Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 702
  • 703
  • 704
  • 705
  • 706
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#14061 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 21 February 2012 - 10:41 PM

Vezi postareaOana S, la 21 February 2012 - 10:38 PM, a spus:

Daniella, dar ce vesti rele ai primit?

Nimic deosebit pt aceste vremuri: trebuie sa reducem costurile! doar nu erau sa-mi spuna la vremurile astea ca trebuie sa le crestem :lol: !? Nu-i asa :) ? In fine sunt si detalii, dar nu are rost aici ... Ideea e ca ma simt foarte relaxata :) , calma si stiu ca o sa fac treaba mai buna de acum, ca s-au mai dezmeticit si patronii, nu mai sunt flower-power ca face danila prepeleac aici totul ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#14062 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 10:42 PM

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 10:39 PM, a spus:

Ce bine ca pot sa dorm linistita i sa-mi vad de visele mele cu Dragobetzi ! :lol:

te rog sa ne tii la curent cu meniul, pregatirile, raspunsurile invitatilor, nominalizarile si daca te-au incoronat...

#14063 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 21 February 2012 - 10:49 PM

Vezi postareamoatza, la 21 February 2012 - 08:54 PM, a spus:

da, de luni dimineata.
in loc de trandafiri, n-ar fi bune niste macese macinate?

Giorgiana, daca te-aud ca vrei sa slabesti la greutatea asta, te...sterg din lista! :) sa stii ca de la o anumita varsta nu e bine sa slabesti nemotivat. e chiar periculos sa ai aspiratii adolescentine! tu oricum ai o constitutie astenica, vei pierde muschi si densitate osoasa, asta vrei?

Geala, arunca si la mine niste energie, ca ma simt asa de obosita!

Sa vina si Zozo! ca si ea-i molipsitoare.

M-am linistit atunci, bine ca a ajuns cu bine!
Ma gandesc sa-ti trimit si tie lista aia...nu Lista lui Schindler, :lol: a lu' Dragobete, poate-asa te molipsesc!
Ea cuprinde cuvinte cheie precum:ocheade,cine romantice, plimbari brass en brass, afrodisiace, sampanie, imbratisari...si la final chef de chef,scoatem scula din dotare, o cantare si gata! :)

#14064 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 10:52 PM

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 10:49 PM, a spus:

Ma gandesc sa-ti trimit si tie lista aia...nu Lista lui Schindler, :lol: a lu' Dragobete, poate-asa te molipsesc!
Ea cuprinde cuvinte cheie precum:ocheade,cine romantice, plimbari brass en brass, afrodisiace, sampanie, imbratisari...si la final chef de chef,scoatem scula din dotare, o cantare si gata! :)

cine sa ajunga ca am pierdut sirul!?

trimite-mi si mie lista :)

#14065 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 21 February 2012 - 10:54 PM

Vezi postareaDaniella, la 21 February 2012 - 10:41 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 21 February 2012 - 10:38 PM, a spus:

Daniella, dar ce vesti rele ai primit?

Nimic deosebit pt aceste vremuri: trebuie sa reducem costurile! doar nu erau sa-mi spuna la vremurile astea ca trebuie sa le crestem. Nu-i asa? In fine sunt si detalii, dar nu are rost aici ... Ideea e ca ma simt foarte relaxata, calma si stiu ca o sa fac treaba mai buna de acum, ca s-au mai dezmeticit si patronii, nu mai sunt flower-power ca face danila prepeleac aici totul ...

Mda..asa-i acum la toti..
Ma bucur tare ca esti optimista, ne trebuie cineva ca tine aici la Han.

Si de duliuri, am zis ca dupa SF Valentin nu mai fac dar.......stii ca te iubesc, da?!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#14066 Guest_Gelutza_*

Postat 21 February 2012 - 10:56 PM

Vezi postareaDaniella, la 21 February 2012 - 10:42 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 10:39 PM, a spus:

Ce bine ca pot sa dorm linistita i sa-mi vad de visele mele cu Dragobetzi ! :)

te rog sa ne tii la curent cu meniul, pregatirile, raspunsurile invitatilor, nominalizarile si daca te-au incoronat...

Deja am confirmari de la jumatate plus unul, asa ca se face cheful, am zis!
Meniul e pus pe tapet, acum in functie de oferta pietii, om mai schimba pe ici , pe colo, dar nicidecum in punctele esentiale!
E super fiindca va fi in week, asa ca ne putem desfasura in voie, nu am sef de vazut a doua zi,ma doare la bascaaaa, imi vine sa ma topai de pe acum pe langa Dragobete! :lol:

#14067 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 11:00 PM

Vezi postareaOana S, la 21 February 2012 - 10:54 PM, a spus:

Mda..asa-i acum la toti..
Ma bucur tare ca esti optimista, ne trebuie cineva ca tine aici la Han.

