stella, la 15 January 2012 - 12:14 PM, a spus:
Daniella, asa cum zice Mirela, supa crema e buna din orice ( eu aseara la cererea familiei, facui rapid una cu diverse+topinambour).
mie pastarnacul imi place si taiat felii si dat la grill la cuptor ( de obicei pun mai multe legume). si imi place si crud ras cu ulei si lamaie.
woaw ce minunatie ai facut stella! imi place si mie crud, ras asa am mancat salatele cu sfecla si pastarnac saptamana trecuta la serviciu, ca nu am avut salate verzi.
Am facut azi o supa crema super ... picea a mancat de numa! Doar mamaie a fost disperata cand a vazut ca am primit iar de la tara juma de kg de pastarnac bio, ea nici pe ala ce-l aveam nu-l consumase, ca pune 1/4 la o ciorbita de a fetii. Oricarei persoane obisnuita cu legumele i-ar placea sub orice forma, dar deocamdata in familie sunt eu si picea printre amatori ... O sa incerc sa ii fac eu supele

Daca as avea si mai mult timp ... , ca de multe ori sunt in stadiu de oboseala si stres ca zic merci ca are cineva grija de ea si nu mai conteaza ce ii da ... , oricum stiu ca nu respecta instructiunile ... that's life ...
Oricum mai e probl ca mamaie daca nu are de facut de mancare se plictiseste al naibi si nu.i convine nika

...critica ce e ca sa se apuce ea de altele ...

teroare ...