randuri. Va urmaresc de la inceputuri aici... si de suficient timp pe unele dintre voi, de dincolo... dar de scris am scris putin, am scris cand m-a indemnat ceva sau cand am simtit ca m-am potrivit locului respectiv. Nu sunt impunatoare si nu socializez de multe ori... desi stiu fiecare ce-ati facut si cum ati facut si cateodata citindu-va... vorbesc singura. Am mai avut o tentativa sa scriu aici la han saptamana trecuta cred, cand vorbeati despre casatorii... regasindu-ma in unele ipostaze povestite de voi....iar astazi intru si-o citesc din nou pe Izuk, asa ca nu-mi mai rabda sufletul si spun... Izuk... stiu ce inseamna si stiu ce e in sufletul tau, din perspectiva omului care traieste asa... din "n" motive... de cativa ani. Ei bine... sa fie cam un an de cand m-am razvratit... si platesc cu aceeasi moneda, ba mai rau. Nu te indemn sa faci ca mine si nici alt sfat nu iti dau... si stiu ca multe din sfaturile primite de la fete.. le citesti si iti spui.. "am incercat-o si pe asta.. de-ar merge macar"... Eu te-am simtit o femeie hotarata si puternica...si-ti sunt alaturi cu un gand bun, cu o imbratisare virtuala.
Geany, esti o figura, in sensul cel mai bun al cuvantului ... si pe cuvant ca as face un drum la Bacau anul asta, sa iti bolfosesc putin bubuletul:)
Si-ar mai fi ceva... o curiozitate a mea..
Stella, ai specificat in repetate randuri.. ca vii din locul unde nu s-a intamplat nimic... e doar o sintagma pe care o folosesti sau vii din oraselul unde s-a nascut Sadoveanu?
Fetelor, va pup. Sper sa ma primiti printre voi, atat cat voi avea curaj sa scriu:)
Imagine postata

#7409 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 03 December 2011 - 03:24 AM

v-am mai citit dar am cam fost pe fuga. imi pare extrem de rau cand vad vesti proaste si situatii naspa.
nu stiu ce sfat sa dau. eu sant alt gen de persoana, nu tin chestiile astea la mine. nu am fost niciodata si nici nu vad casatoria ca pe o capcana, indiferent cati copii. si nu ma las calcata indiferent.
fiecare stie cum este situatia in casa lui. am in familie care e la fel si desi nu inteleg de ce ii respect decizia si nu pun intrebari si nici nu incerc sa schimb.

Un gand bun si o imbratisare virtuala pot sa trimit si eu. Din toata inima.

Am avut si eu vreo 2 saptamani de ignore cu musiu. ma calca pe bataturi, il balacaresc ca la usa cortului. SI nu il bag in seama. acum vb cu el dar nmai cand imi convine. Nici nu cracneste. Io sant apriga de felul meu si ma lasa in pace. Zice ca-s hormoni :rolleyes: si eu profit. Fierbe insa daca nu vb cu el :D....ofteaza, se ataca, incearca sa se enerveze, nici ca-mi pasa.

ma apuc de cupcakes ca trebuie duse la scoala luni, le fac de azi si maine dupa masa le ornez.

o zi buna tuturor.

#7410 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 03 December 2011 - 04:11 AM

Alimocanu, bine ai venit!!
Maya, sper sa ti-a trecut burtica.

Eu gata cu durerile de masea si m-am apucat iarasi de crosetat retete :rolleyes:.

Am facut fursecuri pt o petrecere de Craciun care este dumineca in parc.

Fisier atasat  IMG_9744.JPG (85.67K)
Number of downloads: 1

Va pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#7411 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 03 December 2011 - 07:09 AM

Salutare la tot hanul!
Am avut ceva de citit!

Stella, La Multi Ani cu intarziere!
Maya, La Multi ani copchilei! (tot cu intarziere!)
Oana, sa-ti traiasca si fetele si soacra! Mi-a placut mult poza! In ceea ce priveste anumite discutii, nu pune la suflet. Fiecare face ce vrea si dupa cum crede! Noua ne plac foarte mult retele tale, indiferent de unde sunt luate ele. Pana la urma, toti luam retetele de undeva (ma rog, majoritatea dintre noi, ca mai sunt si oameni inventivi :rolleyes: )
Geany, m-ai delectat cu glumele tale! Am vazut ca intri in business, faci salate pe la cavaleri tineri si neinsurati, hei??
Izuk, imi pare nespus de rau sa aud ca nu esti fericita asa cum ai vrea tu. Nu pot sa-ti dau sfaturi ca nu stiu ce as face in situatia ta, probabil ca as incerca sa indrept situatia intr-un fel dar e greu de spus cum. Nu stiu, poate sa incerci sa-l scoti undeva, sa plecati undeva toti trei, in aer liber, sa faceti miscare sau vreun sport... are si alte pasiuni in afara de calculator?
Cred ca trebuie sa actionezi in vreun fel sa nu lasi situatia sa se agraveze.
Altfel, bucurati-va ca sunteti sanatoase si va urez sa petreceti momente minunate in Romania!
Pe toate celelalte fete va pup cu drag si va urez un weekend minunat!

#7412 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 03 December 2011 - 07:18 AM

Fetelor neata,
Tocmai mi am preparat nessul si ma delectez cu forumul meu favorit!
Bine ai venit Alinmocanu ...erai cu nick ul asta pe celalat forum?
Si eu am postat acolo sunt gasibila si vizibila ...nu am schimbat nimic ca nu am de ce(car plus mar plus w)
Geanny si eu sunt o buna petitoare...asa din amicitie !
Moatza diplomatie,discretie,retinere.Chapeau!
Izuk....poate ar trebuii sa ti faci prieteni acolo nu sunt asociatii la primarie ca sa te inscrii ...asa mai cunosti oameni mai exersezi hobby urile tale.
Uite eu in Bergerac eram inscrisa la limbi straine( italiana) faceam ikebana,drumetii....oamenii socializau cu placere prin intermediul hobby ului comun
E f bine ca vorbesti, ca comunici ...dar ce e de facut .... doar tu stii!
Cum bine ziceau fetele, citesti sfaturile..... DAR TU HOTARASTI!
Angel,Oana S, Stella neata si voua si acum ma duc in port la piata caci poate miine ma voi duce la Bazzarul saxon!
Imi place se preconizeaza o zi ff insorita!
va pup!
:rolleyes:

#7413 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 03 December 2011 - 09:50 AM

Buna dimineata. Ali(na)mocanu , is nascuta si copilarita in oraselul unde Sadoveanu ,Creanga si altii au haladuit,
dar Lovinestii si Irimescu, Birlic( sunt in companie mareata , si modesta azi :D ) is bastinasi de acolo, e oraselul cu Nada Florilor ,
dar la 8 ani am plecat la Bucale unde am facut scoala de muzica , si de acolo la 20 de ani am venit in tara in care sunt si acum.
Izuk , sfaturile sunt usor de dat, mai greu de primit si de urmat, dar ceea ce eu am invatat , este ca trebuie musai sa exprimi o emotie , si nu neaparat in fata persoanei care te enerveaza, caci in iuresul discutiei, aceasta poate degenera....eu am invatat o "tehnica" ce pe mine ma descarca de nervi, cel ce a provocat nu stie....si nu risca sa zica ceva ce nu gandeste, (ceeace des se intampla in discutii "la nervii intainsi").
tehnica mea e simpla si barbara...cand ma 'nerveaza sotul sau oricine imi imaginez ca-l tai mici bucati ( fioroasa rau :D ) il dau prin masina de tocat si gata , m-am racorit, sau iau o perna si o burdusesc de pumni, imaginand ca e el/ea :rolleyes: . persoana caftita sau macelarita nu stie nimic , deci nu risc sa facem o licitatie a nervilor dusa la maxim, iar eu am exprimat ce imi statea pe suflet...dar sa stii ca mi-au trebuit muuuuuuuulti ani , sa ajung la aceasta tehnica.
sa nu-ti inchipui ca nu mi se intampla sa mai trag si niscai triluri ( chiar acum de dimineata) ca eu am un sot in dotare capos si catar...si atunci stiind ca nu-si schimba oricum punctul de vedere, mai zic si eu vreo doua versuri descarcatoare :). norocul e ca daca se stie cu musca pe caciula...evita sa raspunda :D , asa ca am trilat eu, dar a facut tot ca el....that's life.
o zi placuta si o mica tratariseala asa ca de sambat la gura semineului, ca e tare gri si posomorat la mine-n sat .

Fisiere atasate

#7414 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 December 2011 - 10:03 AM

Hielou si de la mine! Bun venit Alina si pe la han :D

Oana ce papusi de fetite!!! :D

O zi faina tuturor! :)

La noi e un cancer afara! Bbbrrr!!! :rolleyes:

#7415 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 03 December 2011 - 12:03 PM

Neata, eu abia ce-am dat sarmalele in oala de lut la cuptor... e prima data cand .. invelesc sarmale:)) ce sa zic, 90% din ele pana la urma au fost invelite de cumnata mea, fac cam orice.. numai clatite si sarmale nu!
Multumesc de urarile de bun venit. Carmaw, da si pe celalalt forum aveam acelasi nick-name Alimocanu, dar si acolo am scris putin, cred ca am pus o reteta ceva in imagini.. sau 2.
Stella, eu vin chiar de-acolo... de langa casa lui Sadoveanu, cum ar fi.. se mai adauga pe lista o moldoveanca :rolleyes:
E urat afara.... ploua si e inntunecat si mie in zilele astea, imi lipseste cheful total.
Imagine postata

#7416 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 03 December 2011 - 04:24 PM

Stella, ma servesc iar de la tine si la mine a tras azi o ploaie, urat timp!
Alinamocanu bun venit :rolleyes: !

#7417 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 03 December 2011 - 05:46 PM

Multumesc din suflet tuturor celor care imi sunteti alaturi . :rolleyes:
Astazi , am facut si altceva decat stat la calculator , deh ...face bine cateodata sa bati cu piciorul in podea , desi nu tine prea mult . Am mers cu fata la "muzeul de istorie naturala " sau asa ceva , nu stiu exact cum se traduce , in Helsinki . Animale , pesti , pasari ,plante , din diferite zone ale lumii si din Finlanda . Foarte frumos . Iza a fost tare incantata.
La noi e cam rece , a fost totul inghetat pana la pranz , era sticla pe jos . Si cand am venit acasa , pe la 4 , incepea sa inghete din nou ...Daca ar ninge cred ca ar fi mai frumos , dar inca nu am vazut nici un fulg . Bine ca avem saniuta :D , am cumparat-o de la incepututl lui noiembrie deja .

#7418 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 03 December 2011 - 05:50 PM

Vezi postareaizuk, la 03 December 2011 - 05:46 PM, a spus:

Multumesc din suflet tuturor celor care imi sunteti alaturi . :rolleyes:
Astazi , am facut si altceva decat stat la calculator , deh ...face bine cateodata sa bati cu piciorul in podea , desi nu tine prea mult . Am mers cu fata la "muzeul de istorie naturala " sau asa ceva , nu stiu exact cum se traduce , in Helsinki . Animale , pesti , pasari ,plante , din diferite zone ale lumii si din Finlanda . Foarte frumos . Iza a fost tare incantata.
La noi e cam rece , a fost totul inghetat pana la pranz , era sticla pe jos . Si cand am venit acasa , pe la 4 , incepea sa inghete din nou ...Daca ar ninge cred ca ar fi mai frumos , dar inca nu am vazut nici un fulg . Bine ca avem saniuta :D , am cumparat-o de la incepututl lui noiembrie deja .

Izuk ma bucur tare mult :) !!

#7419 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 03 December 2011 - 05:55 PM

Si eu ...dar stiu ca nu tine prea mult .

#7420 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 03 December 2011 - 06:10 PM

Bravo Izuk. ai facut bine ca ati iesit , si ma bucur tare ca Iza s-a bucurat si a interesat-o muzeul.
o seara placuta la tot hanul :rolleyes:, poate un pahar de vin fiert, niscai portocale...una alta o branzica , o sunculitza ceva asa ca de cina :D
eu aduc carnea uscata /viande sechée ,branza si un cognac.... aduceti voi restul :)

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic