Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 408
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#8101 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 17 December 2011 - 05:23 PM

Va pupez pe toate/toti si nu va mai raspund punctual, ca imi duduie cuptorul :) ... nu am pranzit pana acum ... (am fost cu picea la locul de joaca si sa cumparam ceva dulciuri Craciun si jucarii pt nepoti).

Spor la treburi si la pregateli, curateniii, sau relax cine, care, cum ...

Carmaw,
1. am uitat sa zic ca se stropesc si cu vin alb sec
2. indemnata de tine, am bagat si eu de o "grigliata mista" din fileuri (2 de pastrav, 1 de salau, 1 de stiuca) si cotlete (2 de somon si 2 de somnutz):

Fisiere atasate

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8102 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 December 2011 - 08:30 PM

Sara buna uoamini buni! :) Uite nu am vrut sa va spui,pana nu s-ar fi rezolvat broblema ceia grava...Acu' s-a rezolvat asa ca pot sa va spui ce s-o intamplat...

Am avut ceva brobleme de sanatate (raceala gripa ce o fost) vax albina asta e pe la toti,probleme bugetare,ca parca o dat ''ala''-n ele de se stricau toate centrala tv, incaltari etc,si astea e la tuoate lumili',sa mai intampla...maii nu fu asta!!!...Ce m-am suparat de am crezut ca ma inbolnavesc di suparari',s-au certat rau di tat ai mei maii,inainte de sarbatori,mama si sotul mai e cum mai e,dar tata a aruncat acuzatii si vb. grele la adresa sotului,si zau nefondate(si nu ca e sotul meu ,ca daca era pe dreptate aia era,dar zau ca tata sarise calul fara rost si fara dreptate...) asa ca azi au venit mama cu tata la noi in vizeta,pe motiv ca tatii ii pare tare rau si ca vrea sa isi ceara scuze de la sot ca a exagerat si a gresit si etc...eii bine nu si-a cerut,dar nici nu a fost nevoie,ca de cum s-au vazut, si-au strans mainile barbateste au ciocnit un pahar si au inceput sa vb. in limba lor (centrale,probleme tehnice tv-uri,deshtia,parca cine-i intelege?! :) ...)ca cei mai buni prieteni din lume...Asa ca am reinviat luummee!!! Ca asta aveam eu de fapt pe sufletu' meu,mmaaii!!... :)

#8103 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 17 December 2011 - 08:41 PM

Geany,imi pare bine ca s-a rezolvat totul :) ,iar de-acum poti sa spui ca o sa ai sarbatori fericite :)
Prietenii advarati sunt rari

#8104 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2011 - 08:50 PM

Vezi postareaDestiny, la 17 December 2011 - 08:41 PM, a spus:

Geany,imi pare bine ca s-a rezolvat totul :) ,iar de-acum poti sa spui ca o sa ai sarbatori fericite :)

Daa! Am crezut ca ma imbolnavesc de suparare,le-am si spus :'daca asta vreti si asa vedeti voi situatia...'' :P cre' ca i-am spariat un pic,si nu cred ca v-or mai indrazni in viitor ca: :)

Chiar nu stiu ce i-o palit,eu inteleg ca mai inebuneste lupu',da' chiar ashea?! :P

#8105 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2011 - 08:54 PM

Vezi postareaGeany, la 17 December 2011 - 08:30 PM, a spus:

Sara buna uoamini buni! :) Uite [...]
ca cei mai buni prieteni din lume...Asa ca am reinviat luummee!!! Ca asta aveam eu de fapt pe sufletu' meu,mmaaii!!... :)

ma bucur mult Geany :P ! eram sigura ca toate o sa se sfarseasca cu bine!
de acum da-i drumul si fii tu: Geany a noastra :P care ne binedispune intotdeauna si ne povesteste fel si fel de sotii si de cioace :) !
bub? e si el fericit? :P

#8106 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2011 - 08:58 PM

Bub' a adormit in fund,la propriu''prea multe evenimente pt. el si nici nu si-a facut somnul de frumusete,sotul s-a dus sa-i conduca pe ai mei :)

#8107 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 December 2011 - 09:04 PM

Geany, se mai intampla si chestii din astea, oameni suntem si mai aruncam vb aiurea care ne amarasc pe unii din noi.Important e ca nu e nimeni bolnav si toti sunteti impreuna :) la bine si la greu
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#8108 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 17 December 2011 - 09:05 PM

Buna seara!