Si de duliuri, am zis ca dupa SF Valentin nu mai fac dar.......stii ca te iubesc, da?!

daaaa... ma simt asa de bine, parca mi s-a luat o iatra de pe inima ... ! sunt foarte, foarte optimista si o sa reusesc tot ce-mi propun de acum! watch me!

si eu te iubesc si imi place tot ce gatesti/postezi! Mi-a placut cum ai dat vina pe fete ca au vazut briosele negre cu branza :lol: si tu ca o mama buna: sigur ca nu poti fi tu de vina :) ca a trebuit sa le prestezi ... si sa le gusti :) mor de ras si cu tine :)

#14068 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 February 2012 - 11:00 PM

Hai ca v-am organizat si un loc potrivit:

Imagine postata
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#14069 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 11:02 PM

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 10:56 PM, a spus:

Meniul e pus pe tapet, acum in functie de oferta pietii, om mai schimba pe ici , pe colo, dar nicidecum in punctele esentiale!
E super fiindca va fi in week, asa ca ne putem desfasura in voie, nu am sef de vazut a doua zi,ma doare la bascaaaa, imi vine sa ma topai de pe acum pe langa Dragobete! :)

adica Dragobetele e un personaj :) ? cu scula lui cu tot ? :lol:
dar baga si textele din invitatie/raspunsuri/menu ... :)

#14070 Guest_Gelutza_*

Postat 21 February 2012 - 11:04 PM

Vezi postareaDaniella, la 21 February 2012 - 10:52 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 10:49 PM, a spus:

cine sa ajunga ca am pierdut sirul!?

trimite-mi si mie lista :)

De Carmen intrebasem eu daca a ajuns...
LIsta e ca si vazuta, daca am deconspirat "cheile"...
Referitor la supa de sfecla( ai intrebat mai sus) a fost tare buna, mai buna ca predecesoarele mosite in bucataria mea si asta fiindca am pus ghimbir murat.
Se prepara ca si alte supe de acest gen"crema" numai ca predomina sfecla, eu am pus 500 de grame la asta+ un morcov, o rad. patrunjel, 50 grame rad. telina, o ceapa medie, o jumatate de ardei pe care nu-l pasez, totul mixat/blenduit, si la final dres gustul cu smantana pentru gatit si putin patrunjel.

#14071 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 11:08 PM

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 11:04 PM, a spus:

Referitor la supa de sfecla( ai intrebat mai sus) a fost tare buna, mai buna ca predecesoarele mosite in bucataria mea si asta fiindca am pus ghimbir murat.
Se prepara ca si alte supe de acest gen"crema" numai ca predomina sfecla, eu am pus 500 de grame la asta+ un morcov, o rad. patrunjel, 50 garme rad. telina, o ceapa medie, o jumatate de ardei pe care nu-l pasez, totul mixat/blenduit, si la final dres gustul cu smantana pentru gatit si putin patrunjel.

Carmencita, bine ai ajuns! zi si tu 2 cuvinte :lol: , sa stim cum esti si ce faci! :)

merci, Gela, asa fac si eu supele crema. zici ca ai pus si ghimbir + chimen? la sfarsitul fierberii, inainte de a pasa?

#14072 Guest_Gelutza_*

Postat 21 February 2012 - 11:10 PM

Vezi postareaDaniella, la 21 February 2012 - 11:02 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 10:56 PM, a spus:

E super fiindca va fi in week, asa ca ne putem desfasura in voie, nu am sef de vazut a doua zi,ma doare la bascaaaa, imi vine sa ma topai de pe acum pe langa Dragobete! :)

adica Dragobetele e un personaj B) ? cu scula lui cu tot ? :)
dar baga si textele din invitatie/raspunsuri/menu ... :)

Hi, hi, hi...Dragobetele e ala de saruta fetele si le distreaza cu scula din dotare! :lol:
Asa e al meu, naiba stie cum or fi altii, eu ma pronunt doar in cunostinta de "cauza mea"!!! :P

#14073 Guest_Gelutza_*

Postat 21 February 2012 - 11:15 PM

Vezi postareaDaniella, la 21 February 2012 - 11:08 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 11:04 PM, a spus:

Se prepara ca si alte supe de acest gen"crema" numai ca predomina sfecla, eu am pus 500 de grame la asta+ un morcov, o rad. patrunjel, 50 garme rad. telina, o ceapa medie, o jumatate de ardei pe care nu-l pasez, totul mixat/blenduit, si la final dres gustul cu smantana pentru gatit si putin patrunjel.

Carmencita, bine ai ajuns! zi si tu 2 cuvinte :) , sa stim cum esti si ce faci! :)

merci, Gela, asa fac si eu supele crema. zici ca ai pus si ghimbir + chimen? la sfarsitul fierberii, inainte de a pasa?

Chimen nu am pus fiindca nu prea il agreeaza legitimu si saptamana asta tre' sa fac numai ce-i place, asa scrie la lista! :lol:
La final am pus piper proaspat rasnit, rosu, verde si negru, cate trei boabe din fiecare si doua bucati de ghimbir murat plus un pic de zeama din borcanelul unde se afla ghimbirul murat( nu de mine, asa l-am cumparat), smantana si crutoanele.Buna, buna!

#14074 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 11:22 PM

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 11:10 PM, a spus:

Hi, hi, hi...Dragobetele e ala de saruta fetele si le distreaza cu scula din dotare! :)
Asa e al meu, naiba stie cum or fi altii, eu ma pronunt doar in cunostinta de "cauza mea"!!! :)

le si saruta :lol: ? nu e ala de le uda :) (stropeste cu parfum? sau ala era altul?) :P ?

#14075 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 11:23 PM

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 11:15 PM, a spus:

Chimen nu am pus fiindca nu prea il agreeaza legitimu si saptamana asta tre' sa fac numai ce-i place, asa scrie la lista! :)
La final am pus piper proaspat rasnit, rosu, verde si negru, cate trei boabe din fiecare si doua bucati de ghimbir murat plus un pic de zeama din borcanelul unde se afla ghimbirul murat( nu de mine, asa l-am cumparat), smantana si crutoanele.Buna, buna!

si unde se gaseste ghimbirul asta murat ? :lol:

#14076 Guest_Gelutza_*

Postat 21 February 2012 - 11:23 PM

Va spun noapte buna si somnic pufos, mie nu mi-e somn dar vreau sa scriu textele unor ravase si imi pierd ideile.

#14077 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,059
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 21 February 2012 - 11:25 PM

Vezi postareaMutti, la 21 February 2012 - 01:40 PM, a spus:

in targurile astea...se dau si püe gratis la cunostintze...

m-am intrebat toată ziua cîte consoane lipsesc ca să avem descrierea exactă la ce se dă pe gratis la cunoştinţe :lol:

#14078 Guest_Gelutza_*

Postat 21 February 2012 - 11:27 PM

Vezi postareaDaniella, la 21 February 2012 - 11:23 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 21 February 2012 - 11:15 PM, a spus:

Chimen nu am pus fiindca nu prea il agreeaza legitimu si saptamana asta tre' sa fac numai ce-i place, asa scrie la lista! :)

si unde se gaseste ghimbirul asta murat ? :lol:

Eu imi comand condimentele astea "exotice" pe internet...o sa-ti dau Mp, cu numele firmei fiindca nu stiu daca imi este permis sa spun aici firma;am luat ghimbir si murat si radacina proaspata, seminte de pin, anason, sofran si alte alea le preturi foarte convenabile si imi place si calitatea .

#14079 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 11:30 PM

Vezi postareaDexter, la 21 February 2012 - 11:25 PM, a spus:

m-am intrebat toată ziua cîte consoane lipsesc ca să avem descrierea exactă la ce se dă pe gratis la cunoştinţe :)

hahaha :) that's my Dex! :P wellcome back in town! :) mor de ras, cum cauta bietul baiat toata ziua in dictionar sa-si traduca ce scriu fetele asta pe forumul asta :lol:
noi sarim peste, e clar ca citim pe diagonala B)

#14080 Guest_Gelutza_*

Postat 21 February 2012 - 11:30 PM

Vezi postareaDexter, la 21 February 2012 - 11:25 PM, a spus:

m-am intrebat toată ziua cîte consoane lipsesc ca să avem descrierea exactă la ce se dă pe gratis la cunoştinţe :lol:

Sa vezi ce ma gandesc si eu toata noaptea acum, deci, incepe cu "p", sa nu uit...plec la combinatii! :)

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 702
  • 703
  • 704
  • 705
  • 706
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul