Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 660
  • 661
  • 662
  • 663
  • 664
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#13221 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 February 2012 - 12:41 AM

Vezi postareaGeany, la 10 February 2012 - 03:03 PM, a spus:

P.S La ultimea postare la mine indica 5,03 in loc de 3,03...

Hieeii :) indica asa doar daca sunt delogata ,daca ma loghez e ora ezacta :)

Forumul e gazduit de un hoster aflat pe un alt fus orar, de aici diferenta de ore.

#13222 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 February 2012 - 12:43 AM

Vezi postareaizuk, la 10 February 2012 - 04:56 PM, a spus:

Eu nu reusesc sa razbesc cu cititul , daca lipsesc cateva ore , apar zeci de pagini :)

Bun , sa dau ziua buna mai intai .
Cum ziceam , nu stiu chiar toate evenimentele petrecute pe aici , dar o sa incerc sa citesc din urma cand am liniste .
Sorina , sper sa fie bine la doctor , sa ai vesti bune .
Azi am primit o invitatie pentru duminica , gazdele au un bebe mic de tot , cateva saptamani . Ma gandeam sa duc un "diaper cake " - tort din scutece ( suna ciudat romaneste ) , asa ca trebuie sa fug la cumparaturi . Sper sa-mi iasa , pentru ca va fi prima incercare .

Ai reusit sa faci "tortul"?

#13223 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 February 2012 - 12:50 AM

Vezi postarealili, la 10 February 2012 - 11:46 PM, a spus:

Cioc,cioc, e cineva pe la han?
O bere, o visinata da cineva?

Sorry, la ora aia ma pregateam de nani, n-am stiut ca Geany si Daniella au terminat toata visinata. Inseamna ca tre' sa refac proviziile.... :)

Fisier atasat  1.jpg (12.31K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (20.59K)

Fisier atasat  3.JPG (79.46K)

#13224 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 February 2012 - 12:51 AM

Vezi postareastella, la 11 February 2012 - 01:03 AM, a spus:

o bere,+ o bere= doua beri....si inca multe beri.... baute.
sau poate un conecel???

Ooooo...... uite cine are grija de noi! :)

#13225 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 February 2012 - 12:52 AM

Vezi postareaHazel, la 11 February 2012 - 07:14 AM, a spus:

Buna dimineata la han
M-am strans si eu pe acasa, am incercat sa citesc din urma, mai mult in diagonala, ca de unde citesc 2 pagini apar alte patru scrise :)
Multa sanatate la bolnaviori mici si mari!!!

Va aduc o cafeluta si niste poze de pe meleaguri mai calde. Un weekend linistit si calduros sa avem!

Iote cine se plimba..... Si ce bine arata!! :)

#13226 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 February 2012 - 12:56 AM

Vezi postareaDaniella, la 11 February 2012 - 04:24 PM, a spus:

PS: Foxyy am citit ieri jum de carte pe neresuflate, desi ma enerveaza ca nu e paginata si are o gramada de spatii (mi-am muatat-o in word sa o subliniez, colorez, sa salvez pasajele de care voi avea nevoie) si azi am niste nervi ca nu am reusit sa mai citesc nik, ca asta mica are chef de joaca of course! de mancare nu am facut decat o ompleta dimineata, dupa care am spalat 2 masini, am strans si impachetat-intins alte 3 masini uscate, am bagat vasele la spalat, acu ma duc sa le scot si am adormit fata asa ca ma duc sa incropesc ceva food! Foxule, raporteaza de la tine? ai citit? iti place?

N-am citit nic. N-am avut cand! :) Drumuri, vizite, cumparaturi, facut de mancare, intins rufe....... N-am timp nici sa stau 5 minute-n cap! :) Poate maine, desi nu-s sigura. Iesim prin oras, mergem la un film. Ma rog, asta ar fi planul ;)

#13227 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 February 2012 - 12:57 AM

Vezi postareakoral, la 11 February 2012 - 05:20 PM, a spus:

Daniella, te rog trimite-mi şi mie cartea :)

Pastele lui Geany mă îmbolnăvesc de-a dreptul... şi n-am în casă decât parmezan şi ulei, după paste şi ardei iute nu ies nici dacă-mi daţi un Oscar!

Sorina, multă sănătate picei, o să fie bine, nepotul meu cel mare a avut problema asta pe la 4 ani, pe stradă îşi pierdea echilibrul şi pica pe jos din cauza durerilor de articulaţii, greu i-au pus diagnosticul , acum are 19 ani şi e student la academia militară, cu probe date din sport. E sănătos tun, aşa va fi şi buburuza ta , o să vezi!

Ai primit cartea?

#13228 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 February 2012 - 12:59 AM

Acu' am ramas io singurica pe aici. E si cam tarzior, asa ca inchid pravalia. Noapte buna tuturor! :)

#13229 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 12 February 2012 - 01:24 AM

Foxy , mersi de cinste,pica bine dupa o zi luunga de munca si iata ca la ora asta eu bantui pe aici, la mine e ora 1 si 20 noaptea, acum am terminat treaba si ma pregatesc de nani

#13230 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 12 February 2012 - 07:48 AM

Buna dimineata
-25 de grade la Iasi, asta e, nu ies nici azi din casa. De maine se pare ca se mai moaie gerul, dar reincep ninsorile.
Foxule, nici eu nu mai uit la stiri, daca se intampla ceva important aflu de pe forumuri, de la prieteni. Acu abia am citit ca a murit Whitney Houston, odihneasca-se in pace :)

O duminica frumoasa si o saptamana mai calda sa avem.

Fisiere atasate

Imagine postata

#13231 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 February 2012 - 08:58 AM

Buna dimineata!

Ce bine ca ati facut aprovizionarea!

Fox'avem visinata si pe azi :)

Moo',ce rau imi pare ca a murit Whitney :) D-zeu sa o odihneasca ...

#13232 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 12 February 2012 - 09:22 AM

Buna dimineata!
La noi numa -18grade :)
Nu am mai scris demult, citesc da nu mai apuc sa scriu, ori tre sa plec, ori vin ai mici si ma trag de mineca :D Eu mai lucrez saptamina asta si apoi din 20.02 incep scoala pina pe 1.05.am ceva emotii,imi e teama ca nu o sa ma descurc :) , da am zis ca daca nu pricep nik in 2saptamini ma las pagubasa :) #
Merg sa citesc un pic din urma
Duminica placuta :)

#13233 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 12 February 2012 - 09:43 AM

Vezi postareaGeany, la 11 February 2012 - 09:40 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 11 February 2012 - 09:23 PM, a spus:

help help help!!!!
am facut o fasole, ca si alte dati. Si acum 2 sapt mi-a iesit super gustoasa, acum mi.a iesit amara, nu pot sa-mi dau seama de la ce !!! Ati patit sa vi se amarasca mancarea? ce remediu exista?

Vezi sa nu se fi prins de fund si afumat :) E fasole uscata?!

Ai pus cumva foi de dafin sau alte condimente?!

Buna dimi la tot hanul!!!

Da, fasole boabe, fiarta rosie si alba. Nu s-a prins deloc, ca nici nu am apucat bine sa o pun la foc in oala cu ceapa calita, rosii decojite si suc de rosii (asta din urma putin poate a a alterat gustul ca il aveam de ceva vreme deschis in frigi - la sticla, totusi l-am gustat nu era amar) cand am gustat amestecul sa-l pun pe foc era deja amar. Am pus foi de dafin si condimente ca de obicei - verdeturi si piper uscate, proaspat rasnite din rasnita mea. Dar e normal zic eu pt ultimele 20 minute de fiert, insa nici atat nu a apucat sa fiarba ca deja era amara. Am citit mai demult un post al sefului ca daca faci ceapa pasta la mixer se amaraste imediat, asta zic eu ca ar fi putut fi, desi am mai facut si alta data si nu am mai patit pana acum. Un alt motiv o fi ca am pus ceva vegeta bio (legume deshidratate, la calitul cepei, o fi si de la ala, ca nu l-am mai folosit pana acum, decat poate in cantitati infime ....
Io intreb: exista vreun remediu?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#13234 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 February 2012 - 09:46 AM

Vezi postareaGeany, la 11 February 2012 - 12:07 PM, a spus:

Off,Sorina! :) Acum cum se mai simte scumpa?!

E alba ca ceara, tuseste ca cel mai inrait tabagist si se ineaca cu pumnii de muci care-i ies rausi rauri... nu a dormit toata noaptea. Se tot inneca cu mucusul...
De mancat, n-am treaba, Doamne fereste sa nu-i dai de mancare...