Asa ca de prima data,fac cinste cu niste rulouri cu magiun.

Fisier atasat  IMG_1359 (Medium).jpg (74.39K)
Number of downloads: 0

#8109 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 17 December 2011 - 09:05 PM

Uff, bine că s-a terminat cu bine, Geany, îmi dau seama că a fost foarte stresant pentru tine , că erai între ciocan şi nicovală, şi mereu suntem subiectivi în astfel de situaţii... indiferent cine are dreptate sau nu, dacă eşti apropiată de ambele"tabere" , e greu să alegi...

Dacă vrei să-ţi povestesc o situaţie similară, deşi nu este o consolare pentru tine, să ştii că soţul meu de multe ori este în situaţia pe care ai trăit-o tu. Ai mei ( când trăia şi tatăl meu) nu ar fi ofensat NICIODATĂ! pe soţul meu sau familia lui, în timp ce soacra mea o face foarte des , iar la încercările soţului meu de a-mi lua partea, i se dă replica:" nu e nevoie să aperi un psiholog, asta-i datoria lui , să suporte!" :) Mnoa, io am înţeles că oamenii sunt frustraţi din varii motive şi se răzbună pe cine se nimereşte, da" bietul meu soţ pica veşnic în plasă...

Hai să ne gândim doar la sărbătorile care urmează, partea financiară nu importă aşa de mult , ci liniştea sufletească şi familia fericită...
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#8110 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 17 December 2011 - 09:09 PM

Cerra, bine ai venit... foarte apetisante rulourile tale. Nădjduiesc să ne împărtăşeşti cât mai multe din tainele pe care le deţii într-ale artei culinare. :)
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#8111 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2011 - 09:12 PM

Asa e.. :P Nu mai comentez,dar zau ca am suferit iadul de pe lume pt. prostia asta :)

Cerra eu te astept mereu pe aici pe la noi :( ,ti-am spus pe privat si tie si lui Dani' de broblemele' mele dar si ca s-au rezolvat,acu sa vezi chef de racituri,sarmale,tochituri ,cozonaci si turte pe capu' meu :P :P

Deabea astept... :)

Va pup pe toti..si simt ca mi s-a luat o piatra de pe inima,simt ca plutesc :)

#8112 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 December 2011 - 09:21 PM

de acum sa ne tinem ca-si reveni Geany si in preasma Craciunului numai bunatati face. :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#8113 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2011 - 09:23 PM

Vezi postareaIoana, la 17 December 2011 - 09:21 PM, a spus:

de acum sa ne tinem ca-si reveni Geany si in preasma Craciunului numai bunatati face. :)

Pff! Eu cand sunt fericita o sa ma vedeti si cu codite,fundite,craciunita,di tati :) :)

#8114 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 17 December 2011 - 09:25 PM

Vezi postareaGeany, la 17 December 2011 - 09:12 PM, a spus:

Cerra eu te astept mereu pe aici pe la noi :) ,ti-am spus pe privat si tie si lui Dani' de broblemele' mele dar si ca s-au rezolvat,acu sa vezi chef de racituri,sarmale,tochituri ,cozonaci si turte pe capu' meu :) :)

Ma bucur ca ai revenit la viata :P

#8115 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 17 December 2011 - 09:27 PM

Vezi postareakoral, la 17 December 2011 - 09:09 PM, a spus:

Cerra, bine ai venit... foarte apetisante rulourile tale. Nădjduiesc să ne împărtăşeşti cât mai multe din tainele pe care le deţii într-ale artei culinare. :)

Multumesc ptr primire! Binenteles ca o sa impartasim impreuna tainele artei culinare :)

#8116 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2011 - 09:28 PM

Vezi postareacerra, la 17 December 2011 - 09:25 PM, a spus:

Cerra eu te astept mereu pe aici pe la noi :P ,ti-am spus pe privat si tie si lui Dani' de broblemele' mele dar si ca s-au rezolvat,acu sa vezi chef de racituri,sarmale,tochituri ,cozonaci si turte pe capu' meu :) :)

Ma bucur ca ai revenit la viata :P

Ma bucur ca ai venit aici! Nu am indraznit sa te invit dar oamenii buni se aduna :) :P

#8117 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 17 December 2011 - 09:40 PM

Vezi postareaGeany, la 17 December 2011 - 09:28 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 17 December 2011 - 09:25 PM, a spus:

Cerra eu te astept mereu pe aici pe la noi =)) ,ti-am spus pe privat si tie si lui Dani' de broblemele' mele dar si ca s-au rezolvat,acu sa vezi chef de racituri,sarmale,tochituri ,cozonaci si turte pe capu' meu :notworthy: :lol:

Ma bucur ca ai revenit la viata :-*

Ma bucur ca ai venit aici! Nu am indraznit sa te invit dar oamenii buni se aduna :notworthy: :-*

Geany, Am vrut sa scriu de cind m am inregistrat aici, dar de fiecare data parca nu indrazneam.Postarea mea de azi a inceput pe arta culinara.

Pies: Nu are legatura cu ce sa intimplat,dar.......... ma bucur ca am indraznit acuma seara sa scriu.

#8118 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2011 - 09:47 PM

Asa e.. :-* Nu mai comentez,dar zau ca am suferit iadul de pe lume pt. prostia asta :lol:

Cerra eu te astept mereu pe aici pe la noi :-* ,ti-am spus pe privat si tie si lui Dani' de broblemele' mele dar si ca s-au rezolvat,acu sa vezi chef de racituri,sarmale,tochituri ,cozonaci si turte pe capu' meu :-* =))

Deabea astept... :notworthy:

Va pup pe toti..si simt ca mi s-a luat o piatra de pe inima,simt ca plutesc :notworthy:

Scumpaaaa ...hai sa vad pregateli ca mai e doar o saptamana

Ioanaaaaa, asa e ... ce repede a trecut timpul ...mai ieri ziceam ca e prea devreme sa ne gandim deja la Craciun ... :-*

#8119 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2011 - 09:50 PM

cerra bine ai venit, sedere indelunga si placuta la noi!
acum in prag de iarna noi stam in fata semineului si impartasim bucurii, tristeti, fericiri, sau nevoi. Pofteste si ia loc la intre ai casei. Acum ca se apropie sarbatorile avem muuulte de discutat :notworthy:

#8120 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 December 2011 - 09:56 PM

Geaninoooooooooooooo, totul e bine, cand se termina cu bine.
Uffffffffff slava DD ca s-au limpezit apele, si ca au discutat "berbantii" pe limba lor , de centrale, TV -uri si alte tehnicalitatzi.
Ia cand faci poza cu codite si alea alea, s-o pui sa te vedem si noi .
Cerra, bine ai venit.
Koral dragutza, tu esti psicoloaga , de aia nu cazi in plasa :notworthy: socrellei.
Zi-am admirat fursecurile ...sublime, dar si manuta ceia ce statea sa acapareze un fursec, tare ghidusa .
eu azi am facut una , alta...am reusit sa zapacesc niste bezele recalcitrante, care nu nuuuuuuu si nu, nu au cooperat :notworthy:
la inceput erau ciungoase, le-am tot tinut in cuptor...si acum nu sunt albe imaculate, ci usor bronzate:)).
am dat chix si cu portofelele Ralucai...dar le-am mosmondit eu cumva. gustul e superb, aspectul lasa mult de dorit...dar asta este.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 408
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul