Iar ati scriiiiiiiiiiiiiis muuuuuult , ia s-o iau pe capraii..
Gela, asa cum au mai zis si alte doamne, bravo copii (pentru educatia data)si felicitari
tinerilor ca au ajutat oameni la nevoie, dar cu asa mama-n batatura , era de asteptat.
Si eu, la fel ca tine dau mereu de pomana pentru toti mortii, ca mama mea tare ii era frica sa nu fie nimeni sa le dea pomana,
ca eu ziceam ca prefer sa-i ajut cat sunt in viata, dar si fratele cu cumnata, si eu mereu facem pomana.
Mama noastra ne zicea mereu cand eram mici, si dadea de pomana, ca de Ovidenii , vin mortii la poarta raiului si asteapta pomana, si cei ce sunt *pomeniti* se duc veseli, si cei ce nu primesc , sunt impovarati...asa ca , vezi tu, cred ca suntem din aceeasi generatie, cu aceleasi cerinte din partea parintilor. Astazi am invitat o doamna ( de care se mai ocupa prietena mea) care nu mai are pe nimeni, sta la un azil ( dar sa stiti ca aici sunt ca o pensiune,)care va face 100 de ani in sfarsit de aprilie. incredibil ce lucida este, doar cu vederea si auzul sta mai prost, in scimb o sanatate incredibila. a fost operata de cord anul trecut

, se minuneaza si dr , si cred ca este un caz cunoscut in lumea medicala, mondiala, caci asa operatie la 99 ani...e incredibil.
A fost incantata sa manance bucate romanesti

( ea e romanca , Zoazo e de-a ta , nascuta la Braila, si apoi la Buc de la adolescenta, pana hat ), si mai ales ne-a multumit de nshpe ori ca am invitat-o si ca e intr-o adunare de romani etc etc etc ...
in fine, m-a dat pe spate ce tonicitate, si ce coerenta are la varsta ei...
Daniella, eu am tinut luni de zile un pachet de tigari si o bricheta la indemana, pe frigider...si daca ma apuca *hachitza*, luam o tigara in mana, si ma uitam la ea, si o puneam la loc in pachet. cel mai mult mi-a lipsit "gestul" , dus tigara la gura ....unii pretind ca e o vesnica si inutila cautare a caldurii sanului matern....o teorie ca oricare alta.
Bafta iti doresc, si fii atenta la dulciuri...eu care nu mancam dulciuri inainte, am dat iama in ele, si am pus 9 kg...asa ca fii vigilenta, si daca iei desert , fa portii mici, si incearca sa eviti, frisca si mascarpone

, mai bine o jumate de tableta de ciocolata, iti faci damblaua, *NU REGRETA * asta e cel mai important, iti faci o placere, fa-o pana la capat, si NU culpabiliza....
asa ca cioco, sau fructe, sau compoturi, dar sari peste ce e cu creme, torturi etc...aici astia au o zicala * 5 minute in gura, 6 luni pe coapse....*5 minutes dans la bouche et 6 mois sur les hanches!!!!*
hai ca am scrrrrrrrris si eu o groaza