Vezi postareaHazel, la 11 February 2012 - 01:18 PM, a spus:

Sorina suna incredibil ce spui tu acolo, sanatate la pui mici si tie !!!!

Stiu... dar asta e adevarul...

Vezi postareaDaniella, la 11 February 2012 - 04:24 PM, a spus:

Sorina, eu am avut reumatism poliarticular acut de pe la 6 ani, habar nu am ce e tamponul, dar pe vremea aia sigur nu se facea. Ce iti pot spune e ca faceam amigdalita vesnic, si mi se umflau incheieturile la degetele de la maini, iarna de iarna ma burduseau cu moldamin. Am ramas si cu 2 noduli. Am pricopsit si suflul sistolic, dar nu afost ceva grav. Morala este ca la 16 ani s-au indurat parintii sa ma lase sa scot amigdalele (se opuneau, cum ca as fi fost mai sensibila la raceli la plamani dupa aceea). Operatia a o fost horror, desi matusa/nasa mea a fost asistenta dr care m-a operat (Deci toata grija si calmantele). Deci amigdalele la 16 ani au radacini precum ridichea cea uriasa! Dupa operatie nici degetele nu mi s-au mai umflat, nici moldamin nu mi-a trebuit, nici nu mai racesc de atunci, nici probl cu plamanii nu am patit! Deci Sorina, nu te impacienta, totul va fi bine, grijile pe care ni le facem sunt mai mari decat dimensiunea reala a problemelor cu care ne confruntam. Eu nu pot sa inteleg cum e posibil sa nu schimbi medicul daca e prost! Trebuie sa scapi de individ dc nu ai incredere in el!

Tocmai, pt ca stiu despre ce e vorba, nu vreau sa ajungem la 16 ani cu cine stie ce probleme la inima sau articulatii... raman sechele pt toata viata.
Nu e normal pt un copil de 3 ani jumate sa nu poata sa mearga... a inceput cu genunchiul stang, apoi cel drept, aseara de plangea se solduri... Are 3 ani, nu 80...

Stiu si eu ca trebuie... da' nu am cum sa fac...

Sorina, multă sănătate picei, o să fie bine, nepotul meu cel mare a avut problema asta pe la 4 ani, pe stradă îşi pierdea echilibrul şi pica pe jos din cauza durerilor de articulaţii, greu i-au pus diagnosticul , acum are 19 ani şi e student la academia militară, cu probe date din sport. E sănătos tun, aşa va fi şi buburuza ta , o să vezi!

Multumesc, Koral!
A fost totul diagnosticat din timp si v-a mers bine... Ma bucur pt voi!
Daca nu aveam de-a face sambata trecuta cu dr-ita 'necunoscuta' cine stie cand si daca dr-ul meu se prindea vreodata despre ce e vorba... Asta ma roade cel mai mult!

Vezi postareaAdriana, la 11 February 2012 - 07:20 PM, a spus:

Sorina, daca vrei ne putem muta pe mp. Ba chiar te rog sa-mi scrii pe mp numele medicului tau ca-l caut pe lista medicilor asa de curiozitate sa vedem cind a terminat facultatea, e o chestie pe care o fac mereu cu orice doctor imi iese in cale :)
Ai noroc ca esti acasa si poti umbla peste tot. Daca-mi permiti, eu as incerca sa ma duc la urgente si sa intreb cine era in ziua aceea, e imposibil sa nu afli cine e.
Daca nu esti linistita du-te cu toate analizele iar la urgente, da-l naibii pe pediatrul de familie.
Daca tu consideri ca virgula comportamentul lui a fost incompetent poti sa te duci la Asl si sa zici chestia asta, fara sa faci scandal, doar mergi si ceri frumos sa il schimbi, presupun ca cea care te primeste doar cu urgente e plina si de aceea nu poti cere sa o ai pe ea, corect?
Daca vor pot, ca si pe Marco acu l-a "luat" medicul meu desi teoretic el e pe lista altcuiva, si cu ocazia asta in sfirsit am scapat de pediatrul incompetent pe care oricum l-am folosit doar de citeva ori in 16 ani. Cind Marco a avut mononucleoza doar ochiul celui cu plata pe care l-am chemat mereu l-a salvat.

Sa stii ca si eu m-am gandit la chestia asta... 'daca munceam ce faceam?'. Privind jumatatea plina a paharului, bine ca stau acasa, asa pot sa ma ocup mai bine de ea.
Noi mai avem un pic pana la 16 ani... si pana atunci trebuie sa vad cum fac ca sa-l schimb si pe al meu... Daca pt mine nu are prea mare importanta, pt copiii mei are. Asa ca voi incepe sa ma interesez si in aceasta directie. Sper sa fie mai usor decat la copii.
Iti voi trimite PM cu numele dragutului... multumesc mult!
Nu as fi nici prima nici ultima care se duce sa-l reclame... doar ca stiu deja ca nu se va schimba nimic...
Da, dr-ita la care vreau eu sa merg are lista plina...

Alina Mocanu ai avut si tu de indurat... imi pare rau. Acum, cel putin, esti mai bine?

Fetelor, va multumesc la toate pt grija ce ne-o purtati!
Va salut pe toate!
Sigur am sarit pe cineva... da' voi ma iertati, nu?
Am citit inclusiv pag 660... asa ca inca mai am de recuperat...
Va pupacesc!
Ma suc sa-i trimit PM Adrianei!
Sorina

#13235 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2012 - 09:48 AM

Vezi postareaFoxyy, la 12 February 2012 - 12:57 AM, a spus:

Ai primit cartea?

Sa o trimiti si Alinei Foxulica, te rog.

Iesiti din casa pe vremea asta? film va trebe voua? iti dau eu site de pe care vezi o gramada de filme online, vrei?

help help help, cum se drege mancarea care a capatat gust amar?

#13236 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2012 - 09:50 AM

Vezi postareaFoxyy, la 12 February 2012 - 12:56 AM, a spus:

Poate maine, desi nu-s sigura. Iesim prin oras, mergem la un film. Ma rog, asta ar fi planul :)

pune mana si ceteste, sa vezi ca nu o mai lasi din mana ... nici din casa nu o sa mai vrei sa iesi ...
Ai PM pt filme online

#13237 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 12 February 2012 - 10:40 AM

Ziua buna tuturor.

Vezi postareaFoxyy, la 12 February 2012 - 12:43 AM, a spus:

Ai reusit sa faci "tortul"?

Da , sa zicem ca da . L-am facut , l-am desfacut , pana la urma am hotarat sa ramana ceva mai simplu . Am vrut sa pun pe el niste jucarii , dar arata cam ciudat , asa ca a ramas in faza de "simplu" iar jucariile si alte cele se vor duce in punguta .

Fisier atasat  tort pampers.jpg (115.56K)

#13238 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 February 2012 - 10:43 AM

Hello, la tot hanul. Foxulino, eu nu ma uit in general la TVR si alte antene, dar e aici fratello,
asa ca mere nonstop TV...mi-e sila si mie de astia care se pun in fata , sa vezi ce buni suntem noi...
cand faci bine, stai in banca ta, si e bine ca ai putut ajuta .
O zi buna si mai putin geroasa va doresc.

#13239 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 February 2012 - 01:23 PM

'Neata la han!
Eu prind aici numai TVR si PROTV international.
La protv ma uit poate mai des si ce ma enerveaza cel mai tare (nu e legat de zapada, deviez putin) e cum ii imbraca pe prezentatori.
Nu poti domle prezenta stirile in tricou sau in bluza de trening!!!!!
Sau Florin Busuioc, cine Doamne iarta-ma il imbraca? Da' se uita in oglinda?
Mai era unu' care prezenta vremea, avea deuna niste bocanci labartati, paraca pleca pe front.

#13240 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 12 February 2012 - 02:27 PM

Vezi postareaFoxyy, la 12 February 2012 - 12:57 AM, a spus:

Daniella, te rog trimite-mi şi mie cartea :)

Pastele lui Geany mă îmbolnăvesc de-a dreptul... şi n-am în casă decât parmezan şi ulei, după paste şi ardei iute nu ies nici dacă-mi daţi un Oscar!

Ai primit cartea?

Nu am primit nimic, poate Daniela nu a avut timp azi, ti-am trimis mp cu adresa de mail, daca ai timp zilele astea si iti aduci aminte, trimite-mi-o tu, te rog. Multumesc.
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 660
  • 661
  • 662
  • 663
  • 664
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul