Buna dimineata. Ali(na)mocanu , is nascuta si copilarita in oraselul unde Sadoveanu ,Creanga si altii au haladuit,
dar Lovinestii si Irimescu, Birlic( sunt in companie mareata , si modesta azi

) is bastinasi de acolo, e oraselul cu Nada Florilor ,
dar la 8 ani am plecat la Bucale unde am facut scoala de muzica , si de acolo la 20 de ani am venit in tara in care sunt si acum.
Izuk , sfaturile sunt usor de dat, mai greu de primit si de urmat, dar ceea ce eu am invatat , este ca trebuie musai sa exprimi o emotie , si nu neaparat in fata persoanei care te enerveaza, caci in iuresul discutiei, aceasta poate degenera....eu am invatat o "tehnica" ce pe mine ma descarca de nervi, cel ce a provocat nu stie....si nu risca sa zica ceva ce nu gandeste, (ceeace des se intampla in discutii "la nervii intainsi").
tehnica mea e simpla si barbara...cand ma 'nerveaza sotul sau oricine imi imaginez ca-l tai mici bucati ( fioroasa rau

) il dau prin masina de tocat si gata , m-am racorit, sau iau o perna si o burdusesc de pumni, imaginand ca e el/ea

. persoana caftita sau macelarita nu stie nimic , deci nu risc sa facem o licitatie a nervilor dusa la maxim, iar eu am exprimat ce imi statea pe suflet...dar sa stii ca mi-au trebuit muuuuuuuulti ani , sa ajung la aceasta tehnica.
sa nu-ti inchipui ca nu mi se intampla sa mai trag si niscai triluri ( chiar acum de dimineata) ca eu am un sot in dotare capos si catar...si atunci stiind ca nu-si schimba oricum punctul de vedere, mai zic si eu vreo doua versuri descarcatoare

. norocul e ca daca se stie cu musca pe caciula...evita sa raspunda

, asa ca am trilat eu, dar a facut tot ca el....that's life.
o zi placuta si o mica tratariseala asa ca de sambat la gura semineului, ca e tare gri si posomorat la mine-n sat .