Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • 527
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#10481 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 January 2012 - 05:49 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 January 2012 - 05:13 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 15 January 2012 - 04:14 PM, a spus:

Eu cred ca o sa le fac o musaca si o salata asortata,maine sucesc niste sarmalute si abea poimaine le fierb ca mai trebuie sa termin inatai niste chestii prin frigider (legume,branza ,mezelicuri etc) :huh:

tiii, ce pofta de musaca mi-ai starnit :huh:
cum termini legumele ? :huh:

Salata ca am :salata verde,ridiche alba,ceapa rosie,ceapa verde,ardei gras rosu,morcov....cartofi mai am ce isi scot coltii (mama mi i-a dat si deaia fac musacaua)maine sunt cu cel mare acasa si le fac un piure cu ceva pui si vre-o orientata cu tonno,eu o sa halesc salata cu detoate intr-o veselie =)) ....infasor sarmalele si poimaine le fierb,restul ceapa,morcovi,ardei gras ,si marar patrunjel sa fac si un bors,asi face de fasole parca :huh:

#10482 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 15 January 2012 - 05:51 PM

Deci noi ne-am culcat aseară primăvară, azi dimi ne-am trezit îngropaţi în zăpadă! Fir-ar ea să fie de vacanţă, că n-a nisns deloc, bine că se trezi în ultima zi! Am fugeat la ski( soţu)placă(Cătă)sanie(eu şi Mihai)la Cavnic, de vreo oră am ajuns acasă, am păpat şi la nani-unii... Eu vă pun poze de pe balcon de la ora asta la noi:

Fisiere atasate

• Fisier atasat  1.jpg (53.72K)
    Number of downloads: 0
  • Fisier atasat  2.jpg (59.62K)

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#10483 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 January 2012 - 05:52 PM

Vezi postareaGeany, la 15 January 2012 - 05:44 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 15 January 2012 - 04:49 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 15 January 2012 - 11:21 AM, a spus:

Mic dejunul nostru intarzaiat de azi a fost constituit din 1 cana de ceai de tei cu lamaie,senvisuri cu unt,cascaval si salam frantuzesc (de la marcel,si untura tot de la firma asta a fost 1 kg. :huh: )cornulete ...

nu am remarcat pe marcel! tot va aud, sa ma uit si eu de el, are la hipermarket?

Eu nu stiu alte produse ale lor,doar ca sotului ce e mare amator de salam tip mezel (nu crud uscat cum imi place mie)ii place de la firma lor salam frantuzesc ,e usturoiat asa cum ii place lui :huh: (intamplarea face ca mama kg. de untura tras in tzipla ce l-a luat tot de la firma marcel era,am fost sceptica la inceput dar vad ca a fost ok.)am vazut la Any un salam de vara de la firma asta si parea f. fain o sa caut si eu sa vad daca gasesc...Nu stiu la hipermarket,eu am gasit la magazinul meu de la scara blocului :huh:

Eu am gasit salam de vara de la ei, dar de obicei ala pe care mi-l aduceau ai mei era mai uscat ca asta, nu stiu cum se cheama tot de la Marcel, apoi eu aveam unul preferat care se chema salam de bacau, nu-mi aduc aminte firma, n-am mai gasit in Ro.

#10484 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 05:52 PM

Şi secţiune:))))

Fisiere atasate

• Fisier atasat  3.jpg (69.93K)

#10485 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 15 January 2012 - 05:55 PM

Daniella, bafta in urmatoarele 2 saptamani. Ia aer in kiept, concentreaza-te pe ce stii, si da-i bice, .
o buna metoda e sa *imaginezi* inainte ce te intreaba si ce raspunzi( mintal) ....sau cea mai radicala, sa ti-l imaginezi pe cel din fata ta ....pe buda. nimeni nu rezista la asa imagine, oricat de fioros ar fi :huh:.
duminica placuta.

#10486 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 15 January 2012 - 05:56 PM

Koralino, asa in poze imi place si mie zapada, dar nu in urbea mea :huh:

#10487 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 January 2012 - 05:57 PM

Vezi postareaGeany, la 15 January 2012 - 05:49 PM, a spus:

Eu cred ca o sa le fac o musaca si o salata asortata,maine sucesc niste sarmalute si abea poimaine le fierb ca mai trebuie sa termin inatai niste chestii prin frigider (legume,branza ,mezelicuri etc) =))

Salata ca am :salata verde,ridiche alba,ceapa rosie,ceapa verde,ardei gras rosu,morcov....cartofi mai am ce isi scot coltii (mama mi i-a dat si deaia fac musacaua)maine sunt cu cel mare acasa si le fac un piure cu ceva pui si vre-o orientata cu tonno,eu o sa halesc salata cu detoate intr-o veselie :huh: ....infasor sarmalele si poimaine le fierb,restul ceapa,morcovi,ardei gras ,si marar patrunjel sa fac si un bors,asi face de fasole parca :huh:

ceapa rosie si cartofii tin fara probl in frigi in cutia de legume, jos ardeii grasi tin si ei vreo sapt, morcovii infasurati in hartie de ziar tin o iarna. Problemele sunt cu ceapa verde, mararul, patrunjelul (Astea ultimele 2 le pot curata, marunti si arunca in congi), dar daca le poti deja termina pe toate e mai bine, ca nu le mai duci grija! Imi place asa ca te gandesti al toate si nu se arunca nik. Eu gasesc 2 cutii de acelasi fel incepute din toate alea prin frigi ... =)) si credeti.ma ca nu io fac de-stia ce ma enerveaza la maxim! that-s life ... Sper sa duc pe picea la gradi prematur, in sept si sa ma scap de 8 perechi de maini prin garnizoana ... =))

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#10488 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 05:59 PM

Vezi postareakoral, la 15 January 2012 - 05:51 PM, a spus:

Deci noi ne-am culcat aseară primăvară, azi dimi ne-am trezit îngropaţi în zăpadă! Fir-ar ea să fie de vacanţă, că n-a nisns deloc, bine că se trezi în ultima zi! Am fugeat la ski( soţu)placă(Cătă)sanie(eu şi Mihai)la Cavnic, de vreo oră am ajuns acasă, am păpat şi la nani-unii... Eu vă pun poze de pe balcon de la ora asta la noi:

mai bine mai tarziu, decat niciodata! eu nu am avut sansa sa.i arat Beatricei ce-i aia zapada, anul trecut era prea mica sa priceapa ...
Bine ca ati prins totusi o zi de schi!
Imi place sexiunea!
Si am uitat sa.ti spun: mult succes cu planurile secrete! eu zic ca totul e sa.ti iei curaj sa incepi. Ai remarcat oare ca noua ne plac? :huh:

#10489 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 06:03 PM

Vezi postareastella, la 15 January 2012 - 05:55 PM, a spus:

Daniella, bafta in urmatoarele 2 saptamani. Ia aer in kiept, concentreaza-te pe ce stii, si da-i bice, .
o buna metoda e sa *imaginezi* inainte ce te intreaba si ce raspunzi( mintal) ....sau cea mai radicala, sa ti-l imaginezi pe cel din fata ta ....pe buda. nimeni nu rezista la asa imagine, oricat de fioros ar fi :huh:.
duminica placuta.

Stella, merci! asa am facut imaginam inchizitia in fata mea, ca si cum eu sunt vinovata pentru colapsul economic mondial :huh: . Finalmente azi noapte mi s-a luminat creierul, ca doar eu am facut tot ce se putea mai bine in conditiile date si nobody, nici macar investitorul principal nu ar fi facut-o better decat mine (macar pt ca-i strain si nr. 2 ca am lucrat cat 7). Faza cu buda nu o stiam e super faina, o sa o aplic. Bine nu cu astia, ca ar fi un pic naspa sa ma pufneasca rasul cand vremurile nu-s prea vesele pt moment. Dar in alte intalniri in care ma apuca tracul filozofal merge bine. Eu o faceam uitandu.ma adanc in ochii lui si gandindu.ma ce culoare deosebita de ochi are. :huh: De multe ori zambeam si ma detensionam. Cu buda e mai sigur, ca nu toti au ochii albastri :huh:

#10490 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 06:03 PM

Vezi postareastella, la 15 January 2012 - 05:56 PM, a spus:

Koralino, asa in poze imi place si mie zapada, dar nu in urbea mea :huh:

Păi nu vezi că şi mie îmi place doar aşa, de pe balcon, ca lui Alecsandri????
Că, în rest , dacă nu erau copchiii , never-ever nu mă prindeai pe mine pe vreo pârtie...

#10491 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 06:07 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 January 2012 - 05:57 PM, a spus:

Eu cred ca o sa le fac o musaca si o salata asortata,maine sucesc niste sarmalute si abea poimaine le fierb ca mai trebuie sa termin inatai niste chestii prin frigider (legume,branza ,mezelicuri etc) =))

Salata ca am :salata verde,ridiche alba,ceapa rosie,ceapa verde,ardei gras rosu,morcov....cartofi mai am ce isi scot coltii (mama mi i-a dat si deaia fac musacaua)maine sunt cu cel mare acasa si le fac un piure cu ceva pui si vre-o orientata cu tonno,eu o sa halesc salata cu detoate intr-o veselie :huh: ....infasor sarmalele si poimaine le fierb,restul ceapa,morcovi,ardei gras ,si marar patrunjel sa fac si un bors,asi face de fasole parca :huh:

ceapa rosie si cartofii tin fara probl in frigi in cutia de legume, jos ardeii grasi tin si ei vreo sapt, morcovii infasurati in hartie de ziar tin o iarna. Problemele sunt cu ceapa verde, mararul, patrunjelul (Astea ultimele 2 le pot curata, marunti si arunca in congi), dar daca le poti deja termina pe toate e mai bine, ca nu le mai duci grija! Imi place asa ca te gandesti al toate si nu se arunca nik. Eu gasesc 2 cutii de acelasi fel incepute din toate alea prin frigi ... =)) si credeti.ma ca nu io fac de-stia ce ma enerveaza la maxim! that-s life ... Sper sa duc pe picea la gradi prematur, in sept si sa ma scap de 8 perechi de maini prin garnizoana ... =))

Nu!!! eu vreau sa consum ce am acum inainte sa fac sarmale...

#10492 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 06:09 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 January 2012 - 05:57 PM, a spus:

Salata ca am :salata verde,ridiche alba,ceapa rosie,ceapa verde,ardei gras rosu,morcov....cartofi mai am ce isi scot coltii (mama mi i-a dat si deaia fac musacaua)maine sunt cu cel mare acasa si le fac un piure cu ceva pui si vre-o orientata cu tonno,eu o sa halesc salata cu detoate intr-o veselie =)) ....infasor sarmalele si poimaine le fierb,restul ceapa,morcovi,ardei gras ,si marar patrunjel sa fac si un bors,asi face de fasole parca :huh:

Ai auzit expresia " dacă vrei ceva cu adevărat , vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză?"- ei , bine , la ea să te gândeşti la vară şi în toamnă o poţi înscrie pe Bea dacă nu la grădi, măcar la creşă. Serios, n-are decât de câştigat acolo în dezvoltare, e adevărat că va fi cam bolnăvioară o vreme, de la alţi copii, motiv pt. care lumea o să te descurajeze şi o să-ţi reproşeze" ţi-am spus eu! :huh: ), dar după ce îşi face imunitate, o să fie ok. Eu pe Cătă nu l-am dus la creşă, că era mami meu sănătoasă şi stătea în blocul vecin, dar pe Mihai l-am dus la creşă de la ora 7 la 16 şi a fost în regulă.Programul la creşă era până la 18, pentru părinţii cu job mai lung.
Şi, dacă tot mi-am amintit, vezi că avea Pişcoţel o supă de păstârnac cu chipsuri de păstârnac, foarte faină....

#10493 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 06:13 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 January 2012 - 06:03 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 15 January 2012 - 05:55 PM, a spus:

o buna metoda e sa *imaginezi* inainte ce te intreaba si ce raspunzi( mintal) ....sau cea mai radicala, sa ti-l imaginezi pe cel din fata ta ....pe buda. nimeni nu rezista la asa imagine, oricat de fioros ar fi =)).
duminica placuta.

Stella, merci! asa am facut imaginam inchizitia in fata mea, ca si cum eu sunt vinovata pentru colapsul economic mondial =)) . Finalmente azi noapte mi s-a luminat creierul, ca doar eu am facut tot ce se putea mai bine in conditiile date si nobody, nici macar investitorul principal nu ar fi facut-o better decat mine (macar pt ca-i strain si nr. 2 ca am lucrat cat 7). Faza cu buda nu o stiam e super faina, o sa o aplic. Bine nu cu astia, ca ar fi un pic naspa sa ma pufneasca rasul cand vremurile nu-s prea vesele pt moment. Dar in alte intalniri in care ma apuca tracul filozofal merge bine. Eu o faceam uitandu.ma adanc in ochii lui si gandindu.ma ce culoare deosebita de ochi are. =)) De multe ori zambeam si ma detensionam. Cu buda e mai sigur, ca nu toti au ochii albastri :huh:

Şi eu sunt de părere că eşti SINGURA vinovată de colapsul economic mondial!!!! :huh:
Câinele tău mănăncă peşte şi calamari, aşa am auzit... :huh:
Aia cu buda , eu o ştiam să-ţi imaginezi persoana în pielea goală, da" cred că-i şi mai bine cum ţi-a zis Stella.

SRI-sto, mă lăsaţi cu planurile secrete în ritmul meu???? :huh:

#10494 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 06:27 PM

Vezi postareaGeany, la 15 January 2012 - 06:07 PM, a spus:

Nu eu vreau sa consum ce am acum inainte sa fac sarmale...

mai bine, daca le poti consuma proaspete si nu mai aglomerezi congelatorul sa nu mai sti ce si cum e pe acolo! imi plac gospodinele care se organizeaza bine sa consume tot ce e si sa le duca bibilica sa nu desfaca/cumpere 7 chestii in acelasi timp. Si d-aia te iubi eu pe tine :huh:

#10495 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 06:30 PM

Vezi postareakoral, la 15 January 2012 - 06:09 PM, a spus:

Ai auzit expresia " dacă vrei ceva cu adevărat , vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză?"- ei , bine , la ea să te gândeşti la vară şi în toamnă o poţi înscrie pe Bea dacă nu la grădi, măcar la creşă. Serios, n-are decât de câştigat acolo în dezvoltare, e adevărat că va fi cam bolnăvioară o vreme, de la alţi copii, motiv pt. care lumea o să te descurajeze şi o să-ţi reproşeze" ţi-am spus eu! :huh: ), dar după ce îşi face imunitate, o să fie ok. Eu pe Cătă nu l-am dus la creşă, că era mami meu sănătoasă şi stătea în blocul vecin, dar pe Mihai l-am dus la creşă de la ora 7 la 16 şi a fost în regulă.Programul la creşă era până la 18, pentru părinţii cu job mai lung.
Şi, dacă tot mi-am amintit, vezi că avea Pişcoţel o supă de păstârnac cu chipsuri de păstârnac, foarte faină....

asa-i! sa traiesti! :huh:
supa de pastarnac mi-a iesit super cum m.a dus pe mine bibilica si o sa o mai fac si cu hrisca in loc de linte, doar sa mai conving si pe altii care vor sa gateasca dar sunt caposi! o sa caut si supa lui pisco, ca am destul pastarnac pt un copil (pastrez ce am de la tara nmai pt ea!).

#10496 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 06:35 PM

Vezi postareakoral, la 15 January 2012 - 06:13 PM, a spus:

Şi eu sunt de părere că eşti SINGURA vinovată de colapsul economic mondial!!!! :huh:
Câinele tău mănăncă peşte şi calamari, aşa am auzit... :huh:
Aia cu buda , eu o ştiam să-ţi imaginezi persoana în pielea goală, da" cred că-i şi mai bine cum ţi-a zis Stella.

SRI-sto, mă lăsaţi cu planurile secrete în ritmul meu???? :huh:

iar zic asa-i! dar nu io fusai sa cumpar pestii, am zis ca daca se duce cu mama-sa se pricep ei ce sa aleagam ca doar dumneai crede ca e singura pe lume care le stie pe toate cel mai bine. Eu nu am zis nik, le.am spalat cu nasul smuls (crezand ca poae mi se pare), le-am marinat (cu lamaie, doar o pieri odoarea ... d-aia ziceam ca si la restaurant nu cred ca e mereu o diferenta de prospetime ...) ...dar aseara sositi din vizita, domnul a zis ce miroase asa urat in casa ?! iaca puteam sa zic ca am facut eu kk in pantalon? cand a auzit ca nu e de bine, a zis sa le arunc urgent ca l-a luat durerea de cap :huh: . Imi doream un gratarel ... dar daca pe asa ne fu' ... am zis ca macar sa le manance cainele ... Calamarul nu l.a mancat, e mofturoasa ca stapanul ... =))

#10497 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 06:58 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 January 2012 - 06:27 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 15 January 2012 - 06:07 PM, a spus:

Nu eu vreau sa consum ce am acum inainte sa fac sarmale...

mai bine, daca le poti consuma proaspete si nu mai aglomerezi congelatorul sa nu mai sti ce si cum e pe acolo! imi plac gospodinele care se organizeaza bine sa consume tot ce e si sa le duca bibilica sa nu desfaca/cumpere 7 chestii in acelasi timp. Si d-aia te iubi eu pe tine :D

Da!! Iubita urasc risipa :D pot spune chiar ca sunt f. zgarcita :D acum nici nu ma dau banii afara din casa,dar chiar daca asi avea alta situatie financiara cred ca asi fi la fel,pt. ca asa e felul meu :floare:

Eu sunt sigura ca si tu daca ai fi casnica sau macar daca ai avea mai mult timp te-ai gospodari cu cumparaturile altfel,asa nu prea poti sa ai un control ...

Maica-mea nu-i asa ,ea cumpara,nu-i trebe' da vede si cumpara apoi imi paseaza mie,ca eu i-am spus sa nu arunce nimik ca-i pacat sa ma intrebe intai,eu il trimit pe al mare si-mi aduce de la ea(acum ea m-a incaltat si cu untura cumparata dinainte de craciun ,si cu cartofii incoltiti si cu verdeturile)eu aveam in plan sarmale dar ashea ,schimbare de plan,planuitor :D Ma dispereaza mama si tata din punctul asta de vedere,mereu le fac teorie ,cand ii fac lui mama tata zice:''vezi...ca ti-am spus'' :D cand ii spun lui tata (ca si el perie hipermarketurile in cautare de ''reduceri'' si face numai prostii'' ,ii spune mama :''vezi ,ti-am spus cum zice si fica-ta,...asa mama mai spune-i '' :D

Mancare gatita la fel nu se arunca nimik,ii pasez sotului la serviciu unde are multi colegi si se mananca la gramada,mai trimit prin al' mare la parinti etc...Nu trebuie risipit nimic,ca mare pacat e !

#10498 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 15 January 2012 - 07:02 PM

Domnealor 'na seara... ajutati-ma si pe mine daca va vine la indemana... nu stiu sigur daca e ,poate am senzatia ,ca am vazut pe forum niste pachetele din aluat, care aveau in compozitia aluatului branza... si nu stiu daca erau umplute sau doar facute asa pachetele.. plus ca nu stiu daca le-am vazut aici... da' daca cineva nu sufera de amnezie asa ca mine... si are informatii mai sigure.. rogu-va a ma informa. Am un chef de ceva aluat, cred ca ma infing inspre saratelele Ioanei si-as incerca sa fac si choux a la creme.. dupa reteta izukai(n-am facut niciodata aluat oparit)... offf statul degeaba imi da pofta de bucatarie.
Imagine postata

#10499 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 07:06 PM

Am multe albusuri la frigider si as face ceva cu ele ca mi-e mila sa le arunc!
Dar in acelasi timp nu mai vreau dulciuri!!!!!!!!!!!!!!!!!

#10500 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 07:08 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 January 2012 - 06:35 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 15 January 2012 - 06:13 PM, a spus:

Şi eu sunt de părere că eşti SINGURA vinovată de colapsul economic mondial!!!! :D
Câinele tău mănăncă peşte şi calamari, aşa am auzit... :D

SRI-sto, mă lăsaţi cu planurile secrete în ritmul meu???? :D

iar zic asa-i! dar nu io fusai sa cumpar pestii, am zis ca daca se duce cu mama-sa se pricep ei ce sa aleagam ca doar dumneai crede ca e singura pe lume care le stie pe toate cel mai bine. Eu nu am zis nik, le.am spalat cu nasul smuls (crezand ca poae mi se pare), le-am marinat (cu lamaie, doar o pieri odoarea ... d-aia ziceam ca si la restaurant nu cred ca e mereu o diferenta de prospetime ...) ...dar aseara sositi din vizita, domnul a zis ce miroase asa urat in casa ?! iaca puteam sa zic ca am facut eu kk in pantalon? cand a auzit ca nu e de bine, a zis sa le arunc urgent ca l-a luat durerea de cap :D . Imi doream un gratarel ... dar daca pe asa ne fu' ... am zis ca macar sa le manance cainele ... Calamarul nu l.a mancat, e mofturoasa ca stapanul ... ;)

Oleleleiii :D :floare: :D :D

Mai Dani vroiai sa otravesti cainele!!!!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • 527
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul