Daniella, la 15 January 2012 - 06:27 PM, a spus:
Geany, la 15 January 2012 - 06:07 PM, a spus:
Nu eu vreau sa consum ce am acum inainte sa fac sarmale...
mai bine, daca le poti consuma proaspete si nu mai aglomerezi congelatorul sa nu mai sti ce si cum e pe acolo! imi plac gospodinele care se organizeaza bine sa consume tot ce e si sa le duca bibilica sa nu desfaca/cumpere 7 chestii in acelasi timp. Si d-aia te iubi eu pe tine
Da!! Iubita urasc risipa

pot spune chiar ca sunt f. zgarcita

acum nici nu ma dau banii afara din casa,dar chiar daca asi avea alta situatie financiara cred ca asi fi la fel,pt. ca asa e felul meu
Eu sunt sigura ca si tu daca ai fi casnica sau macar daca ai avea mai mult timp te-ai gospodari cu cumparaturile altfel,asa nu prea poti sa ai un control ...
Maica-mea nu-i asa ,ea cumpara,nu-i trebe' da vede si cumpara apoi imi paseaza mie,ca eu i-am spus sa nu arunce nimik ca-i pacat sa ma intrebe intai,eu il trimit pe al mare si-mi aduce de la ea(acum ea m-a incaltat si cu untura cumparata dinainte de craciun ,si cu cartofii incoltiti si cu verdeturile)eu aveam in plan sarmale dar ashea ,schimbare de plan,planuitor

Ma dispereaza mama si tata din punctul asta de vedere,mereu le fac teorie ,cand ii fac lui mama tata zice:''vezi...ca ti-am spus''

cand ii spun lui tata (ca si el perie hipermarketurile in cautare de ''reduceri'' si face numai prostii'' ,ii spune mama :''vezi ,ti-am spus cum zice si fica-ta,...asa mama mai spune-i ''
Mancare gatita la fel nu se arunca nimik,ii pasez sotului la serviciu unde are multi colegi si se mananca la gramada,mai trimit prin al' mare la parinti etc...Nu trebuie risipit nimic,ca mare pacat e !